Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   TEGO JESZCZE NIE BYLO! - Black Knight Solo By Spears +adv to lvl 70 - Lucera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=32903)

Kapral 26-04-2005 01:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ancient liroyeq
Dla niektorych N/C plx huahua. Narazie jest 89/77 skills ale planujesz miec coskolo 95/80+ na Behemotha, only pacc i jade z koksem.Szykuje sie takze na Pkowanie kolesi z Stone-kamyczków-bedzie grubo :D

juz 90/77 ^^ za chwile 78 shielda :P wlasnie one sec temu:
You Advanced From Level 58 To Level 59.

Rynek 26-04-2005 03:36

Cytuj:

Ty all ^^, ostro mnie jechal , masakra. Powinien jeszcze tutaj byc filmik z mojej perspektywy lecz sie nie nagral eh :S. Next ze spear bedzie behemoth hehehe :D

To juz bylo robil to kumpel z Harmoni Champloo :)

Susznik Płuc 26-04-2005 08:01

Poprostu Grats

Ancient liroyeq 26-04-2005 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rynek
To juz bylo robil to kumpel z Harmoni Champloo :)

wiem ogladalem ten movie i dlatego mnie zainspirowal ;)

@down : ty ;p

Damingo 26-04-2005 14:31

Filmik taki sobie ... ale uwazam ze to duuuza strata mana fluid's
nastepnnym razem moze ... DL ... ze sperów??;D to bylo by cos

Rynek 26-04-2005 16:19

Ale nagraj ten fimik jestem ciekawy jak sobie poradzisz :) a moze hero ze sparow ? hehehe demon z kamieni co ty na to xD

Ancient liroyeq 26-04-2005 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rynek
Ale nagraj ten fimik jestem ciekawy jak sobie poradzisz :) a moze hero ze sparow ? hehehe demon z kamieni co ty na to xD

a moze zabicie jakiejs 30+ levelowej postaci z kamieni ?:D:D

Kapral 26-04-2005 23:10

Cytuj:

ty to nie ******* tylko lecimy z behemotem next! ^^ Thx za ciommenty (nie mi dziekujecie)

Mikey 27-04-2005 00:53

Ten ktos kiedys co solowal BK ze spearow to bylem ja :) Royal Paladyn Henricus Institor, chyba nawet na jakims ftpie zachowal sie filmik, to byly swiezutkie poczatki Tibicam, film nagrany na starym kliencie. Level bodajze mialem 70, poszla na to cala mana na vity i 1 UH na koncu. :)
Generalnie, fajne uczucie musze przyznac :)

Rynek 27-04-2005 01:06

Cytuj:

A moze proba zabicia mnie tepym nozem xD hihihihih

Kapral 27-04-2005 04:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mikey
Ten ktos kiedys co solowal BK ze spearow to bylem ja :) Royal Paladyn Henricus Institor, chyba nawet na jakims ftpie zachowal sie filmik, to byly swiezutkie poczatki Tibicam, film nagrany na starym kliencie. Level bodajze mialem 70, poszla na to cala mana na vity i 1 UH na koncu. :)
Generalnie, fajne uczucie musze przyznac :)

hehe, tak z ciekawosci jaki masz lvl aktualnie ?

Memphis 27-04-2005 07:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapral
OMG N/C Dla tego pana juz (za przeproszeniem) jak kur*a slepy dziad jestes to wejdz na tibia.com i sprawdz postac Ancient Ninja

A ty sie naucz czytac ze zrozumieniem, mowie ze widzialem jego lvl [b] PO UBICIU BK [b] a wtedy mogl miec juz 70, poniewaz nie daliscie dowodu ze bil go na 69 lvl-u...n/c

DeeJeyek 27-04-2005 09:16

...

Fajny Filmik Tylko bez Loota :P

Kapral 27-04-2005 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Memphis
A ty sie naucz czytac ze zrozumieniem, mowie ze widzialem jego lvl [b] PO UBICIU BK [b] a wtedy mogl miec juz 70, poniewaz nie daliscie dowodu ze bil go na 69 lvl-u...n/c

ehhhh jak mowie ze jednak slepy dziad jestes to ****a mowie zobacz se slepy dziadzie na poczatku filmu pokazuje jego lvl i pod koniec tez!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01.