Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   CZY opłaca się kupić pacca? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=4077)

wujekstef 30-03-2004 15:06

Ja tam panie i panowie radę sobie i bez pacca daje. a gdzie zobaczyć to na stronie www.tibia.com Aha. Jak masz pacca to możesz sobie kupywać domy (chyba).

Dawid_Mistrz 30-03-2004 18:51

Ja narazie tez sobie bez pacca daje rade ale caly czas zastanawiam sie nad kupnem!!! A co daje dom to takie prywatne depo nie?

Karol 31-03-2004 13:02

Aja z takim pytaniem: jak najlepiej kupic pacca jesli sie nie ma karty? Bo mozna i poczta ale wiecie to POCZTYLION ;) Czyli kasa potrafi zginac :/ Nie zaierzam kupowac pacca juz za gp wiec nawet nie proponujecie ;P Wczoraj tak sie dalem zrobic i stracielm blue robe i lvl :/

Kaczor 31-03-2004 14:46

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Zaglada
Re: up

Pacca proponuje od 30-50 lvl, gdyż wcześniej to jest tylko marnowanie dni, ponieważ na nic konkretnego nie można isć wcześniej.
Nie zapominaj o tym ,ze swzybciej (z promocja) rosnie magic level, poza tym wbijanie sie bez pacca to prosta droga do zeswirowania(chyba ze sie uzywa roznych toolow do tego, ale to ryzyko)

Dawid_Mistrz 01-04-2004 19:57

Cytuj:

Nie zapominaj o tym ,ze swzybciej (z promocja) rosnie magic level,
tojest wlasnie ten powod dla ktorego wartomiec pacca i coraz bardziej sie przekonuje do kupna

Mleczyk 12-04-2004 20:34

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Karol
Aja z takim pytaniem: jak najlepiej kupic pacca jesli sie nie ma karty?
ja mam zamiar zrobić tak, że płaci za mnie kumpel kartą (bo ja ne mam), a ja mu po prostu zwracam kase :)

i juz niedługo wykypuje pacc na 3 miechy mimo, iz mam postać na 6 lvlu. A dlaczego?? bo to sie zawsze opłaca, idiesz na rooku na premium land, 15 minut i masz 8 lvl :) pozdrawiam

Ludwix Trimera 12-04-2004 21:49

paccyk

Dla mnie pacc to był nowy rozdział w tibi
Nowi kumple lepszy mlvl
Nowe terenki
Demon Hunt
No i szybkie logowanie
POPROSTU KUP!!

Svepa 12-04-2004 22:40

Hmmm... mam palladyna 20 lvl i 20k... gram w Tibie już dość długo... kasę na PACC też w sumie mam... mam także postac druida na 16 (prawie 17) z 27 mlvl. W sumie miałam zamiar to zrobić ale odradzano mi to. "Po co ci PACC na 20 lvl?", "zaczekaj tak na 30... wczesniej nie" lub "To całkiem bezsensowny wydatek... no i co ci to da...?". A co wy mi radzicie???

Dar!0 12-04-2004 22:51

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Caspius
poza tym zeby kupic pacca od gracza musisz mu dac swoj numer i haslo, a co wtedy jest prawdopodobniejsze? ze cie ograbi ze wszystkiego i jeszcze se popekuje czy ze wykupi tego pacca?
drobne sprostowanie bo uległeś obecnemu tutaj i wysoce zauważalnemu brakowi uwagi podczas czytania - wiele razy było mówione - aby wykupić PACC potrzeba jedynie numer konta, nie trzeba hasła i tyle :]

a co do mnie i do PACC'a - Madafaka Przeokrutny osiągnie level 25 to w ten sam dzień pójda pieniążki w ruch i stanę się elite knightem :> jak na razie jednak nie uważam by miało to głębszy sens... hehe :D pozdro

Dawid_Mistrz 14-04-2004 15:22

Alemi nie chodzi o to zeby od kogos kupic mi chodzi o taki pacc za kase prawdziwa nie "wirtualna" :P

Wujek eustachy 14-04-2004 15:46

Cytuj:

poza tym zeby kupic pacca od gracza musisz mu dac swoj numer i haslo, a co wtedy jest prawdopodobniejsze? ze cie ograbi ze wszystkiego i jeszcze se popekuje czy ze wykupi tego pacca?
]
Kupowanie Pacc od innych graczy za tibijską kasę to ogromne ryzyko. Nie mamy pewności, czy ten od kogo kupujemy pacc naprawde to zrobii. A jeżeli dowie się o tym GM to mamy bana na 2 lata :(

Dawid_Mistrz 14-04-2004 16:40

A kto dostaje bana ten co sprzedaje czy ten co kupuje?

Tomi.... 14-04-2004 17:20

Pacca sie opłaca miec!!:P

Ja sam niedługo kupuje i bede chodził na fajne potworki:D

Dawid_Mistrz 15-04-2004 19:46

Wlasnie 5 minut temu stalem sie szcesliwym nabywca pacca juz nie moge sie doczekac kiedy pierwszy raz wejde na me nowe konto :P

Matizzz 15-04-2004 19:58

pacc jest po to by go mieć, ja też zastanawiam się nad qpnem, masz o wiele większe możliwości, czary, wyspy i te sprawy, a na takich wyspach to żaden n00b CVię raczej nie zpekuje i łatwiej dojść do jakiejś prestiżowej gildi:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19.