![]() |
Jezeli mam skille 74/73 i trenuje sposobem na slimach, zabijam klona knifem na full defie to ile bede trenował na 80/80? bo ja nie umiem tego obliczać :P
|
@Gari...... Posłuchaj Norrina i nie zachowuj się jak n00b
@wszyscy co mówili i sliamch :P(sorki że tak ale dużo tych nicków:P) THX WIELKIE!! Jeszcze troche poskilluje na dvarafch a potem poszukam tych slimów :D... |
Ja jak miałem knajta (na non pvp) treniłem z ghulami na ghoostlandzie...Wystarczy namówić kogoś kto pomoże przy lurowaniu ;) Ty ropniesz ghula , a ghoul cie atakuje, idziesz w jakieś miejsce, gdzie nie ma ludzi i sobie trenisz ;)
|
Jedyną wadą są n00by , przez którcy h na non-pvp spokojnie nie potrenisz...
<wybjianie dwarfów/slimów z którymi trenujemy> |
Hah niezle: P
jak ja trenilem to sam na geo i byly 2 wielkie minusy... strata duzej ilosci uhow, nie spalanie many:/ (geo wysysa mane) |
Sir cfany jestes bo ma juz skile dobre wiec musiales to ujawnic.... n/c. Juz sie loguje i ide zobaczyc tam czy jest juz kolejka ktora czeka na kolejny resp geo . Grrr
|
Gari.. właśnie to tylko gra a sam zacząłeś z pretensjami.. to co innego? Dokładnie.. ale jak kto się zachowuje w grze.. można wywnioskować jak się zachowuje w RL.. Peace
|
Można właczyć bota i całą noc trenić nice
|
W sumie kolejną wadą tego sposobu trenowania jest posiadanie kolegi, który summonuje Monka i będzie gotowy siedzieć tam z nami cały dzień. Lecz gdy mamy swojego to nie ma problemu.
|
1 wielki debilizm.....
geo zabije monka spokojnie jak chce i kiedy chce.....(mi go zabil w 40 sekund) ""No Comment"" |
to dobre
faktycznie dobry sposub
ale jednak trzeba juz miec jakis lvl zeby tak skilic na 8 np to nie wiem jak ty dojdziesz do tego geo i jak zrobisz tego monka hahahaha |
Cytuj:
monk ma duuuzyy def i leczy sie szybko (szczególnie kiedy obrywa potrafi kombo leczenia robic) wiec ty tu nie ******* ze ci monka w 40 sec zabil bo to nie mozliwe X( |
Jak już kiedyś skomentowałem trening DOSKONAŁY!. Nic gratz pomysłu :) szkoda że wczesniej wastowałem uhy.
|
Cytuj:
monk parcele przesunie ;) |
dobre to ;)
HAIL HARMONIA :D |
Temu co zabil monka w 40 sekund.. to nie jest debilizm.. trzeba miec wprawy troche zeby dobrze ich ustawic.. mi jakos jeden monk starczyl na 4 godziny.. i nie dlatego ze mi pozniej zginal tylko dlatego ze juz mi sie nie chcialo trenic.. kilka osob juz sprawdzilo metode i jest ok.. sprobuj drugi raz.. nie moge nic za to ze Ty nie umiesz grac summonami.. a z poziomu wypowiedzi zastanawiam sie czy wogole potrafisz grac wlasnym charem.
Co do sposobu.. skorzysta kto chce, umie.. i bedzie zadowolony :). |
Może pomysl i dobry, ale dla niskich lv trening na potwrkach jest lepszy. Zakladajac, ze 8 lv na trolach i dwarfach zrobi skile 60/60 to w miedzy czasie wbije 3-5 lv. Znow wyzszy lv palek, spokojnie moze wziasc wlucznie w lape i isc np. do dyclo i pod expi i potreni. Rycerz o skilach 90/90+ bierze sword, lub tak jak ja machete i idzie trenic na cyklopach, srednio na 3-4h idzie mi 1 uh, czasem nawet przez caly dzien 0, jesli tylko żarcia wezme tyle by starczylo :)
Moze lurowanie 2 cyklopow na 0.5-1h jest uciazliwe( lecz malo), ale znalezienie sorca, druida by summonowal monka na trening bedzie trudniejsze, a takiego, ktory zrobi to za darmo i bedzie stal caly dzien graniczy z cudem. |
Dobre
Nizle GZ Saneris!! fajny pomysl :P
HARMONIA ROX |
Masz racje Bysiu ale to sposob ze nie trzeba latac za potworkami.. co dla palka z wyzszym lvlem i distem.. taki mino pada po 2 sekundach :P. Ja mam kumpla co mi postawi sorka i na caly dzionek.. mozna sie jakos dogadac.. Ty mu poblokujesz pozniej czy pojdziecie razem na hunt itp..
|
Ale kto palkowi kaze na minoskach Saneris, to dla rycka o skilach ~60.60.
Palki od 55-60 dista spokojnie moga isc na cyce, guardy, lidery i fe w cyclo. |
Całkiem niezły pomysł na non pvp
|
Bysiu, Bysiu :) Chodź sobie na cyclo paladynem to zobaczysz że jest to niewydajne trenowanie. Train to train, exp to exp. Więc lepiej chyba miec druida/sorca - ewt. nawet mu zapłacić i rzucać spearami bez przerwy.
|
Po pierwsze:
Ja nie panikuję i nie jestem chamski, ale po prostu bronie swojego interesu. Po drugie: Pomysł, pomysłem - ale nie Sir'a, tylko od dawien, dawna znany - to nie jest wynalazek Sir'a. On to ujawnił, kiedy mu już nie było to praktycznie potrzebne - nie myśląc o tych, dla których dyskrecja o tym pomyśle, była jeszcze potrzebna. Po trzecie: Mam nadzieję, że kolejek nie będzie. Znam to miejsce, wiem, gdzie to jest. Oby znowu nikt się głupio nie wygadał. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Szukasz dyskrecji zadzwoń na telefon zaufania. Nie bądź egoistą, jak sama nazwa wskazuje Multiplayer jest grą masową, chyba zapominasz cały czas, że nie jesteś sam w tej pisakownicy. Cytuj:
Edit: Z tego wszystkiego zapomniałem o temacie posta ;) Trening fajny, miejsce fajne, ide wypróbować ;) |
Ale biedaczki macie problem.......
Ktoś treni tam,a ktoś inny idzie do mt sternum na geo (nie będe dawać ss'ków, bo to będzie za latwe) Zawsze można znaleźć trzeci, piąty, dziesiąty resp geo z możliwością treningu ... to nie jest gra, gdzie wszystko masz gotowe, trzeba troszkę poszukać, poodkrywać nieznane. |
Cytuj:
Cytuj:
@Sir: Weź ty mnie nie rozśmieszaj <very_funny_nice_lol>. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A ja osobiście mam w tyłku czy ktoś o tym wie czy nie. Co mnie to obchodzi. Powtarzam Ci po raz ostatni, że to nie jest TWOJE miejsce i nie grasz w Tibie SAM egoisto. Reszta ma też pewnie daleko w tyłku, że Ty tam sobie siedzisz, ja się dzielę swoją wiedzą, i mam w nosie takich ludzi jak Ty i ich egoizm. A teraz idź popłacz, że dużo ludzi będzie trenować w tym miejscu. |
Właśnie egoizm i samolubstwo.. nic dodać nic ująć. Dla mnie to nie jest śmieszne.. chociaz Ciebie to moze bawi..
|
@topic Trening swietny, prawie jak dla knitha z ghoulem na pvp. Proponuje dac to jako poradnik, bo sama metoda dobra (mozliwosc wykorzystania na kilku kreaturach, dla roznych profesji i w roznych miejscach).
Proponuje takze zamknac ten topic, gdyz wszyscy sie zgodzili, ze metoda jest git, a ta klutnia o piaskownicach, kubelkach i grabkach do nieczego nie prowadzi B) |
Mam prosbe mozesz zrobic filmik tego "traina"? za***iscie to wyglada ale mam 1 problem nei wiem gdzi e jest pojedynczy resp i jak do niego dojsc?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ale ja chce zobaczyc droge a nie questa :) Wystarczy jak dojdziesz do dziury ew. ropnie geomancera i poterenisz. Ni eobchodiz mnie quest :)
|
No właśnie o to mi chodzi, co widać post wyżej. Mam nadzieję, że ten gość nie jest z Harmonii. Serio, z chęcią bym pokazał drogę, ale mi TibiCam filmów nie zapisuje do pliku.
|
Gratz opracowania.
Ale ja i tak preferuje krasnoludy (zwykłe), rotwormy... |
Wiesz.. ja tez tam nadal trenie.. i raz.. nie zauwazylem zadnej kolejki.. a dwa.. jakos to ze ja nadal tam trenie nie przeszkadzalo mi podzielic sie z innymi wiedza.. Ty preferujesz gre solo wszystko dla siebie.. a dla mnie to multiplayer i przede wszystkim rozrywka dla mnie i innych ludzi..
|
Super trening dla palka ;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:51. |