Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Fortera] Gildia Heslling vs Eternal Cid FIGHT ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=34128)

Zyzol z Calmery 05-05-2005 19:20

Niezle. Zycze milego Huntowania :D A mam pytanko: na jakim swiecie grasz?

Sir Pagon 05-05-2005 20:38

Mega Lol

No nie teraz masz sie czym podniecac ... u***ales 11 levelowego pallka buahahhahahahah nie wielki wyczyne na miare 100 levela :D buahahahhahha mojego palka klep se ile wlezie ,,, i tak jush wszystko odzyskalem ... skille i exp tesh :P widzisz ja nawet 11 levelowym palkiem sie nie podam i cie kiedys u***ie :P:P:P

blazej 06-05-2005 18:51

heh moja historia wyglada troche inaczej. Mam inną postać ale pewnego dnia nudzilo mi sie i robilem sobie palla do PKowania. Jeszcze zanim zacząłem PKowac jeden gosciu z hesllinga napadl na mnie mimo ze mialem 9 lvl a on 14. kiedy zobaczyl ze sie uhnąłem to gonil mnie az do miasta i powiedzial z jak mu niebede dawac uhow to mnie zabije. ta sytuacja powtorzyla sie jeszcze raz. Wtedy wzialem pare runek, kusze i poszedlem pod siedzibe hesslinga. Odrazu mnie gosciu zaatakowal i go zabilem(Mlody Nevar to byl) . Nastepnym razem poszedlem jeszcze raz go zabic ale odrazu sie wszyscy na mnie rzucili (musieli uzywac Uhy i SDki) nastepnie zabilem knighta na 18 lvl (mina kigur- mam film) i po tym zaczęły sie groźby i kilka pościgów w tym 1 udany(bylo 2 na 1 a liczbą lvli przekraczali mnie 3-4 krotnie) szkoda ze niechcesz sie ze mną sprzymierzyć cidzie :/ narazie skilluje i robie runy na większą rzeźnie.

eteral cid 07-05-2005 11:33

Ja naszczescie nie znizam sie do poziomu nubków z hesling i nie bluzgam w wlasnym poscie jak to oni naganie robia :)

a co do tematu pozdro dla Watto ;]

Padła kolejna osoba Trokadero najlepsze jest to że :
Koleś wyłączył kabel od neta aby go wylogowało :) tak slyszałem od kumpla jego z gildi ( zabojczy text :P )

Heslling 0 : 10 Eternal Cid

http://i5.photobucket.com/albums/y16...mhelsing10.jpg

Wybaczcie ale nie robie ssow z jednego powodu zapominal mam skleroze :)

Czlowiek z Fortery(anonim 08-05-2005 21:02

!!!

Witam
Jestem z gildii hesling, nie gralem w tibie od tygodnia i po powrocie zauwazylem to.... nie wiem dokladnie o co chodzi ale huntuje cie z paru powodow...zabiles moich kolegow...mowiles bzdury kompletne na temat naszej gildii ze gildia jest nie zgrana i jest slaba. Gildia moze i jest slaba ale to nie jest nam potrzebne....jestesmy kumplami i nie zamierzamy walczyc, al;e jakis gowniaz (czyt. TY ) podskakuje do nas i wybija niewinnych po cichu. Postanowilem zrobic tak samo. Ja i moj protektor (przyjaciel) zabijemy cie....wiec strzez sie.

APEL DO INNYCH LUDZI CZYTAJACYCH TEN TEMAT-NIESLUCHAJCIE go TO JEST ZWYKLY NOOB MAJACY PODNIETE ZE ZABIL PARU CZLONKOW Z GILDII.
JEDYNIE ZEPSUL ATMOSFERE W GILDII I JA PSUJE(wieldu niskich lvl wypisuje sie ze strachu) A TA GILDIA NIE JEST GILDIA WALCZACA i ZABIJAJACA INNYCH.

Czlowiek z Fortery(anonim 08-05-2005 21:14

APROPOS DO MICHAL WLADCA MIECZA
Czy ty przypadkiem nie grasz na danubii i nie masz kolo 50 lvl i nie jestyes z Elku?

Jesli tak to twoj kumpel z reala jest w tej gildii

Czlowiek z Fortery(anonim 08-05-2005 21:18

Aha eternal a moze opowiesz jak jeden z naszej gildii cie prawie za***al ale ty panicznie sie logneles :/ a mogl cie zabic
ehhh
Tak jak pagon powiedzial podniecasz sie tym ze nas zabijasz? Gildie ktora nie zamiezala walczyc? Jzeli tak (to jak powiedzial pagon) idz do seksuologa
Miales szczescie ze na mnie nie natrafiles. Zaraz wynik bedzie remisowy.

Nozuman 09-05-2005 07:27

hehehe, no niewazne czy zabijal ich na afku nie jak
gildia to gildia, conajmniej 4 vickow i lider
po co taka gildia jak sie nie umieja zorganizowac?
i tak rispekt ;D sam na gildie gratz
widac polak potrafi :D

Eter 09-05-2005 07:36

Widać polak potrafi xD

ojj Cid cfaniaczqu jak ty to robisz nudzisz sie na chacie :P czy jak ?? grasz ty wogule jeszcze tym swoim elite ?? ;]

pozdro dla heslling i dla eternala ;]

Sir Pagon 09-05-2005 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eter
Widać polak potrafi xD

tak btw .. gildia jest tylko polska ... bratobójstwo :P

arsjl11 10-05-2005 14:54

Buehehe

To jest śmieszne, jak bym chciał też moge polecieć tam i pół gildji wytłuc(15lvl to dla mnie nie problem)Na początku może i było fajnie, ale to sie robi śmieszne i żałosne...Może zmierzysz sie z kimś na twoim poziomie??Będzie ciekawiej.... :evul:

eteral cid 15-05-2005 20:02

z tego co dobrze pamietam to padl 28 sorc wiec nie mow mi ze wybijam tylko tych najmniejszych moimi ostatnimi ofiarami byli jedni z najwyzszych w gildi. ;)

sir Zlod 15-05-2005 20:32

Heslling raczej nie jesteście zorganizowaną gildią jeżeli jedna osoba zabija dziewięciu waszych. Powinniście się zorganizować i zabić go. Według mnie jest to bez sensowne zabijanie nie mające żadnego celu. Ktoś z gildi powiedział Eter~ że jest hunted a widać że sie to obruciło przeciwko wam.
I szczesze mówiąc trzymam kciuki za Eter~

elite krysiu 15-05-2005 20:32

hiho

Eteral napoczatku mnie to bawilo ale uswiadomilem sobie ze ty wybijasz cala gildie a hunta wypowiedzial ci na poczatku tylko jeden jej czlonek reszta jest niewinna chyba nie wszyscy odrazu cie huntowali!!

narq

Mack Abadrak 16-05-2005 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czlowiek z Fortery(anonim
Aha eternal a moze opowiesz jak jeden z naszej gildii cie prawie za***al ale ty panicznie sie logneles :/ a mogl cie zabic
ehhh
Tak jak pagon powiedzial podniecasz sie tym ze nas zabijasz? Gildie ktora nie zamiezala walczyc? Jzeli tak (to jak powiedzial pagon) idz do seksuologa
Miales szczescie ze na mnie nie natrafiles. Zaraz wynik bedzie remisowy.

Po pierwsze, napisałeś 3 posty pod rząd... Po drugie, czemu jeśli jesteś taki mocny, i cała wasza gildia to mastahu to go nie zabijecie?
I po drugie, skoro jesteś super-mega to czemu nie ujawnisz niku, przecież i tak nikt nic nie zrobi takiemu mastahowi jak Ty prawda?

Lol, wasza gildia liczy 71 osób na dzień dzisiejszy, i nie możecie zabić 29 lvla palka? Gratz, super gildia, i zorganizowanie...

Ziomek z Heslling 16-05-2005 13:41

Sluchaj ja jestem z Heslling mam 26 lvl skille ciagle trenie i uwierz ze ja niespoczne dopuki niedostaniesz odemnie deda albo cos radze ci przeprosic Heslling i poszkodowanych poniewarz robisz sobie zaraz wiecej klopotow juz cie gracze powyrzej 70 lvl scigaja itd i po 1 nie my tylko ty 1 wypowiedziales nam wojne bo zobaczyles paru noobow w guildi kazalaes nam placic itd i jeszcze jedno niemow ze my nooby jak ty jestes noobem a skille masz gorsze od 1 lvl z roka takrze sie niemondz
ps:badz pewien ze zaniedlugo wyzwe cie na pojedynek

-Res- 16-05-2005 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ziomek z Heslling
Sluchaj ja jestem z Heslling mam 26 lvl skille ciagle trenie i uwierz ze ja niespoczne dopuki niedostaniesz odemnie deda albo cos radze ci przeprosic Heslling i poszkodowanych poniewarz robisz sobie zaraz wiecej klopotow juz cie gracze powyrzej 70 lvl scigaja itd i po 1 nie my tylko ty 1 wypowiedziales nam wojne bo zobaczyles paru noobow w guildi kazalaes nam placic itd i jeszcze jedno niemow ze my nooby jak ty jestes noobem a skille masz gorsze od 1 lvl z roka takrze sie niemondz

a ty musisz siegnac po slownik ...

lady arkadia 16-05-2005 17:33

Nie rozumiem wiekrzosci osob z fortery które się ty wypowiadają.
Mówicie, że go zabijecie, zrookujecie itd. Gildia mówi to samo a jakoś do tej pory nie zrobiliście nic oprócz bezsensownego gadania. Jesteście tylko mocni w gębie i nic poza tym.

Loxi 16-05-2005 17:40

....................

o jezuuu ale noooby zeczywiscie ta gildia to noobki(a przynajmniej Newbie ;p)
wygrażają a nie ubili cie ani razu........najssss :S Wybija ich al Eternal !!!! :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :D

ZinC 16-05-2005 17:50

Hahaha! Dobre! Według mnie dostali nałuczkę i powinni odwołać Ci hunted, wtedy to Ty byś robił to niesprawiedliwie. Chociaż w pewnym sęsie, nie powinieneś lać tylko z lvlem 15-, od 15 to będzie dobrze (według mnie).
A gildia Heslling niech zacznie ostro trenować, zbierać runy i w końcu pozbierać się, bo to aż śmieszne żebyście wszyscy padali.

Lord Smencik 16-05-2005 17:55

Nie no ta gildia chyba jest w pierwszej 3 na serwerze... paczka niby kumpli a nie moga sie obronic prezed jakims kolesiem ktoremu sie bardzo nudzi w domu i zaczal sobie ja huntowac..... mozecie miec 15lvl ale w kilki spokojnie byscie mu dali rade.... i to ma byc gildia? ;/ nie chcialbym was widziec w walce z inna gildia... czyzby byla to porazka do 0 ;]

Dr.ażniący 16-05-2005 18:18

Eternal Cid: Jak widze wypowiedzi n00bow jak Ziomek z hessling to mi sie hcce ich zabijac. POWODZENIA WYBIJ WSZYSTKICH

Prus 16-05-2005 18:41

:/

Nie wiem Cid ale wydaje mi się ,że masz coś z głową skoro lubisz ubijać low-leveli jeszcze tak nie zgranych jak ta gildia. Jak kilka osób mówiło to tylko wklejasz zdjęcia z listy dead'ów i mówisz, że jest 0:10 czy iluś tam, a i tak pewnie byś nie pokazał jak ciebie zabili -.-. Noob i tyle. Też gram na Forcie i uwież mi jak złapiesz Red Skulla to -=Bój Się Boga=- i tyle. -.-

Lerrog 17-05-2005 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kas
i wiesz co cid i myslisz kur** ze niby sam se dajesz rade a ja bylem swiadkiem ze se kur** qmopli przyniosles badz hu** honorowy i walcz sam a nie kur** qmplami sie wyreczasz tak robia ku*8 tylko tchórze :D a jak cie spotakm to bedizesz mial ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

on nas nie przyslal kretynie, tylko sam stwierdzilem za w waszej gildii prawie same nooby i debile i przyszedlem pod wasz gh z kumplami
tylko ze ekhm pod samym gh dwoch knightow sie wylogowalo
a pal uciek bo zobaczyl 40 lv z white skulem ktory kolo nas przebiegal i myslal ze to od was ziom
a ja ucieklem bo sam nie bede na was ruszal :P

Loxi 17-05-2005 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prus
Nie wiem Cid ale wydaje mi się ,że masz coś z głową skoro lubisz ubijać low-leveli jeszcze tak nie zgranych jak ta gildia. Jak kilka osób mówiło to tylko wklejasz zdjęcia z listy dead'ów i mówisz, że jest 0:10 czy iluś tam, a i tak pewnie byś nie pokazał jak ciebie zabili -.-. Noob i tyle. Też gram na Forcie i uwież mi jak złapiesz Red Skulla to -=Bój Się Boga=- i tyle. -.-

wymiatasz stary.....Obrona Noobow....zreszta sam jestes noobem bo pewnie nawet nie pomyslales o tym zeby looknąć na Tibia.com i sprawdzić liste Deadów ...żądzisz :cup: :cup: :cup: :cup: :baby: :baby: :baby:

Nirwana 17-05-2005 15:39

do dupy ta wasza gilidia. eternal cid powybijaj ich wszystkich. szkoda ze nie gram na forcie :(

Watto 17-05-2005 15:46

Dziwi mnie tylko, czemu chcecie go huntować, jak zrobi red skulla. Boicie się zrobic skulla kolo waszej gildii, gdzie nikogo nie ma??

Wróce w wakacje i wtedy będzie jazda.

-Res- 17-05-2005 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZinC
Hahaha! Dobre! Według mnie dostali nałuczkę i powinni odwołać Ci hunted, wtedy to Ty byś robił to niesprawiedliwie. Chociaż w pewnym sęsie, nie powinieneś lać tylko z lvlem 15-, od 15 to będzie dobrze (według mnie).
A gildia Heslling niech zacznie ostro trenować, zbierać runy i w końcu pozbierać się, bo to aż śmieszne żebyście wszyscy padali.

ech czlowieku...
JAK MOZNA ROBIĆ TAK GŁUPIE BŁĘDY ?!

Warlord Xion 17-05-2005 16:53

@Cid
Gdybym grał na forterze nie wahał bym sie zeby cie zabic. Moim zdaniem wlasnie takie nooby jak ty pogarszają tibie. Ave

P.S Nie masz honoru.

KLiF 17-05-2005 18:06

Cid robi to co uważa za sluszne :] i trzeba chlopakowi pogratulowac tego ze sam daje rade

jak mu sie znudzi to przestanie :]

a tak wracajac do tego zdjecia z walki ktore bylo wyzej tylu was bylo i nie daliscie rady? o.O

Mack Abadrak 17-05-2005 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Warlord Xion
@Cid
Gdybym grał na forterze nie wahał bym sie zeby cie zabic. Moim zdaniem wlasnie takie nooby jak ty pogarszają tibie. Ave

P.S Nie masz honoru.

Nie ma honoru? Wqrwiła go gildia, licząca ponad 70 osób! Więc wypowiedział im wojnę, bije ich sam, oni tego nie umieją, i to on nie ma honoru? Rada, idź się leczyć...

Watto 17-05-2005 18:26

Prawda prawda 1:70.

Nie chce nic mówić, ale Ci z Healsingu próbują sellować bp hmm po 1,5k co jest barbarzynstwem.....

W sumie chętnie ci Cid pomoge :P

Sir Pagon 17-05-2005 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Watto

Nie chce nic mówić, ale Ci z Healsingu próbują sellować bp hmm po 1,5k

he ?? powiedz tylko kto to sie powysmiewam z niego :P
a wracajac do zdjecia walki .... gdze byl eternal i 3 skulle ...
1. Sorc nie przygotowany do walki ...
2. 2 sorc który walną 1 z hmm i spier**olil
3 pall na 11 ze skillami do niczego ... broniac kolegi < wiedzialem ze padne :P >
wiec to nawte nie byla walka ...
jeszcze 1 eteran wysyla pod gh noobow na 10 , 8 ,11 które siedza i czekaja az zrobimy sobie skulla zeby mogl nas bezkarnie pozabijac < gratz pomyslu :P>

Petozu2 17-05-2005 21:35

1 gosc wybija cala guildie buahaahahahaha to jest cos niesamowitego :P wy macie owiele wieksze lvl ;P od niego :P normalnie :D rzadzicie ;D paap ;D

Sir Pagon 17-05-2005 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Petozu2
...wy macie owiele wieksze lvl ;P od niego :P normalnie :D rzadzicie ;D paap ;D ...

dziedzko kto Cie tak okłamał :/ :P

Slayer Robin 18-05-2005 00:10

gildia n00bow i tyle co porodzic eternal bij ich do znudzenia az wszyscy zaplaca albo odejda z gildi !!

chesek 18-05-2005 07:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ziomek z Heslling

Omg...

Skoro niby ma takie słabe skille to czemu go nie zabijecie?
Takimi tekstami, że on jest słabszy pogarszacie swoją sytuację...
A skoro on według was jest 'noobem' i wy go nie możecie zabić, to niezłe z was newbie..:P

Sir Pagon 18-05-2005 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slayer Robin
gildia n00bow i tyle co porodzic eternal bij ich do znudzenia az wszyscy zaplaca albo odejda z gildi !!

hmmm ... jush odchodza wieksze levele zostaly tylko 15 + :P

Vekegi 18-05-2005 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Pagon
hmmm ... jush odchodza wieksze levele zostaly tylko 15 + :P

łyso ci? ;]

dalej dalej wymiataj cid

koleś z Fortery 18-05-2005 15:47

Macie problem
Mnie wywalili z gildii Heslling nie wiem za co ale to chyba dobrze
mlvl: 14(jeszcze 50% i 15)
profesja: Palladyn
skille: 67/56(wiem że słabe)
Jak chce ktos prosic o pomoc to zgłosic sie do mnie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:35.