![]() |
no wiec fabula nudnawa :/// wykonanie srednie ale pewnie troche pracy w to wsadziles i trudu wiec 5/10 i powodzenia !!! :D
|
Dobre ale imona zwarcraftowane ;D
|
Mi sie bardzo podoba ... czekam na dalszy ciag
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pewnie ze rob ;))) to jest naprawde ciekawe - chcialabym juz zobaczyc dalszy ciag :D proponuje ciutek podciagnac grafike oraz wzbogacic fabule :)) jesli chcesz to moge cos wymyslic :)) pozdrawiam rosa :) |
fajne bardzoe more plx
(jescze brakuje groma hellscream'a) ;) |
Fajne, fajne. Czekam na dalsze części. Ocena 9/10
|
no fajne fajne :D
|
Mi się ogólnie podoba. Tylko długo czekam na następną część. Jak teraz ciągle nad tym pracujesz to musi być coś doskonałego :p
Narazie mi się podoba "Władca Zagłady" Radka 666 |
GRATZ, GRATZ. Dawno nie widziałem tak super fejk-story. Fajne wykonanie, porządna fabuła(troche tragedii). Oby tak dalej
|
@up
up Niestety ale ten fake stry skończyłem chociaż może się zastanowie nad robieniem dalszych części |
fajne rob kolejne czsc. aha czasam wypowiedz nachodza jedna na druga (np. podczas kupowania nozek z kurczaka)
ocena: 9/10 (gdyby nie tez wypowiedzi bylol by 10 :P) |
Ciekawe bardzo ciekawe, tylko w poerwszej części dan ci się troche rozmazał! Ale ogólnie jest spox! Rob więcej tego!
|
Dawaj kolejne super fake
ps jak sie robi zdjęcia?? szybko mówcie X( X( |
Spoko fake oby tak dalej :)
|
fajne fajne rub więcej
warcrafta to tu widać artas szczegulnie |
Yo to bylo super.Uwielbiam story i mam do ciebie 1 pytanko i w ogole do wszytkich jak robic zdjecia na tibi!!!! :p :baby: . Plx o szybka odpowiedz
|
Supcio!
Jakie to rooomantyczne... :P Jeszcze nikt nie robił takich fake story!!! A wiem, bo szperam po tym całym forum i szukam w szukarce... Zrób dalsze części!!!!!! Proszę cię... Acha, z oceną się wstrzymam do dalszych części... Ale narazie fabuła 9/10 (trochę oklepany temat z tym uciekaniem przed mordercami itp.), ale masz duuuży plus za ten początek... A wykonanie to wiesz co, na którymś obrazku dalej Dan ma jakieś takie dziwne włosy... więc póki co to masz za wykonanie tak mniej więcej 7/10.
|
Supcio!!
No ja tu już pisałam, ale mi się coś skopało, więc napiszę krótko: Narazie wstrzymuję się od oceny ogólnej, a narazie fabuła 9/10 (bo to odrobinę oklepane, to pomstowanie, uciekanie itd., ale z drugiej strony jeszczez nikt nie pisał chyba o dziewczynie ratowanej...), wykananie 7/10 (w którymś obrazku i dalej w kilku albo do końca on miał jakieś takie włosy dziwne...). Narazie tyle, a, i rób dalej części!! Bo jak nie... :evul:
|
Mi się podoba :)
|
eeh
why przestajesz mnie sie to podoba :D
|
Spox
Podoba mi się poza kilkoma błędami graficznymi i ORTOGRAFICZNYMI B) .
Ogólnie dabuła spox ( 9/10 ) Grafika tak jak wspomniałem wcześniej ( 8/10 ) Ogółem ( 8,5/10 ) Widze też, że ten temat nie oceniano jeszcze więc będę pierwszy :p |
no ładne, mi sie tam podobało
wykonanie 9/10 pomysł 10/10 :D oby tak dalej |
pół na pół
Jak narazie tylko grafa i ortografia do poprawy :p :p :p .
Narazie nie podaje ogólnej oceny bo szykujesz dalsze czeście i nie przestawaj!! :D "Ocena" 7/10 (może się zwiększyc albo zmniejszyc ;) ) |
super fake 9/10 rób dalej xD.
|
Jeśli tyle osób mówi żeby robić to fake story to chyba za niedługo powinny się pojawić nowe części
|
No i spoko .
Wykonanie 9/10 .
Pomysł 10/10 . B) |
fajny
fajny fejk :) :) 9/10
i daj więcej :p |
Oo
fajneeee ... :D
jeszce pytasH ?:> jasne ze masz robic nastepne czesci bardzo mi sie to podobalo :) Heh powiem ci ze masz talent chlopie ;] |
Błagam! Przestań!
|
Cytuj:
|
troche chaotyczna, szybka akcja, ale ogolnie spox..
1.dluuugie :) duzy + 2. pare bledow ort. 3. dan ma jakis taki badziewny outfit ogolnie... 7/10 ;) |
@Up następny... -.- stary zobacz date przedostatniego posta ze strony 7!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:05. |