![]() |
elo widzialem to 6 maja czy jakos tak byl news na tibianews ze hakneli 4 hight lvl a ten filmik dali w tym samym dniu co news. koles zrobil strone tibia.com a inni nie podejzewali i wchodzili .... normalnie powinno byc www.tibia.com ;p
|
GM maczal w tym palce tamto co bylo w vip to niezbieg okolicznosci
|
Craker
On nie jest hakerem on jest crakerem jest bodobny do hakera tyle ze jest lepszy i on nie odstepuje kompa. Tylko szkoda mi tych ludzi ktorych shakowal nieli pecha :( ale gosc to bogaty jest na jakim on swiecie gra ?
|
ja sie zastanawiam dlaczego GM'owie nie robia takiego czegos . Jak umią summonowac itemy to robia kilka golden armorow,c-legs,gs i sprzedaja na jakichs aukcjach przeciez gm mogl by na tym zarobic duzo kasy a nikt by sie nie skapl
|
O kur.. jak on to zrobil wwytlumaczcie mi to bo nie wieze omg 8o
|
Jezeli film wam sie urywa (w 17 min) wylaczcie po prostu okno trade...
|
Chaker? lol Przeciez widac jak na dloni ze wszystko bylo do niego wyslane, poprostu chcial zaszpanic na TibiCam i teraz sie wszyscy zachwycaja.
|
Macie problem, wyślijcie parcel wypakowany jakimiś śmieciami do jego skrzynki, losowe rzeczy powinny się skasować.
|
OMG co za eq i to secura ^^ ale cos mi tu nie pasi ciekawe kogo by on mogl zchakowac wsumie nie lubie hakerow ale tez bym chcial cos takiego z chakowac
|
cos mi tibiacam niechodzi kto chce mi pomuc?? :D napiszcie co ona mial w tym dp? all itemki plzka co widac opiszcie szczegolnie :0 :baby:
|
Gm Tyrell niekoniczenie maczał w tym palce.
Ten haker mógł specjalnie dodać go do Vipów, abyście teraz się główkowali, przy okazji zamiast zajmować się nim, zajeliby się Gm'em i sprawa by ucichła. xD |
Upppss... W/w
|
HAHAHAHA tak głupie że aż śmieszne
|
HAHAHAHA tak głupie że aż śmieszas
|
mamo! tato! kup mi takie coś! :O :o :o zatkało mnie.....................
|
zajefajne itemy tez tak bym chcial
|
Barcelona
Witam chce wam tylko podpowiedzieć że według mnie najlepszym keyloggerem jest Barcelona. Nie wiem czy ktos skorzysta czy nie, ale linki jak cos podaje
www.***********.com/606639893.html >> Exe http://www.***********.com/815222305.html >> Rar mnie sie ogolnie podoba mimo ze wykrywa w nim wirusa i tp to mozna w jego opcji zrobic tak ze polaczy sie go z innym plikiem tak zwane bindowanie. Keylogger całkowicie po polsku. To dzieki niemu udalo mi sie shakowac juz 5 kont w tym 2 pozadniejsze tz. 54 ek ( Danubia ) i 67 sorcerer ( Astera ) |
@up
Jak to sciagniecie, to nie shakujecie kogos, tylko sami stracicie wasze supah p- sety :p A w ogole... zal mi ciebie i wypier***** |
+ ładnie kolega odswiezyl temat z przed 3~ lat ; ))
|
można jakiś rehost ;>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
no nie myślałem że nie można być już tak głupim, żeby dawać keye i sie jeszcze samemu do tego przyznać od razu że to keylogger XD Stary jesteś moim miszczem!!! nie dość że archeolog to jeszcze debil Xd A teraz wracaj do leżakowania bo jeszcze pani w przedszkolu zauważy że cię nie ma:P |
pwnd x.x...
|
Cytuj:
|
Yea!!!! Wszyscy się cieszymy!!! Koleś siedział latami nad keyloggerem, dzięki niemu mógłby zgarnąć kupę forsy, a tak o poprostu oddaje go nam za darmo, jesteś suuuuper !! YEAH!!!
|
Cytuj:
Po pierwsze keyloggerek na 100% tylko nie taki że ty komuś wysyłasz tylko właśnie Ciebie hackną jak ściągniesz ;] NIE ŚCIĄGAC!!! |
nie dzialaja coz te wasze keylogery... ide huncic na demce:(
|
moglibyscie dac rehosta?:>
|
Cytuj:
|
Wiem, ze temat stary itd, ale moze znajdzie sie ktos kto ma ten filmik na kompie i mogl by rechostnac, bardzo prosze z chcecia bym obejrzal tak jak pewnie kilku innych urzytkownikow. zGoryThx.
|
nie czytalem wszystkich postow moze i to bylo
ale mozna w latwy sposob hacknac moj kumpel potrafi idk jak wstawic keylogera do zwyklego zdjecia dlatego nie bierzcie screenow od obcych xP |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:47. |