![]() |
wiem o co ci chodzi. musisz kozystac z jakiejs innej pzegladarki niz IE (mozilla, opera itp.) wlacz IE i bedzie dobze
|
Ja mam mały problem z rejestracją...
Wypełniam wszystkie wymagane pola, a gdy kilkam <Confirm> pojawia się komunikat o błędzie "Error occurred during the registration process". Może ktoś wie jak na to zaradzić? |
Pomocy !!!
Zciągnołem sobie KO z serwera, instalacja, konto.. ,- wszystko wyglądało ok Odpaliłem launchera, gra się zaktualizowała - ok Problem zaczął się pojawiać w momencie ekranu logowania - komp nie wyświetla tego trola czy cotojest? w tle widać tylko jakiś kontur rogów i topora - sam komp zaczął chodzić wolniej jak ATARI, a sprzęt mam bardziej wypasiony niż zalecany na http://www.knightonlineworld.com/ ale jeszcze wszystko ok - logowanie, połączenie z serwerem - ok! a tu znowu jazda - mam włączyć tworzenie nowej postaci a tu na ekranie widać tylko buttony, a na środku białą plamę - i z tym sobie poradziłem szukając po omacku ;) wkońcu gra zaczeła się ładować a tu - alert za mało pamięci wirtualnej !! (komp chodzi coraz wolnieJ) zmiana rozmiaru pliku stronnicowania nic nie dała tylko pużniej w trakcie ładowania wyskakuje alert!! A na dodatek zaraz po alercie następuje reset kompa!! (ma zaktualizowanego Direct X i nic) SORKI ZA PRZYNUDZANIE ALE CHCIAŁBYM SIĘ PRZYŁĄCZYĆ DO SZCZĘŚLIWCÓW GRAJĄCYCH W KO!! - a pomysłu co robić dalej niemam! ZA WSZELKĄ POMOC W ROZWIĄZANIU PROBLEMU DZIĘKUJE !!!!! |
Już rozgryzłem, dlaczego nie mogłem się zarejestrować...
Problem ustąpił, gdy w rybryce kraj, zamiast Poland wybrałem inny..... Swoją drogą dziwne..., ale gierka jest spoko. |
Mi KO nie chce dzialac
Jak mi sie gra laduje to wyskakuje tekst ze za malo pamieci wirtualnej chociarz na dwoch partycjach mam po 3GB wolnego miejsca a na trzeciej 50GB A nawet jak sie juz zaladuje to mi sie komp restartuje Co robic??? @Kani_mani Tez mialem ten problem Jak sie rejestrujesz to wpisz w polu "zip number" (czy cos takiego) kilka cyfr - jak nie napiszesz cyfr to takie cos ci wyskakuje Widze ze tu sie kilka osob zastanawia jak karusem dojsc do piana - chyba nie dojdziecie w zadnej elmoradzkiej wiosce nie widzialem karusa Gavolty sa w okolicy wszystkich wiosek, i karusowych i elmoradzkich |
jak masz xpka to odinstaluj sp2. Powinno pomóc.
btw. odpowiedz juz jest w temacie "Knight online - opinie, sugestie, pytania(or smth like that) |
Ehmmm... troche nie obeznany jestem.... co to jest sp2?
|
co to...
co to Account ID?
Edit1 już wiem |
WEsss tam sie nawet zarejestrowac nie da.... wpisalem wszystkie rzeczy i daje confirm a wyskakuje jakis błąd cos w stylu error ocurred on registration process
|
Cytuj:
|
Cytuj:
mój kumpel też ma problem z ilością pamięci wirtualnej... aktualnie próbuje mu pomóc, ale nic sie nie udaje (nawet nie myslcie o zmianie wartosci pamieci wirtualnej, tez nic) osobiście polecam oficjalne forum gry lub www.forumko.prv.pl |
Odinstaluj Sp2 _start-panet sterowania- dodaj usun programy_ pomaga na 100 % wiem bo sam to zrobilem. Jesli boisz sie ze wlamia ci sie na kompa zaisntaluj sp 1 Ko chodzi na nim, albo dobrego firewalla.
|
Włączam grę.. te przerywniki (twórci i logo) i nagle...
Całe czarne tło i komunikat: http://img94.echo.cx/img94/1949/blad9om.png O co chodzi?? |
Kim gracie i jakie lvle?
Ja mam 47 Roque-Assasin/Archer 42 Mage -Flame/Glacier :) 35 Priest -Healer/Buffer (nudziło mi się xP) Gram na xydonis (najczęsciej 2), rasa El Morad Ps. Buy chitin roque set +4/+5 ! Sell Iron Bow +2 18m! @up Sciągnij jeszcze raz klienta, powinno pomóc albo powyłanczaj programy typu Deamon i inne virtualne dyski. |
Cytuj:
|
Jak moglby ktos zalozyc mi konto, ostatecznie powiedziec co zrobic zeby nie wyskakiwalo
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:15. |