![]() |
:wiking: w Gothicu II jestem zawsze łowcą smoków :wiking:
|
Ja zależnie od systemu. w D&D wolę łowcę, ale w innych maga. A w innych i tak najczęściej nikt nie chce być wojownikiem, a jeden taki w drużynie się przydaje, więc ja ustępuję i robię za "blokera":)
|
Ja niedługo będe grał w monastyr(mistrz gry jest "w drodze" :( ) i wybrałem zabójcę.
|
W grach RPG,to cóż...różnie to bywa,ale najczęściej wybieram Wojownika,który jest elfem of course.
|
Łowca jest dziarski... ;)
|
W D&D:
Albo modron (przeważa) imieniem Nordom/Flatron, albo nieudany mag (mag na max. 7 levelu i potem jadę wojownika) Ghost Antuadaril "Nieudany" Grumbellgast. Ew. paladyn Torma Sullivan Wielki. W Wampirze: Łowca wampirów (Brujah) Havoc, przeszedł lekką fabularną metamorfozę ostatnio i teraz już łowcą pajaców, którzy lubią się ludziom ujawniać nie jest. W pozostałych fantasy: Ghost Antuadaril "Nieudany" Grumbellgast. Nieudany Mag. W Starcraft RPG: Terran, Heavy Gunner. W Warcraft RPG: Ork Wojownik Grommash Kallarna'Zugz. Ew. Krasnolud Paladyn Cothon Brainsmasher. |
Cytuj:
@Topic Biorąc pod uwagę twoje wypowiedzi, nazwałbym temat Kim jesteście w grze na systemie D&D |
Cytuj:
|
Cytuj:
RPG = Role Playing Game cRPG = computer Role Playing Game Już Taube o to opieprzało, do łbów nie wlazło? -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:55. |