Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   CipSoft poszukuje Event Managera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30882)

Adaras 01-04-2005 18:12

Hmm..Być może to dowcip, być może trikes, być może to prawda.

W każdym razie powinni wybrać osobę zrównoważoną, podtrzymującą klimat RPG, bo w przeciwnym razie znajdą gościa, którego zabawą będzie zabijanie każdego gracza którego zobaczy, albo będzie sobie przeglądał listę "Who is online" i zabijał tego, na którego padnie.
"Hm...Może ten ? <pyk>"
Trochę mroczne wizje, ale wszystko jest możliwe ;)

Str4t0s 01-04-2005 18:51

bardzo bym chcial aby ten event manager byl polakiem.Kto ma 20 level i wszystkie wymagania spelnione?Np.Dobo by sie nadawal albo jakis moderator.Co wy na to?Czasami jak ladnie poprosimy to zrzuci jakas jakis pozar na miasto gdzie przebywa np.Setzer gambler bo huntuje wszystkich polakow z isary<on jest na isarze???>

D4n0nk4 01-04-2005 20:08

Prima Aprilis... na pewno... W każdym razie więcej osób się na to nabrało niż na "Tibia.pl na garnuszku CipSoft"
Edit: Ja od początku wiedziałam że to dżołk. Nie spodziewałam się, że nabierze się na to tyle osób 8o

Ozon18 01-04-2005 21:26

Zauważcie że news zniknął z tibia.com
Na żart się nie nabrałem ale nie można jemu nic zarzucic

Czemu sie nie nabralem?
Poniewaz taki Eventor mialby miec uprawnienia prawie jak gm, tylko przez wyslanie podania i jeszcze by mu za to placili. GMom jakos nikt nie placi.

Racon 01-04-2005 21:36

,,For all those who did not manage to have a look at their calendars yet - today is April, 1st. Therefore only one thing to add:

APRIL FOOL!!!

By now we have received 784 applications. Thank you everybody for the effort but we are afraid we have to disappoint you - there are no plans for such a position.

Have fun in Tibia!
Your CipSoft Team,,
--------------------------------------------------------------------------
news na tibia.com n/.c nie dałem się nabrać

Zotolo 01-04-2005 22:02

Buhahahahaha dobry zart trzeba przyznac :D:D hahahahahaha
784 dostali propozycji HAHAHAHA jednak ktos sie nabral :P

Colorion 01-04-2005 22:06

Naprawdę dobry pomysł z tym event menagerem. Ciekawe, czy to stanowisko bedzie wolne od korupcji. Przykro byłoby widzieć na allegro ofertę SPRZEDAM ITEMY! JESTEM EVENT MENAGEREM!!! RESPAWN ITEMÓW OD 1ZŁ!!ZAMAWIAJCIE MONSTER RIDE!!!
No dobra, może trochę mnie poniosło 8o . Jestem baaardzo ciekawy jak to będzie się prezentować w praktyce

EDIT: hehe napisałem ten post i od razu potem weszlem na stronke tibia.com i zobaczylem duży czerwonu napis APRIL FOOL

Racon 01-04-2005 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colorion
Naprawdę dobry pomysł z tym event menagerem. Ciekawe, czy to stanowisko bedzie wolne od korupcji. Przykro byłoby widzieć na allegro ofertę SPRZEDAM ITEMY! JESTEM EVENT MENAGEREM!!! RESPAWN ITEMÓW OD 1ZŁ!!ZAMAWIAJCIE MONSTER RIDE!!!
No dobra, może trochę mnie poniosło 8o . Jestem baaardzo ciekawy jak to będzie się prezentować w praktyce

n/c zobacz sobie na najnowszy news ! Ty jakis spuzniony?

Jurant Master 02-04-2005 03:01

Motyla noga nie wiem co napisac... Wlasnie sie wylogowalem i jest 3.07. troche se zabalowalem i mnie fantazja poniosla więc ogłosilem na Danubii że to ja jestem Wybranym przez Cipy. Najlepsze jest to że ludzie uwierzyli... 8o tak czy inaczej dementuję te pogłoski... tak jak bylem jestem zwyklym knightem :evul:

Makrela 02-04-2005 09:20

~700 podań... Ciekawe czy licząc takie, w ktróych ktoś napisał "Heheh, nice joke :)" Np. ja tak zrobiłem, a CIPy co? Chwala się że tyle ludzi się nabrało :)

Dimix 02-04-2005 11:39

o boże

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
Kretyn plx ?

Gostek, czy ty rozumiesz treść pierwszego postu ?
Osoba summująca jest jak GM !!!!!!!! Czyli nie potrzebuje EXP !!!! I nie huntuje !
Kolejne dziecie EXP plx (mienio nie mam ciebie już na myśli jak by co ;) ).

A pomyślałeś kretynie że ten koleś może mieć kumpli?Raczej jego kumple nie bedą gm.... zastanów sie troche korupcja jest wszechobecna....

n00bster 07-04-2005 12:44

Hehe jak zaczolem czytac to pomyslalem ze to zart :]. Skapnolem sie zanim doczytalem do edit. Poworki czitują mogą poszczać 2 czary jednoczescie nie mają ograniczenia many ani Uh'ów(czy czegos tam) jednego Dl'a ledwo bys ie zabic dalo jak bys sie ciongle uhał :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:02.