![]() |
ja wlasnie zginolem i zostawilem po sobie plecak GFB i HMM kilka Sd oraz mojego kochanego Fsa :(
|
Mi tam wypadł Spike Sword (a przez tydzień na niego kase zbierałem) i BH shield no i bp w którym mialem śmieci wartoci 1k. Oy dużo to dla mnie było...
PS. Po tej śmierci stworzyłem nowego sorka i gram nim teraz :D |
jak raz mnie hunter ubil to mi wypadł mój ukochany firesword
|
Mi jeszcze nie wypadło nic wartościowego ale straciłem kiedyś 280 gp. 8) ;)
seksik ; palaś 16lv 8lv mag skills : 35/35 (słabo :D ) trimera ; carlin , ab :P |
Naszczęscie nic z mojego EQ jakiś tam bp z kasą kilka protection amulet....Nic wartosciowego.
|
Ja traciłem 3x spikesword, kilka razy BP prawie nic nie warty, raz BP warty 2K, czyli nie AŻ TAK źle.
|
Ja włąsnie znów padełem. Zabił mnie paldyn na 33 lvl i stracilem k-armora i d-shielda :(
Ku...........(dalsza część wypowiedzi skasowano po ocenzurowaniu) |
Mi wypadł mój ukochany FeSik ;( 4 dni stałem pod dp w ab i tylko uhy na sella robiłem :D
|
ja najcenniejszegoc o straciłem to aol, a wczesniej to ds,wh i skullstaf na gs'ie ale to było dawno, hmmm, jakieś 2w lvle temu :P
|
MI najceniesze wypadly plate legsy x2i dh ale i tak je odzyskałem wiec nie było tak żle :D
|
... nic mi nie wypadło w sumie.... chyba ze p legsy, daaawno temu :)
|
Boze kochany jak slysze co wam powypadalo to mi zal du** sciska
Nienawidze Newbie(za to pewnie dostane po plecach od was) jak slysze lamety w stylu (tydzien na spike zbieralem,albo -moj kochany fs) wszystko bym oddal ze swoich gratow gdybym mogl sie wykupic z chociaz jednej smierci,WSZYSTKO,moja najwieksza strata,c armor,warior helmet,d shield,p ammy,i kupe runkow w bp,oddalbym jeszcze c legsy i brighta gdyby mnie nie zabili wtedy. Wiecie dlaczego???Bo w noc wyciagam 30 k,juz na 20 poziomie,a do 20 poziomu dochodze w 5 dni(rekord 3 dni)a kazda smierc boli jak cholera.ostatnio trenowalem sobie i dead,koles ma rooka,najlepsze jest to ze nic nie stracilem,a oddalbym wszystko co mialem na sobie,gdybym mogl cofnac deada, |
Cytuj:
Po 2. Każdy był newbie i nawet Ty nim byłeś, bo nie mogłeś zrozumieć odrazu tej gry. Po 3. Nie każdy w noc wyciąga 30k ani poziomu w 5, bo nie każdy jest takim maniakiem zapatrzonym wielkimi oczami w ekran monitora. (w nocy się śpi, a nie gra w komputer [nie zrozum tego jako źle, nie chce Cie pouczać tylko mówie :P ]) Po 4. Żeby nie był offtopic to straciłem knight armora i dark helmet. |
Chyba chodzilo mu o to ze je uzyl jak umieral ;)
|
Ja najcenniejsze co stracilem podczas gry(deda) to k-armor ;( ;( .Niestety PK go nie zwrocil i dlatego teraz siedzi na rookgardzie
|
hell gate + ds + lag = dead, no i stracilem klucz do hell agte i c-shield :(
|
Mnie ostatnio pk zabili na foldzie i stracilem nowiutkiego serpent sworda za 4k ;( ;( ;( ;( X(
|
MI bp( A w nim f-rod,kase i inne duperele)
|
a mi wypadl bp bylo tam duzo rzeczy 200gp chain armor na sprzedasz i inne ale byl kolega i mi wszystko oddal :)
|
mi z lepszych rzeczy wypadl c-arm a innym razem c legi lecz wszystko odzyskalem dzieki pomocy kumpli.
o dedach gdy tracilem d shield czy k axe nie wspominam |
czesc Kurt! (kolega)
Mi równiesz wypadl platinium ammy gdy zdinolem na dragonku :D (kink :( stracilem 2 lvl i to mnie boli :| ) |
heh
dla mojego kolegi z antici wypadl :golden armor ,boots of haste .........bp sd.............bp uh................war hammer 2x fire sword itp.
heh aha i jeszcze jedno ....................metal rządzi!!!!!!!! |
Cze
To już było kiedyś ale było wypadło mi wtedy k-armor i fs.A moj kumpel na POH zginal i zgubil Boh-y i jakis noob na 12 lvlu je zabral i wrypal sie z nimi do tej dziury za świątynia gdzie gs i jeszcze cos jest. :) aha ten kumpel 51 Lvl i jakis koles mu powiedzil ze tamten noob tam wpad.Jescze pewno ruszl sie tam w tej dziurze i nieszczescie chcialo ze nie zginol na ropce bo tak by odzyskal bohy a tak nima i swiat sie zminia . :))
|
Wypadł mi fs - w dzień po zakupie nie mam nic kasy i wogóle ostatnio tyle zgonów miałem ze szkoda gadać :( ale jakoś sobie musze radzić.
|
Wtedy byłem w kurzony
Byłem se spokojnie na slime (sorc 12) a tu bah i przez pszypadek wlazłem za blisko siedliska tych zasranych (slime)no i oczywiscie zaczeły się rozmnażać i mnie otoczyły(miałem wtedy na sobie p-set,fs,g-shield i w-helmet)i oczywiscie los sprawił ze wypadł ze mnie fs i w-helmet)oczywiscie odzyskałem to z kumplem i było good(ale miałem cykora ze ktos mi to zwinie ;( )
nuniza/Lv22/isara/skills 62/53/paladyn Elder Do'urden/Lv19/secura/skills 22/24/mag <na spszedasz gfb<2k>hmm's<1k>explosion<3k> Dragon Revleed/lv12/secura/skills 48/45/paladyn |
...
Mi myszka zalamiła i wrzuciłem kumpla golden armor do bagna. Ale sie z nim ugadałem i dałem 2 crown armory, kture mu wypadłym w orc fortess na queście (nie chodzi sie z bp pełnym crown armorów) :P
|
:(
wracałem z cyców i zachciało mi sie isc na orki....i spotkałem Barserkera.... w bp miałem halberda(400gp), 2 runy uh(200gp), jakieś 200gp, i z egp wypadły mi p.legs...... czyli straty ok 3k..... :/ ....że nie wspomnie o skilach i exp....
|
Mi wypadł crown armor, ale nie można się łamać.
|
boh i f-axe w czasie hunta na pk, kolega we mnie z UE walnal xD, ale rzeczy odzyskalem naszczescie
|
Hehe tera kolej na mnie :). W sumie na dedach moich dwóch postaci (knight teraz 30 lvl & sorc bodajże 27 lvl) straciłem:
K-set, C-Arm, C-Helmet, C-shield, 3-4* FS, Blue Robe, Bright Sword, od cholery runów (2 BP SD, 4-8 BP UH, koło 3-5 BP GFB i jakieś 10-12 BP HMM'ów). Czyli straty w sumie koło 200-300 k. Bo to się rozciąga w czasie. Drobniejszych rzeczy nie liczę w stylu p-seta czy innych. A o ukradzionych lootbagach nie wspominam :). BTW, gram na Securze. |
cenny loot
najcenniejsze rzeczy jakie stracilem podczas mojej kariery w tibii,to c set v shield w helmet i takie tam ale nie bylo to podczas deda tylko hacka :( .
|
Wychodze sobie z tahis ( na roty ) a tu jakis gostek udupil mnie jak muche w kiblu z GFB. Stracilem wedke, scale armor i troche kasy . Slaby bylem... ;(
|
Cytuj:
Mi wypadl k-arm, plecak SD, 3 plecaki HMM 1 plecak GFB. Przez nieuwage, myslalem ze jak mam niewidzialnosc to zaden z tamtych potworkow mnie nie widzi :P I mnie ghoul powoli pojechal jak bilem dsy :D |
Ja miałam małą sprzeczke z jednym polakiem, jakiś typo z red skullem wmówił mu (temu polakowi), ze ja zabiłam jego kumpla [a miałam wtedy 8 lvl i skille 18/20 (czyli wyszłam z Rooku)]. No i ten polak uwieżył temu z red skullem, jeszcze nagadałam gościowi (czyli prosiłam sie o deda). Po czasie poszłam na trole i 'You are dead.', dopadł mnie jakis gość na 30 lvl. I nie wiem jakim spodobem, ale jak się zalogowałam to nie miałam nic z eq, czyli wszytko mi wypadło... // wtedy zmieniłam postać ;p //
|
Mi wypadło najwiecej podczas zgonu z hunterem . Nie wiedziałem ze to takie dobre i sie przeliczyłem.Stracilem wtedy 300 gp,fishing rod i bp ih'ów . Mialem wtedy 9 lvl
|
Wypadło mi
Wypadł mi Seprent Sword ale tak hamsko że.. X( X( X( X( eXpie na ghostlandzie mam już wychodzić nie mam many na exana pox dochodze do wyjścia a na rope place nawalone śmieci odkryłem to a scorpino się zbliża zawsze prawie miałem go na jeden strzał a tu dup mnie ukosił;/ ide łowić ryby a tutaj za mną banda biegnie żeby lootbaga dostać i zignałem X(
|
najcenniejsze co mi wypadlo to byly k legi, gdy padlem na gs'ie bo sie kurwa wtedy server sypal ;(
ale dobrze ze istnieja jescze uczciwi ludzie bo dostalem parcelem bp i k legi :) |
Najceniejszy ? Chyba Serpent , na 14 lvl chciałem wziąć ~5 soldków na klate ale mnie otoczyły i dead. ;(.
|
Mi wypadlo golden arm, legs crown, tower shield, royal helmet, bright sword, BoHy poprzez red skulla ;( ;( :baby:
|
Ja miałem wała gdy byłem jeszcze szczylem:D miałem wtedy 9 lvl i szłem z Venore do Carlin:D:) miałem w plecaku ok.500 gp, zabił mnie koleś:(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:21. |