Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   sorcer blokuje ghula (jest na co popaczeć) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35802)

shymchuck 28-05-2005 22:44

:/

OMG ten tytuł już mówi wszystko. Jest na co popatrzeć- buahaha. Po co wogóle takim czymś forum zaśmiecać :/

Bibek third 29-05-2005 22:16

Widze ze jestes prawdziwy ziomal, blokujesz ghoule.... stary ja bym tak nie łumioł
no i teges.... nie dawaj wiecej filmow.... albo dawaj tylko sensowne. 3m sie B)

~Stary 29-05-2005 22:27

wstyd mi że w moim mieście sa aż takie nooby...

shymchuck:
jest popaczeć a nie popatrzeć :D
Kolo by sie mógl nauczyć troszke ortografii

KrYtYk 16-06-2005 14:58

eee co to kurcze jest??

Nie skomentuje tego nawet bo komentowanie czegoś takiego zepsuło by mi tylko reputację X(

Wezu of the Trio 16-06-2005 15:40

;-)

Nice filmik , gz.

Ps.Duzo dzieci na tym forum ;-)

Fire Elemental 23-06-2005 17:26

n00b

Za***iscie głupi filmik X(
ja mam ghoula na 1 hit a ty go musisz blokowac :confused:

Pawik :> 23-06-2005 18:20

Może filmik nudny ale dla niego jest to wyczyn ,czego mu gratuluje ja tez kiedys sie cieszylem ze takiego stwora rozwalilem.Każdy ma swoje małe na poczatku nic nie znaczące zwycięstwa.
up:wiesz co ja tez biore ghoula na jeden cios wiec sie nie przechwalajbo nie masz czym ^^

hide 23-06-2005 18:29

I co tak drzecie japy...może dla was blokowanie ghula to nie hardcore, ale dla niego pewnie był... Nie powiem żeby film był ciekawy dla mnie, ale mam nadzieje że przynajmniej ty miałeś troche emocji [właściwie to nie blokowałeś tylko biegałeś] ;]

Adamsik 23-06-2005 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KrYtYk
Nie skomentuje tego nawet bo komentowanie czegoś takiego zepsuło by mi tylko reputację X(

Właśnie to skomentowales. Masz tu w ogóle jakas reputacje? Cio?

Btw~
GRATZ! :)

Nawi 23-06-2005 18:32

Niestety nie ma na co popatrzec

Lukasaldo 23-06-2005 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez epson
Przeczytaj a sie dowiesz :p i ten filmik nakręciłem z nudów ^^ mam nakręcić inny filmik? :D

Tak !!! nakrec np blokowanie draga

Wierzba Ziom 23-06-2005 19:31

:[

Kur** Prosze O Moderatorow aby dali wszystkim tym ktorzy sie wysmiewaja dac kilka pkt karnych !! X( X( Ludzie i co wam chodzi ciagle widze tytul "N00b"To z was sa n00by skoro sie wysmiewacie !!!!!!!! nei jest zadnym n00bem !! X( X( kazdy ma prawo zamieszczac tu lin z bycmoze swoim 1 filmem !!!! a jesli komus sie nie podoba tytul filmu i w ogole caly film niech nie oglada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gz Dla Sorca

Fire Elemental 23-06-2005 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawik :>
Może filmik nudny ale dla niego jest to wyczyn ,czego mu gratuluje ja tez kiedys sie cieszylem ze takiego stwora rozwalilem.Każdy ma swoje małe na poczatku nic nie znaczące zwycięstwa.
up:wiesz co ja tez biore ghoula na jeden cios wiec sie nie przechwalajbo nie masz czym ^^

Ja się nie chwale tak po prostu jest :baby:
i nie moja wina że ktoś go blokuje :(

^Zohop^ 23-06-2005 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shu
On jest zwyklym nOObem, bo jak ja zaczynalem nie wiedzialem co o jest Tibia Cam, nie wiem dziala co ktos ma na mysli pod pojeciem blokowanie itp.
To co mowicie nie zmiena fakt ze ten film jest bez sensu i nie ma czego ogladac :P

Ale lól, od razu widac ze nie wiesz co oznacza pojecie n00b Ahuaheuehiha.

zaitsev 25-06-2005 09:50

Cytuj:

jak w tytule sorcer blokuje ghula :-)

http://rapidshare.de/files/1872021/ghul_xD.rec.

kometarzyk plz :evul:

<spada z krzesła>

Pawik :> 25-06-2005 11:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fire Elemental
Ja się nie chwale tak po prostu jest :baby:
i nie moja wina że ktoś go blokuje :(

no to chociaz uszanuj to ,że dla niego to jest pewien wyczyn ,który później będzie być może owocował nowymi coraz lepszymi filmikami ;)

raziel1992 25-06-2005 19:30

lol

ej a ja mam jak druid blokuje rotworma przesłać wam? buhehe :p

Alcor Sake 25-06-2005 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez raziel1992

GRATULUJE UDOWODNIŁEŚ ŻE JESTEŚ WIĘKSZYM NOOBEM OD NIEGO CHOCIAŻ MUJ BŁĄD ON NIE JEST NOOBEM!!!!
\/ Spammer , 6 post i myśli że jestr wielki dosłownie master że moze odrazu po kimś jeżdzić. :D :D :D Rozbawiłeś mnie ziomek

raziel1992 25-06-2005 20:40

lol

sam jesteś noobem lolq.pfff i co a ty jak masz więcej postów to co myślisz,że ci wolno pokimś jeździć? zastanów się człowieku nie mam ochoty z tobą dyskutować n/c

Niq 25-06-2005 21:21

Ludzie dajcie se spokuj, filmik ostania porazka ( co tu duzo mowic :D ) Ten koles nie jest noobem, on chical tylko zaszpanowac :p :p Zrozumcie go :D :D :evul: :evul: :evul:

epson 25-06-2005 21:31

ja już ghula rozwaliłem nie raz najlepszego to chyba draga ( ale innym oczywiście :D) jak czytam komentarze to ze śmiechu niemoge;P i jeszcze coś nielubie ortografii :D

raziel1992 25-06-2005 22:08

Cytuj:

ja już ghula rozwaliłem nie raz najlepszego to chyba draga ( ale innym oczywiście :D) jak czytam komentarze to ze śmiechu niemoge;P i jeszcze coś nielubie ortografii :D

n/c to poco dajesz takie głupie filmiki może pochwalisz się tym jak zabijasz tego draga co? a jak nie to idzi dalej huntuj ghoule X(

Smash-Shady 26-06-2005 08:51

Cytuj:

n/c to poco dajesz takie głupie filmiki może pochwalisz się tym jak zabijasz tego draga co? a jak nie to idzi dalej huntuj ghoule X(

po 1 filmik nee byl glupi...jak jestes taki cool to wstaw jakis film...
po 2 mi sie podobalo.. :D GrAtZ!

AdamS_ 26-06-2005 09:31

Ghula to ci gosciu na 8 może poblokować z tym samym eq

Clark 26-06-2005 12:27

wow!!!:>

omg gdy zobacyzlem ten film poczulem ze zaczynam popadac w kompleksy naprawde zaluje ze nigdy nie dojde do tak zaawansowanego poziomu jak uciekanie przed ghoulem na 21 lvlu filmik jest piekny uwazam ze smialo mogl bys sprobowac z blokowaniem minotaura guarda stary nie zartuje naprawde pomysl o tym to moze byc naprawde jedno z najwiekszych osiagniec sorcow w tibi grataluje ci tak wpsanialego wyczynu jestes moim idolem mam nadzieje ze stworzysz wiecej takich filmow KOCHAM CIE!!!!! :cup:

Wezu Ns 26-06-2005 13:47

Co za szajs...

Co za szajsssss - ludzieee co Wy robicie z tego forum ? nie podobal sie filmik ?wystarczy dac komentarz np. nie podobal mi sie , a nie od razu "noobie nie zasmiecaj forum" , tutaj mozna nawet dac film jak sie expi na rabbitach , c*** was to co dal...to jego sprawa , a zasmiecac forum mozna tylko dajac takie komentarze jak wiekszosc noobow u zebranych

A co do filmu to nudny , ale gratz "odwagi" , msle ze z blokowania ghouli przerzucisz sie szybko na solowanie dli POWO

Wezu Ns 26-06-2005 13:50

:s

Cytuj:

A potrafilbys w ogole ?Pewnie na rooku kisisz 3 tygodnie i chwalisz sie kolegom ze chain armor ukradeles ,bo jakis noob Ci zaufal...

raziel1992 26-06-2005 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wezu Ns
A potrafilbys w ogole ?Pewnie na rooku kisisz 3 tygodnie i chwalisz sie kolegom ze chain armor ukradeles ,bo jakis noob Ci zaufal...

na rooku to może ty kisisz 3 tygodnie bo ja z rooka wychodze w około 3 godzin,ale mniejsza z tym i kraść itemy to może ty bo ja nie...idiota

Wezu Ns 26-06-2005 17:11

Lol

Mozesz byc nawet najlepszyw tibii , dla mnie jestes nikim , bo nie potrafisz docenic innych , patrzysz tylko na siebie.

raziel1992 26-06-2005 17:18

wcale nie patrze tylko na siebie,ale dla mnie blokowanie ghoula to żaden wyczyn bo każdy głupi potrafi to zrobić

Wezu Ns 26-06-2005 17:21

..

Nadal mnie nie rozumiesz...nie mam Ci za zle ze nie jest to dla Ciebie wyczyn , ale to ze nie potrafisz tego normalnie skomentowac , tylko pojechal po ziomku jak po gownie....jak Ci sie tak bardzo to nie podobalo to mogles nie ogladac , ani nie dawac komenta ,albo w ogole tematu nie otwierac

Kryształek 26-06-2005 17:28

Co to za shit?? Omg, i co to jest dla ciebie blok? uciekasz przed ghulem i tyle.... a ten twój qmpel jakie ma skille ? i jeszcze raz wielkie OMG (przez duze O..) ! nie róbcie takiego syfu z tibia.pl i niezamieszczajcie takich filmów.
-Dziękuje za wysłuchanie/orzeczytanie
-Dziekujemy za wyczerpujaca odpowiedz :D:D:D:D :cup: :cup: 8o

Wezu Ns 26-06-2005 17:31

Omfg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kryształek
Co to za shit?? Omg, i co to jest dla ciebie blok? uciekasz przed ghulem i tyle.... a ten twój qmpel jakie ma skille ? i jeszcze raz wielkie OMG (przez duze O..) ! nie róbcie takiego syfu z tibia.pl i niezamieszczajcie takich filmów.
-Dziękuje za wysłuchanie/orzeczytanie
-Dziekujemy za wyczerpujaca odpowiedz :D:D:D:D :cup: :cup: 8o

Nastepny wielki super gracz , ktory wykonal anni solo i ma 42 postaci na 100+ levelu...Koncze juz wypowiedzi w tym temacie , bo szkoda slow

Dark Blondi 26-06-2005 19:47

Ten film jest wy****isty :| jak widzialem ten filmik to zrobilem sobie chara bo jestes extra poprostu -.- Mozesz mi raty blokowac?plx
To wogule nie bylo chyba blokowanie bo on uciekal przed tym ghulem :/

sisza 24-08-2005 22:11

super normalnie cud malina xD

Fire Elemental 24-08-2005 23:44

eh dajcie juz chlopakowi spokuj bo sie zalamie!

Talron 25-08-2005 06:19

Filmik full wypas ale na pewno nie przebije tego!
http://rapidshare.de/files/4341395/WolfBlock.rec.html

Po tym filmie dowiecie sie co to znaczy blokowanie sorcem(emocjonujaca koncówka)^^
PS.
Nie próbujcie tego robic sami!Trzeba lat grania w tibie i niesamowitych umiejetnosci zeby zblokowac tego potwora!

Lelik2 25-08-2005 09:18

Ja pie***** NajjS Fimlm POprostu xD

Jest Wyrąbany w kosmos....

Następnym razem nakrec cos ciekawszego....Np:Rabbit hunt.....(żart)

I niekrec takich smieci wiecej ......
popatrz lepiej na komentarze ludzi .....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:24.