![]() |
Cytuj:
2. Kazda gra się nudzi po czasie. 3. WoW to włąsciwie tylko expienie na stworkach.a GW to co innego.... |
GW Wow
GW jest świetną grą i bardziej mi pasi bo nie trzeba płacił abonamentu ale najgorsze jest to że jak wychodzsz z miasta to masz tak jakby własny świat i widzisz tylko ludzi z Party , npc i potworki a w co do WoWa gra jest świetna ale drogo sobie za nią liczą a serwery prywatne padają po 1-2 miechah grania i są często beznadziejnie zrobione. Wowa polecam ludziom z dobrym sprzętem i netem (Gw też ale nie tak bardzo) bo jeśli masz średniego kompa i kupisz wowa to sie nie pobawisz zbytnio bo cie zatnie przy walce z nawet 1 potworkiem. Tyle
|
Racja Gw To bardzo dobra gra ale nawet nie przeszkadza tak bardzo ze widzisz tylko party (chociaz lepiej by bylo widziec innych) Jeżeli masz wybierac nad kupnem Gw a WoW`a Ja Bym Wybral Guild Wars .
To w Sumie Też zależy jakiego masz kompa i ile kasy w portfelu... Ja mam Mało Gram w GW kuympel ma Dużo gra w WoW`a ... :p To By BYło Na Tyle :) |
GLUID WARS NA PEWNO LEPSZE!
1: Grafa. 2: Bardziej mnie wciągnęła niż WoW 3: BO O WIELE TAŃSZA! To mam nadzieje rozwiało wątpliwości:D |
zamiast GW proponuje abyscie zagrali w jego poprzednika czyli LineAge2 a WoW jest fajny ale dla lduzi ktorzy lubia klimat z warcrafta 3 i FT, ;D
|
Gdyby nie miesięczny abonament to wybrałbym na 100 % WoW. O wiele bardziej pasują mi rasowe MMORPGi z masowym levelowaniem ;D
|
Slyszalem (z wiarygodnych źródeł) o chinczyku który grał 51~ godzin w kafejcie w WoWa w koncu zemdlał i jak go "ocucili" (leżał na klawiaturze głową) leżał martwy.. po prostu padł z wycienczenia ... nie jadł i nie pił
WoW potrafi wciagnąć To jest prawda -.- |
Ale wow zasysa przy GW, w Gw to twoje umiejetnosci sie licza ja swoim War/Necr jak mial 5 lvl spokojnie karcilem ludzi z 10 lvl.
|
Cytuj:
nie widze za bardzo zwiazku pomiedzy lineage ][ a gw, poza developerem d; w gw gram z jakis miesiac, nie nudzi sie ni cholera, gre moge z czystego serca polecic. co do WoW, gra jest piekna, ale nie grałem więc sie nie wypowiadam ( : |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00. |