Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Dlaczego usuwacie :( (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3887)

Ajvenik 16-07-2004 12:03

Witam. Wczoraj napisałem ponad 10 postów a dzisiaj okazało się, że mam tylko 6... Nie chodzi o to, że chciałbym mieć ich jak najwięcej , jednak wydaje mi się, że w sumie niejednokrotnie zależy to też od Waszego humoru. Pozdrawiam

sathard 29-07-2004 10:10

wymyśliłem i umieściłem w dziale "Inne" topic pt. "Change vocation project"... powiedzcie proszę, pod który punkt podpadłem? Bo dzisiaj tego topicu już nie znalazłem.

A w topicu były luźne przemyślenia, jakie ograniczenia trzeba byłoby narzucić, gdyby można byłoby zmieniać voc i zaproszenie do dyskusji. Co wam w tym nie pasowało, ja przepraszam?

Sorcers of titania 29-07-2004 10:45

bezsensu ja dałem temat " PRzykłady maniackalności w tibi i na zewnatrz " Dlaczego został usunięty ?? PRzecież nie było tam niczego złego ?? Ludzi piszą to co się wydarzyło związanego z Tibią !! X( :)

Sorcers of titania 29-07-2004 11:03

założyłem jescze raz ten temat ale napisałem ładniej jeżeli zostanie usunięty .. hmm to proszę o msg me chciał bym wiedzieć co złego popełniłem !!:D 8) :]

Thomasi 02-08-2004 09:08

ja przedwczoraj założyem temat w dziale "inne" "pytanie o pacca" i pewna osoba zaproponowała mi kupno pacca za gp a ja sie spytałem czy podajac tylko nr konta to to jest legalne a dzic juz patrze tematu nie ma X( i nie wiem dlaczego ;(

Elfret* 21-08-2004 09:20

Rozumiem że ten temat jest na takie małe skargi :P. A wiec utworzyłem tema :>>DOWCIPY O i Z TIBII<<, który jest jak najbardziej związany z grą i utworzony w celach rozrywkowych :D. Został on niestety usunięty. Denerwujące jest to, że niewiem kto mój temat usunął i dlaczego. Z tego co widze nie jest to pierwsza taka sytuacja. Wiec uprzejmie prosze moderatorów o to, żeby wysyłali listy z uzasadnieniem usuwając czyjś temat. Dzięki (a temat i tak utworze :P)

sir-wymiatacz 27-08-2004 19:52

co sie dzieje czy to forum ???

Jestem szczerze zaszokowany uzunięciem mojego postu.
1) - umieszczony był w odpowidnim dizale ( inne ) traktował o wojnie.
2) - starałem sie pisać składnie ładnie i na temat
3) - nie dano mu szansy istnienia.

Post traktował o wojnie na HIbernie (temat jak najbardziej aktualny )
głupot nie pisałem wiem duzo na ten temat.
Starałem sie troche ubarwic. Jedyne co można mi było zażucić to ortografia, pisałem post nocą, oznajmiłem ze jestem gotow poprawić i prosiłem o ewentalną korektę ( zreszta błędów nie było na 100% tyle by usówać post ) dodatkowo oznajmilem ( by nie zgorszyc innych ) ze mam dysgrafie i nikt tym samym nie powinien uczyć sie ortograf z mojego tematu.Dodatkowo oznajmiłem ze mam zrypanego worda.

Sądzę ze moderatoży po prostu usówają każdy post co im sie nie podoba, a Forum to nie jest rozkład gustów i upodobań moderatorów a dzieło wielu ludzi. Co szokuje to to ze usówane są rozbudowane tematy, niosące jakąć treść.

sorden 31-08-2004 10:32

hmm.. Panowie, sam moderuje forum (no moze troche o innej tematyce) i musze przyznac ze chrzanicie sprawe... forum ma pomagac w zdobywaniu wiadomosci ! okazuje sie jednak ze takowych wiadomosi nie da sie tu zdobyc, bo nagle wszystko okazuje sie nielegalne !
Zalozylem wczoraj temat o Knight's island !
Prosilem aby ktos sie szezej o tej wyspie rozpisal, gdyz nie bylo tu rzadnych informacji o tej wyspie... niestety dzis tmatu juz nie ma....
Nie dostalem rzadnego Pma z wyjasnieniami... nie wiem co jest grane !
Wiem tylko jedno...tu potrzebnych informacji nie znajde gdyz skutecznie blokujecie do nich dostep !
Pzr!

Edit
Prosikbym o powod skasowania tego posta !

Gremlin 31-08-2004 19:23

re: Up
Nie ja kasowalem, ale moge ci podac powod....
Quest spoiling.

sorden 31-08-2004 20:32

lol ! to nie bylo pytanie o quest !

Ziencio 01-09-2004 16:47

czemu mi skasowaliście temat "co jest lepsze: Gothic 2 czy Tibia??" ??? w czym tu się nie zgadza na forum taki temat?? X( X(

Viraina 22-10-2004 21:33

ja przed chwila wkleilem nowy temat, a tu patrze: nie ma go ! co sie dzieje ! glupi admin !

Bofiro(Chimera) 22-10-2004 22:31

Xweet: Mógłbym wiedzieć, co sie dzieje [stało] się z moja propozycją artykułe pt:"Kodeks Honorowy i Pojedynków"? Jest raczej zainteresowany tą sprawą, poniewż mam też pomysły na inne tego typu (i nie tylko) teksty. Prosze o jak najszybszą opowiedź. Z góry dziękuje.
-------
huhu

Magus 22-10-2004 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viraina
ja przed chwila wkleilem nowy temat, a tu patrze: nie ma go ! co sie dzieje ! glupi admin !

Sam jestes głupi, ja usunalem twoj temat poniewaz juz taki istnieje, zreszta przed usunieciem jakis user zwrocil Ci uwage ze taki topic juz jest wiec nie fikaj do admina bo wylecisz z tego forum zanim zdazysz napisac kolejnego obrazajacego tibia.pl team posta.

Angel of Death 28-10-2004 09:09

Nie no ciągle kasują moje tematy i nawet nie napiszą dlaczego tylko poprostu , kasują i tyle X( Ostatni temat mój to był "Szukacie przewodnika do desert questa na Novej" (to chyba nie jest quest spolling !! X( ) Wiem że może troche głupi pomysł żeby to umieścić na forum no ale bez przesady tak odrazu kasować !!!! X( X( X( X( X( X(

Angel of Death 28-10-2004 15:17

Eh no dobra niech ci będzie

p.l 28-10-2004 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomasi
ja przedwczoraj założyem temat w dziale "inne" "pytanie o pacca" i pewna osoba zaproponowała mi kupno pacca za gp a ja sie spytałem czy podajac tylko nr konta to to jest legalne a dzic juz patrze tematu nie ma X( i nie wiem dlaczego ;(

moje karty TAROTA powiedziały mi w sekrecie ... że kupowanie PACC za gp jest nielegalne

Walekifa 23-11-2004 22:38

:(

Mi tez chyba skasowaliście temat :( albo jestem Noobem i go niemoge znaleść :D

Napisałem temat "JAki byście chcieli Upadge(czy jak to sie tam pisało :P) no i co w nim złego??dlaczego go niema? :(

kezman-13 27-11-2004 18:21

:[

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sitawuze
Wstawiłem temat a wy poprostu wymazujecie
why ?? ?(

DOPIERO CO WSTAWILEM TEMAT PATRZE A TU NIE MA GO !? CZEMU CZY RAZ MOZECIE ODPOWIEDZIEC NA TE PYANIE :(

Evul Tibian 28-11-2004 00:11

1. Umiesciles post w zlym dziale

Thero 01-01-2005 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez p.l
moje karty TAROTA powiedziały mi w sekrecie ... że kupowanie PACC za gp jest nielegalne

A ja wywnioskowałem z ułożenia fusów w herbacie, że nie wsyzscy czytali rtegulamin, i każdy powinien pierw się 3 razy zastanowić zanim napisz.Czy narusza regulamin itd.

@Evul Tibian
Chyba temat : P A jak by był w złym dziale to nie został by skasowany tylko przeniesiony... A jak nadal mimo szukania nie możesz znaleźć upragnionego tematu można sprawdzić swój profil --> wszystkie tematy.

$corcerer 01-01-2005 22:19

Od dzisiaj mówie
NU PAGADI
Wszystkim nic-nie-znaczacym tematom w stylu "halp!" "problem" "pomocy" i tym podobnym. Również mam zamiar wyżywać się do oporu (albo dalej) na tematach z treścią "nie działa mi to, to , to, i to, dlaczego?" Polecam poczytać poradnik zadawania pytań, zanim napiszesz swój problem. Dodam do tego ogłoszenie, żeby nikt się nie pluł, że nie wiedział.

Scream 10-01-2005 08:16

zamiescilem tu opis jak ropowac lot bag po update i zostalo to skasowane.
widze dwa mozliwe powody, ale....
1.trudnosc-jest to trodne, ale mozliwe i napewno niektozy uzywali by tego sposobu.
2.tibia rules-jest poradnik o lootbagach na roku - z tego co wiem samo przesuwanie baga z lotem jest zabronione, pozatym widzialem tu poradnik ktory opisywal jak roopowac lot baga ( przed update).

wiec dla czego moj sposob zostal usuniety?

Pramus 24-01-2005 11:52

Nieuczciwosc moderatorow

Mnie moderatorzy wkurzaja (oczywiscie nie wszyscy). Napisalem temat o tym, ze wyszedl w grudniu update ale moglibysmy sie zaczac zastanawiac czego bysmy chceli w kolejnym, co usunac, a co dodac. ten temat znajdowal sie na forum tylko pare godzin. Jeden z postow w tym temacie napisanym przez jednego z uzytkownikow brzmial mniej wiecej tak: W nowym update chcielbysmy mniej takich noobow (a autor tego tematu ma najwyzszy lvl 11 druid :D) jak ty piszacych takie glupie tematy. nastepnie z takim usprawiedliwieniem niejaki moderator o nicku $corcerer usunal ten temat.

po 1: Czemu zwykli szarzy uzytkownicy nie moga obrazac moderatorow i innych uzytkownikow, a moderatorzy tak? W przypadku $corcerer'a?

po 2: Ja i pare innych osob (ktorych nawet nie znam) uwazamy, ze to byl calkiem ciekawy i dobry temat.

Prosze $corcerer'a o jasne, madre i prawdziwe uzasadnienie bo mi sie zdaje ze autor tamtego obrazliwego posta po prostu ma kontakty z $corcerer'em, a tamten go po prostu broni. Prosze tez innych uzytkownikow o ocene tej sytuacji.

$corcerer 24-01-2005 13:24

May, precz z lapami, sam sobie poradze (zaraz edit)

Wiesz, może rozróżnij to, co jest bardzo zgryźlywym komentarzem, a to, co jest bluzgiem. Gdybyśmy nie kasowali takich tematów, to byłby tu niezły bałagan, a 90% tematów brzmiałoby "HALP PLX", "Jakie macie skille/mlvl/cośtam" oraz "blablabla cośtam cośtam WPISUJCIE SIE!!!!1111oneoneonerazrazraz". Takie tematy z deczka nie mają racji bytu (podpadają pod ten ostatni typ) bo CIPSoft raczej tu nie zagląda. Więc - po kij?

po 2: Ja i pare innych osob (ktorych nawet nie znam) uwazamy, ze to byl calkiem ciekawy i dobry temat.

A ja i pare innych osób uważamy że temat był pisany kilka razy i jest bez sensu.

A autor tamtego posta nie ma ze mną żadnych osobistych kontaktów (bajdewej, kto napisał tego posta, bo już nie pamiętam?). Ogólnie wkurza mnie włażenie komuś w dupę (a zwłaszcza bez wazeliny). Jeżeli taki komentarz się pojawia, to ja mogę tylko pocieszyć się myślą, że ktoś ma podobny tok myślenia do mnie. Nic więcej.

@May: Nie, ale zamierzałeś (jak zobaczyłem że widzisz ten post, to pomyślałem sobie, że nie darujesz takiej okazji do rozpisania się :D

MayGyver 24-01-2005 13:31

a czy ja cos mowie?

:P:P:P:P:P:P:P:P

Vash 13-02-2005 21:06

Porzadki...

NO walsnie chyba sie cos jakiemu modowi pomylilo usuwajac moje nieliczne posty sadze ze byly na temat i zostaly bezpodstawnie usuniete. Wielkie dzieki za takie adminowanie a moze za takie lamowanie.

phi.

Chcesz cos dodac... to postaraj sie zeby twoja wypowiedz miala jaskis sens

$corcerer 13-02-2005 23:10

>>NO walsnie chyba sie cos jakiemu modowi pomylilo

Mozliwe

>>usuwajac moje nieliczne posty

Dogładnie dwa (z tego co pamiętam)

>>sadze ze byly na temat i zostaly bezpodstawnie usuniete.

Mam inne zdanie na ten temat

>>Wielkie dzieki za takie adminowanie a moze za takie lamowanie.

Ja tu tylko sprzątam (ale kto wie :> )

>>phi.

Bez komentaza.

>>Chcesz cos dodac... to postaraj sie zeby twoja wypowiedz miala jaskis sens

Tez cie kofam :*

Wybacz, ale jakimś cudem nie mogę sobie przypomnieć tych dwóch tematów które wywaliłem hardem, co z tego że zrobiłem to tydzień temu, przecież powinienem pamietać, co nie?
I chciałbym zauważyć, że nadużywanie słówka
Cytuj:

lamowanie
też jest używane za lamerstwo.

Twój OSOBNY temat, który był rozpoczęty tym postem połączyłem z tym tematem, gdyż jest tutaj bardziej adekwatny (a moze nie?) Na przyszłość polecamu użycie funkcji szukaj - to naprawdę nie boli :>

Vash 14-02-2005 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $corcerer
>>NO walsnie chyba sie cos jakiemu modowi pomylilo

Mozliwe

>>usuwajac moje nieliczne posty

Dogładnie dwa (z tego co pamiętam)

>>sadze ze byly na temat i zostaly bezpodstawnie usuniete.

Mam inne zdanie na ten temat

>>Wielkie dzieki za takie adminowanie a moze za takie lamowanie.

Ja tu tylko sprzątam (ale kto wie :> )

>>phi.

Bez komentaza.

>>Chcesz cos dodac... to postaraj sie zeby twoja wypowiedz miala jaskis sens

Tez cie kofam :*

Wybacz, ale jakimś cudem nie mogę sobie przypomnieć tych dwóch tematów które wywaliłem hardem, co z tego że zrobiłem to tydzień temu, przecież powinienem pamietać, co nie?
I chciałbym zauważyć, że nadużywanie słówka

też jest używane za lamerstwo. // a moze jednak uznawane

Twój OSOBNY temat, który był rozpoczęty tym postem połączyłem z tym tematem, gdyż jest tutaj bardziej adekwatny (a moze nie?) Na przyszłość polecamu użycie funkcji szukaj - to naprawdę nie boli :>

phi

Zaloze tamtu mialo na celu szybsze powiadomienie "wladz" o czyms takim bo jakbym dopisal do jakiegos to bysta to szukali ze hej "P

A tak poza tym to czy ktos cie pyta o zdanie ??

$corcerer 14-02-2005 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vash
phi

Zaloze tamtu mialo na celu szybsze powiadomienie "wladz" o czyms takim bo jakbym dopisal do jakiegos to bysta to szukali ze hej "P

A tak poza tym to czy ktos cie pyta o zdanie ??

Zalożenie tematu, który był już poruszany stanowi pretekst do posądzenia Cię o SPAM. polecam przeczytać http://rtfm.killfile.pl i dowiedzieć się co oznaczają skróty RTFM oraz STFW (ten drugi w szczególności). Jeżeli masz zamiar zaśmiecać forum niepotrzebnymi tematami, to przepraszam bardzo, ale chyba pomyliłeś adresy.

I uważam, że skoro to JA usunąłem Twoje poprzednie tematy, to chyba mam prawo się bronić, czyż nie?

Vash 14-02-2005 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $corcerer
Zalożenie tematu, który był już poruszany stanowi pretekst do posądzenia Cię o SPAM. polecam przeczytać http://rtfm.killfile.pl i dowiedzieć się co oznaczają skróty RTFM oraz STFW (ten drugi w szczególności). Jeżeli masz zamiar zaśmiecać forum niepotrzebnymi tematami, to przepraszam bardzo, ale chyba pomyliłeś adresy.

I uważam, że skoro to JA usunąłem Twoje poprzednie tematy, to chyba mam prawo się bronić, czyż nie?

Faq i google sa lepsze :P

Ma io o solo voluto sapere perce tu ai buttati via gli posti c'e o scritto.

Peace

Tolo 15-02-2005 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scream
zamiescilem tu opis jak ropowac lot bag po update i zostalo to skasowane.

Bo modkom od*******a nie wiadomo czemu i blokują/kasują tematy, które mogą być przydatne i nie są w cale głupie.
Cytuj:

z tego co wiem samo przesuwanie baga z lotem jest zabronione
Nie jest zabronione, nie pisze o tym w Tibia Rules. A w nowej sondzie na tibia.com można wybrać "Bad behavior: thiefing" i opisane jest że ludzie kradną lootbagi itp. Czyli według CIPów robienie lootbagów jest OK, a thiefy są nie wporządku.
Cytuj:

wiec dla czego moj sposob zostal usuniety?
Tibia.pl forum sux

Pewnie jeszcze dzisiaj bana dostane, (looknąć na mój temat gdzie kupić itemki do domq) Ban plx 8o

$corcerer 15-02-2005 23:12

@up

>>Bo modkom od*******a nie wiadomo czemu i blokują/kasują tematy, które mogą być przydatne i nie są w cale głupie.

Gdybyś raczył ruszyć tyłek i POSZUKAĆ, to odkryłbyś, że ten temat był poruszany WIELOKROTNIE i jest traktowany jako SPAM

>> Pewnie jeszcze dzisiaj bana dostane

Najpierw musisz mnie ładnie poprosić i wysłać troche $ na moje konto.

Scream 26-03-2005 09:27

@up
spam? Spamem moze byc pytanie sie o to ja ropowac lot baga, ale ja napisalem sposob, jak to zrobic. czy to wdg.ciebie jest spam?

p.l 26-03-2005 11:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scream
@up
spam? Spamem moze byc pytanie sie o to ja ropowac lot baga, ale ja napisalem sposob, jak to zrobic. czy to wdg.ciebie jest spam?

jeśli taka odpowiedź padła już wielokrotnie to owszem jest to spam. Poza tym teraz samemu się nie da nie będąc pacanem.

patrikoz 09-04-2005 13:48

Moze to nie pasuje do tematu, ale drazni mnie ze, gdy moderator Dobo usuwa temat, zawsze w powodzie uzywa slow "Twoja Stara" i obraza czyjas matke...

Senseal 15-04-2005 19:40

No dobra...,ale przecież to forum służy do zadawania pytań, a jeśli moderatorzy kasują wszystkie tematy to forum wymiera.
OK,załóżmy, że napisałem temat Sorc czy Druid(naprawde go napisałem :) )
, a moderatorzy go skasują z powodem "poszukaj itp.", ale tak naprawde nad tym ludzie się zastanawiają, a modkowie kasują, a nie ma dobre odpowiedzi na to pytanie.Więc modkowie powinni zostawić jeden taki temat(najlepiej przykleić :) ).
Aha, pamiętajcie mogę się mylić.(jestem tylko dzieckiem)

$corcerer 15-04-2005 22:32

Szukanie NA PRAWDĘ nie boli. i po to jest ta opcja, żeby NIE zaśmiecać forum pytając po raz 69 o to samo.

Rybzor 18-05-2005 14:21

Ja uwielbiam pwody kasowania tematow Sorcerera :D :) , jestem za zeby uzywac guzicza SZUKAJ, zawsze prubuje szukac jak czegos potrzebuje i bardzo zadko nie udaje sie znalesc:)

Krol Lew 09-06-2005 16:01

Lol co ten temat tu jeszcze robi ?? na dodatek przyklejony. omg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:08.