Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Kim będziecie? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=38887)

hoomik 19-06-2005 22:57

widze, ze tylko przede mna rysuje sie swietlana przyszlosc jako zapijaczone zero... nie obrazilbym sie tez na etat dziennikarza. Tematyka - sport.

Hawk 19-06-2005 23:01

Ja będę mieć firmę komputerową składającą częśći do kompów(u?) jest to mój 2 wariant :).

Slajt 20-06-2005 00:02

Będę z zawodu prezesem ;)

ripper 20-06-2005 07:34

Kim będe?

W sferze marzeń raczej trudnych (niemożliwych plx0r?) do zrealizowania to chciałbym zająć się muzyką (gram na bassie).
Jeżeli mówić o marzeniach realnych to nauczyciel - wiem że to niewdzięczna
i nieopłacalna praca ale podoba mi się to. No i trzeba się liczyc z 'wypadkami losowymi' więc jeszcze się za bardzo na nic nie nastawiam.

Knight Simon Dark lord 20-06-2005 08:29

ja po gimnazjum (już za rok :D) ide do liceum o profilu infomatycznym a potem do szkoły policealnej na technika-informatyka i chyba wiadomo co będe robił podszkole się ze 2 lata w zawodzie i uciekam z kraju np do niemczech,usa,anglii czyli tam gdzie jest największy przemysł informatyczny i można dobrze zarobić:)

Raynold 20-06-2005 08:34

Inżynierem... haha xD

Automatykiem, informatykiem...

Nauczycielem(?)... :P

Gonzo von Krenzel 20-06-2005 14:52

Administrator serwerowni. Albo jakiś webmaster, etc.

Maethi 20-06-2005 15:02

Mam do wyboru :
- Historyk
- Archeolog
- W Sądzie na maszynie (nie wiem jak to się nazywa)
- KAsjer w banku
- Informatyk
- Prezes własnej firmy informatycznej w Warszewie ew. Kraków, Londyn.

Wybrałem : Prezes własnej firmy informatycznej itd. itd.

Wlochacz 20-06-2005 15:33

Wszyscy lub prawie wszyscy chca pracować z granicą. Ludzie co wy tam widzicie! Ja nic do Polski nie mam jak by byly dobre zarobki to bym zostal. Moja siostra pracowała w Anglii całe wakacje i jak mysli o tamtejszym jedzeniu to jej sie rzygać chce i mowi , ze gdyby miała tam jeszcze raz pojechać to musiała by być ogrooomna różnica zarobków.

@topic
Chciałbym zostać piłkarzem choc wiem ze to mało realne... Bardziej realn y dla mnie jest coś zwiazane z matmą czy informatyką .

PalAnonim 20-06-2005 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick
Zadziwiające jest to, że nikt nie planuje założenia własnej firmy.

Założe własną kancelarie prawnicza ;) badz jakies cos z ekonomia zwiazane :D

Irux 20-06-2005 15:41

Alfonz :P

A tak naprwde to się jeszcze nie zastanawiałem:P

gorgi 20-06-2005 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Irux
Alfonz :P

A tak naprwde to się jeszcze nie zastanawiałem:P

Najlepiej wyjdzie ci złodziejstwo, nawet duż o juz ukradłes (prace, forum itp)

Ryłek 20-06-2005 16:30

Nuda przedwakacyjna?
Informatyk/Programista. :P
Albo następcą wielebnego pracza mózgu ojca Rydzyka 666! Muhahahhaha!111oneone <odmóżdżenie mode on>

Wierny gracz 20-06-2005 16:36

Ja w przyszłośći chciałbym zawodowo jeździć na deskorolce :P Oczywiście nie w Polsce. Wyjechałbym gdzieś za granicę, może do USA bo tam jazda na desce to zawód, na którym można połączyć przyjemność z zarabianiem.

ciemne dropsy 20-06-2005 18:53

Przedewszystkim chcialbym znac bardzo dobrze jezyk angielski :)

A pozniej nie wiem, ale z taka srednia jak mam to chyba mi zostaje zostac stolarzem :P

Fejkowiec 20-06-2005 19:27

Aktor, operator kamery, bądź nauczyciel.

Shanhaevel 20-06-2005 19:39

Jezu, teraz jak patrzę na forum to mamy tematy rodem z ankiety... -.- (Kim będziecie?, Dokąd wyjeżdżacie?) :D

Rybzor 20-06-2005 23:52

Dopisze cos od siebie, ja bede uczeszczal na studia informatyczno-matematyczne;), mysle ze bede prowadzil firme internetowa, wiecie- zakladanie neta ;), najpierw jakos zdobede kase na rozkrecenie interesu, wg mnie to jest dobry zarobek, duzo ludzi teraz zakalda neta i kupuje kompy:)

szoopa 21-06-2005 00:29

operator termo-hydro-napawarki spalinowej

Xeltix 21-06-2005 01:11

szoopa chyba evul pk na infernie xD to ja Menne =D
@ topic
kierowca tira muaha =)

TiTuS 21-06-2005 07:10

Ja albo informatyk albo bende grać w kosza :P

Braveheart 21-06-2005 11:40

Fryzjer-stylista damski albo architekt ^^

---Czarny--- 21-06-2005 12:05

hmmm....liceum ogolnoksztalcace...potem politechnika bialostocka...na automatyke i robotyke pod aspektem elektronicznym...wyjazd do japonii (oczywiscie z stypendium)...no i tam bede robociki robil...:)

btw...kazdy mowi, ze bedzie informatykiem...ale tu jest taki haczyk, ze jest to oblegany kierunek i watpie aby egzamin na studia/politechnike byl latwy...

Maniack 21-06-2005 13:24

A ja od.. ehm, dziś (egzamin - na moje oko zdany) jestem...
Kucharzem xD

Freaqs 21-06-2005 16:59

Ha !
A ja będe kucharzem lub fotografem ;D

Ale i tak myśle , że nic ze mnie nie wyrośnie...
Jak narazie pozytywka :p

Ps@
polibuda suX ! :P
Brat jest na elektronice i telekomunikacji :)

Thero 21-06-2005 17:03

Moim marzeniem od zawsze było zostać farmaceutą :confused: .

Freaqs 21-06-2005 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero
Moim marzeniem od zawsze było zostać farmaceutą :confused: .

n/c
Miejsce zamieszkania - apteka
główne porzywienie - tabletki i syrop
usposobienie - stary nudziaż ;D
wygląd - a po środku ja ... cały w bieli ....

n/c FARMACEUCI ROX !: p

Tasior 21-06-2005 20:29

@up
Popraw mnie jesli się myle, ale farmaceuta zajmuję się również robieniem leków... więc nie koniecznie musi siedzieć w aptece. Ja też moge powiedzieć że ty bedziesz marudą który będzie jeździł po szkołach i robił zdjęcia bachorom.

Thero 21-06-2005 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taśkwa
@up
Popraw mnie jesli się myle, ale farmaceuta zajmuję się również robieniem leków... więc nie koniecznie musi siedzieć w aptece. Ja też moge powiedzieć że ty bedziesz marudą który będzie jeździł po szkołach i robił zdjęcia bachorom.

O nie, a ja myślałem, że farmaceuta kosi trawniki, to ja już nie chcę być farmaceutą ;). Chce być kosiarzem (umysłów?;p).

joey 21-06-2005 22:30

ja będe nie robem ew. informatykiem, moge być też zawodowym narkomanem albo alkoholikiem...zostaje tez bandyta mam wiele prop. pracy :P
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kald
Zadziwiające jest to, że nikt nie planuje założenia własnej firmy.

ja mam zamiar założyć własną meline... import spirytusu i papierosów do kraju... + zakwaterowanie dla żuli pełna opcja
a tak na serio to chcem być informatykiem bądź... rajdowcem :D takie dziecięce marzenia...
ps. teraz większość chce być informatykami, a jak nie było kompów to kierowcami ;) a jak wymyślą robo-dziwko-prywatnesekretrki? ;) alem ja gupi... aż do buluu

Hawk 21-06-2005 23:32

Widzę, że temat wam pomógł :) to bardzo dobrze ;). Życzę wam wszystkim aby wasze przyszłe zawody się spełniły.

Thero 22-06-2005 07:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hawk
Widzę, że temat wam pomógł :) to bardzo dobrze ;). Życzę wam wszystkim aby wasze przyszłe zawody się spełniły.

Tylko nie to... plx ;p.

Liado 22-06-2005 07:58

Jest kilka wariantów. Pierwszy to zawodowy trafiacz szóstek w lotka. Drugi to Byle Jaki Zawód (oczywiście w granicach legalności i moralności) Bo I Tak W Szkocji Lepiej Płacą Niż W Polsce. A trzeci to redaction of CD-Action o ile będą więcej płacić niż teraz (tak żeby po paru mieśiącach na samochód z SALONU starczyło ;)).

$corcerer 22-06-2005 13:19

Chciałbym być sobą, chciałbym być sobą jeszcze...

A z zawodu Administrator sieci (tylko czy prace znajde?)

Sie mapes 23-06-2005 21:22

duzo ludzi pisalo ze chca wyjechac za granice ale neich nie zapominaja co powiedzial papiez Jan Pawel Wielki "...Wy jestescie sola tej ziemi..." chyba nie trzeba tlumaczyc o co w tym chodzi.

Moze trzeba sprobowac zmienic ten kraj aby nie trzeba bylo emigrowac za zachod ale zeby do nas emigrowali?

A co do tematu na 99,9% ksiedzem chyba ze spotkam kogos kto by mnie przekonal (ale niekomu sie to nie uda raczej ;D)

Cisak 24-06-2005 08:16

Ja chciałbym być mechanikiem samochodowym poprostu mnie to kręci, pozatym mam brata mechanika który mnie będzie uczył:P

Vamerian 24-06-2005 11:45

A ja bym chciał być Śmieciarzem! ^^

Dr.Deve~ 24-06-2005 11:55

Zdecydowanie chce byc prezydentem Kambodzy ;)

Chopkers 24-06-2005 12:19

ja tymczasowo mysle zeby pojsc do niemiec na informatyka, a potem sie znajdzie cos ciekawego ^^

(praca w ĆipSofcie xD)

emilok 24-06-2005 12:58

ja skonczylem liceum informatyczno jezykowe,
teraz jestem ogrodnikiem, a w wolnych chwilach od pracy w ogrodzie jestem pracownikiem na plantacji pieczarek ( torf żondźi ),
zawsze chcialem robic w jakims komputerowym przemysle, ale chyba nie.....
teraz mi sie marzy stanowisko jakiegos lesnika w dzikiej puszczy..... (juz gdzies od 2 lat )
z moimi umiejetnosciami to mi wychowawczyni z LO chciala zalatwic prace w australii przy hodowli i strzyzeniu owiec..........

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53.