![]() |
ja jak raz ubrałem sie na biało czerwono to podeszło do mnie 2 polaków na takich samych lvlach jak ja(13 level wtedy miałem) i gadają "dawaj całą kase albo rook" no to ja do nich "c...j wam w dupe" i zacząłem ich lac,ubiłem jednego to drugi uciekł i od tej pory go nie widziałem. :]
|
ni no ja raczej spotykam polaków w stylu .."pk mnie zabił daj mi coś" lub "możesz mi dać troche kasy/żeczy bo potrzebuje na XX" Z polskim pk raz się spotkałem.. ale jak zobaczył że polak to się wkurzył i powiedział że polaków nie bije..... nawet mnie zaprosił na pkowanie... tyle tylko że ja myślałem czy by go nie zabić w końcu tyle low lv zabija :/ ale miał2 lv więcej...skile miałem pewnie lepsze (dużo trenowałem) ale on na 35 lv.. i po tyu pk miał pewnie lepszy sprzęt więc sobie go odpuściłem..no i miałem tylko pół bp uh bo w elven vilidge byłem wcześniej :].. a teraz to zapomniałem jak ma na imie..i przestałem grać rycerzem...Druidzi są najlepsi :P:P
|
:D Ja nosiłem już te barwy ale będe nosił jeszcze raz :D
================ P O L S K A S T R O N G |
Zły pomysł...
8) moim zdaniem to nie przejdzie a pozatym ja wole swoje kolorki czyli żółte wlosy czarne ubranko niebieskie spodnie i czarne buciki ... :P
|
No nie wiem!Nie za ladnie to wyglada!A pozatym nie potrzebuje takih rodzajuw pomocy!Wystarczą mi moi qmple i rodzinka a nie to ze polak jestem bo tego sie nikt nie wystraszy:P
|
:)
WAZNE CO MASZ W GLÓWCE A NIE NA SOBIE (tak mawia moja mama) :D
|
A ja tam chodze w kolorku ......hmmkowym :P ale po raczej polskim nicku (Pan Korniszon) można poznać że polak :), a jedynie co mnie zabili to raz jak robilem runy i szedlem do mosytu dwarfów zabil mnie "Wolf Revage" czy jakoś tak.A puźniej w drodze do amazonek jakis pal lvl 15 albo 18 :P "Dark Revange" ale darkrevange puznies spotkalkilka razy kumpla dobrego :D i teraz przedemna ..... ucieka :D.
|
Zapomnialem dodać ze tylko strój mam hmmkowy, lekko szarawe włosy, gram na hibernie, a mieszkam w carlin.
|
Ja tam często zmieniam barwy . . .
. . . zalerzy od nastroju :) |
ja nie wiem czemu...
tylko 3 razy mialem barwy narodowe bo mam swoje barwy...
|
heh
wiecie co ??? ja chyba czytam szwedzkie forum o tibi przetlumaczone na polski :p (nie wszystkie oczywiscie) ale na powaznie niepowiem ze poleacy NIEsa nooby ale przecie kazdy był noobem i przypomnijcie sobie KTO was z tego noobstwa wyciagnol otoz wlasnie inni gracze dlatego jak widze barwy bialo czerwone i text "free item plx" to podchodze do takiego i mowie "czesc dam ci dobra rade na przyszlosc : nie pros o free item tylko idz se np na roty albo trole tam free item masz na ziemi i w cialach zabitych potworow pozatym expo zarabiasz wiec dostajesz level a z levelem mozesz chodzic na lepsze potwory wiec masz lepsze free item i tak w kolko ps acha i zmien ten outfit bo bedziesz ryczal ze jakis ***** swe cie zabije i wiecie co :D wyleczylem takim textem paru ciezkich noobow jeden z nich jest mojim lepszym kumplem (i juz niejest noobem) ps do tematu : mozliwe ze pomylilem okreslenie noob a newbe za co przepraszam |
E nie no, noście takie stroje, będę wiedział kogo omijać, i gdzię się złodzieji spodziewać :/
|
Ja wole tka nie chodzic... nie boje sie pk (na harmonii to wiadomo ale na antice tez nie) ale po prostu wkurza mine to jak 8-10 lvl (tacy zazwyczaj sa Polacy) podchdzi i daj jakis armor plx bo mnie troll zabil..., Mam kilku nawet fajnych kumpli br ktorzy moze robia dosc czesto jakie s beldy w angielskim ael da sie dogadac i napewno lepiej mi sie z nim expi niz z polakiem ktory najpierw zabiera lootu a potem mowi ze jestem thief i mam rooka od jego 12lvl kolegi (sam jest 11)...
|
Miałem sytuacje że raz załorzyłem takie wdzianko.........byłem w gildii wdedy.
I jakiś noob na 9 lvl ciągle chodził za mna i mi potworki zabijał....i kradł lota... Raz udało mi sie wziąść całego lota a on powiedział że przecież polacy se pomagają i on nie ma kasy i ja go mam chronic przed PK..... -.-....no to logout zrobiłem.... 20 minut póżniej wchodze na tibie a ten noob czeka na mnie :( Gram dalej i gościu chodzi za mna i jedzie wszystkim od hu**w , pe****w itp........ Wkońcu zebrała sie jakaś grupka sorców i zaatakowała mnie i tego łepka pewnie myśleli ze on jest ze mną.... :( DEINICJA : umikaj barw narodowych na tibii !!! :tongue: |
Pomysł niezły, ale większość cię "oleje" (bez obrazy) ;/. Ja nie nosze narodowych barw. Czasami lubie podawać sie za obcokrajowca ;P. Ale w sumie to w niedzielę moge się przebrać w inne ciuszki - o barwach narodowych.
Pozdrawiam. |
A wd. mnie
A wd. mnie co niektorzy Polacy to skonczone noobki ani pohuntowac bo wala i wala w twojego stworka (zebraja pod dp) i na dodatek takie h-lv na 111 lv 100 nie pogadaja ci z 8lv bo to duma taki lv 100 i hanba gadac z 8lv :)
|
Cytuj:
|
A ja patryjotą nie jestem :)
JA tam nie jestem patrujotą i mnie nie zależy czy będe miał jakąś barwe narodową czy nie. Polacy to największe nooby jakich spotkałem. Ostatnio koleś (polak) blokował mojego kolege z reau a był na rooku i waspy go otoczyły. Chłopak mial żółtye życie a niemógł uciec. Więc zaczołem przesuwać waspy i jakoś kumpel uciekl. A ten koleś z mańki "Huntad i have protector on 10 level" co byście zrobili w takiej sytuacjii? Jestem przeciwny noszenia narodowych barw! Ale przynajmniej będe wiedział gdzie nie iśc i gdzie najwięcej noobów jest.
|
Blee...nie chce mi sie nosic polskich kolorow.A jak ktos jest mieszanka? jak ja pol szwed pol polak to jakie kolory ma nosic? Urodzilem sie we Szwecji a mieszkam w miasteczku kolo Gdanska.Wole takie kolorki jakie sam wybiore.Gralem ze Szwedami i Brazylijczykami i czasami gralo mi sie lepiej niz z polakiem bo po co mam summonowac Archery zeby sie nimi pobawic zeby sobie postrzelac w waspy lub snaki dla fun.Przyjdzie:
-Polak zabije i powie:"myslalem ze to potwor(na polnocy veno...)" jak kazesz mu placic to cie wyzwie i jeden wyzwal moja mame(ktora byle ze mna blizej niz ktokolwiek) i dlugo nie pozyl. -Br kazesz placic to da kase/kase+runy i przeprosi i moze sie zaprzyjazni. -Szwed powie ok ok da mf/runy/kase i tez sie zaprzyjazni. |
Kiedyś tak chodiłem aż jeden gościu zawołał mnie "Hej ty flaga polski" i od tamtej pory tak nie chodze. W tej grze od polaków wole trzymać się zdala bo większość to złodzieje , pekerzy i nooby. Wiem to już z doświadczenia . Jednak są też wyjątki zdarzają się polacy dla których warto byc polakiem.
|
A wiec tak:
Nigdy nie bylo wojny Polska vs Szwecja, byly co najwyzej wojny: Gildia vs Gildia (rowniez po kilka gildi naraz). Polska vs reszta swiata (jak np ta ostatnia na Danubi gdzie banda low lvl ubrana na bialo-czerwono lata i zabija wszystko co ma czaszki) I moja ulubiona... nooby vs nooby. re: Polscy PK PK znam tylko z filmikow i z test serverow, ale PK w wykonaniu polakow jest zwykle zalosne. Przyklady: 1. Przecietny film PK solo to idzie koles ~20 lvl z kilkoma SD, 2 BP UH i zabija pierwszych kilku kolesi z jednocyfrowym lvl jakich zobaczy, oczywiscie po 2 ofiarach koncza mu sie SD i dzielnie pada wywalajac BP do wody wobec przewazajacych sil 1 kolesia na tym samym lvl. 2. PK w grupie zaczyna sie od 40 minutowego przygotowania zaraz za bramami AB lub Carlin, nastepnie zabijaja pierwszego przechodzacego low lvl by w 30 sekund zginac z reki kolesia na 30+ lvl (polacy jak killuja grupowo to ida postaciami na max 15-20 lvl i oczywiscie cala grupa w sumie ma 4 runy HMM i 2 UH). 3. Parami to Pkowanie opiera sie na blokowaniu low lvl i wyzywanie kazdego kogo sie nie uda zabic oraz walce o loota, oczywiscie praktycznie nikt nie zostaje wtedy zabity bo nikt nie chce zadac ostatniego ciosu i dostac unjastified kill. 4. Na test serverze dzielnie okupuja AB bijac sie nawzajem lub opcjonalnie poblokowac depo jak ekipa z Antica/Nova/Isara wpadnie uzupelnic zapasy run. 5. Obrona przed PK zwykle ogranicza sie do: uzycia calej many na exure, nastepnie calosci UH biegajac jak balwan w kolko spamujac Plz no kill, I pay, itp. 6. Polowanie na skulle wyglada tak: Jesli koles ma 30 lvl lub mniejszy to wszyscy w niego z HMM/boltow i o loot walka, jesli ma wiekszy to do PZ i powiedziec mu ze jest PK. Z filmow nakreconych przez uzytkownikow forum to przez pewien czas podziwialem Itheliosa, ale od kiedy poszedl na Inferne to niestety tez zaczal killowac wszystko co sie rusza byle bylo slabsze. Szczegolnie nie podobaly mi sie akcje w Thais z summonami. Jesli killujecie low lvl postaciami to traktujcie to jako trening do wojny, wiec wybierajcie podobnych przeciwnikow a nie takich ktozy nie beda mieli zadnych szans. W Tibi nie PKuje poza test serverem, ale w grze w ktorej lubie sie pobawic w PK NIGDY nie zabilem osoby slabszej od siebie dla zabawy. Uwiezcie zabicie przeciwnika ktory jest teoretycznie mocniejszy od was to 100 razy wieksza frajda niz PKowanie low lvl. |
Heh, też jestem ze świata non-pvp i chciałem zobaczyć jak się walczy między playerami na ostatnim teście, ale niestety zbut dużo zgonów od potworków było. Najpierw opadło mnie koło 12 bk, i zanim mi się panika skończyła to już było po mnie i nawet nie wiem jaki był przebieg. A potem jak próbowałem solować demona, to mnie od tyłu zaszedł drugi i szybko zakończył walkę.
|
Ehhh...
Zauważyliście, że Szwedzi; Niemcy; Brazylijczycy. Zazwyczaj nie chodzą w barwach narodu... A czemu? Bo na Froum Br byłem z qmplem który uczy się portugalskiego i tłumaczył. Zakładają oni podobne tematy do nas, lecz częściej występują mądre odpowiedzi. A tera moje zdanie. Każdy chodzi tak jak lubi, np: Mój brat ubiera się w Tbii zawsze tak jak jest w rl... Jestem takim se patyjotom ale nie podobają mi się te barwy w grze... |
A ja lubie sie ubierac tak zeby mysleli ze jakis laczek:]
Czasem jakis n00b pk mnie zaatakuje i wtedy ma zdziwko:PPP @Topic Wes Wy*******aj ^^ @ Gremlin Kiedys nagram jakis filmik z moich akcji pkowania -.- Ja sie nie szczypie:P Jade jak leci DO BANA xD Pozdr |
a na c***a mam sie ubrac na bialo-czerwono!!??
żeby podeszedl do mnie Romi albo Walkor i zajbał mi z SD?!! :confused: |
Po tym sie rozpoznaje Polaka nooba. To cholerny brak fantazji brac taki outfit. Nie wstydze sie tego ze jestem Polakiem, ale takie nazucanie sie jest objawiem zidiocenia.
Jedanym słowem:WAŁA!!! |
wyziałem ten topic:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58. |