![]() |
Cytuj:
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHA I co jeszcze? :) Po 1. Mam takie eq bo jakbys zechcial zobacz www.tibia.com - community - wpisz sobie Mozqito i tam bedzie taka data "04.04.2005" i pisze HACKED , chyba to moze byc powód slabego eq? ;) po 2. Aol jest poniewaz taki demon shield kosztuje 100k chlopcze...... po 3. Z tymi cenami to chyba cos ci sie po***alo poniewaz : k legs - 25k c armor -25k crusader helmet - 8k Demon shield - 110k Fire axe -20k DSM - 250 k RH - 130k I naprawde , teraz to ty mnie rozszmieszyles :) 8o PS. Sorc nie mial eq bo JAKOS musial udĽwignac 14 bp hmm :) |
Cytuj:
Co do mojej grafiki........ Mam w Tibi wylaczona taka opcje "Show effect light off" która sprawia ze mam taka grafike jaka widac , jest to spowodowane tym iz mam "uszkodzona karte grafczna" ........ wiec trzeba sobie jakos radzic ;) <jestem w terminie zbierania $$ na now± karte :D > |
to na jakim ty swiecie grasz? nawet jesli to ci sie nie oplaca nosic aol...
dalej nie uzasadniles ze to jest prawdziwy SS a juz sprawdzilem... ;p dalej ci nie wierze |
Cytuj:
eq sorca? - bylismy we 2 wiec mialem 15 bp hmm, explo, sd i mfy. Skad cap? Nie wierzysz? who cares? |
Cytuj:
Chłopcze .... mnie to gówn.....o obchodzi czy ty wierysz ;) , wystarczy ze ja to widzialem i Marcus <sorc ;p > , a czy ktos wierzy czy nie to juz nie moja sprawa i mi to zwisa i powiewa :D |
Wszyscy , którzy powiedzieli ze go zamorduja, maja zonka, bo to Celesta (non pvp dla tych co nie wiedza)
btw ja tobie na innej stronce gratulowałem :] |
o qrwa jaki fart!
|
hehe niezle, chociaz podobnie jak Druid_Smierci uwazam ze podrzuciliscie to do dla :P bo nie uwazasz ze to troche dziwne ze knight na 60+ w c-armie i crusader helmie? moge sie mylic :p ale nawet jezeli to fake to i tak gz pomyslu :P
Cytuj:
Lol qrwa jezeli to jest prawda to fart na maxa :P jezeli wszystko jest ok to zwracam honor :P wogole i tak wielkie gz takiego eq nawet jezeli to wam nie wypadlo :P pozdro i zycze nastepnym razem takiego samego szczescia (??) |
Chlopcze z takim fartem to na demony albo Wle idz... ;)
Btw.Fri itans blyx? 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:55. |