![]() |
Cytuj:
Ta szczególnie, ze po jednej akcji pedofila rodzina nie moze sie podniesc przez kilka lat, pewnie zapomniales dodac tego malutkiego szczególiku, ale wybaczam, masz 9 lat, jeszcze wszystko przed toba... |
@up
Ma 11/12, ale sobie wiek zmienił. -.- |
Cytuj:
|
najlepsze rozwiazanie za pedowilstwo? jestem pewien ze z takimi prawami to by nie ryzykowali...
1) odrazu zabic strzal w plecy 2) wieszac 3) za jedno przestepstwo tego typu odcinac jedna reke strasznie to brutalne ale... napewno by przynioslo efekty. NIe jestem zadnym killerem ale poprostu mam dosc tych histori. ostatnio moja kolezanka byla w lesie na spacerze z psem. Pies odwraca sie... zaczyna warczec, kolezanka sie odwraca a tam gostek bez majtek z latajacym ptakiem. NIe wiadomo jaki mial zamiar bo zaczela zapier@#$%^ w strone domu placzac. Moze poprostu jakis chory czlowiek albo jakis poje#$%iec. Pod jakim wzgledem nie jestem pewien ze pedofil? Pedofil chce zostac twoim najlepszym przyjacielem dojsc do ciebie...ty mu zaufasz umuwicie sie i bye bye z ta "przyjaznia". Chociaz jak facet zauwazyl (podobno mial okolo 30 lat) ja sama w lesie to moze odrazu podniety dostal i polecial za nia... Nigdy nic z nimi nie wiadomo. Ja wiem z doswiadczenia troche bo niedaleko mojego domu jest kiosk...a tam moze 40 letni facet. Jak przechodze obok sklepu wola mnie... podaje mi reke jak bym byl jego najlepszym kumplem, ide z mama na spacer jestem po drugiej stronie ulicy 5 metrow od jego kiosku i nagle z mam slyszymy "IGOR !" jeszcze do tego glos jak po nacpaniu ( bo to melina jest). z mam sie rozgladamy zkad to. idzemy dalej i znowu "IGOR !" wkoncu zauwazylem sie do on podszedlem do niego a on "czemu mnie wogle nie odwiedzasz,wpadaj czasami do mnie". Tak sie ze mna wita jak do niego przychodzilem ze prawie by mnie obciskal.Zaczolem go zlewac omijac jego kiosk dla bezpieczensta. Minelo pare miesiecy... pare razy mnie widzial bo czatuje przed tym jego sklepikiem... ale udaje ze go nie widze i dzien dobry nie powiem :):). wszystko ucichlo i oogle looz zwala i woooooogle :P |
Widze ze temat sie rozkreca to zapodam komenta...no to uwazam ze kastracja była by naprawde dobra a nastepnie zamkniecie pedofila z innnymi pedofilami i niech zyja sobie tak ... a dla zartu to mysle ze odciecie piła motorową kończyn bylo by tez dobre ...
|
ja bym zrobił tak
Pedofilem obciąć organy rozrodcze i skazać na dożywocie, z jakims niewyżytym maczo-pedałem za to co zrobił taki jeden dla mojego kolegi -.- Dla każdego tak być powinno Prawo hamurabiego mówi: "Oko za oko, ząb za ząb" Wybiłeś oko ojcu, władze wybiją oko i tobie... |
Cytuj:
jeżeli pedofil byłby facetem, to jakiemu facetowi chciałoby się żyć bez jaj? No bez jaj, ale co to za przyjemność? :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kompleks niższości może się zdarzyć każdemu...
@Topic Śmiać mi się chce od niekórych "propozycji", nie macie co robić tylko takie bzdury wymyślać? To się wyżyj na ścianie, a nie na klawiaturze. |
@Igomas~
<yell>IGOR, IGOR dlaczego mnie nie odwiedzasz, wpadaj czasem do mnie 8o</yell> @Topic IMO kastracja + dożywocie w więzieniu o zaostrzonym rygorze powinno wystarczyć, bo jak ktoś już tu wspomniał śmierć to jest dla takiego pedofila żadna kara |
[quote=Venderer]Dokładnie!! Polecam obejżeć film "Symetria" Zaybisty na faktach (polski) o pilskich więzieniach... FIlm o faciecie wsadzonym za niewinnośc, pokazane jest jak cela go zmienia.... W połowie filmu do jego celi tarfia poedofil, a w finale poedofil wisi na sznurku....
ta ten film byl zaj.b.s.y oglodalem to XD niezly filmik wracajac do tych kar bym powiedzial ze to sa nie zdrowi psychicznie i nie wytrzymajom sexsualnie powinno sie ich do wiezienia albo zakladu gdzie tam beda sie leczyc XD z rok juz im moze przejsc a jak niekturym juz na muzg od...bilo (sry za wyrarzenie) to do pudla na dozywocie w celi bez okien i nara XD po pedofilu jak bym zobaczyl takie pedolfila albo jak by na mie napadl w drodze do szkoly to bym wziol kamienia dostal by jeszcze raz i bym mu ryj zdzieril :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56. |