![]() |
No cóz nie ma co gadac o scrablach tylko expowac panowie :D
NIECH TYLKO MNIE TAM WPUSZCZA TO SIE ZACZNIE!!!! DO ZOBACZENIA W NOWYM SWIECIE!!! Titania-Blackhail-w przyszlosci Knight |
:P
Cytuj:
Page automatically generated on: 17.03.2004 17:28:57 Copyright by CipSoft GmbH. All rights reserved. A tu pisze ze ona sama sie beneruje jak wchodzisz . :P TO czemu to pokazuja :D zeby ludzie chyba mysleli ze to sa statystyki nabiezaco :D Odswiezane |
Ja to juz sam nie wiem na jakim serwie grać Secura , Isara czy na jakims nowym jak będzie można już??
|
a ja sie nie przeniose z mojej kochanej valori :D :D
:D |
A ja powiem kiedy będzie dla facc (na 95% zawsze tak jest !!!) otóz dla facc będzie w sobote rano przy restarcie :D klikać ile wlezie !!! ZABIJAĆ WSZYSTKICH NA ROOKU bo inaczej nasi niewejda :D .
|
mam packa, i udalo mi sie zaalogowac na titanie.
problem jest taki ze 10 osob jest w main a 190 w rook 190 OSOB W ROOK!!! mialem przyjemnosc walczyc o rata wraz z 7 innymi postaciami.... 5 expa bylo dzielone na 8 osob ! to samo jest na wolfach , bugach , spiderach, gdy kupilem sobie line i zdobylem 2 lvl okazalo sie ze : np. w jaskini posion spiderow koles na mc ( chyba ma 4 pacci) poustawial skrzynki i swoje mc chary tak ze nie mozna ich ruszyc a przez co nei da sie przejsc - zablokowal respawn .... od 9 po restarcie ponad 50 osob napisalo do niegope ze jest reported , i gm juz idzie.... jakos nic sie nie stalo, dokladnie taka sama sytuacja miala miejsce na spiderach w czescie dla pacc, pozatym, przypominajac 190 osob w rooku, co minute widzi sie 30 roznych osob.... pare osob stoi w miejscu i czeka na respawn ( np. spidery 4 min) a ze 20 osobo pokolei wchodzi i wychodzi blokujac i zerujac czas na resp blokue go tym sie juz nikt nie przejmuje. otworzylem sobie kanal gamechat zeby poczytac co ciekawego sie dzieje. okazalo sie ze koles napisal "YAY a Wolf..omg wolf for my self" na to 3 inne osoby napisaly w8 i am in a way.... / poczekaj juz tam ide / Omijam fakt iz jak kupowalem packa w benefits mialem napisane ze zawsze moge wejsc.... a tu co widze "to many players online try again later", mam nazzieje ze zwieksza limit czym predzej...... P.S mam 3 lvl , a jest juz koles w mian co ma 22 lvl palka ...na gamechacie napisal ze jest sam na POH, i kazdy jeden gs jest dla niego....czemu mam wrazenie ze jak ja wyjde z Rook'a on bedzie mial 30/35..... jak Facc wyjda z rooka on bedzie mial 40/45. acha... restart serwera jest kur*ersko krutki - kolo minuty. jak dobrze wycelujesz da sie ominac resatr uzywajac funkcji ctrl+g - powaga :D ------------------- "Hail Qoz Hacker, Hail" |
Cytuj:
Tylko że jak udostępnią Titanie dla facc to jush widze 600 osób na rook ;( |
Własnie!!! Dlaczego pojawia sie napis "too many players" skoro mam pacca???? (tak na prawde wiem dlaczego ale to jest ironia :D ) mogliby rozszerzyc wreszcie limit bo 200 to chyba troche malo jak na taka mase graczy :D... Co do mnie to i tak chyba raczej nie bede gral na nowym swiecie (a jesli juz to za jakis miesiac albo cos w tym stylu - poczekam az wszystko stanieje i beda wieksze luzy na rooku i az bede mogl kupic sobie fs'a za 9k a nie latac z 20lvl'em z longswordem i scale armorem) a poza tym to mi sie chyba nie oplaca bo na Eternii mam 18lv i k-armor ; k-legs ; guardian shield ; fs'a ; steel helmet ( wiekszosc dostalem od kumpla wiez jescze bardziej nie chce mi sie opuszczac tej postaci :) ) ... Ale jak mi sie skonczy pacc a na Titanii albo na Solerze czy jakos tak :D nadal bede sie mogl zalogowac nawet w gpodzinach szczytu i bez zadnych problemow (wiem ze to prawie niemozliwe ale tak bylo (sic!) przy poczatkach Eternii) ... eh pożyjemy zobaczymy :D....
btw. Tez macie takie lagi??? na kazdym swiecie (eternia ; hiberna) ma takie lagi ze przejsc dwoch pol z rzedu nie da rady.... help plz :D btw.2 co moge zrobic zebyzapobiec lagom??? (podpowiem ze restart kompa nie dziala) ??? help plz :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale raczej sie nie przeniose :D... |
Hmm
Cytuj:
PS. Jak ktos gra na valorii to pisac do mnie na gg. 4004446 ;) |
Narazie jest kiepsko, na serwer da się wejść jedynie z rana. Resp jest okropnie wolny, i co jakiś czas przyjdzie ktoś kto go zablokuje. Trzeba walczyć o karzdy punkt expa, jak znajdziesz jakiegoś trola tylko dla siebie to może ogarnąć cię euforia. Dzisiaj zaczełem grać z rana i jakoś zdobyłem 350 expa.... przez około 4 h
|
O ludzie ! Pomyślcie po ile tam będzie stuff... D hamm - 12k , FS -30k , k arm - 25k !!! Już to widze...
Ale ja sie nie przenosze ... Isara rulez a jak jeszcze ktoś idzie na Del'Torosów(lol)... maniana :D Myśle że dla facc (dla mnie na razie też) było by luźniej jak by tak zrobili z 10 światów a nie 2... bo na przykład z starszych serwów lud by poszedł na nowe więc by było luźniej i szybciej by lvl skakał... |
A więc podam kilka rad gdy serwer będzie dla FACC:
-NIE EXUPUJ NA RATACH !!! ID ZA MIASTO !!! -Graj bez przerwy...da sie przejść w ten sam dzień na maina tak jak ja na Valorii kiedyś gdy włączyli dla facc ! -Nie musisz ciągle staći kupować w jednym miejscu, chodź i Yellsuj -Nie expuj z kumplami !!! każdy niech sam se radzi - odwiedzaj Reswapny trolli, często sie pojawiają a inni myślą że ktoś tam jest i niesprawdzają (udało mi sie z 5 razy na Valori trafić na full resp. trolli :O) -Na mainie expuj jak najszybciej, potem skille itp... -Niebaw sie na rooku w grzecznego człowieka !! bij wszystko co chodzi (chyba że niemasz szans :P ) -Idź szybko po fooda żeby sprzedać i kupić se tarcze... wtedy masz łatwiejszy start. -Jeśli chcesz używać miecza to w jaskini ratów (pod miastem niedaleko rzeczki podziemnej) jest taka dziura gdzie jest skrzynka a wniej Rapier !!! -Niebiegaj tam i spowrotem (np. sprzedając jakiś złom), Kase na mainie będziesz zbierać ! -Uważaj żeby cie niezablokowali na silniejszych potworkach !!! -nie bądź afk w niebespiecznych miejscach (chodzi miejsca poza miastem) -Zabierz sie odrazu do bear room sprawdzić czy jest otwarty (potrzebny 2 lvl) -weź wypełnij questa i zdobądź szybko brass helmeta :P (2 lvl is needed) -jak idziesz do jakiegoś expowiska a idzie ktoś zatobą i mówi "wait" lub "stop" to niezatrzymuj sie, on chce cie wyprzedzić :P To chyba wszystko najważniejsze :) . |
no tak podobno teraz jest wielki tłok a co bedzie jak wejda facc i zwieksza limit do 400sic!!!!!!!!!!!!!!!!
|
dzis o 16-30 na valorii bylem jedynym graczem stojacym w dp i okolicach (lol) a na trade goscie gadali co sie dzieje (Valoria 193 players online) to mi lezy
|
Akurat wczoraj skonczyl mi sie pacc i czekam az wpuszcza facc na Titanie, ale narazie mam 2 lvl po jakiejs pol godzinie gry... Szczury dla pacc zajete na amx, o wiele lepiej ma sie sprawa ze szczurami dla faccow i tam jakos da sie zrobic 2 lvl... Co do sprzetu to kupilem Carlin Sworda za 11 gp :) Dzieki dla goscia co mi sprzedal :)
|
tak sie zastanwiam jaka taktyke obrac na nowym swiecie jak juz bede na mainie.czy jechac na lvl a potem zajac sie treningiem czy na odwrot???
Jak sadzicie??Pytanie to kieruje do bardziej doswiadczonych graczy |
Ja robie sorcka więc ćwicze mlvl expując na trollach :) (do 15 lvl) . Potem nuuuuuuudne ćwiczenie i robienie runków :P a gdy będe mieć już 25 mlvl to bedzie git i można wymiatać ;) . (raty se pozabijam ....kase potrzebuje :D ).
|
Ja sie nie ruszam ze stare dobrej Isary!!Moze expowiska spustoszeja :D:tongue:
|
No wkońcu dzisiaj nabiłem 2k expa, jeszcze troche i wyjde na maina. Ale ten rook - tragedia.
Filkantar - Niedługo palek ;) |
Solera - gildie :P ?
Czesc :D jestem nowy na solerze czy moze ktos ma chec zalozyc jakas gildie :P ? Jesli tak pisac na GG 3232883 :))))
|
Nie ma co ja na bank sie przenosze z valorii na titanie, bo tam na valorii zostałem zabity przez frozenna (ci z valorii wiedza o kogo chodzi) bo wziął mnie za pk, no i w przypływie złośći dałem delete na postać. Jak ktoś bedzie wiedział dokładnie kiedy bedzie dla facc serv to piszcie szybko.
Co do nazwy serva, to bardziej Titania skojarzyła mi sie z tytanami a nie titanikiem. Dlatego właśnie bede tam grać , prawdopodobnie bede pallem. Uważam też, że najłatwiej grać palem na nowym servie, bo bron to tylko speary luk i kusza dostepne dla lowlvli, knighty maja gorzej, bo fsa się długo niedoczekają (ci wysocy a niskolvlowi na tradzie to mogą zapomnieć :) ) |
Dobrze że są może zwoli się troche miejsca na Eterni :))
|
jak na moje to w sobote zwieksza limit do 400 i wtedy moze juz facc wpuszczą :D
jak tak bedzie o caly łikend z głowy :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:33. |