![]() |
takie sobie
nawet mi sie podoba to fake B)
powodzenia... nick - Norah Paladyn world - Celesta :flaga_pl: profesia - Paladyn :lucznik: Level - 18 Mlvl - 10 Skills - 60/55 |
Fajne,fajne tylko się opiepszasz(sorry za wyrażenie,nie przyjmij tego jak bym nienawidził konkurencji)bo robisz coraz mniej szczegółów!Na początek dużo potem mniej a teraz to tylko podłoga 2 postacie i 2 trupy.Ale ogółem fake fajny,rób więcej! :D
|
ciekawe
Ciekawy fake ;) Z niecierpliwością czekam na kolejne :)
Będzie już naprawde BOMBA jak zrobisz troche więcej szczegółów :p POWODZENIA!! :D |
eh wyprzedziles mnie, tez taki temat mailem zrobic :] i zrobie moze tylko bede robil sceny... z jakas akcja [LOL]
co do fajka, nie ma bledwo graficznych, ale sa takie jakie avager wspominal, wiec nie bede sie powtarzac ;) |
Fajne, ale ....
Spoko ale 1 szczegół. Na 4 (chyba nie pamietam dokładnie) Jak Palpatine mówił te słowa to dooku jush nie miał łapek :( ;), a Anakin trzymal mu skrzyzowane miecze wokół głowy, a nie że nadal sie tak biją X( :p :]
|
Ty chłopie masz talent nie wiem jak ty to robisz :D:D:D
Propo pomysłu. Możesz zrobić scenę na lawie jak jeżdżą na tych platformach i propo tibi nawalają się z hmmek i sdków. To by było fake story a na końcu histori twój pierwszy z tego tematu. :P Albo np. jak Grevious (chyba tak się piszę) ucieka przed Obi-Wanem :P Dużo jest pomysłów. P.S. Anakin ma wyje***y outfit!! :D:D:D |
Niezle, naprawde niezle
|
Kolejny fake,
pomyślałemże moje pomysły są za proste więc posłuchałem Dafgana (następne wyzwania też będą spełniane)...Za dużo gadam czas na fake http://img142.echo.cx/img142/2570/ob...eratora8am.png Według mnie fajny :p Edit: Pioruny :baby: specjalnie są źle ustawione |
ffffffffffffffffaaaaaaaaaajny temat
|
No fajne fajne fake'i. Nie widać błędów a ogólnie jest wszystko dobrze!
|
Prosze nowsze komnety oraz o wyzwania ze star wars związane.Postram sie zrealizować.
|
Ok.
Koment:Fajny fake i jednak nie osiadłeś na laurach bardzo mi sie podoba i nie mam zastrzerzeń(przynajmniej na razie :) ) Wyzwanie: (spodziewaj się że zrobie taki sam :D )Scene z AOTC przy egzekucji |
Fake jak narazie fajne, teraz wyzwanie.
Anakin, Kenobi i Yoda leca do Dooku, gdy wypada Padme. Anakin chce po nia skakac. Uwiecznij to:) |
Najelepiej zrob walke na arenie tam gdzie mieli zabic Anakina, Padme i Owbi-wana, nie pamietam jak sie ta planeta nazywala :P
|
Strasznie ubogi fake ale dobre wykonanie!!!
|
weś zrób wiencej praca na 8 minut jak byś dał walke Anakina z Obi wanem było by leprze
|
Mam pytania i prosbe :
*Luke jest synem Darth Vadera(Anakina) Imperator to kanclerz Palpatine(czy jakos tak) Czy mogłbys przy kazdym fake pisac z ktorej to czesci SW (mile widziany tytul) On topic : Fake wypas rob wiecej xD (moze popraw fake z walka Yody bo 2 trupy posadzka to troche malo jakies drzwi czy cos w tym stylu ALE I TAK ROB WIECEJ BO JEST GIT |
@off
Cytuj:
No to dalej. Wyzwanie Oerty Częśc II "Atak Klonów" http://img288.echo.cx/img288/418/naarenie4pj.png Imoin tych na dole nie widać bo są na dole ;). Prosze o nowe wyzwania i komenty. |
Zajefajne i gratz dla ciebie!!!100 razy lepsze od mojego!
Ok następne wyzwanie: z części 5 jak zamrożono Hana Solo w mieście Bespin. |
Najlepiej wyszedł Ci ten fake oparty na Ataku Klonów. No i ten jak Imperator atakuje Luke'a Skywalkera.
GRATZ |
Ooo... Yea! Super fake'i! Naprawdę mi się podobają, może jest kilka błędów ale ogólnie spoko :D
|
Dla czegos takiego... Dla takiego mistrzostwa... nie ma opisania... moglbym tu dac 100 slow zeby opisac cos takiego... z niecierpliwoscia czekam na nowe... i bede czekal!:P
|
Zajefajne musze Ci powiedziec. Gdybym sie czepial to zauwazylem jeden maly blad :P Jak imperator wali z blyskawic w Luke'a to luk traci jakies takie dzine HP. Zbyt czerwone jak na takie jakby tracil od ataku fizycznego, ale nawet gdyby odcien bylby dobry to to by to nie pasowalo, poniewaz obrazenia od energii maja kolor blekitny...
|
Wszytkim wielkie dzięki za komenty, ale chciałbym aby było ich jeszcze więcej jak też i wyzwań.Bo ja już pomysłó nie mam
@down właśnie o to chodzi żebi mi ten pomysł ktoś podał |
ładne fake podoba mi sie rób dalej wiem jak to trzeba główkowac zeby wymyslic nastepna czesc
|
zrob jak vader<nie spalony> i obi wan walcza na poreczy na tej lawowej planecie<nie wiem jak sie nazywa :P>3 czesc
|
albo zrob gdy anakin zrzuca winda;p
|
Bardzo ładne. Lepsze od legendarnego faka Aval'Downa xD. Sorry Aval, ale to co zrobiłeś, zarzucienie projektu po dostaniu się do MTA nie świadczy dobrze o tobie.
|
Cóż...mój temat umiera :(.
"Zemsta Sithów".Walka na Mustafar http://img98.echo.cx/img98/1760/walkanamustafar1sj.png Komentujcie |
Wow za***ista grafika tych fejkow :P Ty, Dejvo, Avager Tymczasowy i Radek 666 jestescie najleprzymi fejkowcami :] Gz wykonania
|
yo,yo całkiem spox
|
Mam dla ciebie nastepujace wyzwania:
1. Uwieziony Obi rozmawia z Dooku: http://gwiezdne-wojny.pl/grafika/lut...sodi_II_6.jpeg Jezeli jako to pole w ktorym uwieziony jest Obi dasz energy fielda to cie zabije... ;) Czyt. pole w ktorym jest Obi musisz zrobic wlasnorecznie ;) 2. Anakin zabijajacy Tuskenow w ich obozie AOTC 3. Walka Obi wana z Grievousem, dokladniej moment w ktorym Griev ma rozlozone 4 rece, i 'wymac***e' 2 mieczami ;) wiesz o ktora scene chodzi? 4. Zrob mi jeszcze scene w ktorej Obi wan spoglada na fabryke droidow na Geonosis z gory, a nizej widac cala fabryke... Jezeli sobie poradzisz to cie podziwiam ;) |
Heh, swietne fake'i robisz. Doskonale odwzorowują się w prawdziwym SW. Tzn. jak zobacze jakiś Twój fake, automatycznie kojarzy mi się z jakąś sceną z gry. Good, rób wiecej ;)
|
Cytuj:
|
fajne ale co wy takiego widzicie w stars wars?? przecież to jest jakieś gówno B)
|
@up:
o o o co to to nie już prędzej tibia to gówno bo gra w nią więcej dresów niż normalnych ludzi...( a kiedyś było inaczej:()....teraz WoW rządzi....... @topic: :cup: nice __________________________________________________ ________________ It's possible that's the last post on this forum........ :( See you later!!!(maybe) |
Cytuj:
|
Drobny błąd w fake'u 4 :) Anakin trzyma miecz swój i Dooku w formie nożyc i obcina mu głowę, ale nie martw się to malutki szczegół :] More plx
|
Fajne. Większych błędów nie widzać tylko podczas walki Yody z Dooku te ciała są trochę krzywo...
|
Ogolnie fajne. Tylko pewne "ale" to sceny z palpatinem.. on powiedzial "ZAbij go Anakinie", ale w innym momecie jak anagin mial zkrzyzowane miecze na glowie dooku, a tutaj dooku ma miecz w rece.. Popraw to Plx. jestem fanem Sw i mnie raza takie rzeczy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:03. |