![]() |
za ten film jestescie hunted to normalnie wstyd wszystkich polakuw X( X( przecierz od razu widać że to nie małpa tylko Lord drakonic bo niezamazaliście nika LOL jak to miało być smieszne to lol nie wiem morze debilom sie podabało :baby: :baby: :baby: ale smieszne koles zrobil outfit brązowy i niby goryl hauhauhuahua :D a nick został lol jakie debile nie ma goryli w tibi jestescie hunted cały ironclaws
was huntuje teraz lole nie rzyjecie na poh dobranoc :evul: |
-.-
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do filmu moze troche glupie, ale mi sie podobalo :P |
Boże, chroń Polskę!
Tym co piszą, że to jest git, cool, wypas i upach po pachu składam najszczersze kondolencje. Niestety masze poczucie humoru już padło truped i to chen dawno temu i utrzymuje się na poziomie 6 stóp pod ziemią. (Mam nadzieje, że mnie zrozumieliście ;)) @Palmir: jeżeli na serio masz 18'nastkę to już nie wiem co o tobie myślec... kapuje, 10'cio latek, no 12'sto jeszcze może z takiego idiotyzmu się śmiać ale 18'sto ?! @Knight Lukasz: u oWn3D! @Gejtlord: Ty nie jesteś lepszy... zamazać nick? w TibiCam? Co to pain jest czy cuś ?! @Bobi: jeżeli ktoś ma takie poczucie chumoru jak Stalmil albo Palmil to żadko sie można pośmiać... |
O wiele śmieszniejsza jest wasza ortografia.
|
Cytuj:
@filmik:średni wole pk wojny i te sprawy;> |
o bosh...
debile plx?
|
LOl
Nie wiem narazie sciagam potem bede edytowal.
|
Ha! A mówiłem że się poprawie ?!
No i obejrzałem :> Lepsze niż ten o Trollach, ma ciekawszy pomysl ^^ @ Gejtlord: O poziomie twoich wypowiedzi napisałem już w temacie z Trollem... Nie chce mi się sprawdzac ale na jakim servie gracie? Może się przyłącze ^.- |
Głupie, chore i bez sensu -> spełnia wszystkie wymogi by nazwać to fajnym(ale kostki Rubika w 4D nie pobije) :P
Miła odmiana po ciągłych huntach i pkowaniu. Przydałoby się wiecej takich filmików i mniej komentatorów używających słowa "syf" jako osi postu. Teraz dodaj do tematu filmik z 20-30 godzinnym treningiem/wypalaniem run na jakimś odludziu i myślę że zadowolisz 100% forum :P |
HAHAHAHA tak głupie że aż śmieszne :D
|
lol
Cytuj:
|
Fajne mi sie pobodało!!! B) :]
|
Lol! Niezłe :D Coś a la Losux, takie zalosne i glupie ze az smieszne... Usmialem sie :P:D
|
:confused:
wez się okop człowieku a sry ... małpo :] |
Omg to bylo takie glupie ze glowa mnie az boli... po co ja to ogladalem
|
BUAHAHAHAH dobre!!! wole od czasu do czasu takie cos obejrzec niz next "gs hunt " itp
|
Widać są jeszcze tacy co grają w Tibię jak w RPG a nie w nawalanke...
O to chodzi w tibii, o ZABAWĘ, a nie o bicie leveli jak maniacy |
ale faaajne :D:DD:D
|
LOL głupota ludzka nie ma granic :D
|
Poniżanie
Cytuj:
Stalmir czaisz to....? On was poniża...! Szkoda ,że Harmonia to Non-Pvp i Secura ;/ Muj Elicik Knightcik miał by co po killować :D |
Troche to bez sęsu :p Goryle to moze i będą ale po update :D
|
OMFG co to jest?? Jaka bieda wez idz sie z tym schowaj!!!! X(
|
KtoŚ
Cytuj:
Ale Dupa Ale Śmieszne nawet pozdrawiem :evul: |
lol
lol nice film hahahha
|
LoL
Porazka ale smieszna^^
|
Hobbit fireblade,
ludzie ten "gejt lord" to hobbit fireblade, tylko sie z amnie podaje, ja nic do szlachty nie mam i stalmir o tym wie, jestem w bc 55 lvl 58 mlvl i hobbit fireblade sie z amnie podaje.
Wiec nie mnie tylko jego przesladujcie, noobówe głupią!!! |
Filmik nawet ciekawy :D.
|
oo ****a... co to być ? Tylko czas straciłem na oglądanie tego filmiku -.-
Gościu udaje małpe i go łapiecie w parcele =/ LoL PoRaŻkA ;( |
.... Moge powiedzieć że bardziej już mi się podobał film: "RAT HANT ON ROOK"... Staraj sie zrobić w przyszłości coś lepszego.
|
Wole już oglądac 12 godzine skilowanie niż ten film , powiedziałem film ?? poprawiam sie wole oglądać 12 godzinne skilowanie niż to badziewie
:confused:O bogowie ratujcie nas przed n00bami:confused: |
]:->
ehhh NB RLz ;]
|
-.-
n00b plx??
Wicie zajmijcie sie czyms innym bo robienie filmów wam nie wychodzi,chyba ze chodzi o badziewne to tak dalej trzymac :p |
Cytuj:
wes mie nie wkuzaj lolu gupi. karzdy na Harmonii wie ze jestes lol i ze ukardles mie moje 230k jak spales u mie w domku noobie. ja sie nie podszywam za ciebie, bo ja to ja i nie jestem taki gupi zeby byc tobo palo! X( X( EVUL jestem :evul: za to masz pszesrane ze sie mie czepiasz! ja se gram sam dla siebie i mam w dupie ciebie i twojich przyjacioluw. a i calo twojom gildje! B) I own you (jakos tak :p ):cup: to sie odwal od emie gupku. PS u mie w domku jusz spac nie bendziesz. PS2 a ewentułalne blendy to so z pozdrowieniami dla ciebie zebys mie zrozumial gupku :evul: EDIT Pozdro -irnoclaws goro!!! :evul: :cup: :cup: |
ej dlaczego nie widac mojego podpisa????? ;(
EDIT a jusz widac :) :baby: :cup: |
Cytuj:
Hobbit jaki? Hyba nie wjem skąd jesteś lolu chyba nie myslisz ze jestes tako postaciom zeby sie ktos chcial podszywac pod ciebie.. OMFG.. debil? :D :D :D jestes nobek co gdzies kiedys zobaczyl mojego nicka i zalorzył sobie postać muwi ze sie pod niego podszywam X( X( Czlowieku jestes hunted lolem wez sie lepiej nie wypowiadaj tu bo wiecej takich jak ty bendzie tu pisało i ludzie dadza sobie spokuj z tym forum. Bana mu za klamstwa ;( Co do topica: fajnie ze pojawilo sie wiecej osób kture widza ze ten film jest totalny omfg n00b plx, pisaem juz na ten temat bye Gate Lord.. podszywa sie.. HAUHAUHAHAUH ale wymysliles dziecko bye noob :baby: :baby: |
Cytuj:
krde ja tesz se moge zrobic 2 nicki, jeden jak sie czyta a drugi jak sie pisze po angielskiemu, to se zrobie jutro "hobbit fireblade" i gil skacze? X( (wlasnie muwi sie gil czu gul? To tak bay the wey) B) aaa bo zem zapomnial, co do filma, to mojim skromnym zdaniem (IMHO ^^) swietny. peńklem w szfach ze smiechu! Ale i tak ja EVUL jestem :evul: :evul: :evul: dobra to co to dasz na zgode?? jak powierz ktury ty to ty tzn czy ten jak sie muwi czy ten jak sie pisze to ja wtedy nie zalorze drugiego nicka jako hobbit fireblade bo aj serio teraz nie wime ktury ty to ty. powiedzialem tamtemu ze nie bendzie spac u mie w domku a teraz moze to nie on tylko ty (albo na odrwut B) ) ale i zes mnie wkuzyl niemilosiernie tym topicem ze ty to ja ze szok! sprowokowales mie do zalorzenai kąta tutaj gratz!! evul jestes tak jak ja 8o 8o :evul: no oki to teraz serio jusz idem spac, bo musze jeszcze na swiadectwie zaliczyc z 5 na 6 poprawiam z matematyki (ma sie to IQ, co nie?) :cup: ślunsk pozdrawia was moje wierne elfy! ciebie gejt tesz (i tego drugiego tesz) :p |
?
Noob pls ?? X(
|
Cytuj:
|
elo elo 555
Cytuj:
a slownik to bym wziol ale ktos jusz mie go wziol :cup: EDIT: Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |