Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Na temat zabijania Graczy i zwalczanie tego procedensu :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=29007)

Ivul Kumkfat 17-03-2005 14:12

To prawda, można zauważyć np. gościa w ciuszkach pacca na levelu 20 ze skullem (white) pod depo (gdzie masa ludzi) nie atakowanego, a jeżeli taki 20 level w ciuchach facc, ze skullem, odrazu zostanie wyeliminowany. Jednak taki zywot facc.[/quote]

A wiesz czemu? bo jak ma na 20 lvlu PACC, to jest prawdopodobieństwo, że ma high-lvl chara :P pytanie czy na tym świecie ;)

:lucznik: Pally
lvl 17
Elysia
sux/sux

BolczyK 17-03-2005 14:35

Nie zawsze zabijanie afk jest złe. Trening afk nie jest oszustwem. Tak samo jak musisz wyjść do kibelka. =) No a co do tego br, to /no comment/ - najlepiej pisz że tak i uciekaj =)

Matek 17-03-2005 14:51

Afk to afk... zauwaz ze PKing tez nie jest oszustwem, ale sie go tepi...

Wasyli 18-03-2005 23:03

jak coś źle napisze proszę poprawić ( mój 1 post )
Nie mogę się zgodzić z Ivulem Kunkfatem ,gdyż moim 2 charem(wasyli:azura) miałem red skulla(jaja se z kolegami robiliśmy B) ) zabiłem jakiegoś nooba bo zaczal pyskować, i poszedłem do depo , a ja baton niesamowity zapomniałem że po zabiciu ludzia 15 minut czekać 3eba. To więc myśle nie bede wracał z miasta bo jeszcze pujdą za mną. Stanęłem pszed depo i czekam te 15 minut. pszyszli jakies hlvlle i zaczeli mnie napierdzelać.ja do nich mówie - NIE MAM EQ!!! ,i jak chcą to mogą mnie lać ale nie będą mieli loota. jaja były straszne jak ... pszestali mnie atakować. A miałem całkiem ładny eq (plate arm, d-hammer, plate legs , dark helmet , dragon shield i kilka bp runów) . Miałem takiego fuksa że jak mi zniknoł krzyżyk spierdzeliłem od razu do depo. A pszyszedł jakiś PACC na 15 lvllu ze skullem tozaczeli gościa lać że padł. Nie zawsze jest tak że jak nasz facca to sie na ciebie rzucają. 3eba troszkę dyplomacji włożyć :D

mr.marm 18-03-2005 23:42

Ja jednak sądzę, że PK nie jest takie cudowne i wspaniałe. Nie rozumiem jaką przyjemność miałbym mieć z zabijania przypadkowych ludzi... Jak ktoś jest nOOb i mnie wkurza to owszem. Ale po co PO PROSTU zabijać? Może to ja jestem "inny" jeśli to dla mnie żadna przyjemność... A co do wyrzucania z miejsc expienia - nie trzeba od razu zabijac albo grozic - wystarczy POWIEDZIEC - normalny (nie - noob) zrozumie że to nie jego miejsce.

Grenni 19-03-2005 08:50

@up
Z tym mówieniem sprawa nie zawsze musi być tak klarowna

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wasyli
jak coś źle napisze proszę poprawić ( mój 1 post )

Oczywiscie juz zaczynam ... ;] Sądze że troche zmysliles tą historię z hi lvl'ami. Jezeli kogos pknales pod ich ochroną, czy co to bedziesz przez nich hunted albo płać(skad ja to znam :P).Jest baaardzo małe prawdopodobienstwo ze jak powiesz do załóżmy lvl +50 ze "nie masz equip" jak masz lvl 10-15 i skull(no matter red or white) dedniesz,chyba ze masz niesamowitego fuksa albo napotkales łatwowiernych hi lvl LOL haha :D , nie wiem nie dodałes tych danych w swoim pierwszym poscie :baby: .

Wasyli 19-03-2005 10:13

ty ,no taki problem że nie zmyśliłem . Ja pszyszedłem a oni już stali. :) i sie dziwili dlaczego ja stoje pszed dp ,a nie wchodze do środka :D

Pyre_Ashmaker 20-03-2005 11:28

PKilling i błędy ortograficzne - poważna sprawa... PK-ów chyba powinno się eliminować/banować (chyba, że jakiś noob ich zezłościł, w związku z czym trudno byłoby to wykonać). AFK - ja czasem jestem AWAY FROM KEYBOARD, ale nigdy A FREE KILLING.

P.S.
Ten gość chyba faktycznie ma 12 lat.
P.S. 2
Kilka osób popełnia potworne błędy ortograficzne, stylistyczne i interpunkcyjne. Proponuję przejrzeć książeczki do polskiego od klasy I podstawówki :) .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37.