Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Teddy bear for Hots. Wskazówka? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=31626)

Wufei 13-05-2005 10:23

annihilated teddy bear > great axe tyle.

Draconis Dragontooth 13-05-2005 11:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wufei
annihilated teddy bear > great axe tyle.

Teraz to dowaliłe¶ .... jakby tak było jak piszesz to ludzie zamiast stonecutter axe brali by present bo byłby za niego great axe , ale tak nie jest . Jestem bardziej za Golden helmetem ...

Wufei 13-05-2005 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Draconis Dragontooth
Teraz to dowaliłe¶ .... jakby tak było jak piszesz to ludzie zamiast stonecutter axe brali by present bo byłby za niego great axe , ale tak nie jest . Jestem bardziej za Golden helmetem ...

wiem z wiarygodnych Ľródeł... chcecie czy nie ja wiem swoje...

Faja 13-05-2005 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wufei
wiem z wiarygodnych Ľródeł... chcecie czy nie ja wiem swoje...

ta z tibia.xx.pl tam sie najlepiej znaj± na żeczy

Tomek14 13-05-2005 17:11

Przeciez to bez sensu, 2 axe i tylko po 1 swordzie i armorze, natomiast cluba albo czegos dla paladyna nie ma.

Pokaz screena, a najlepiej film to uwiezymy.

Catrishia 13-05-2005 22:11

Ja mam dylemat zwi±zany z teddy bearem ale trochę innego pokroju... Jak wszyscy wiedz± istniej± dwa rodzaje pluszowych mi¶ków: pierwszy z anihilatora i drugi zwykły. Wszyscy wiedz±, że jednego można zdobyć bior±c prezent z anihilatora, ale czy kto¶ wie jak zdobyć tego zwykłego? Je¶li tak to prosze na gg:1225840 albo PM na forum =) Bardzo by mi się to przydało =P

phoneix 13-05-2005 23:17

zwyklego ? tzn.. Doll? wooden doll ? :> doll to lalka :D wypada z Wild Warrior a wooden doll to nie wiem i chyba malo kto wie =)

Wufei 14-05-2005 11:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faja
ta z tibia.xx.pl tam sie najlepiej znaj± na żeczy

no a jednak... niestety nie zgadłe¶..

Catrishia 14-05-2005 12:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez phoneix
zwyklego ? tzn.. Doll? wooden doll ? :> doll to lalka :D wypada z Wild Warrior a wooden doll to nie wiem i chyba malo kto wie =)

OMG =P Jest "Teddy Bear" i "Anihilator Teddy Bear", tego drugiego można znaleĽć w prezencie na anihilatorze... a pierwszego? Oba te mi¶ki wygl±daj± identycznie, tylko jak weĽmiemy look na nie to maj± inne dopiski...

KLiF 14-05-2005 12:42

chodzilem z kolega po domkach i o to co znalezlismy w jednym z nich tylko czy to zwykle misie czy z anihilatora? :>

http://img.photobucket.com/albums/v5...her/UO0007.jpg

ZinC 14-05-2005 13:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KLiF
chodzilem z kolega po domkach i o to co znalezlismy w jednym z nich tylko czy to zwykle misie czy z anihilatora? :>

Nie cytuj zdjęć.

Było wzi±¶ć "look" na oba misie, mi się wydaje że Teddy Bear jednak idzie na Golden Helmet, a Anihilator Teddy Bear może być potrzebny na jaki¶ inny quest / Wymiane na jaki¶ dobry Club.

FLO 14-05-2005 15:56

nie, na antice byl temat o misiu i ten zalozyciel tematu powiedzial ze jego qmpel z rl zamienil u npc misia na ........ wlasnie niewiadomo na co bo nie mogl powiedziec quest spolling etc. Ale powiedzial ze nie jest to hots na 100%. Trudno trzeba bedzie czekac az jakis polak wezmie prezent zamiast tych innych rarow coz, narazie pozostaja tylko domysly -.-

Ka$azi 14-05-2005 16:34

Teddy Bear'a mozna dostac np.: od sw. mikolaja, kumpel dostal. a co do tej zamiany to nic nie mowie bo nic nie wiem

KLiF 14-05-2005 22:13

wzielem look na obydwa misie i to samo bylo napisane tylko zrobilem ssa jak na 1 zrobilem look no a wracajac do tematu to nie ma co rozprzestrzeniac mitow i legend czas nam pokaze co i jak ;]

Shardzik 15-05-2005 09:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gracz Tibii
po 1. z anihilatora jest anihilator bear a nie teddy bear bo gdyby by był teddy bear to na każdym ¶wiecie było by kilka golden helmetów czy innych rarów.[...]

Hahaha.... a to dobre... Z anni wypada Teddy Bear, ale jest nazywany annihilator bear. Tak samo Golden Helmet jest nazywany HoTs, lub soft bootsy które maj± bzdurne miano Boots of Waterwalking.
Nie wiadomo czy ten NPC daje na 100% HoTs'a za Mi¶ka, ale można być pewnym że jest on powi±zany z nim.
Jeżeli dalej mi nie wierzysz możesz przejrzeć TEN dział i poszukać mi tego Annihilator bear. POWODZENIA!
______
@ topic dobra robota...

Arathorn 15-05-2005 09:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lord shard
Hahaha.... a to dobre... Z anni wypada Teddy Bear, ale jest nazywany annihilator bear. Tak samo Golden Helmet jest nazywany HoTs, lub soft bootsy które maj± bzdurne miano Boots of Waterwalking.
Nie wiadomo czy ten NPC daje na 100% HoTs'a za Mi¶ka, ale można być pewnym że jest on powi±zany z nim.
Jeżeli dalej mi nie wierzysz możesz przejrzeć TEN dział i poszukać mi tego Annihilator bear. POWODZENIA!
______
@ topic dobra robota...

Hahaha.... a to dobre... Z anni~ wypada misiek, jak weĽmiesz na niego look to masz "You see an annihilator bear", więc stfu. Boots of waterwalking i soft boots to dwa zupełnie różne itemy. Jedne (nie pamiętam które) s± w domku mikołaja na Vedze a drugie w ank~ za zielonym dżinem. Btw jak czego¶ nie wiesz to nie pisz o tym, k?

Sais 15-05-2005 13:12

Moim zdaniem...

Ja sadze ze a-bear sluzy do ukonczenia jakiegos innego questa (moze na DSL). A moze po osiagnieciu 150lvlu gracze ktorzy wybraly tego miska moga przystapic do egzaminu na GMa (spelniajac oczywiscie szereg innych kryterii) Wszystko jest mozliwe i o tym co bedzie przekonamy sie dopiero po wykonaniu ani~ questa, po wybraniu presentu i oczywiscie po przeszukaniu calej mapy w poszukiwaniu odpowiedzi :P Jednak to moze byc naprawde baaardzo trudne :/

Sir Saneris 15-05-2005 16:32

Annihilator i Teddy Bear to dwa różne mi¶ki.. a-bear oczywi¶cie jest nagrod± z Annihilator questa. Na t-bear byl organizowany konkurs.. w wyniku, którego na każdy serwer przypadł 1 t-misio. Autor posta o wymianie Anni-Beara za co¶ zakomunikował że nie jest to ani HOTS ani TH.

Warlord Xion 21-05-2005 21:54

Omg anni teddy bear to to samo co teddy bear !Dla niedowiarków : http://photobucket.com/albums/v203/I...ator-FrSoV.jpg

P.S Nie odswierzyłem tego tematu ,nei był odwiedzany tylko przez 5 dni :P.

Sir Saneris 22-05-2005 17:08

A ja mowie bullshit.. Anni bear ma opis jakiego nie ma Teddy.. poprostu zeby zobaczyc opis trzeba stac zaraz obok miska i "Look".

karol z isarki 22-05-2005 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Belefiz
Znam pewn± osobę co ma Annihilator beara :/ Mianowicie jest to Diego Del'Toro na Isarze. On mógłby być rozwi±zaniem. Ale to jest Antica tam tego maj± w h*j :D

Belefiz niema szans on juz nie gra ale i tak sie ciesze ze nie gra,pamietam jak byl terror przez del'toro.

Catrishia 24-05-2005 08:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Warlord Xion
Omg anni teddy bear to to samo co teddy bear !Dla niedowiarków : http://photobucket.com/albums/v203/I...ator-FrSoV.jpg

P.S Nie odswierzyłem tego tematu ,nei był odwiedzany tylko przez 5 dni :P.

To może Cię u¶wiadomie, ale 2 rodzaje mi¶ków s± na 100%... Tam gdzie gram czyli na galanie taki człowiek jak Atnaz miał Teddy beara przed annihilatorem. Jeszcze żadna ekipa nei zrobiła na galanie annihilatora, a on już miał teddy beara, więc można zdobyć też innego....

Tzaro 24-05-2005 10:22

CipSoft & Annihilator

Moim zdaniem Cip'y umie¶ciły Anni~ beara w nagrodach z annihilatora , aby pokazac ze kto¶ jest w stanie zrezygnowac z SoV'a , ScA lub z D-arma , wybieraj±c tym samym tajemnicze pudełko z "słodkim misiem" :p
i tym samym zasłużył na "wymarzony item" jakim może być cokolwiek ..
np. Thunder Hammer , Great Shield , Hots itp ..
To tylko moje rozważania~ ;)

Dest 29-05-2005 16:21

Ehh ale tu noobizmem jedzie... Wszyscy *******a jakby wiedzieli a to sa wyssane z palca historie.

Teddy beara dalo sie zdobyc w konkursie ogloszonym przez Cipy, polegal on na tym zeby wplacic chyba 5k do przedstawiciela questa na danym swiecie i o bodajze 20:00 dostawalo sie wskazowki... Taka gra w podchody.
Za pierwsze miejsce byl misiek, za drugie 50% zebranej sumy, za trzecie tez jakis % z tego co zostalo...

TeddyBear i AnihilatorTeddyBear to co innego omfg...
AnihilatorTeddyBear ma dopisek "Ukonczylem anihilatora a jedyne co dostalem w nagrode to ten misiek" Nie pamietam co dokladnie, ale moge poszukac.

nab 29-05-2005 20:09

"-Nie znam czegokolwiek o misiu... I je¶li ty jeste¶ inteligentnym tob± nie powinien obaj..."

Omigosh! 8o Are polish you? Obaj byc toba nie...

Anhilation Bear za Golden Helmet? Moze... ale w kolejnym uptade...

paffelek 01-06-2005 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sais
Ja sadze ze a-bear sluzy do ukonczenia jakiegos innego questa (moze na DSL). A moze po osiagnieciu 150lvlu gracze ktorzy wybraly tego miska moga przystapic do egzaminu na GMa (spelniajac oczywiscie szereg innych kryterii) Wszystko jest mozliwe i o tym co bedzie przekonamy sie dopiero po wykonaniu ani~ questa, po wybraniu presentu i oczywiscie po przeszukaniu calej mapy w poszukiwaniu odpowiedzi :P Jednak to moze byc naprawde baaardzo trudne :/

O mój boże!! Zobacz ile jest ludzi 150 lvl+ ...gdyby to było takie proste już dawno było bym milion GM-ów!! =//

Catrishia 01-06-2005 20:00

Na titani lvl 129 pallek (nick: ) postanowił zrobić pewn± akcje. Wszyscy którzy posiadaj± teddy beara z annihilatora (trzeba pokazać screena z nim) mog± zrobić postać na titani (może być lvl 1) i dostan± inv do jego gildi. W ich planach jest dyskutowanie o tym mi¶ku i o tym co można z nim zrobić, chc± zbadać wszystkie możliwo¶ci i rozwi±zać t± odwieczn± zagadke =) Mimo, że nie mam teddy beara, zostałem zapewniony o powiadomieniu mnie o jakich kolwiek postępach i możliwo¶ciach w tej sprawie, więc naprawde mam nadzieje, że im się uda... Oczywi¶ci napisze o tym na tym forum (o ile będzie to już na 100% pewne), ale napisze co jest możlwe otrzymać za mi¶ka, nie napisze jak, gdzie i z kim =P (bo to quest spoling i po co wsyscy maj± o tym wiedzieć =P )

Sulafin 06-06-2005 20:59

Anni~

Kujah Legend zamienil anii beara w ghelm. podobno w wiezy bk na pohu. trzeba czytac ksiazki. on ma ich z 600...

Gensioorek 08-06-2005 06:47

To dwie różne rzeczy...

Teddy bear to misiek, którego można zdobyć z corocznego "Questa", którego kto¶ już opisał...

anihilationbear to mi¶, któego (według mnie) dostaje się za wykonanie annihilatora jako nagrodę dodatkow±, s±dzę tak, gdyż spogl±daj±c na ss'a* mojego """kolegi""" czy """dobrego znajomego z dedów""" - Hootler'a
W końcu ma on także Stonecutter Axe...

*-link do screena: http://www.foulsouls.com/copper/disp...album=34&pos=2

B@rY 08-06-2005 08:53

Ja słyszałem innom bajeczke.
Że Mi¶ka można zamienić na Silver Mace,
Gdyz jeden mój kolega z eternii wzioł misia na Anni a puĽniej ten misiek mu sie rozpłynoł, i zaczoł sie chwalić ze ma Silver Mace,
W±tpie ze jest uest na golden helmet bo większa ilo¶ć ludzi już by go znała...

Steel Birthblade 08-06-2005 09:28

ciekawe, moim zdaniem, jezeli ktos ma teddy to niech poprobuje, aha i jezeli dobrze mi wiadomo to z anihilatora jezeli wybierzesz present to albo dostajesz

100k albo sd rune z 99 strzalami albo walsnie teddy beara, nie wiem czy mowie prawde wiec sie nie sugerujcie z mojwego postya

Kajzer 09-06-2005 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Steel Birthblade
ciekawe, moim zdaniem, jezeli ktos ma teddy to niech poprobuje, aha i jezeli dobrze mi wiadomo to z anihilatora jezeli wybierzesz present to albo dostajesz

100k albo sd rune z 99 strzalami albo walsnie teddy beara, nie wiem czy mowie prawde wiec sie nie sugerujcie z mojwego postya

BUAHAHHAHA DOBRE naprawde dobre. 100k za anihi no super;p
a nie mysleliscie ze np koles ktory bral prezent dostal 2 itemy? np t hammera i mi¶ka, thundera powinal a miska pokazal, nawet logiczne bo wziasc present to strzal w ciemno wiec bear gratis;]

Xsiao. 02-10-2005 20:44

http://photobucket.com/albums/v602/X...ent=UO0016.jpg

http://photobucket.com/albums/y78/Pa...hehehehehe.jpg

Jak chcecie zoobaczyc Annihiation Teddy bera To zapraszam na moje zdjecia Albo do gh w carlin....
Pozdrawiam:)

Xsiao. 02-10-2005 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arco
Hmm to naprawde ciekawe ^^ lecz w±tpie czy odkryjemy prawde... Ten kto ma mi¶a (raczej żeaden polak go ni ma :P) Nie umie¶ci na forum takiego czego¶ typu "MAM GOLDEN HELMET ZA MI¦A" ;p

Ja jestem polakiem i go mam:)

J0hny 02-10-2005 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xsiao.
Ja jestem polakiem i go mam:)

masz anni beara i S axe ? jak ? kupiles ?

Y@hu^^ 03-10-2005 09:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J0hny
masz anni beara i S axe ? jak ? kupiles ?

Anni Beara ma z Annihila, a sca kupil....

Tommy Thunder 23-01-2006 12:59

Ja my¶le, że anni bear nie jest potzrebny do zadnego questa, to by było troche bezsensu, wyobrazmy sobie knighta na 100 lvl-u, ktory czekal cierpliwie na SOV-a i maga, ktory wzial prezent, bo nic inne nie bylo mu potrzebne. Mag, moze sobie wykonac super-hiper questa na xxx rar, a knight juz nie, dlatego ze chcial wziac bron, zeby moc bardziej sie przydac podczas huntow...To by bylo troche nielogiczne(tak mi sie wydaje...)

Zamor1 23-01-2006 15:22

mhm....

Moze byc to glupia wypowiedz ale...
Na titani jeszcze kiedys pewien Palek hlvl (104lvl) mial soft bootsy na sell. Zainteresowany wyruszylem do niego aby mi je pokazal czy faktycznie owe buty posiada. Tak jak myslalem mial je i byc moze wymienil za annibeara albo teddy beara ale niechcial ujawnic skad je ma.

Prosze nie bluzgac i nie smiac sie ze jakies bajki wymyslam... Pozostaje nam sie tylko domyslac ze jest ten msiiek do wymiany i ja tak wlasnie sadze...

Zamor1 23-01-2006 15:23

mhm....

Moze byc to glupia wypowiedz ale...
Na titani jeszcze kiedys pewien Palek hlvl (104lvl) mial soft bootsy na sell. Zainteresowany wyruszylem do niego aby mi je pokazal czy faktycznie owe buty posiada. Tak jak myslalem mial je i byc moze wymienil za annibeara albo teddy beara ale niechcial ujawnic skad je ma.

Prosze nie bluzgac i nie smiac sie ze jakies bajki wymyslam... Pozostaje nam sie tylko domyslac ze jest ten msiiek do wymiany i ja tak wlasnie sadze...

Rafayen 23-01-2006 19:59

Po 1 z anni jest annihilator bear
Po 2 mialem teddy beara
Po 3 .. prawda ze jakies golden helmety gadalem z prawie kazdym Npc
Po 4 .. Juz w cis.. ludzi ma tego pluszowatego nóba ;>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46.