|  | 
| 
 O ile się nie mylę to na 15 levelu na Rookgaardzie ma się 540 capacity. Dodajcie sobie wagę całego jego ekwipunku + backpack, w którym pewnie coś jeszcze nosi, np. linę, wędkę, łopatę, trochę pięniędzy... 14:38 You see a iron helmet (Arm:5).It weighs 30.0 oz. 14:38 You see a dwarven shield (Atk:0 Def:26).It weighs 55.0 oz. 14:38 You see a spike sword (Atk:24 Def:21).It weighs 50.0 oz.It is the Sword of Fury. Iron helmet, dwarven shield i spike sword waża razem 135 capacity, dodając do tego chain armor, buty, studded legs i backpack nie powinno starczyć mu capacity, aby to wszystko unieśc. Zwróćcie uwagę, na to, że on posiada także 262 capacity wolnego. | 
| 
 0.o Heh ja też jestem jak niektórzy czasami niewiernym tomaszem..jak nie zobacze tego na rl w tibi albo na jakims dluższym filmiku nie uwierze..:P | 
| 
 OMG ziom ... wydawalo mi sie to nie mozliwe :/ ... Chcialbym wiedziec gdzie ten qest jest O.o ... Choc wiem ze nie zdradzisz tego  ;( Oj cos mi sie zdaje ze to cos sciema ^.- | 
| 
 Cytuj: 
 Ale i tak coś niegra z tym zdjęciem ok WSZYSCY ROBIMY SE POSTACIE TAM GDZIE ON GRA I NIEHC POKAZE NA TRADE :P | 
| 
 Quest jest na Mino Hell! Glemboko czeba miec key.. tylko jaki? | 
| 
 Cytuj: 
 Cytuj: 
 Cytuj: 
 | 
| 
 @Fejkowiec 100% racji nie masz bo mogl wywalic to co na sobie nosil i zalozyc itemy questowe :P | 
| 
 Ludzie nie wierzcie bo to jest fake.  1. Nie Weights tylko weighs 2.Za duzo many i capa 3.Gz dla ziomka któremu udało sie zrobic taki dobry fake i nabrać tyle ..... 4.Na rooku Mls, Golden Helmet i unhlouly shield (chyba tak sie pisze) 5.Przenies to do dzialu z feakami. Cya in Tibia!!! | 
| 
 Cytuj: 
 I teraz to niepodważalny dowód że to fake Na screenie pisze "It weights" a na filmiku "It weighs" teraz już sam nie wiem które jest poprawne ale to nie ważne :) | 
| 
 Może to być prawdziwy ss jak i fake. Przez ten piepszony temat padłem, a brakowało mi 500 expa do lvla....     Eh...    :p | 
| 
 ehhh ni h*ja sie bledu nie doszukalem.... jedynie ten cap mi nie gra... ale zaraz odpale otsa pod 7.4 i zobacze czy sie filmik nagra xD jak sprawdze to zedytuje o.O | 
| 
 a jaki jest nr klucza do drzwi? | 
| 
 Może to '' :D '' tak się zachować powiważ gościu patrzy na ss i czassami literka na 1 sec tak przeskoczy ^.- | 
| 
 Ludzie czytajcie all posty !! Niepodważalny dowód że to fake Na screenie pisze "It weights" a na filmiku "It weighs" :] | 
| 
 lolololol juz w dziale fake'i :D | 
| 
 Ale nie wierze zeby koles nie mial zadnych vipow na tym servie.. A na otsie sie vipow nie da dodac ;) Wiec jest to ots na 7.4 :> | 
| 
 Why w dzile fake jeśli okaże się że to nie fake to go uraziliście | 
| 
 Cytuj: 
 TO FAKE Na screenie pisze "It weights" a na filmiku "It weighs" !! I to wystarczający dowód | 
| 
 gdy mamy mape z otsa powinno to być chyba jako inna mapa... ja natomiast na filmiku mam odkrytą całą mapke rooka. ale tyle cap na 15 lvl ? nie rozśmieszaj mnie | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 Lol Sprawdziłem na Tibi.com, tak postać naprawdę istnieje! Dednela 2 razy, ale w to nie wierze! W dodatku jak kiedyś można było dojść do Ghoula to można było sellnąć w sklepie z niego sprzet: Brass Armor i chyba Scale Armor, a tu na tibi.pl nic o tym loocie nie ma. Lol P.S. zrobienie takiego fake'a zajełoby ok.10-30minut. | 
| 
 Ehehhe Brass armor wypada z mino maga a nie z ghoula i nadal można to sprzedać(150), do ghoula nigdy nie było dostępu a do minomaga chyba też nie. TYLKO , kiedyś GM przysummonował mino maga sunriseowi i jego przyjaciołom i zabili(stąd sunrise ma brass arma<bo ma>). Od początku ten temat był mało wiarygodny, jest od cholery rookstayerów i dlaczego akurat jakiśtam 15 lvl miałby zdobyć klucz do mino maga i w dodatku zrobić questa. (O tym że CIPy nie dałyby dwarvena na rooku nie wspominając). | 
| 
 To w końcu nie rozumiem on tego questa zrobł czy nie .. ? | 
| 
 Praktycznie nie | 
| 
 A ja mam taki błąd że widac 1 bp na zdjęciu a otworzone 2 i niema takiego znaczku w góre :D :D :D :D | 
| 
 hehe No bo gostek ma drugi plecak w 1 plecaku(na plecach) | 
| 
 Nah, głupia literówka :(. Tak ładnie się zapowiadało. @up: widziałem ss jak sunrise walczy z minomagiem, ale to był ss z testa(stwierdzam tak bo walka toczyła się obok bear roomu. Za chwile zedytuje pierwszego i podważe wszystkie argumenty poza literówką.<zedytowane> | 
| 
 To wszystko to OTS na 7.4. Też umiem taki fake filmu zrobić. A na końcu dlatego tak szybko sie film skonczyl bo był kick -.- Od razu po sprawdzeniu Look na spike sword. | 
| 
 Screen to Fake bo jest w dziale Fake'i czyż nie? :P a co do questa, jest to mozliwe ale nie na 15lvlu -.- moj kumpel chce go wykonac ale... wiecej nei powiem bo zabronione :P @down: -jak nie mam kumpli? :P - aa to takie buty najpierw tam bylo :P | 
| 
 up: więcej nie powiesz bo: -nie masz kumpli -a jeśli nawet masz to nie ma takiego questu dostępnego dla nie go bo nawet nie wie jak go zrobić po drugie ... to było pierw w filmach/zdjęciach a potem zostało przeniesione tu. .. | 
| 
 Z wypowiedzi master slayera(55 lvl rook)na tibia.de forum (tematu nie pamiętam, ale był ss z mino magiem obok  bear roomu) wynika że Mino mag został przysummonowany przez GM, i raczej nie był to test serv bo... sunrise ma brass armora, więc musiał bić mino maga w  normalnej tibi, a spike pewnie dostał za lvl. A teraz pytanie za sto punktów..... Skąd sunrise ma żółty backpack !?!?!? | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 Sunrise i fake Z zsummonowanych potworkow nie wypadaja zadne przedmioty jakby ktos nie wiedział :p pozatym jest to fake na 100 % - Sword of Fury ??? LOL | 
| 
 ludzie przeciez wiadomo juz ze to fejk wiec spokoj dajcie ;) @up: Jak pojdziesz na ta wyspeke gdzie jest spike sword na rooq i spojrzysz na tabliczke to pisze sword of fury... | 
| 
 .......... | 
| 
 Ja jush nie wiem czy wierzyc czy nie :baby: | 
| 
 A moze ? Coś mi się nie chce w to wierzyć, a możę jednak on to ma. 8o  Chyba se zrobie tam postać i poproszę go o pokazanie owej broni na trade. | 
| 
 Cytuj: 
 Jakby ktoś nie wiedział, to spike sword z rooka nazywa się SoF. Ponadto jest zasypany tunel na części dla PACC, który z tego co pamietam nazywa się "Maze of Fury". @SaTy: plx, nie pisz więcej takich inteligętnych postów, bo mają za wysoki poziom. Z żadnym słownikiem nie moge zrozumieć twoich, zapewne celnych, uwag. -.- @Wymi@t@cz: Życze ci powodzenia. Jeśli będe online, to zapewne by coś sprawdzić. Szansa, że uda ci się złapać fotke wynosi 0,(0)1 . ;] | 
| 
 Widziałem to już na tibia.org.pl :D Gratz :P | 
| 
 Przecierz wiadomo że to fake, spójrzcie na temat  Sword of Fury(spike na rooku) - pierwszy fake movie. Jeżeli się myle to sorry. | 
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:47. |