![]() |
Hueh xD Pomysł i wykonanie zaje***te. Szczegulnie te twarze przy nickach :P I jeszcze zakończenie ;] Rób więciej :)
|
heheh zrób jeszcze pare odcinków.Bardzo ciekawy pomysl moja ocena 10/10.
|
Swiezosc na tym forum : przemyslana fabula + ciekawe zakonczenie + sygnaturki demonow itp ;) Myslalem, ze to bedzie znowu duzy domek z rare'ami z tibi + jakas fabula na odwal sie...ciekawe zaskoczenie, nie powiem :)
|
hmm:) LOL to jest very bardzo good fake(co ja gadam8o) Rób takich więcej! Masz talent!
|
Zaczepisty pomysl z tymi tekstami w ramkach :P i z ta "laska" :P rob wiecej :)
|
zawaslisty fake rob dlasze czesci ...!!1 podoba mi sie twoj fake ... wymysliles cos nowego!! Wielkie Gratz odemnie :D
|
Zarabisty fake najlepsza t laska. Rob wiecej fake ow
|
Jak dla mnie to SUPER !!!! Mi osobiście się bardzo podoba :D Pierwszy raz widze Fake w takim wydaniu ;] Mam nadzieje ze będzie więcej tego typu Fake ^^
|
Wyrabiste !!COOL!!. Ale szok pod koniec
|
Orginalnie wykonane i ciekawa historia :) Nawet nieźle jak na pierwszy fake :]
|
Double post... proszę usunąć TEN post :|
|
Hiehieh.... Nawet fajne fake, troszkę ci spikselowało postacie i przedmioty, i efekty specjalne takie średnie, ale ogólnie dobre, pomysł też jest niezły, troszkę jak Laska Horadrimów z Diablo :D.
6\10 |
Jeśli chcecie żeby Bobi przeżył wyślijcie SMS o treści: Bobi Alive pod numer 7667, a jeśli nie to niewysyłajcie :D:D koszt 1,22 z VAT.
|
Cytuj:
|
ROTFL! Gratz!
BUHEHHE!!:D Widzialam wiele fake'ów ale z żadnego tak sie nie uśmialam!:cup:
Moja ocena jak narazie to 10/10. Ciekawy pomysl z tymi ramkami ;). Wielkie gratz i pozdro! Rób wiecej :] |
@UP
Archeolog sie znalazl... Wiesz ze ten temat ma chyba z rok? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:54. |