![]() |
@Tymon~
Weź sei Ty przymknij.. ? nOOb team to Ty możesz sobie w gildi poszukać... Pokaż Nam wszystkim filmik.. jak Ty sobie radzisz z 5 dragami.. to zmienie o Tobie zdanie.. Co nie dasz rady.. ? za słabe skille ?? i nie używaj SD przy tym... no pochwal nam sie .. "wymiataczu" No. skoro tak sie mądrzyłeś.. powinieneś Nam wszystkim pokazać jaki dobry jesteś.. i dac rade z 5 dragami. co do dla Ciebie.. Rotfl... |
-.-
Tymon komentuje bo myśli że weźmie 5 dragów na klate...kiedyś widziałem jak musiał sie uhac na 2 cycach LoL 69 Royal Paladyn musi się uhac w walce z 2 cycami :D I on weźmie 5 dragów na klate lol
Edit : Tymon uważa że Kalinowa to nOOb team tylko szkoda że tymon jest na 167 miejscu w diście ma 69 lvl , niejaki Koki Kalinowa jest na 138 miejscu w h scores na 48 lvl...tymon to tylko 21 lvli eee tam ty z bp uh bierzesz 2 cycki na klate więc jestes madafaka więc panowie szacunek...:D |
Tak to jest jak sie skillować na non-pvp nie umie.. -.- rotfl..
ma sie te 50+ shielda.. i myśli żę jest "The Beściak"... uśmiać sie idze... Kurde.. ciekawe jak szybko byś padł na 5 dragach.. -.- ja pewnie padł bym szybciej bo mam parenaście lvli. mniej od Ciebie.. ale nie mąrdrze sie an forum "ale słaby ejsteś" itp.. "Są ludzie i parapety.." Zapewniam Cie,Ty jets jednym z parpaetów.. |
@BOtter - naucz ty się człowieku posty edytować a nie walisz 3 pod rząd.
@TyMoN Of secura - na forum to każdy może być kozakiem -.- i blokować nawet i 5 demonów naraz. Czekamy na filmik z twoimi wyczynami. Moim zdaniem nie było źle jak na pierwszy raz. Co tam, że nie był to idealny blok, ale jakby nie patrzeć nikt na DLu nie padł. <sarkazm> Po wypowiedziech niektórych osób z tego forum widać, że oni umiejętność gry w Tibie to chyba wyssali z mlekiem matki i od początku idealnie blokowali, zabijali i w ogóle perfekcyjnie grali. </sarkazm> To, że wy nie chodziliście na takich levelach na DLe to nie znaczy, że tego nie wolno. Jak nie mieliście tyle odwagi, baliście się ryzyka czy cokolwiek innego to nie powód aby teraz wyśmiewać innych, którzy się na to odważyli. |
Huahahuha ale ja sie am usmiełem omg DLi im sie zachciało a te 60k to napewo jakis wymsył zeby juz ich tak bardzo nie krytykowac.Marzyłsie im dsm zapewne :P
Co do Tymona to sie od*******cie...od niego napewno ma wieksze umiejetnosci grania od was... Miechu czy jak ci tam co do skillowania to poprostu bierze sie spery i idzie sie na geomancera proste nie? |
Cytuj:
U mnie w glidi nie ma takich nóóóbów jak na noob team ;) :baby: |
Cytuj:
Co ty *******isz ???Chyba za duzo Bajek sie naogladales ....Nie jestem Jakis Maniak Tibi zeby siedziec non toper przed kompem i grac -.- Albo Stac przez jakis Monsterem i trenowac.... Co Do Skilli to mam kto Gdzies ;))) Peace |
Cytuj:
Btw. Przed Kompem czujesz sie Macho nie ?? Na RL jak bys tak do mnie powiedzial bys mial na 100 % Pełno w gaciach ... Smieszny jestes... :baby: |
Cytuj:
PS:LOL a bo co zabronisz mi ?? :D <scared> :evul: PS2:Nie lubie tego napisu który jest napisany mały mi literami :Ostatnio edytowany przez Botter - Dzisiaj o ..... :p |
No i co z tego ze Koki jest 138 w discie a Tymon dalej.Ciekawe jak by sie mieli zmierzyc to kto by wygrał.I OD*******CIE SIE ****A OD TYMONA !!!!!!!!!!!
Co z tego ze Koki ma wieksze skille?? Ludzie lvl tez robi swoje !! wy se chyba myslicie ze 8 knight ze skillem 90/90 dal by rade 50 knightowi ze skillem 60 ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hunt
Widze że jedynie jeden człowiek z tego forum zrozumiał o co chodzi "Pebe83" znany mi jako Aversin vice lider DoU...a co do tymona ehh zaczołeś kozaczyć a jak przyszło co do czego to sie nie masz czym pochwalić...omg jeśli będe w domu gdy będzie test serwer zrobimy Duela...twoja gildia vs Kalinowa Team and Friends co ty na to ? zobaczymy jak sie dobrze uhasz no na pewno świetnie skoro dasz rade z bloczyc 5 dragów na raz....a...noi wysyłam podobną prośbe do Avera..nakręć filmik jak bloczysz 5 dragów koniecznie musze zobaczyć zawodowca w akcji :D może mama ci się będzie uhać?? :baby: :D
|
Cytuj:
a wiesz ze mnie to gówno Opchodzi Czy jakis Koki mnie wyprzedzi z lvlem ??? hahahahah 8o 8o |
Cytuj:
Peace :baby: :baby: |
Cytuj:
Spoko ;) Mozemy nóób team+ Friedns Vs Angels of Darkness+ Friends ?? ;( Btw. Nie mam sie czym Pochwalic ??? Powiedz mi Czy Twojego Koki-ego Stac na to co widac na SS http://photobucket.com/albums/y244/T...useInAnkxD.jpg |
Tymon sam pouczasz wszystkich o jakiś drobnych literówkach a sam je też robisz..." non toper" nie słyszałem takiego czegoś...zobaczymy jeśli ty będziesz prowadził tą swoją ekipe to na pewno przegramy skoro bierzesz 5 dragów na klate :D nie będziesz miał z nami problemów
Edit : Złożyliscie sie gildią i cfaniaki??Każdy może pożyczyć od kolegi h lvl eq do ss-a nOObie jutro koki wjedzie na forum to ci pokaze ss-a z jego prawdziwym eq |
Cytuj:
To ty ze wsi jestes Czy Co ??-.- w Miescie Sie urzywa takich Okreslen jakbys nie wiedzial ;) Peace :] |
miasto
Heh jeżeli Sosnowiec to wieś to spx masz kolo a tak po za tym fajne masz miasto jeżeli uczą cie tak tam pisać : To ty ze wsi jestes Czy Co ??-.- w Miescie Sie urzywa takich Okreslen jakbys nie wiedzial
Peace |
Cytuj:
|
Cytuj:
a Moze jestem Madrzejszy i umiem wykorzystac Zalety Paladyna ??:> Co Do Skilli to sie okazuje ze jutro po Zapisie serwera bede miec takie jak on czyli po 83 i jakbys nie widzial gdy by nie moj gówniany net by byly wieksze .... :baby: |
Cytuj:
|
Tymon a ty byś się nauczył edytować posty a nie robić tripple post i to już z tego co widziałęm dwukrotnie. A jeżeli ich nazywasz n00b team'em to twój team to n00bowate kómple tymona z tymonem na czele ? (błąd specjalnie)
|
Cytuj:
OmFg .... Pozostawie to bez kometarza bo nie ma sensu Tu pisac Wszystkiego ... Jak ktos Cos do mnie mam Msg me in Game Tymon of Secura... :evul: :evul: Btw. Lordzik01 Nie Odzywaj sie lepiej ... |
Cytuj:
Cya ;) :D |
Sam sie nie odzywaj bo sobie tylko posty nabijasz bo po raz kolejny nie edytowalęś tylko napileś podwójnego -.- A zresztą nie bede traciłczasu na gadanie z tobą bo to i tak nie ma sensu nara.
|
Mi się podoba filmik ^^
Ey dajcie sobie juz siana nie wyzywajcie sie :/ |
Słownik ortograficzny blz... :D
PS:Spróbuje może skombinować filmik jak byłem na banshee quescie :D |
OmG tymon to poprostu nOOb ktory cfaniaczy na forum jak napisałem w grze że chce isc na dragon liar żeby pokazał jak bierze 5 Dragów na klate chłopak napisał : 12:03 Tymon of secura: Jestes po***any do granic ludzkiej percepcji a pamparyzacja twojej mentalnosci nie obliguje mnie do merytorycznejkonwersacji z toba
12:03 Tymon of secura: jak nie rozumiesz tego ... nie gadam z toba... szkoda czasu .. i nie ponizaj juz sie Jak to nazwiecie?;] CYKOR :D |
Cytuj:
OmG Ty nawet 2 solo nie wezniesz i ? Nie masz sie czym Podniecac teraz... :baby: :baby: |
12:23 Lideros of Lureros: z thais sie nie da plynac
12:23 Lideros of Lureros: na ankh ;/ 12:23 Tymon of secura: nóób plx 12:24 Tymon of secura: widac ze nigdy pacc nie miales to i to twoj Accont 12:24 Lideros of Lureros: ****a 12:24 Lideros of Lureros: mowie ci 12:24 Lideros of Lureros: ze sie nei da plynac 12:24 Lideros of Lureros: z thais 12:24 Lideros of Lureros: i lece 12:24 Lideros of Lureros: do venore :> 12:24 Tymon of secura: Kazdy o tym wie ze nie da sie z thais do Ank 12:24 Tymon of secura: lol 12:25 Lideros of Lureros: teleport na darame 12:25 Tymon of secura: omg lol 12:25 Tymon of secura: Thais Venore Ank 12:25 Tymon of secura: cos jeszcze chcesz wiedziec? 12:26 Lideros of Lureros: wiem 12:26 Lideros of Lureros: jak 12:26 Lideros of Lureros: ale chyba z darashi moge -.- noob plx ... :evul: :evul: trudna Sprawa koles z Thais Chcial jechac do Ank i wyladowal w edron jak to ?? Thais Venore Darashia Edron ??lol |
Lolq nie mialem kasy na tym charze i probowalem jak naj taniej zachaczyłem o edron bo tam miałem kase i było : Darashia --> Edron --> Ankh....jest na filmie...co do filmu nakrecilem jak tymon niby mial 5 dragow wziasc na klate prawie raz padl i bral je pojedyńczo potem wrzuce na forum...
|
Cytuj:
lol mowiles ze jestes w Thais a z Thais Na darashie nie mozna B) Po 1). Wiedziales ze nie mam Uh po 2). Po co mam sie leczyc jak mam 120 hp a drag Ostro na red ? po 3). noob jestes i tyle ;) Peace ;] |
Ale z tego co mi wiadomo miałeś wziąć te drago naraz.. a nie po jednym.. -.-
więć nie szpanuj.. bo na RL byś baty dostał od każdego z Kalinowej... Jak chcesz sie o tym przekonać przyjedź do Sosnowca wieśniaku.. |
Duel
Yeah duel plx :> Tymon nie wałcz z tymi rozmowami bo i tak sie nie uda teraz nie mam za bardzoc czasu ale filmik dodam...na filmiku poszedłem na innym accu z paccem na 7 lvl :> była akcja że Tymona prawie 1 drag zabił :d a co z nim by 5 zrobiło? 8o tymon do mamusi :baby:
|
Wave=You are dead xD
Cytuj:
Jak taki twardziel to ja Ci zjade draga do czarnego hp i za nim biegnij B) Powodzenia... @Koki sprawa do Ciebie... zobacz na tibia.com jaki mam comment a zobacz u siebie :confused: Ściągacz? :evul: |
Tymon hero
17:30 Lideros of Lureros: a 5 tesh bys wziol?
17:30 Tymon of secura: a co moze bez Uh i arrows? 17:30 Tymon of secura: lol 17:30 Tymon of secura: z explo na 100% bys wziol 17:30 Lideros of Lureros: ja? 17:30 Lideros of Lureros: 5? 17:30 Lideros of Lureros: 12:48 Tymon of secura: z explo na 100% bys wziol 17:30 Tymon of secura: Up/Down nie znasz takich Sposobow ? 17:30 Tymon of secura: bym* Mi odpowiada tymon solo 5 dragów z explo może być....czekamy na film :evul: |
jestescie poprostu smieszni.
LOl !! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie rosmieszaj mnie dzieciaku .... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:28. |