![]() |
Ja, choć nie znam się an polityce, stawiałbym na Cimoszewicza, bo kiedyś coś o nim czytałem w gazecie...
|
@ UP
Hehehehe.... to mnie dobiło :D Ja głosuję na Kaczyńskiego, bo ja już wolę Prawicę od Lewicy. Już się przekonałem, jak to jest w Lewicy. Już chyba od kilku lat żrą się ile wlezie i odnajdują sobie coraz to nowe rzeczy. Wolę prawicę, choć byłbym też zadowolony, gdyby Tusk był prezydentem. |
Cytuj:
Pewnie wiekszosc bedzie ciekawa dlaczego wlasnie on.Bardzo dobrze spisywal sie jako szef polskiej dyplomacj,jest obecnym marszalkiem oraz bylym szefem rzadu(premierem?),wiec wydaje mi sie ze ma odpowiiednie doswiadczenie do pelnienia tak odpowiedzialnej funkcji. @Mentos Lepiej juz nie pisz w tym temacie.i |
Cytuj:
Rosja jest nam bliższa z powodów kulturowych i historycznych, a to co się tam porobiło za czasów komunizmu to wielka strata dla Rosji. Nie oskarżaj MG o rusofilizm, bo tu nie chodzi o podwładnosc, tylko o sojusz (tak jak na początku XX w. Liga Narodowa mówiła, żeby oprzeć się w Rosji przeciwko Niemcom) przecioko wspólnym wrogom. tylko narazie to Rosjanie mają nas w garści (gaz, rurociąg przez bałtyk) Wiślak do Gertycha seniora, a do juniora?!? |
Andrew Lepper!!!!!!!!
Powód? W polsce jest tak beznadziejnie że juz nie może być gorzej ,a jak Lepper zostanie prezydentem to się przynajmniej pośmiejemy :D |
Cytuj:
Pytasz sie co sadze o Giertychu junior.Juz wole jego ojca ;)Ja osobiscie uwazam go za oszoloma i ze nie powinien byc politykiem.Ma swoich zwolenikow i swoja mlodziezowke ale na szczescie ma jeszcze male poparcie. EDIT: Up:Wybieramy prezydenta,tylko po to zeby sie smiac.;/Jak cos powiesz to rece opadaja. |
oddalbym glos na na Pana Relige, ale cos mi mowi ze lepszym la'presidente bedzie Cimoszka wiec na niego oddam swoj glos
|
Cytuj:
|
@UP Strasznie denerwuje mnie wyzywanie od pedałów zwolenników parady równości. Przecież w Polsce jest demokracja, każdy może otwarcie demonstrować swoje poglądy... Przyznaje że Kaczyński zmniejszył swoje szanse tym posunięciem. Ja głosowałbym na Tuska, ponieważ nie jest on ani oszołomem typu Lepper czy Giertych, ani też tzw. Komuchem :)
|
Jak lepper zostanie prezydentem to wyjade z kraju :P
Anana koffana (Tekst Begerki) |
Cytuj:
Z twojego postu wynika ze jestem homosekualista bo nie mam nic przeciwko paradzie rownosci. @down A kogo to obchodzi??? |
Para równości? Bleeeeeeeeee...
Gdybym zobaczył parade równości wziąłbym strażacki wóz i bym ich polał wodą :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wogóle nie zabieraj głosu. |
Cimoszewicz odpadnie z powodu zawartości jego "teczki"
wszyscy wiedza o jego przeszlosci w Abw i SB. Co do tego nie ma wątpliwości. |
Czy ja wam nie mówiłem, że taki temat nie ma sensu. Zobaczcie na ankiete. Ludzie dla żartów lub z głupoty głosowali na Leppera. I wy uważacie , że powinniście zabierac głos w takich sprawach?? Rotfl
|
^^up:najpierw piszesz o równości ale jak ktoś chce zagłosować na kogoś kto Ci się nie podoba to jest źle?buhehehehehe
|
Temat zmienia się w dyskusję "Pedały są be" i "Pedały są równe"... Big offtop.
|
Cytuj:
|
Tym bardziej, ze nie ma parady heteroseksualistow.
Z pedalami teraz dzieje sie to co kiedys z murzynami w ameryce. Wystarczy, ze opwiesz, ze ci sie podobaja i juz d homofobow wyzywaja. A prawda jest taka, zwe oni nigdy nie byli, nie sa i nie beda normalni. Gdyby bylo inaczej nie potrzebna by byla parada. Przeciwko homosom nic nie mam. Ale lamanie prawa, naprzykrzanie sie i nie przestrzeganie mojej prywatnosci i moralnosci to glupota ;] |
Cytuj:
|
nie wiem czy ktos juz o tym pisal, ale mam na dzieje ze lepper w tej sondzie nie prowadzi dlatego, ze wiekszosc osob w rzeczywistosci chcialaby na niego glosowac, ale dlatego ze ktos sobie zartowal.
Cimoszewicz lub Borowski, ale chyba ten pierwszy. |
Cytuj:
|
narazie lepper wygrywa...
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie ma w czym wybierać... a ja się ciągle wacham, którego BYM wybrał, gdybym miał prawa wyborcze :P No, ale następne wybory wzbogacą się i o mój głos... A tutaj... hm... wacham się...
--- Jak Lepper wygra wybory, to ja wyjeżdżam z kraju. Mam to zapewnione już ;) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dobo jakisty aktywny się ostatnio zrobił.
Lepper bedzie tak dobrym prezydentem jak każdy inny chłop ze wsi. Sam nie wiem na kogo bym głosował. Napewno nie Cimoszewicz (nei lubie lewactwa, taki cwaniakoway się wydaje strasznie) Zastanawiam sie miedzy dwoma Kaczorami (Lech i Donald). |
Z tego co mi się zdaje, Samoobrona, do PE, miała duże poparcie w sondażach, a później w wyborach troche spadło. Miejmy nadzieję, że tak samo będzie teraz z wyborami na prezydenta.
W sondażach: 1. W. Cimosiewicz -31% 2. L. Kaczyński -20% 3. Z. Religa - 15% 4. D. Tusk - 12% 5. A. Lepper- 10% |
Cytuj:
Te sondaże są nic nei warte - jeszcze kilka miesięcy to wyborów. Rzesze ludzi jest niezdecydowanych - sondarzę zaczynają być wiarygodne ok. miesiąc przed wyborami. |
|
Cytuj:
@up ROTFL W ogóle by *******neli taki feściarski reset w polityce bo to co się dzieje to tego nigdzie nie ma... Mam już dośc co rusz to nowych afer... jak nie Rywin to Orlen jak nie Orlen to prywatyzacja PZU jak nie prywatyzacja to inne rzeczy... A we wszystko zamieszani politycy... Już nie mówiąc o wszechobecnej korupcji i naginaniu prawa jak tylko można... Mozna jasno wydedukowac że bym nie ruszył zada do urn wyborczych. |
Mam nowe powiedzonko:
"CIMOSZEWICZ MUSI ODEJŚĆ (SPRZED KOMISJI)!" |
Lepper Wymiata!!!! <lol2> Ale tak an serio to jak bym mugł to bym głosował na relige :)
|
w pazdzierniku wyprowadzka!!!
|
Samoobrona...
Trzeba kupić kałacha, bo gdy przyjdą nocą i kolbami w drzwi załomocą będzie w jak znalazł (CDA, heh). ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:06. |