![]() |
@up
wyjdz -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wszystko na temat. @do reszty: Dajcie swoje imionka i pokarze wam na test servie gdzie jest wasze miejsce. |
nie rozumiem jak mozna posadzac za dokladanie lootu na tym hero huncie..zdazaja sie lepsze, tak samo z lootem z demonow...
a co do komentarzy Masakrowca to tesh sie nie dziwie, sam bym podobnie zareagowal na n0obizm ktory sie tutaj powieksza... jesli ktos kto sie wybil ponad innych i jest za to obrazany przez innych to niestety na tym forum nie bedzie niedlugo mozna ogladac dobrych ssow... @topic screeny bardzo mi przypadly do gustu tylko zawiadamiaj w postch ze edytowales 1 posta, wtedy latwiiej by bylo ogladac |
Will usunoł ssy szkoda masa ma racje wypowiadają się ludzie którzy niegrali na aldorze więkoszosc niewidzieli ich w grze i mówią im co zrobili co nie ,ja im wierze widzialem ich i wiem na co ich stac.Hail Aldora
|
Lol to teraz sie z toba zgadzam, wszyscy na tym forum i tak czy siak pujda za PG tibijskim... Nikt swojego zgadnia nie ma, bo wszyscy mysla ze oni sa tymi "wyjatkami", wiec teraz te forum zegnam >.<
|
Cytuj:
Wszyscy dorośli robią tyle błedów? |
@Iron Guridan
Jakbym nie znal to bym nie pisal . A pozatym to juz ten temat z lootami i innymi sprawami jest zakonczony. ZAKONCZONY!! |
Hrhrhr, po prostu musze skomentowac ;]]]]
|
Cytuj:
Macie racje, dajcie lepiej cos na tibia.de bo i tak wiara noobow z forum bedzie postowalo to samo lub podobnie jak Masakrowiec bo to przeciez hlvl ;), pod postem strzela nick swojej postaci, level, swiat, i mysla ze maja "+". |
Taaa, ile to już można czytać postów, że jak mam 13 lat to jestem dzieckiem i nigdy niemam racji... 10x więcej, niż tych wszystkich noobów - niedowiarków razem wziętych. Aaa name podałem bo chciał od all :P
Logo - forum a tibia to 2 rożne rzeczy. Jak piszesz na temat to nie musisz wcale byc hlvlem. |
Cytuj:
@Topic Co tu komentować jak X widac ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Odpisujac w taki, a nie inny sposób pokazales wlasnie do ktorej czesci sie zaliczasz. Pamietaj ze lvl to nie wszystko, liczą sie wiedza i umiejetnosci. |
@up Mylisz pojecia.
n00bowi wydaje sie ze wie wszystko, a nie wie nic. Takich trzeba tepic. Newbie natomiast jest to osoba grajaca krotko, nie wiedzaca duzo, lecz nie wymadrzajaca sie. Takim trzeba poogacac, wiec widzisz jest duza roznica miedzy n00bem a newbiem. A to tylko tak a propo... |
Aktualnie nie widze ss, ale wczesniej juz widzialem a nie dalem kommenta, to teraz dam. :p Gratz wszytkiego co osiagnales, bardzo dobre SS
Jeszcze raz GZ!! |
No to moze pokoleji...Ssy widzialem wczesniej bardzo fajnie Gz....Co do niektorych Komentow Jak bym byl Modkiem to bym im dal bana ...
|
Cytuj:
Cytuj:
Wiem, że to co napisałeś było do noobów... ale to, że koleś ma 12 czy tam 80 lat to nie argument. Lepiej wyjdź przed depo, powiedz free itanz i zobacz, co zrobią inteligentni, dojrzali ludzie mający w rl 16+ lat ;-) |
Jak ty jestes Wil to ja jestem Bubbel -.-'
Powiedz z jakiego miasta jestes to zobaczymy czy mowisz prawde ;) Edit: No jeśli to prawda, że jest z bydgoszczy to teraz gra nim ktos inny :o 1szy owner byl ze Szczecina... Zreszta zobaczcie inne posty tego goscia co wklejal ssy... -.^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeden z takich tematow |
@IrON
Napisales cos takiego " to do wszystkich którzy tu pisza a go nie znaja" wiec myslalem ze do mnie tez :P @Dreamersik To jest Wil~ . Skad to wiem? bo potem gadalem z nim na prv na tibi i wiedzial o co chodzi ;) Lub to jest kolega jego jakis z rl który poprostu wkleja za niego ss na swoim koncie ;) |
Cytuj:
C u |
Cytuj:
|
N/C ludzie...
O co wy się kłucicie?? Że jeden ma 13 lat, ma (chyba) 100+ lvl i gra na non pvp?? I co z tego że non pvp?? Założe się że nie jednego z tego forum byl rozpirzył :] . Owszem ludzie poniżej 10 lat nie sprawdzą sie w Tibi, ale reszta to tylko wprawa i doświadczenie które zdobedziesz grając a nie wrzucając sobie na forum. Uspokójcie się, a pana Wilaggio prosimy o wiecej ss B) .
Masakrowiec: W czym masz problem?? Wypowiedziała sie grupka ludzi która nawet nie wie co to jest ten hiro (jak to sie pisało?? :baby: ), a Ty odrazu rzucasz sie na uzytkowników tibia.pl. Bez przesady... Scorp: non pvp a pvp to spora różnica... Wcale nie musi dzielić konta, a jeżeli poprostu jestes zazdrosny to nic nie pisz lepiej. "@Wilaggio the best pall on ALDORA" - pokaż to na ss (means wklej więcej) B) |
@up
N/C czego mam zazdroscic dzielenia?...zobacz ze on mial bana...powinien dostac bana i by nie dzielil wiecej ;] mevar dostal, on tez powininen ^.^ pozatym masakrowiec to jest za przeproszeniem: JE**** PA, wiec wiele osob go nie cierpi na servie, a co do ciebie up, to chyba ty mu zazdroscisz -.--------- mmmm mi chodzi o to ze non pvp a pvp to taka roznica ze tu masz wojne a tutaj nie, chyba nie bedziesz gral na pvp i se bedziesz zabijal dla jaj co nie? na non pvp masz spokoj- ale to nie jest temat: roznicy miedzy pvp a non pvp. ja sie tylko wypowiedzialem co mysle o masakrowiecu: PA,sharer itd itp $corp!~ |
Szybko idzesz z tym lvl Wilaggio, ale już Cię doganiam.
B) //Maly wizak |
Masakrowiec ma duze umiejetnosci i by wiekszsc was z fragowal, jak mowil liczy sie pvp skill, cachero jak gral na test servie jesli dobrze pamietam zabili go dwaj 70 sorcowie so?
|
o kur...
Nice ss !!!nigdy takich nie widziałem ale nie dziwcie sie, bo to przeciez najlepszy pall na servie :D :)
|
|
Nom.. Padło mu się.. ^^ To juz dosyc dawno było, ale ten kto nie widział ;)
|
@Up
HAUshuAHUHSUAH, OWNED! |
Ładne ssy, gratz lvli i lootów. Daj more.
@Masa~ Widziałem twoje filmy, i jakoś twoje PvP mnie nie zachwyciło, fragi wyglądały głównie tak: <kilka sd> <spam ue> Nie mówie że suxisz czy coś, ale nie wywyższaj się bo są lepsi od ciebie, ty masz lvl a nie super pvp skilla. |
ssy sa za***iste oby tak dalej :D
|
Popieram rippera...Masakrowiec wszedl na forum myslisz ze ma 131 lev jest kims wozi sie po forum mowi tylko "dajcie namy zoabczymy" masak ty sie tak wozisz bo masz kolegow na Aldorze gdybys byl sam to sral bys widzac przebiegajacego 70 levela... myslisz ze znasz paranoik'a i nemtor'a i jestes bogiem otoz wcale tak nie jest panie Exander...a co do fotem wil~'a sa troche przesadzone ale nie musicie go od razu jechac chcial zrobic dobre wrazenie i widac ze 90% mu zazdrosci ^^Will dajesz 200 wszyscy sie posraja xD
|
Lol co wy macie do Masakrowca? Każdy umie na forum opieprzać high lvl bo myśli że internet to pełna anonimowość.Jak chcesz go ochrzanić albo posapać to poszukaj go na Aldorce, stanij na środku łąki i pogadaj :) Życze powodzenia :)
Ktoś napisał że jego fragi nie są powalające, jedynie kilka sd i dobitka... Czego chieć więcej? Zabił to zabił frag się liczył. Jak się cchecie przekonać o jego umiejętnościach to wstańcie z nim oko w oko. Pozdro all B) |
hahahah Will :pp omg pierwsza ekipa na yeti hahah :ppp szkoda ze to ja z fuwapiwu pierwsi wpadlismy a ty na ostatniego sie zalapales :pp
sski ogllnie fajne :) a ci co nie wierza ze sa 3 yeti look here :)) http://i16.photobucket.com/albums/b1...20Fun/Yeti.jpg |
Cytuj:
Ale nie bede rozgrzebywal naszych spraw z Aldorki. A jak masz co do Masaka to ja tez cIE moge ustawic.. Pokaz sie na Aldorze.. @topic ja jestem lepszy XDDDDDDDDDDDDDDddd |
Uj Foty sa fajne ale Szkoda ze Padles :/:/
|
Cytuj:
Zal mi Cie chlopcze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:19. |