![]() |
Dla tych co mysla ze to nie SF to mysla zle! Czemu niby Gwiezdne Wojny zostalo uznane za SF a tam sie podrozuja predkoscia swiatla!
|
@up: No wlasnie podrozuja z predkoscia swiatla a nie szybciej. Przeczytaj dokladnie moj poprzedni post...
|
muszę powiedzieć, że jest to jeden z lepszych fake'ów ale co tam moja opinia?
Co z tego, że teraz siedzę i piszę jak za 100 lat lub za rok tego nie bedzie? Po co?! |
up:
Niezbyt rozumiem tą twoją wypowiedź ... czego nie będzie za sto lat ...? Topic: Jutro wieczór powinno być .... to taki termin ostateczny ... . Chyba że kumpel przyniesie Knights Of the Old republic 2... . |
Cytuj:
Lepiej niech nie przynosi bo nie bedzie fajka ^^ |
najlepszy fake jaki widzialem
|
powiem to samo co w MTA, (napijacz postof) "SUPER!"
|
Gratulacje ,bardzo dobry fake :)
|
Zajeczadziste stary rtob wiecej !
|
Byście nie pomyśleli, że fake stoi w miejscu.
Dam wam taki mały zwiastun (wcześnie zamieszczony na podforum dla MTA only). Przedstawia prawie sam początek (czyli mało ciekawych rzeczy ;) ... ). Zawiera troszke graficzek nowych i takie tam bzdety: http://img188.echo.cx/img188/769/buahhaha8ap.png |
FAAAAJNY... Miód, cud, rewelacja i rewolucja. :P
EDIT: 1000. post! Yeaaaah. :D |
@up
@up Piękne i z tego co widze to rozbój w bazie |
miodzio... avager mnie namówił żebym odświeżył temat... a zresztą trza skomentować ... jeszcze raz miodzio
|
Zgadzam się z każdym przedmówcą, poprostu miodzio.
PS. Co raz bardziej przypomina mi grę Alien Shooter. |
up:
taa mnie też... oraz Jagged Aliance 2, X-Com... . |
Super. Pożądny fake. Dobrze dopracowany. Orginalni bochaterzy. More plz
|
Cytuj:
Avager dawaj szybciej te fake'i! SKomentuje w tym poscie =] Edit: Wohooo 2 czesc extra =] Rob wiecej !! Edit2: Sorry - 1 czesc bo 2giej jeszcze nie ma ^^ Pomylilem z prologiem |
Bardzo fajne zaiste fake'i Kull zrobione tylko i hav jedno ale a mianowicie nie "Pisze" oglos zam,ykajacej sie klatki czyli np <Ten tapis na czerwnono> Skrzyyp... czy cos w tym rodzaju...
|
up: ja nie robie komiksu...
|
Woow jak w filmie super akcja.Podoba mi się.
|
humm..
Tak ta Fabuła jest za***ista:) I ten text"""Co nas Kur.wa zastrzeliło"" Spoko fake plx next:P jedynie do czego moge sie przyczepić to ten helikopter. Reszta gites:] |
;)
Jestem pod cholernie dużym wrażeniem
Wykonanie perfekycjne,wartka akcja,Znakomici bohaterzy hrhrhr,pomysl orginalny i za***isty moja ocena 100/10 Moment w kanałach jest najlepszy :) |
:o
Najlepszy fake, jaki widziałem o Jezu:o. I ta akcja wow ;). |
No cóż, Avager ty dobrze wiesz, że jestem fanką twoich grafik :D. Jak zawsze widać tu twoją prace, no i oczywiście talent B). Z przyjemnością obejżę next part :P
|
Znasz moje zdanie...
No więc co mam napisać skoro wiesz... ehh... dobra... świetne! bombastyczne! :D Avager chętie poczekam na następną część spokojnie... bo zapewne niektórzy zaczną się wkurzać, że tak długo robisz... Ludzie taki fake wymaga dużo pomsłu, chęcie, czasu i pracy! Natępna część może się pojawić nawed za 5-7 dni... bo Avager robi grafy sam! Więc nie mówcie, że co on tak długo je robi. Dziękuje ;) |
niech zgadne.Wszyscy oprocz mnie martwi w kokonach?
99999999999999999999999999999999999999999999999999 9999999999999/10 |
gz dla ciebie Avager to jest zaje.biste
wreszcie jakis survival horror fake'owy ;) oby tak dalej, jest nieźle PS. czy mi sie zdaje czy troche sciagales z gry/filmu The Thing? |
Masz talent... tyle ci powiem ^^ no i gratz za pomysły.. :cup:
|
Nie wiem czy już tu pisałem ale jak by co napisze jeszcze raz.
Fajne nawet bardzo fajne. Ale z oceną wstrzymie się do końca. B) |
czy ściągnołem to z tego i tego:
Więc, pomysł brałem z: -Hl2 -The Thing (tak COŚ...) -Master Of Orion 3 -Doom 3 -Resident Evil (1-4) -Quake 4 (z tego filmiku chociaż ;P ) -Halo i tam troche jeszcze było :) ale to te najważniejsze :D. |
Druga czesc, jeszcze bardziej wciąga niz pierwsza ;) Ten fake był mastah, joł.
|
ZAAAAJEEEEEBIIIISSSSSSSSSSSTEEEEEEEEEEEE
- To i tak za mało powiedziane! To jest lepsze od starych dobrych wycieczek Youriego! To jest very NICE&COOL... No ja nie znajde innego określenia... niż to u góry.... ZAAJEEEEEEBIIIISSSSSSSTTTTTTTTTEEEE i tyle =] ... Więcej plax! Bo ja chcieć szybko WIĘCEJ! |
Gratz pomysłu i wykonania ;)
|
Tak, tak Avager... My czekamy :P
|
Cytuj:
NIE! My się niecierpliwimy :D |
To się jeszcze se trochę poczekacie...
Mówiłem, że taki fake się robi długo, ale ty McJeran nie możesz tego zrozumieć... tak trudno. Nie nacierajcie tak na Avagera chłopak się stara, a jak będziecie tak najeżdzać to się wkurzy i przestanie robić! A tego nikt nie chcę ;) Więc jeszcze raz przestańcie tak nalegać! |
WoW! Postarałeś się!
Pomysł: 8/10 Wykonanie: 10/10 Widać, że przyłożyłeś się do roboty, mi by się tak nie chciało :P Pomysł... no, nie jest bardzo oryginalny. Ale całość prezentuje się super! Rób dalej! :D |
8o
8o 8o 8o 8o 8o O.O LOL ! To jest lepsze niż przenieśienie Tibi na duży ekran !11 oneoenone wypas ! Super mi się podoba! Druga cześć o niebo lepsza , ten wybuch i ten finał... ahh czekam na inne częśći. !!!!!!! |
nie moge się doczekać miasta... ;] ty tam wiesz o co chodzi...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:35. |