![]() |
oj ludzie
wy myslicie ze on zrobil postac zeby lurowac krasc i zabijac??????
Nie!!!!!!! On byl hackniety stracil bohy ,gs ,c-set , wiec niemial jusz co grac.... a te deady od ludzi to jak byl hacked a tak to wszyscy go szanowali moja postac dalej szanuja ale ja spzredalem:P |
CZemu
Ej ludzie po co nie lurujecie jak macie wyszy lvl niz 25 to mozna se pozwlic by se cos zlurowac do miasta bez dzbana po drodze:)
Wiec nie ma co czekac trzeba sie bawic anie zamulac na rotwornah albo swampah:) |
ahh////
jednak lurowanie zabardzo ci sie podoba hehe:P
dlamnie to jest smieszne i zabawne ale dla niektorych nie heheh |
Fe nie luruj nic PLX
|
przykro mi!!!!
Nie bedyie narazie wiencej fotek bo normalnie komp mi splonol!!!!!!A starsi mnie wysöali do niemiec i tera< nie mam cyasu na nowe fotki przepraszam
|
Mnie na 12 lvl GS złapał koło Dwarven Bridge i oczywiście padłem. Ludzie, którzy lurują to są dopiero Nooby
|
Hehe. Mi to gs nic nie jest w stanie zrobic jako ze jestem palek to sobie z nm poradze. Somk, no tu to mialbym problem ;p . Mnie osobiscie to nie przeszkadza ale jak pomysle o biednych lov-levelkach to az smutno sie robi ;p
|
Pierwszy ss bekowy :P
|
A i zeby bylo jasne nie popieram lurowania :P :))
|
nie ladnie
Cytuj:
|
Wiadomo, zostałeś potępinoy przez 80% forumowiczów. Lurujesz potwory, jesteś n00bem i chamem. Niszczysz przyjemność gry innym.
Ale należą się dla Ciebie ode mnie pochwały. 1. Lurowanie nie należy do łatwych zadań, zwłaszcza GS. 2. Screenshooty są ciekawe. Jedyne w swoim rodzaju. 8) 3. Rzadko temat wzbudza(zwłaszcza ze screenshootami) taką kontrowersję. 4. Natknąłem się chyba na jednego z Twoich GSków... Wracałem właśnie z POH wtedy i się dziwiłem co tak dużo trupów... Dopiero pod bramą zobaczyłem, że to GSek zlurowany. |
Cytuj:
|
Nie ulega wątpliwości że lurowanie jest hamskie evul i w ogule :D Strasząc ludzi swoimi kolegami i "plecami" dałeś popis n00bostwa i buractwa.
Jednak obiektywnie na to patrząc SSy mi się bardzo podobały.Lurowanie tak samo jak PK jest niedłączną częscią Tibii i bez nich gra byłaby nudna.Przypomnijcie sobie dawniejsze czasy.GSy latające po Thais,smoki na respach rotów w ancient temple.CIPy i tak mocno ograniczyły lurowanie!! |
TO NIE MOŻLIWE Z RABIEREM NA DRAGONA ????????:)
|
Gram na Hibernie i jesli bym cie spotkal to bylo by: "You are dead" Nie lubie lurerow sam na 15lvl zginelem bo ktos zlurowal pod venore gianta-s, a co dopiero 5! n00bie
|
Qrwa nienawidze lurowania, kiedyś musiałem siedziec i czekać w takiej małej świątyni bo jakaś debilka prztprowadziła GSa. Ostatnio zaczełem nowym ludkiem i bach zlurowany guard na szczęście uciekłem. Jak grasz na na Eterni to żegnaj się z życiem.
|
ekhem ... lurowanie to fajna zabawa... ale bez przesady >:( nie Giant Spidery i nie smoki...
kiedys z kolegami robilismy Zoo chcielismy by potem nasz kolega walnal ue... ale skoro juz tak robilismy to wolelismy zrobic cos innego... nazbieraslismy wszystko... rotwormy... spierdy... waspy... beary... wilki... co sie tylko dalo ale nic w miare silnego... robilismy to w north port... a lurowalismy do Carlin... bieglismy w 6 najpierw powoli bez bohów ... zeby nic nie zgubic ale juz w pólnocnej brami bohy, utani hur i do depo... najwiekszy ubaw mielismy z n00bków którzy nie mogli poradzic sobie z waspami... i krzyczeli " FUCKING LURERS I CALL GM" mimo to ze nie wiedzieli kto zlurowal hehehe mialem sski ale poszly razem z formatem ;/ heh padl jeden druid na afku...;/ ale skontaktowalem sie z nim i zapytalem co stracil mówil ze 2 bp uh i p legsy no to zaplacilem i byl szczesliwy :) |
Prosze was!!!
Czemu tak mocno mnie krytykujecie ja was nie krytykuje to jest tylko gra a w grac i nie lurowac i nie zabijac to nudno by bylo.... 8)
|
Pomysl na lurowanie
Jak ci sie nudzi i lubisz lurowac to podsuwam ci pomysl....lurnij jak najwiecej potworow pod domek kolo rzeczki w drodze na poch(zawsze w miare bezpieczniejszej)tam mozna zalapac najwiekszy loot:P
|
Dzeki
Dzeki za pomysl ale tam tesz jusz nazbieralem troszke potworkuw kilka razy :)
|
Lurowanie jest hamskie... Np. wczoraj moj kumpel schodzac z dwarven bridge natknal sie na Gs'a :/ Mial chlopak szczescie, ze sie w pore zorientowal co sie dzieje :))
|
Lurowanie ma swoje +
1. Dla duzych lvl ma same plusy mianowicie sciagasz respown w inne miejsce, co powoduje ze sie respownoja nowe np.GSki i taki masterek zamiast 5 gs zajebie 10 ;p
Widzialem ze jakis koles mowil w tym tremacie ze 5 gsow to tylko UE sie da ... Co za roznica czy goni cie 5 czy 20 czy 1 ?? ;/ (no chyba ze nie zdazysz ich zjaebac do Dwarf Bridge ;p 2. Kolejnym plusem ze jakis Power Abuser sie zagapi i go zlurowane monstrum zajebie ... HeHe kilku kolesiom bym tego zyczył ]:-> Ja mam screana ze zlurowanym GS'em do Ab'dendriel :P TUBA !! :D |
mnie kiedyś zabił zlurowany GS :(
|
OJ
A wy znowu na mnie sie zucacie!!!!Pisac pozytywnie prosze!!! :D
|
Raz ktoś zlurowal gsa pod venore... akurwt chcialem wejsc do miasta. Więc mnie goni a ja hit ho z fire bala..... LOL krzyknelem nakladalem go wszystkimi hmmami a mialep z 14 a tu idze jakis rojal palek soluja gsa i gówno mi daje c z looty chociarz zdobyłem większosc expa
|
Fajne screeny! Jeżeli to nie fotomontaż z gsami to wielkie gratz! Nie każdy potrafi loornąć taką ilość.
|
co ty sobie myslisz!!! lurujesz 5 gsów potem padniesz a jakis pall na 20 lvl ktory bieze na solo i gs trafi na 5 to co on ma zrobi POMYSL ZANIM ZACZNIESZ LUUROWAC!!! :rolleyes:
|
oh wy
NIe ma zadnych fotomontarzy to raz a ten paladny na 20 lvl nie musi sie tam pchac to dwa:D
|
LoL duzo luda zginelo?? fajne ss'y
|
Spox skriny :D najlepszy ten z tymi 5 gs'ami :P
|
Nie popieram lurowania...
Bawisz sie czyims kosztem X( |
Lubisz lurować ? Cieszę się...
...a ja lubię zabijać takich jak ty. Popracuj nad ortografią...grasz w tą Tibię, a ze szkoły uciekasz? |
ze szkoly!!!
Hmm szkole rzucilem ale mam prace wiec praccuje starsi maja 2 formy:D
Wiec nie narzekam....MAm czasu od zarombu na zabawy z takimi wrednymi ludzmi jak ty! |
Wee
idz z tym loorowaniem tak nooby tylko robia niedają pograc slabszym (ale i tak fajne buahuahua) 8) 8o
|
Co wy macie do lurowania ? Lurowanie rulez, bez tego tibia nie mial by swego uroku, tam samo jak bez pk. Mowicie ze tylko nooby luruja ? ja jakos widzialem na pohu grupke 4 kolesi ( 35-40 lvl ) i se gadaja
- lurujemy dragony pod venore ? - Jasne, bedzie spoko I poszli z 2 dragonami pod venore. Ja popieram luring, mimo ze sam zginelem kilka razy pod venore. Luring & PK rulez ! |
Cytuj:
przeżywacie jak mrówki ciąże...'życzliwi' GM grozisz... 8o heh lol po prostu lol... szkoda mi wogóle słów... to jest gra służy rozrywce... a tu taka wczuwka... ładnie to tak...? to nie rl tu nie ginie się naprawdę... a lurowane monsterki hehe dają klimacik :D bo albo jest twardziel i lurujesz go dalej, albo też bierzesz na klatę i rozwalasz albo jesteś dupa i zamiast wychodzić z miasta powinieneś trainić :baby: |
nie popierdam lurowania ale zdjecia ci wyszly ( to musze przyznac) i ciekawie sie je oglada
lecz z drugiej strony nudno bylo by grac bez zlurowanych potworow |
Lurowanie może być czasem przyda sie rozrywka :D
PK, hmmmm nie lubie jak mnie spekują(a kto lubi 8o ), ale sam tez nie lubie chyba ze ktos mnie w***** ;pp |
Fajne screen shoty szkoda ze nie psozly za toba te 7 gs tak jak ten dragon to by byla jadka :]
|
Pk jesteś ale mam szacunek orzez tych kilka gs-ów.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:44. |