![]() |
Ornamented Shield xD
|
Blessed shield...
|
Crown shield
|
HiHo! piszcie na PW pomysły na pytania :)
Pytanie 4 : kategoria : "luring" Jakie potworki najczęściej lurują lurerzy? 1.GS ( by Wayne Rooney ) 2.Zerk ( by nikt ) 3.Drag ( by spider-bialystok ) 4.Mino Guard ( by Radek 666 ) 5.Cyc ( by Bzik ) Elf Arcanist - X ( lurerzy by padali od nich :D ) DL - X ( żadkość & to co wyżej ) Napiszcie też co myślicie o mojej familiadzie :p Have fun & Pozdro~ |
Giant Spidery
|
Elf Arcanisty
|
Smoki....?
|
dragon lordy, dwarf guardy
dlaczego nie napisałes dwarf guarda? hmm dobry pomysł mi sie podoba ! o przypomniało mi sie orci wszelkiej masci najczesciej zerki, leadery do amazon campu i jeszcze hunter czasami w tym amazon campie przy venore minotaur guardy |
cyce,bugi 10 znaków
|
mino guard?
|
Hmm pytania wymyslasz calkiem niezle (poza moze capem shieldow ><) Ale kto ustala odpowiedzi? Chyba jakis walniety czlowiek w glowke. Jestem pewna, ze arcanow looruje sie wiecej niz dragow, a loorowanie dli to zadkosc? Wystarczy doswiadczona ekipa i juz dlek sobie biega pod dwarven brigiem lub Venore. Nastepnym razem 100x przemysl zanim podasz odpowiedzi.
|
Skoro jesteś taki mądry to wysyłaj mi na PW pomyśly X(
Nastepne pytanie czyli te w tym poście bedzie proste bo niemiałem kiedy myśleć o pytaniach ( szkoła non stop etc. ) Pytanie 5 : kategoria : "Monster" Jakich czarów używa beholder? 1.Summon ( by nikt ) 2.SD ( by Bzik ) 3.Mana Drain ( by Radek 666 ) 4.Soulfire ( by Vaxxia ) HMM - X ( nope ) Obawiam się że takich pytań będzie więcej ale niemartwcie się będą trudniejsze :p :p :p Have Fun & Pozdro |
SD,wysysanie many niewiem co jest wyzej wiec podam 2 bo lepszych on nie ma
|
Soulfire. Od czego zalezy w tym pytaniu wysokosc na jakim znajdzie sie typowany czar...?
|
hmm mnie zastanawia bo ja pisalem pare odpowiedzi przed tem i mnie kurcze olałeś co to ma być? ja pierwszy napisalem Mino Guard a po drugie ja napisalem zerka ! a co do beholdera to moze fireball
|
Cytuj:
|
Beholder? Zdaje mi się, że używa HMM...
|
Mana drain... Powiedział to już Bzik, ale liczy się pierwsza odpowiedź ;).
|
może hmm???? Nie wiem
|
mana drain to nie jest chyba czar tylko specjlana moc ;] ale to tak nawiasem
|
mozna edit bo juz wiem :)??
|
Pytanie 6 : kategoria : "Monster's"
Jakie potwory używają life / mana drain? 1.Vampir ( by spider-bialystok ) 2.Ghoul ( by Radek 666 ) 3.Szkielet ( by ..::QRAS::.. ) 4.Beholder ( by Taśkwa ) 5.Stalker ( by daroslaw ) 6.Crypt Shambler ( by Pharadox 8o ) 7.Ghost ( by Pharadox 8o ) 8.DS ( by Xzonixek ) 9.Dwarf Geomancer ( by Bzik ) 10.Priestess ( by Vaxxia ) 11.Banshee ( by Vekegi ) 12.Demon ( by Zegenis ) 13.Bonebeast ( by Radek 666 btw: zgłoś ten błąd moderatorom B) ) To pytanie bedzie przez dziś i jutro poniewarz jest dużo odpowiedzi i niewymyśliłem jeszcze nowego na jutro :D Have Fun & Pozdro~ |
Beholdery i pierniczone 10 znaków.
|
DS, skele, warlock...
|
demon ;d <blahblah10znaków>
|
Ghoul - Life Drain
|
szkielet -life drain , geomancer -mana drain
|
Wampir używa life draina [to chyba oczywiste, wampir to wampir;]]
|
Skoro te pytanie będzie jeszcze jutro , osoby które dziś odpowiadały mogą jutro także podać jedną odpowiedź.
PS : 1 odpowiedz na 1 post plx?!1 |
Priestess - mana drain .
|
Bonebeast (czy jak to się pisze :P) - Life Drain
|
Stalker-life drain
|
to ja was zaskocze Banshee life drain \,,/(^^)\,,/
|
Co do bonebeast jestem pewien, widziałem na filmikach. A może to nie było life drain... Zaraz dam SS z filmiku...
..::EDIT::.. SS jakoś źle wyszedł(O sekunde za późno :P) więc nie dam, bo nie chce mi się jeszcze raz przewijać. To nie jest dokładnie Life Drain, wygląda jak life drain, ma takie same właściwości, tylko jest dookoła potwora, o tak: XXX XPX XXX P- Potwór X- Miejsce gdzie pokazuje sie life drain. |
Dwarf geomancer -mana drain
|
Pytanie 6 : kategoria : "lokacje"
Jakie potworki można znaleść w miejscu o nr 37 na mapie respawnu(tibia.pl)? ( loknijcie tylko na mape respawnu - no cziting plx!!!1 ) 1.Scorpion ( by spider-bialystok ) 2.Rotworm ( by Imprezowy Chłoptaś 3.GS ( by Bzik ) 4.Mummia ( by Radek 666 ) 5.Beholder ( by Vaxxia ) 6.Witch ( by Vekegi ) 7.Poison Spider ( by Pharadox 8o ) 8.Spider ( by Pharadox 8o ) 9.Slime ( by Pharadox 8o ) 10.Skeleton ( by Pharadox 8o ) Coraj trudniej dobrać wam pytania bo jesteście za mądrzy!!!11 ( albo oszukujecie :p ) Have Fun & Pozdro~ |
Scorpiony..
|
Kod HTML:
troche jest troche Po co zakładać familiade jakąś? Przecież to bezsensu zgodzę się tylko z Bzikiem.Robisz temat bezsensowny,a przy okazji zaśmiecasz forum. |
Rotwormy 10 znakow
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |