![]() |
Witam. Wczoraj napisałem ponad 10 postów a dzisiaj okazało się, że mam tylko 6... Nie chodzi o to, że chciałbym mieć ich jak najwięcej , jednak wydaje mi się, że w sumie niejednokrotnie zależy to też od Waszego humoru. Pozdrawiam
|
wymyśliłem i umieściłem w dziale "Inne" topic pt. "Change vocation project"... powiedzcie proszę, pod który punkt podpadłem? Bo dzisiaj tego topicu już nie znalazłem.
A w topicu były luźne przemyślenia, jakie ograniczenia trzeba byłoby narzucić, gdyby można byłoby zmieniać voc i zaproszenie do dyskusji. Co wam w tym nie pasowało, ja przepraszam? |
bezsensu ja dałem temat " PRzykłady maniackalności w tibi i na zewnatrz " Dlaczego został usunięty ?? PRzecież nie było tam niczego złego ?? Ludzi piszą to co się wydarzyło związanego z Tibią !! X( :)
|
założyłem jescze raz ten temat ale napisałem ładniej jeżeli zostanie usunięty .. hmm to proszę o msg me chciał bym wiedzieć co złego popełniłem !!:D 8) :]
|
ja przedwczoraj założyem temat w dziale "inne" "pytanie o pacca" i pewna osoba zaproponowała mi kupno pacca za gp a ja sie spytałem czy podajac tylko nr konta to to jest legalne a dzic juz patrze tematu nie ma X( i nie wiem dlaczego ;(
|
Rozumiem że ten temat jest na takie małe skargi :P. A wiec utworzyłem tema :>>DOWCIPY O i Z TIBII<<, który jest jak najbardziej związany z grą i utworzony w celach rozrywkowych :D. Został on niestety usunięty. Denerwujące jest to, że niewiem kto mój temat usunął i dlaczego. Z tego co widze nie jest to pierwsza taka sytuacja. Wiec uprzejmie prosze moderatorów o to, żeby wysyłali listy z uzasadnieniem usuwając czyjś temat. Dzięki (a temat i tak utworze :P)
|
co sie dzieje czy to forum ???
Jestem szczerze zaszokowany uzunięciem mojego postu.
1) - umieszczony był w odpowidnim dizale ( inne ) traktował o wojnie. 2) - starałem sie pisać składnie ładnie i na temat 3) - nie dano mu szansy istnienia. Post traktował o wojnie na HIbernie (temat jak najbardziej aktualny ) głupot nie pisałem wiem duzo na ten temat. Starałem sie troche ubarwic. Jedyne co można mi było zażucić to ortografia, pisałem post nocą, oznajmiłem ze jestem gotow poprawić i prosiłem o ewentalną korektę ( zreszta błędów nie było na 100% tyle by usówać post ) dodatkowo oznajmilem ( by nie zgorszyc innych ) ze mam dysgrafie i nikt tym samym nie powinien uczyć sie ortograf z mojego tematu.Dodatkowo oznajmiłem ze mam zrypanego worda. Sądzę ze moderatoży po prostu usówają każdy post co im sie nie podoba, a Forum to nie jest rozkład gustów i upodobań moderatorów a dzieło wielu ludzi. Co szokuje to to ze usówane są rozbudowane tematy, niosące jakąć treść. |
hmm.. Panowie, sam moderuje forum (no moze troche o innej tematyce) i musze przyznac ze chrzanicie sprawe... forum ma pomagac w zdobywaniu wiadomosci ! okazuje sie jednak ze takowych wiadomosi nie da sie tu zdobyc, bo nagle wszystko okazuje sie nielegalne !
Zalozylem wczoraj temat o Knight's island ! Prosilem aby ktos sie szezej o tej wyspie rozpisal, gdyz nie bylo tu rzadnych informacji o tej wyspie... niestety dzis tmatu juz nie ma.... Nie dostalem rzadnego Pma z wyjasnieniami... nie wiem co jest grane ! Wiem tylko jedno...tu potrzebnych informacji nie znajde gdyz skutecznie blokujecie do nich dostep ! Pzr! Edit Prosikbym o powod skasowania tego posta ! |
re: Up
Nie ja kasowalem, ale moge ci podac powod.... Quest spoiling. |
lol ! to nie bylo pytanie o quest !
|
czemu mi skasowaliście temat "co jest lepsze: Gothic 2 czy Tibia??" ??? w czym tu się nie zgadza na forum taki temat?? X( X(
|
ja przed chwila wkleilem nowy temat, a tu patrze: nie ma go ! co sie dzieje ! glupi admin !
|
Xweet: Mógłbym wiedzieć, co sie dzieje [stało] się z moja propozycją artykułe pt:"Kodeks Honorowy i Pojedynków"? Jest raczej zainteresowany tą sprawą, poniewż mam też pomysły na inne tego typu (i nie tylko) teksty. Prosze o jak najszybszą opowiedź. Z góry dziękuje.
------- huhu |
Cytuj:
|
Nie no ciągle kasują moje tematy i nawet nie napiszą dlaczego tylko poprostu , kasują i tyle X( Ostatni temat mój to był "Szukacie przewodnika do desert questa na Novej" (to chyba nie jest quest spolling !! X( ) Wiem że może troche głupi pomysł żeby to umieścić na forum no ale bez przesady tak odrazu kasować !!!! X( X( X( X( X( X(
|
Eh no dobra niech ci będzie
|
Cytuj:
|
:(
Mi tez chyba skasowaliście temat :( albo jestem Noobem i go niemoge znaleść :D
Napisałem temat "JAki byście chcieli Upadge(czy jak to sie tam pisało :P) no i co w nim złego??dlaczego go niema? :( |
:[
Cytuj:
|
1. Umiesciles post w zlym dziale
|
Cytuj:
@Evul Tibian Chyba temat : P A jak by był w złym dziale to nie został by skasowany tylko przeniesiony... A jak nadal mimo szukania nie możesz znaleźć upragnionego tematu można sprawdzić swój profil --> wszystkie tematy. |
Od dzisiaj mówie
NU PAGADI Wszystkim nic-nie-znaczacym tematom w stylu "halp!" "problem" "pomocy" i tym podobnym. Również mam zamiar wyżywać się do oporu (albo dalej) na tematach z treścią "nie działa mi to, to , to, i to, dlaczego?" Polecam poczytać poradnik zadawania pytań, zanim napiszesz swój problem. Dodam do tego ogłoszenie, żeby nikt się nie pluł, że nie wiedział. |
zamiescilem tu opis jak ropowac lot bag po update i zostalo to skasowane.
widze dwa mozliwe powody, ale.... 1.trudnosc-jest to trodne, ale mozliwe i napewno niektozy uzywali by tego sposobu. 2.tibia rules-jest poradnik o lootbagach na roku - z tego co wiem samo przesuwanie baga z lotem jest zabronione, pozatym widzialem tu poradnik ktory opisywal jak roopowac lot baga ( przed update). wiec dla czego moj sposob zostal usuniety? |
Nieuczciwosc moderatorow
Mnie moderatorzy wkurzaja (oczywiscie nie wszyscy). Napisalem temat o tym, ze wyszedl w grudniu update ale moglibysmy sie zaczac zastanawiac czego bysmy chceli w kolejnym, co usunac, a co dodac. ten temat znajdowal sie na forum tylko pare godzin. Jeden z postow w tym temacie napisanym przez jednego z uzytkownikow brzmial mniej wiecej tak: W nowym update chcielbysmy mniej takich noobow (a autor tego tematu ma najwyzszy lvl 11 druid :D) jak ty piszacych takie glupie tematy. nastepnie z takim usprawiedliwieniem niejaki moderator o nicku $corcerer usunal ten temat.
po 1: Czemu zwykli szarzy uzytkownicy nie moga obrazac moderatorow i innych uzytkownikow, a moderatorzy tak? W przypadku $corcerer'a? po 2: Ja i pare innych osob (ktorych nawet nie znam) uwazamy, ze to byl calkiem ciekawy i dobry temat. Prosze $corcerer'a o jasne, madre i prawdziwe uzasadnienie bo mi sie zdaje ze autor tamtego obrazliwego posta po prostu ma kontakty z $corcerer'em, a tamten go po prostu broni. Prosze tez innych uzytkownikow o ocene tej sytuacji. |
May, precz z lapami, sam sobie poradze (zaraz edit)
Wiesz, może rozróżnij to, co jest bardzo zgryźlywym komentarzem, a to, co jest bluzgiem. Gdybyśmy nie kasowali takich tematów, to byłby tu niezły bałagan, a 90% tematów brzmiałoby "HALP PLX", "Jakie macie skille/mlvl/cośtam" oraz "blablabla cośtam cośtam WPISUJCIE SIE!!!!1111oneoneonerazrazraz". Takie tematy z deczka nie mają racji bytu (podpadają pod ten ostatni typ) bo CIPSoft raczej tu nie zagląda. Więc - po kij? po 2: Ja i pare innych osob (ktorych nawet nie znam) uwazamy, ze to byl calkiem ciekawy i dobry temat. A ja i pare innych osób uważamy że temat był pisany kilka razy i jest bez sensu. A autor tamtego posta nie ma ze mną żadnych osobistych kontaktów (bajdewej, kto napisał tego posta, bo już nie pamiętam?). Ogólnie wkurza mnie włażenie komuś w dupę (a zwłaszcza bez wazeliny). Jeżeli taki komentarz się pojawia, to ja mogę tylko pocieszyć się myślą, że ktoś ma podobny tok myślenia do mnie. Nic więcej. @May: Nie, ale zamierzałeś (jak zobaczyłem że widzisz ten post, to pomyślałem sobie, że nie darujesz takiej okazji do rozpisania się :D |
a czy ja cos mowie?
:P:P:P:P:P:P:P:P |
Porzadki...
NO walsnie chyba sie cos jakiemu modowi pomylilo usuwajac moje nieliczne posty sadze ze byly na temat i zostaly bezpodstawnie usuniete. Wielkie dzieki za takie adminowanie a moze za takie lamowanie.
phi. Chcesz cos dodac... to postaraj sie zeby twoja wypowiedz miala jaskis sens |
>>NO walsnie chyba sie cos jakiemu modowi pomylilo
Mozliwe >>usuwajac moje nieliczne posty Dogładnie dwa (z tego co pamiętam) >>sadze ze byly na temat i zostaly bezpodstawnie usuniete. Mam inne zdanie na ten temat >>Wielkie dzieki za takie adminowanie a moze za takie lamowanie. Ja tu tylko sprzątam (ale kto wie :> ) >>phi. Bez komentaza. >>Chcesz cos dodac... to postaraj sie zeby twoja wypowiedz miala jaskis sens Tez cie kofam :* Wybacz, ale jakimś cudem nie mogę sobie przypomnieć tych dwóch tematów które wywaliłem hardem, co z tego że zrobiłem to tydzień temu, przecież powinienem pamietać, co nie? I chciałbym zauważyć, że nadużywanie słówka Cytuj:
Twój OSOBNY temat, który był rozpoczęty tym postem połączyłem z tym tematem, gdyż jest tutaj bardziej adekwatny (a moze nie?) Na przyszłość polecamu użycie funkcji szukaj - to naprawdę nie boli :> |
Cytuj:
phi Zaloze tamtu mialo na celu szybsze powiadomienie "wladz" o czyms takim bo jakbym dopisal do jakiegos to bysta to szukali ze hej "P A tak poza tym to czy ktos cie pyta o zdanie ?? |
Cytuj:
I uważam, że skoro to JA usunąłem Twoje poprzednie tematy, to chyba mam prawo się bronić, czyż nie? |
Cytuj:
Ma io o solo voluto sapere perce tu ai buttati via gli posti c'e o scritto. Peace |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pewnie jeszcze dzisiaj bana dostane, (looknąć na mój temat gdzie kupić itemki do domq) Ban plx 8o |
@up
>>Bo modkom od*******a nie wiadomo czemu i blokują/kasują tematy, które mogą być przydatne i nie są w cale głupie. Gdybyś raczył ruszyć tyłek i POSZUKAĆ, to odkryłbyś, że ten temat był poruszany WIELOKROTNIE i jest traktowany jako SPAM >> Pewnie jeszcze dzisiaj bana dostane Najpierw musisz mnie ładnie poprosić i wysłać troche $ na moje konto. |
@up
spam? Spamem moze byc pytanie sie o to ja ropowac lot baga, ale ja napisalem sposob, jak to zrobic. czy to wdg.ciebie jest spam? |
Cytuj:
|
Moze to nie pasuje do tematu, ale drazni mnie ze, gdy moderator Dobo usuwa temat, zawsze w powodzie uzywa slow "Twoja Stara" i obraza czyjas matke...
|
No dobra...,ale przecież to forum służy do zadawania pytań, a jeśli moderatorzy kasują wszystkie tematy to forum wymiera.
OK,załóżmy, że napisałem temat Sorc czy Druid(naprawde go napisałem :) ) , a moderatorzy go skasują z powodem "poszukaj itp.", ale tak naprawde nad tym ludzie się zastanawiają, a modkowie kasują, a nie ma dobre odpowiedzi na to pytanie.Więc modkowie powinni zostawić jeden taki temat(najlepiej przykleić :) ). Aha, pamiętajcie mogę się mylić.(jestem tylko dzieckiem) |
Szukanie NA PRAWDĘ nie boli. i po to jest ta opcja, żeby NIE zaśmiecać forum pytając po raz 69 o to samo.
|
Ja uwielbiam pwody kasowania tematow Sorcerera :D :) , jestem za zeby uzywac guzicza SZUKAJ, zawsze prubuje szukac jak czegos potrzebuje i bardzo zadko nie udaje sie znalesc:)
|
Lol co ten temat tu jeszcze robi ?? na dodatek przyklejony. omg
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:08. |