![]() |
Ja tam panie i panowie radę sobie i bez pacca daje. a gdzie zobaczyć to na stronie www.tibia.com Aha. Jak masz pacca to możesz sobie kupywać domy (chyba).
|
Ja narazie tez sobie bez pacca daje rade ale caly czas zastanawiam sie nad kupnem!!! A co daje dom to takie prywatne depo nie?
|
Aja z takim pytaniem: jak najlepiej kupic pacca jesli sie nie ma karty? Bo mozna i poczta ale wiecie to POCZTYLION ;) Czyli kasa potrafi zginac :/ Nie zaierzam kupowac pacca juz za gp wiec nawet nie proponujecie ;P Wczoraj tak sie dalem zrobic i stracielm blue robe i lvl :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
i juz niedługo wykypuje pacc na 3 miechy mimo, iz mam postać na 6 lvlu. A dlaczego?? bo to sie zawsze opłaca, idiesz na rooku na premium land, 15 minut i masz 8 lvl :) pozdrawiam |
paccyk
Dla mnie pacc to był nowy rozdział w tibi
Nowi kumple lepszy mlvl Nowe terenki Demon Hunt No i szybkie logowanie POPROSTU KUP!! |
Hmmm... mam palladyna 20 lvl i 20k... gram w Tibie już dość długo... kasę na PACC też w sumie mam... mam także postac druida na 16 (prawie 17) z 27 mlvl. W sumie miałam zamiar to zrobić ale odradzano mi to. "Po co ci PACC na 20 lvl?", "zaczekaj tak na 30... wczesniej nie" lub "To całkiem bezsensowny wydatek... no i co ci to da...?". A co wy mi radzicie???
|
Cytuj:
a co do mnie i do PACC'a - Madafaka Przeokrutny osiągnie level 25 to w ten sam dzień pójda pieniążki w ruch i stanę się elite knightem :> jak na razie jednak nie uważam by miało to głębszy sens... hehe :D pozdro |
Alemi nie chodzi o to zeby od kogos kupic mi chodzi o taki pacc za kase prawdziwa nie "wirtualna" :P
|
Cytuj:
Kupowanie Pacc od innych graczy za tibijską kasę to ogromne ryzyko. Nie mamy pewności, czy ten od kogo kupujemy pacc naprawde to zrobii. A jeżeli dowie się o tym GM to mamy bana na 2 lata :( |
A kto dostaje bana ten co sprzedaje czy ten co kupuje?
|
Pacca sie opłaca miec!!:P
Ja sam niedługo kupuje i bede chodził na fajne potworki:D |
Wlasnie 5 minut temu stalem sie szcesliwym nabywca pacca juz nie moge sie doczekac kiedy pierwszy raz wejde na me nowe konto :P
|
pacc jest po to by go mieć, ja też zastanawiam się nad qpnem, masz o wiele większe możliwości, czary, wyspy i te sprawy, a na takich wyspach to żaden n00b CVię raczej nie zpekuje i łatwiej dojść do jakiejś prestiżowej gildi:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19. |