Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Hackowanie postaci (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=28366)

Super_Stefan_PvP 19-04-2007 22:33

Dlaczego Szanowny Pan xxx~~ jeszcze nie dostał bana(na) ;)
z takimi pierdółkami to leć na www.tibiasoft.com B)

TaifunIII 20-04-2007 09:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Perwol (Post 284703)
Denerwują mnie hakckerzy którzy haclkują postacie (przeważnie lvl 20+) i je rookują. Mój kumpel zrobił sobie knighta 21 lvl miał super skile i stuff i jakiś debil hacker zhackowal mu tą postac. Gdy wkońcu udało mu się zalogować tą postacią zobaczył ją na 8 lvl ze skilami po 21/17 tak sie wkurzył że rozpiep.... klawiature z nerwów. X( Ostatnio stoje sobie pod dp i postac która miała 42 lvl (elite knight[nicku nie podaje]) i hacker biega i mówi zeby go zabić. Wkońcu jak z kumplem zobaczyliśmy że ta postać ma już 31 lvl sie wkurzyliśmi i biegliśmy z nim żeby go nikt nie zabił ale wkońcu gość zwiał .
P.S. Wyazy współczucia dla posiadacza tej postaci :(

Sam jestem hackerem i powiem wam jak to działa:
A więc:
Sam siebie hackerem nie nazywam bo ja żeruje na ludziekiej głupocie, bo wkońcu kto normalny i inteligentny będzie wchodził na link podany przezemnie który wygląda tak:
tibia.com.community.guild.......
Ok zabieram sie do roboty:
znajduje kolesia powiedzmy 20lvl(ja mam 8)
i tam wciskam mu kity blablablba
daje mu link, a on wchodzi i go hackuje.
Dalej..... tą postacia która schakowałem wysyłam sobie itemy na owego 8 lvl'a i zazwyczj ten 20 nie ma rec keya, więc postać jest juz moja ;D ;D ;D ;D
hackuje tym 20 25 lvl'e
25 30
30 35
i dalej juz nie idzie.
po jakimś czasie mam 20 harow do pk, więc rozdaje je kumplom żeby porobic kombosy na100+/- sorków ;D
na tym zarabiam kolejne itemy(z lootu)
I później jak zmieniam świat bo tu juz nikt się nie wrabia to je rookuje bo po co mi on. czasem chcę oddac właścicielowi którego schakowałem ale jak nikt sie nie odzywa to jego problem.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ahcarb (Post 884334)
w 3 dni ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LookamZzaRogu (Post 1377717)
Przez takich jak Ty odechciewa mi się grać :/ Polacy powinni sobie pomagać, a nie siebie niszczyć. Niech nikt nie daje mu passów, to noob który chce zdobyć wasze konta!:evul:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ahcarb (Post 884334)
w 3 dni ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Deox (Post 1377606)
Jesteś taki po.... twój poziom inteligencji wynosi -xxxx<tyle ile masz x-ów w nicku" myślisz że nabiorą się na numer z podaniem swoich pasów?? zal.swe

Buhahahahahahah nie zauważyliście prowokacji..?? Właśnie tacy jak wy nabieracie się na takie stronki. Poprostu żal mi was

AragornwithMordor 20-04-2007 13:55

Mojemu koledze hakli 73 palaX( i jak typ mu pomogl ja odzyskac postac maila 55 lvl ale juz odrabia :]

Volshio 20-04-2007 14:13

a gdyby zrobic limit deadów na dzien np. 3
przynajmniej 100 lvl nie bedzie zjedzie do 1 albo tam 60. tylko do 97.
gdy ma sie juz 3 dedy t nie da rady sie zalogowac i haker musi czekac do nastepnego dnia. a w tym czasie graczowi moze uda sie odzyskac konto

Spectro 20-04-2007 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TaifunIII (Post 1378096)
Sam jestem hackerem i powiem wam jak to działa:
A więc:
Sam siebie hackerem nie nazywam bo ja żeruje na ludziekiej głupocie, bo wkońcu kto normalny i inteligentny będzie wchodził na link podany przezemnie który wygląda tak:
tibia.com.community.guild.......
Ok zabieram sie do roboty:
znajduje kolesia powiedzmy 20lvl(ja mam 8)
i tam wciskam mu kity blablablba
daje mu link, a on wchodzi i go hackuje.
Dalej..... tą postacia która schakowałem wysyłam sobie itemy na owego 8 lvl'a i zazwyczj ten 20 nie ma rec keya, więc postać jest juz moja ;D ;D ;D ;D
hackuje tym 20 25 lvl'e
25 30
30 35
i dalej juz nie idzie.
po jakimś czasie mam 20 harow do pk, więc rozdaje je kumplom żeby porobic kombosy na100+/- sorków ;D
na tym zarabiam kolejne itemy(z lootu)
I później jak zmieniam świat bo tu juz nikt się nie wrabia to je rookuje bo po co mi on. czasem chcę oddac właścicielowi którego schakowałem ale jak nikt sie nie odzywa to jego problem.

Buhahahahahahah nie zauważyliście prowokacji..?? Właśnie tacy jak wy nabieracie się na takie stronki. Poprostu żal mi was

haha rozwaliłeś mnie koleś... "sam jestem hackerem" ... "sam siebie nie nazywam hackerem"... a poza tym nawet nie wiesz co oznacza dokładnie słowo hacker ;] jeśli udało ci sie zdobyć pare postaci to co najwyżej jesteś crackerem. mi jest ciebie żal.

Honasolo 20-04-2007 17:16

Trudno... Duzo jest takich lam "hackujacych" chary.
Badz co badz w zadnym wypadku nie nazywaj ich hackerami. Wiekszosc z nich to zwykli uzytkokownicy keyloggera, ktorego posluguja sie w mniej lub bardziej razacych celach.

Hacknieci tibijczycy w wiekszosc (99,9 ale to szczegol) odpowiadaja za Swoje chary i nic ich nie usprawiedliwia przed hackiem.
Oni czesto wchodza na strony typu sexsexsexXDSXDXD lub na podawan
e przez "ha-kretynow" tibio,com podobne strony. Dawaja sie nabrac na "fre pac szybcziukto glupiutko tanikko alegro rax" itp.
Pamietaj nie zwalaj winy na "ha-kretynow" poniewaz to od ciebie zalezy na jakie strony wchodzisz, jakiej przegladarki uzywasz, czy dales komus pasy albo rozpowiadales rozne info o sobie itd.

P.S.
Close the topic.

TaifunIII 20-04-2007 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spectro (Post 1378470)
haha rozwaliłeś mnie koleś... "sam jestem hackerem" ... "sam siebie nie nazywam hackerem"... a poza tym nawet nie wiesz co oznacza dokładnie słowo hacker ;] jeśli udało ci sie zdobyć pare postaci to co najwyżej jesteś crackerem. mi jest ciebie żal.

Trochę masz racji bo ja nie jestem hackerem. Tylko zrobiłem sobie taka stronkę
a tak naprawde to ja nie wpuszczam nikomu keyloggerow tylko podaje im link do stronki, a to oni już wpisaują pasy a nie ja im do kompa zaglądam ;D
@Up
Dokładnie

Close The Subiect

Norbi199992 04-06-2008 12:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Devx (Post 284724)
Wiesz mi się wydaje że hakerzy chcą jak najwieksze lvl hakować a potem nie maja co robic z postacia to rookują , red skulla robia . lub zaciągają długi :P ale nie zawsze im sie to udaje jak ktos np : na kompie nie na antywira to się nie dziwie :] a tak wogule 20 lvl mial twój Qmpel i rozwalil krawiature lol ?
( 20 lvl w tydzien morzna nabic ) :P

Wiele osob szuka wsparcia na forach a to 1 stopien do utraty postaci...Wiem cos o tym poniewaz sam stracilem ale jak to sie mowi czlowiek uczy sie na bledach;(((Nie sciagajcie zadnego keyloggera do chakowania z forum bo gwarantuje ze za 2 dni postac bedzie bez niczego;(((

Jesli chcecie dobry keylogger pisz na GG 8604468

Poprostu nie sciagajcie g...z forum...

Keylogger pamietajcie sciagajcie od zaufanych ludzi bo dajecie sie nabierac na sztuczki...

Vasudanin 04-06-2008 12:57

07-06-2007, 23:04

Zaczynam powoli przestawać wierzyć w jaką kolwiek inteligencję niektórych urzytkowników forum. :/

Lechista 04-06-2008 18:44

@Up

No dokładnie xD, a wiecie czemu ludzie rookują chary?? W czasie kiedy im się nudzi, wchodzą sobie na te postacie, i byle jaką bronia pk'uja sobie 8 lvl'ki for fan :D Dla smiechu :D, a jak są lepsze itemy, to np. na 40~~itd ;;)pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:21.