![]() |
widze, ze tylko przede mna rysuje sie swietlana przyszlosc jako zapijaczone zero... nie obrazilbym sie tez na etat dziennikarza. Tematyka - sport.
|
Ja będę mieć firmę komputerową składającą częśći do kompów(u?) jest to mój 2 wariant :).
|
Będę z zawodu prezesem ;)
|
Kim będe?
W sferze marzeń raczej trudnych (niemożliwych plx0r?) do zrealizowania to chciałbym zająć się muzyką (gram na bassie).
Jeżeli mówić o marzeniach realnych to nauczyciel - wiem że to niewdzięczna i nieopłacalna praca ale podoba mi się to. No i trzeba się liczyc z 'wypadkami losowymi' więc jeszcze się za bardzo na nic nie nastawiam. |
ja po gimnazjum (już za rok :D) ide do liceum o profilu infomatycznym a potem do szkoły policealnej na technika-informatyka i chyba wiadomo co będe robił podszkole się ze 2 lata w zawodzie i uciekam z kraju np do niemczech,usa,anglii czyli tam gdzie jest największy przemysł informatyczny i można dobrze zarobić:)
|
Inżynierem... haha xD
Automatykiem, informatykiem... Nauczycielem(?)... :P |
Administrator serwerowni. Albo jakiś webmaster, etc.
|
Mam do wyboru :
- Historyk - Archeolog - W Sądzie na maszynie (nie wiem jak to się nazywa) - KAsjer w banku - Informatyk - Prezes własnej firmy informatycznej w Warszewie ew. Kraków, Londyn. Wybrałem : Prezes własnej firmy informatycznej itd. itd. |
Wszyscy lub prawie wszyscy chca pracować z granicą. Ludzie co wy tam widzicie! Ja nic do Polski nie mam jak by byly dobre zarobki to bym zostal. Moja siostra pracowała w Anglii całe wakacje i jak mysli o tamtejszym jedzeniu to jej sie rzygać chce i mowi , ze gdyby miała tam jeszcze raz pojechać to musiała by być ogrooomna różnica zarobków.
@topic Chciałbym zostać piłkarzem choc wiem ze to mało realne... Bardziej realn y dla mnie jest coś zwiazane z matmą czy informatyką . |
Cytuj:
|
Alfonz :P
A tak naprwde to się jeszcze nie zastanawiałem:P |
Cytuj:
|
Nuda przedwakacyjna?
Informatyk/Programista. :P Albo następcą wielebnego pracza mózgu ojca Rydzyka 666! Muhahahhaha!111oneone <odmóżdżenie mode on> |
Ja w przyszłośći chciałbym zawodowo jeździć na deskorolce :P Oczywiście nie w Polsce. Wyjechałbym gdzieś za granicę, może do USA bo tam jazda na desce to zawód, na którym można połączyć przyjemność z zarabianiem.
|
Przedewszystkim chcialbym znac bardzo dobrze jezyk angielski :)
A pozniej nie wiem, ale z taka srednia jak mam to chyba mi zostaje zostac stolarzem :P |
Aktor, operator kamery, bądź nauczyciel.
|
Jezu, teraz jak patrzę na forum to mamy tematy rodem z ankiety... -.- (Kim będziecie?, Dokąd wyjeżdżacie?) :D
|
Dopisze cos od siebie, ja bede uczeszczal na studia informatyczno-matematyczne;), mysle ze bede prowadzil firme internetowa, wiecie- zakladanie neta ;), najpierw jakos zdobede kase na rozkrecenie interesu, wg mnie to jest dobry zarobek, duzo ludzi teraz zakalda neta i kupuje kompy:)
|
operator termo-hydro-napawarki spalinowej
|
szoopa chyba evul pk na infernie xD to ja Menne =D
@ topic kierowca tira muaha =) |
Ja albo informatyk albo bende grać w kosza :P
|
Fryzjer-stylista damski albo architekt ^^
|
hmmm....liceum ogolnoksztalcace...potem politechnika bialostocka...na automatyke i robotyke pod aspektem elektronicznym...wyjazd do japonii (oczywiscie z stypendium)...no i tam bede robociki robil...:)
btw...kazdy mowi, ze bedzie informatykiem...ale tu jest taki haczyk, ze jest to oblegany kierunek i watpie aby egzamin na studia/politechnike byl latwy... |
A ja od.. ehm, dziś (egzamin - na moje oko zdany) jestem...
Kucharzem xD |
Ha !
A ja będe kucharzem lub fotografem ;D Ale i tak myśle , że nic ze mnie nie wyrośnie... Jak narazie pozytywka :p Ps@ polibuda suX ! :P Brat jest na elektronice i telekomunikacji :) |
Moim marzeniem od zawsze było zostać farmaceutą :confused: .
|
Cytuj:
Miejsce zamieszkania - apteka główne porzywienie - tabletki i syrop usposobienie - stary nudziaż ;D wygląd - a po środku ja ... cały w bieli .... n/c FARMACEUCI ROX !: p |
@up
Popraw mnie jesli się myle, ale farmaceuta zajmuję się również robieniem leków... więc nie koniecznie musi siedzieć w aptece. Ja też moge powiedzieć że ty bedziesz marudą który będzie jeździł po szkołach i robił zdjęcia bachorom. |
Cytuj:
|
ja będe nie robem ew. informatykiem, moge być też zawodowym narkomanem albo alkoholikiem...zostaje tez bandyta mam wiele prop. pracy :P
Cytuj:
a tak na serio to chcem być informatykiem bądź... rajdowcem :D takie dziecięce marzenia... ps. teraz większość chce być informatykami, a jak nie było kompów to kierowcami ;) a jak wymyślą robo-dziwko-prywatnesekretrki? ;) alem ja gupi... aż do buluu |
Widzę, że temat wam pomógł :) to bardzo dobrze ;). Życzę wam wszystkim aby wasze przyszłe zawody się spełniły.
|
Cytuj:
|
Jest kilka wariantów. Pierwszy to zawodowy trafiacz szóstek w lotka. Drugi to Byle Jaki Zawód (oczywiście w granicach legalności i moralności) Bo I Tak W Szkocji Lepiej Płacą Niż W Polsce. A trzeci to redaction of CD-Action o ile będą więcej płacić niż teraz (tak żeby po paru mieśiącach na samochód z SALONU starczyło ;)).
|
Chciałbym być sobą, chciałbym być sobą jeszcze...
A z zawodu Administrator sieci (tylko czy prace znajde?) |
duzo ludzi pisalo ze chca wyjechac za granice ale neich nie zapominaja co powiedzial papiez Jan Pawel Wielki "...Wy jestescie sola tej ziemi..." chyba nie trzeba tlumaczyc o co w tym chodzi.
Moze trzeba sprobowac zmienic ten kraj aby nie trzeba bylo emigrowac za zachod ale zeby do nas emigrowali? A co do tematu na 99,9% ksiedzem chyba ze spotkam kogos kto by mnie przekonal (ale niekomu sie to nie uda raczej ;D) |
Ja chciałbym być mechanikiem samochodowym poprostu mnie to kręci, pozatym mam brata mechanika który mnie będzie uczył:P
|
A ja bym chciał być Śmieciarzem! ^^
|
Zdecydowanie chce byc prezydentem Kambodzy ;)
|
ja tymczasowo mysle zeby pojsc do niemiec na informatyka, a potem sie znajdzie cos ciekawego ^^
(praca w ĆipSofcie xD) |
ja skonczylem liceum informatyczno jezykowe,
teraz jestem ogrodnikiem, a w wolnych chwilach od pracy w ogrodzie jestem pracownikiem na plantacji pieczarek ( torf żondźi ), zawsze chcialem robic w jakims komputerowym przemysle, ale chyba nie..... teraz mi sie marzy stanowisko jakiegos lesnika w dzikiej puszczy..... (juz gdzies od 2 lat ) z moimi umiejetnosciami to mi wychowawczyni z LO chciala zalatwic prace w australii przy hodowli i strzyzeniu owiec.......... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53. |