![]() |
Cytuj:
średni od 5 do 10h na dzień < To cholernie dużo... |
OMG :D Gratz. Cudownie wygląda na kupka 100 Crystali :P Czy to jest warte tyle co 500,000 BP UHów :)? To jest 10,000,000 UHnięć ;) Hehe jaki przelicznik :P Nie wiem czy dobrze liczę, ale zawsze byłem lepszy z przedmiotów humanistycznych, a jest już późno :P Jeszcze raz wielkie gratz.
|
Aktualnie szukam czasu podczas treningu żeby napisać bardzo obszerny poradnik dotyczący expienia przede wszystkim dla pałków... widziałem tu pare to włosy zaczeły mi wypadać B)
|
Cytuj:
uczyłeś sie kiedyś matmy? po cenach z arcani - ~2,7k/bp wychodzi 370 bp - 74,000 uhnięć |
nie zarobil tylko sprzedal loot warty 1mln. bo robiles to dlugo...
|
Cytuj:
nom molgbys zrobic poradnik dla palla :D sam mam palla na arcania:P wiec troche by mi sie przydal ;] |
Omfg!! GZ ! Piękny loot! Free itenz plx!
Joke :P C ya ! Pozdro dla Ciebie! |
Hm... policzmy:
W godzinę na Senji zarabia się: 1k złota 1k z sdków (4 sd) jakieś 3,5k oz loota = 2,5k kasy czyli w sumie około 4,5k w godzinę Grając średnio 5 godzin dziennie, jestem w stanie w te 2 miechy zarobić około 1,3 mlna kasy, nie używając wogóle run, bijąc minosy z warhammera sorcem ~35+ lvl. A film fajny :) |
Cytuj:
Heh, to moze inne pytanie, ile spisz tygodniowo? XD |
LOL, niezła kasa. Podziel się :D
|
co to jest sprzedanie loota :evul:
|
:) Bardzo miły widok :) 102 dista tez fajnie wygląda :P Ogólnie "fajoski" filmik B)
|
lol
o stary slabo kasy ;p ale jestem pewien ze jak bys sprzedal wiekszosc tego ludziom to bys wiecej zyskal
ale zanim bys sprzedal to . . . szkoda gadac WIELKIE GZ :cup: heh :cup: |
Filmik sciagnalem,ale jakos nie chce sie odpalic.Pojawia sie debug error ;/
Ale gz,bo 1 kk to bardzo duzo ;) Moj rekord to 600 k :D Ps.Na jakiego klienta ten film i co mam zrobic zeby ten blad nie wyskakiwal? |
Kris82, napie, nie chce się odpalić, bo to film sprzed roku. Sprawdź na starej Tibicam i starym kliencie Tibii. I nie odświeżaj, psia krew!
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22. |