![]() |
Ja tam lubie pop a zwlaszcza mandaryne
|
@Kald
A ja Ci mówie, że pierwszy Korn niszczy wszystko co SOAD stworzył ;-) @Temat W każdym gatunku jest 2% rzeczy świetnych i 98% chłamu. Pop nie jest tutaj inny. Osobiście polecam Bjork. |
5 stron bez klotni? Oj, chyba trzeba temat rozkrecic :> HIPHOP JEST LEPSZY OD METALU :P
@edit Cytuj:
|
Cytuj:
Kanał Audytywny > 98% metalu L.u.c > 96% metalu ale: Dowolny metal > Hemp Gru |
Zależy jaki pop :P Od czasu do czasu trafi się coś niezłego. W sumie to tak jak w każdym innym gatunku muzyki, jest chłam i jest dobra muza ;]
|
rotfl ja juz myslalem ze tym odswiezeniem tematu koncze swoja egzystencje na forum a tu prosze nawet modek sie wypowiedzial, no no chyba zmiana strategii dzialania ;) bo innymi nickami to juz dostalem bany za odswiezanie tematow sprzed pol roku (o zgrozo!)
@topic A tak na powaznie w popie to 99,999% kawalkow to totalne badziwie typu bronie dystansowe do treningu dla newbie paladynow (mam nadzieje ze wszyscy wiedza co mam na mysli) ktore wzajemnie przesciagaja sie w tym kto glosniej ryczy do mikrofonu majace glos grubej baby 150kilo albo palacza papierosow no ale raz na rok trafi sie fajny kawalek, ktory potem mozna na dyskotekach posluchac. Ale ogolnie pop to jest jeszcze wieksze badziewie niz i tak beznadziejne polskie hiphopolowo pod przewodnictwem jeden osiem L albo 52 debiec (i na dodatek powala mnie jak widze liste przebojow i na pierwszym miejscu w hip hopie widnieje "wybitnie hiphopowy" 18L "jak zapomniec" - neich to najlepiej swiadczy o stanie polskiego HH) |
Pop to wszystko co sie sprzedaje
|
dla mnie najwiekszy szajs pop to th drze sie koles jakby go mieli zabic.
a co do tematu coraz wiecej kiczu idzie, a rodzice sie dziwia czemu ja sie kloce zeby program z muzycznego powiedzmy na wiadomosci zmienila |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Pop?
Ale takie disco polo, czy orginałka? Orginalne piosenki, które wnoszą jakiś klimat - jestem na tak- Piosenki w których każdy jara blanta, oraz chodzi w białych gejowskich koszulkach wyśpiewując przy tym słowa typu "mydełko faa, siabada, siabada, daba, daba, dam" - odradzam. |
A ja słucham popu!!
Ostatnio dowiedziałem sie, ze Rob Zombie jest wokalista popowym O.o. Tak wiec, pop rulz ;) A na serio... Mnie tam gatunek wisi, grunt, zeby byla fajna pioseneczka! (byle nie polski hip-hop, ani techno). |
p.... o szopenie....
Pop jest również dla ludzi, ja osobiscie lubie posłuchać sobie tego rodzaju muzyki dla relaksu, nie jestem na nie. Jestem na tak...:) |
culcha candela >> normalna muzyka >> pop
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Moze to dlatego, ze z polskiego Hip-Hopu juz od daaaaawien dawna nic nie wpadlo mi w ucho? Tak samo techno. Wiec wychodzi na to, ze w tych gatunkach muzycznych nie ma "ladnych pioseneczek". ;) Ps. Jesli ktos nie zrozumial przesłania tego posta to serdecznie przepraszam! Jest 00:30 i nie potrafie sie skupic na tyle, by sklecic cos latwego w czytaniu ;P. |
Techno wymiata i jest coraz lepsze , a Hip-Hop jest coraz gorszy nc @ hh ~
|
POP,eee. To ten rodzaj muzyki promowany wyglądem? Ogółem mówiąc nie słucham,szczerze mówiąc,nie jestem w 100% pewien co do tego gatunku muzyki zaliczać.A na dyskotekach? Jak wszystko. Przecież kiedy się wkręcisz, to tańczysz nawet przy biesiadzie.
|
Shakira i Madonna(ta młoda też) są wporzo, reszty nie lubie.
|
ja mam watpliwosci czy polski hiphop w ogole jeszcze istnieje, zwlaszcza kiedy slucham disco polo typu 18L co jest niby zaliczane do hiphopu i jeszcze jak na ironie jest na czolowkach list przebojow
|
@noobowaty~
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No wlasnie mi chodzilo tylko i wylaczanie o popowe wyciaganie sylab, w innych gatunkach wyglada to lepiej, a w popie najczesciej stoi jakas babka przy mikrofonie i sie popisuje swoim glosem ze jest glosny i dlugo ciagnie sylaby (wezmy na przyklad piosenkarke pop edyte gorniak - przeciez to totalne dno, a spiewajac w korei polski hymn wlasnie wyciagala jedna sylabe przez 10 sekund co wyszlo katastrofalnie - a tak wlasnie spiewa wiekszosc popowcow typu wlocznie, mandaryny i inne badziewia)
|
Cytuj:
A mi jest przykro,że ludzie słuchają takiego hiphopolo jak : Werba(V? z łaciny-słowa ;p ) jeden osiem el, tede. I wystawiają taką opinię :p . Posłuchaj sobie hemp gru/WWO. @ DOWN Musi być to coś? :p Nie rozumiem o jakie "coś " ci chodzi,jeśli nie ma tego pop.a Hip hop i techno są przy tym gorsze. |
Uszy mi od tego nie odpadają, ale takiej muzyki poprostu nie lubię. W muzyce musi być takie 'Coś'. Pop tego niema. Aczkolwiek bardziej lubie pop od hip-hopu czy tekno...
|
Coz, ja raczej popu nie slucham i nie mam zamiaru, poniewaz nie dosc, ze nie trafia w moj gust, to niektore piosenki mnie wrecz denerwuja..
|
Moim zdaniem Pop jest OK a Hip-Hop, Metal itp. to raczej nie dla mnie :p (Dla innych może być odwrotnie)
|
A ja i tak stawiam na TOKIO HOTEL i BLOG27!!1111122
bil kochham cieee!11 ala i tolla som soper!1 Matko, dopadło mnie... Niektóre kawałki popu są dobre, reszta niekoniecznie... |
Ja lubie pop.Jestem na tak.
|
niektóre kawalki lubie np Shakira, bo swietnie tanczy i jest ladna : - )
|
ja osobiscie nie trawie popu , slucham metalu ;/
|
@Walekifa
Zle mnie zrozumiales. Mi nie chodzilo o to ze ja slucham 18L i innych tego typu badziewi. (bo nie slucham i nienawidze ich) Mi chodzilo o to ze raz ich utworow posluchalem (no bo musialem posluchac zeby wiedziec jakie sa) i po tym jak posluchalem bylem w******** ze to w ogole sie niby do hiphopu zalicza i jest na czolowkach list przebojow. (bo tak naprawde ma to tyle wspolnego z hiphopem co orshabaal z rabbitem) |
Mozna powiedziec ze POP jest muzyka uniwersalna. Ja osobscie wole techno od POP-u.
|
Metal \m/ Ale wolę pop od hiphopolo (uogólniając, ofc nie każdy pop, i nie od każdego hiphopolo xD, no i tytułami tu nie zaszpanuję, bo nie interesuję się szczególnie, po prostu jak leci w radiu to 'zniesę' jakoś xd).
|
POP nie jest wporzo... Takie moje skromne zdanie ;P
|
Cytuj:
@Topic Nie wiem w ogóle skąd się wziął taki gatunek... ale skoro już jest to zostawiam go Manadarynom czy innym Frytkom. |
Cytuj:
I w popie, i w metalu, i w hh, i w kazdym innym gatunku znajda sie perelki, ktore mozna slucha jak i smieci, ktorych nie da sie sluchac. Wylaczam tutaj dm/bm - moje ucho jest zbyt wrazliwe na to cos. |
Cytuj:
Ale z resztą się zgadzam... ;) |
Pop hmm komercha i tyle. Jeżeli mam słuchac popu to jedynie coś co mi wpada w ale na ogół nie słucham tej muzyki ; x
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:20. |