Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Spotkanie Forumowiczów - Warszawa sierpień 2005 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=40667)

hoomik 06-07-2005 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monciaq The Cruasader
Humm...

czemu za kazdym razem jak ktos to powie, to mam wrazenie ze jestem wolany? ;p

Ktos sie w koncu zaoferowal z noclegiem? Ja na 75% bede miec zalatwiony cieply nocleg przez zioma z innego forum, ale jak mam sie sam tluc taki kawal drogi...

kaczi 06-07-2005 22:07

Ja Klimek i Taliboy raczej jedziemy.
Tyle że bez noclegu ja się nigdzie nie ruszam...
A co do dojazdu:
Pociąg z Głuchołaz jedzie przez Opole raczej nie? :)
A Pociąg z Opola jedzie przez Wrocław nie?

Więc możnaby się jakoś ustawić, żebyśmy mogli razem jechać.

Pacek 06-07-2005 22:45

a nie możecie ludize pod namioty, zawsze to pewny nocleg, sucho, nie pada, przecież do okoła warszamy są pola namiotowe, a tak wogole to ogólnie zaproszeni sa wszyscy czy tylko ci wymienieny w poście numer jeden, bo widziałem że odezwało sie paru takich co ich imona nie figurowały w liście zyczeń raula, ogólnie fajna sprawa taki zlot, tylko jak już ktoś wyżej napisal (chyba chomik) lepij już o sobie wiedzieć troche na przykład z irca niż spotykać sie z niewiadomo kim w ciemno
ps. w sumie to nie wiem po co napisałem tego posta [; chyba z nudów

hoomik 06-07-2005 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacek
tylko jak już ktoś wyżej napisal (chyba chomik)

Nie Chomik, tylko hoomik. To raz. Dwa - nie, to nie ja mowilem. Trzy - nie bede za*******ac 700 km po to, zeby spac pod namiotem w najwiekszym miescie w polsce. Daruj, takie rozrywki wole sobie zalatwiac na miejscu... Poza tym - to, ze jest sucho teraz, nie oznacza ze za miesiac tez musi byc.

Plastex 10-07-2005 18:35

Na 90% będę bo mieszkam w wawie(to 10% to wyjazd za granice).
Superman ma jakąś villę lub hotel, że nocuje tyle osób?

Gunir 10-07-2005 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Black Warior
Ja chciałbym przyjechać ale niemoge mieszkam jakieś 500km od Warszawy,mam legitymacje kolejowom ale rodzice nieprzepadają za Warszawą ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Eeek? Co to jest legitymacja kolejowa? -.-''

Klimmek 17-07-2005 18:00

Legitymacja kolejowa umożliwia przejazdy za darmo.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kaczi
(...) Pociąg z Głuchołaz jedzie przez Opole raczej nie?
A Pociąg z Opola jedzie przez Wrocław nie?

Więc możnaby się jakoś ustawić, żebyśmy mogli razem jechać.

Wątpie żeby z Opola był pociąg do Warszawy przez Wrocław. Trzeba by przesiąść się we Wrocławiu i z Wrocławia jechać do Warszawy.

Dechsta 17-07-2005 20:13

@Edit:
Kaczi, jeśli niechcą dać noclegu, to po co będziesz jechał? dupe im zawracać?
A jeśli to spotkanie jest na taką skale, to powinien mieć nocleg.

Klimmek 17-07-2005 20:44

Eee... Dechsta... Przepraszam bardzo. Ale kulturalnie śmiem sądzić, że nieletniej osobie nie wynajmą pokoju w hotelu. U twojej cioci też nikt nie będzie chcial spać. Hemp Gru obejdzie sie bez mojego komentarza...

SAKU 18-07-2005 21:21

Ja moge wpasc mam nie daleko do centrum z pragi pln

Lightblader 29-07-2005 15:15

hmm... Jakby udało spotkać sie modkom w Wawie, to może na przyszły rok dałoby sie zoorganizowac konwent tibijski, też w/albo w okolicach Wawy. Moj brat organizował coś w podobie, wynajął szkołe, ludzie przyjechali, byli 3 dni, nocowali w szkole- było pozytywnie. A w jakich dniach dokładnie byście przyjeżdżali od Wawy?

Koronowany rycek 16-08-2005 23:09

Na 100% przyjedzie blach knight, który od wielu lat mieszka w swojej willli ""dworcu pkp/pks"" oraz maxi skywarien zapiszcie chlopaków:)

Blaszak 16-08-2005 23:24

ahahaaha ale smieszne koro ahahaa ale mnie rozbawiles huhu..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:35.