![]() |
e.... :P lols ja sobie tutaj czytam kazdy pisze 20+ , 30+ moze nawet i 50+
ja tam sobie zakladam na 15 lvl ;) |
Low level pacc...
Sam mialem pacc na 16 levelu przez 3 miesiace miealem pacc a poziom prawie ten sam (bylem poczatkujacy i niedoswiadczony a takto tylko strojiku uzywalem a statkow nie uzywalem 3-4 gora bo jak miale maly lvl to sie wydawalo ze drogo :P.
|
Cytuj:
halp nóób |
Pacc dobrze jest kupić na 20 lvlu (sorciem, drutem) i knightem/palkiem gdy się ma dobre skille.
Oczywiście można teraz o tym gadać bo jeśli kupimy pacc przed 20 lv to nabijemy go duzo szybciej niż z facc i, aż tak dużo dni tego pacca nie stracimy. Cytuj:
Na pacc area (jeśli nie jest to 2-dniowy świat of course) można wbić 8 lv w 2h i to luzem bez żadnych wyrzeczeń -.^ |
Nie mozna mowic o tym kiedy kupic pacc. Pacca mozna kupic na kazdym levelu bo z paccem 20 level przy dość intensywnej grze to jest 1 dzień wiec to nie zalezy. Mozna w mniej niz miesiac wbic 50 grajac intensywnie. Kwestia jest czy umiesz wykorzystywac zalety tych przywilejów jakie daje pacc.
|
;/
ja sie wlasnie zastanawiam nad kupnem pacca mam 11lvl i skile 58/41 ale nieweim czy dobre skile ;/
|
a ja kupilem na 14 i wcale nie zaluje chociasz zaczolem uzywac dopiero od 29 dnia(na innych servach gralem) to w 9 dni wybilem 21 lvl i tak jak sobie przejde sie do kumpla ktory skilluje w mino piramidzie to po drodze 2k expa =P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:54. |