Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Przygody Zdzisia Szkieleta (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=42508)

Uzumaki Naruto 18-07-2005 21:14

... Heh fajny fake mi sie tam podoba
A bardzo bym kogos prosil bo ja tu jestem nowyzeby do mnie napisal czy cos takiego iby ktos mi pomogl jak sie w podpisie wstawia zdjecie jakies??

B@RT 18-07-2005 21:33

Thx

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pelikanus
Wiesz panie intelygentny szkielet kiedys byl czlowiekiem a stalker JEST czlowiekiem.

Barcik badz otwarty na krytyke... Kolesiowi nie pasi ale to nie powod zeby od razu rugac kolesia.

Wielkie dzieki, że stanołeś w mojej obronie :crusader:
Dobrze, że oprócz takich "krytyków od siedmiu boleści"(X() są też ludzie dobrzy i wyrozumiali ;)

lvl: 21 :baby:
mlvl: 34 :)

Emol 18-07-2005 22:17

fajne mi sie podoba more plx :p

|noob detector| 19-07-2005 00:59

Tiaaaa... to tylko fake, a nie jakaś Tibia: Realism. Kiepski początek, ale masz szanse jeszcze to nadrobić

Fabuła(na razie):5/10
Wykonanie:10/10

Zamiela Jr. 19-07-2005 10:30

Ludzie którzy uważają że ten Fake jest zły to w większości ludzie którzy nigdy niezrobili fake albo robią gorsze :baby: a ten fake wpędza ich w kompleksy :evul: Ten fake ma może jeden albo dwa błędy (max).Ten fake krytykować mogą tylko osoby które robią lepsze. X( ODCZEPCIE SIĘ OD TEGO FAKE GDYŻ JEST BARDZO DOPRACOWANY (LUDZIE KTORZY NIEROBIĄ LEPSZYCH)!

Maciosek 19-07-2005 11:25

@UP
Nie tylko, zabronisz komuś ocenić fake ? Oni poprostu się nie znają, ale to nie znaczy, że nie mogą krytykować.

B@RT 19-07-2005 11:37

Thx następnemu obrońcy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zamiela Jr.
Ludzie którzy uważają że ten Fake jest zły to w większości ludzie którzy nigdy niezrobili fake albo robią gorsze :baby: a ten fake wpędza ich w kompleksy :evul: Ten fake ma może jeden albo dwa błędy (max).Ten fake krytykować mogą tylko osoby które robią lepsze. X( ODCZEPCIE SIĘ OD TEGO FAKE GDYŻ JEST BARDZO DOPRACOWANY (LUDZIE KTORZY NIEROBIĄ LEPSZYCH)!

I znowu ktoś stanął w mojej obronie :crusader: .

Mam nadzieję, że osoby które dopiero zaczynają dopiero (tak jak ja :baby: ) Fejkowanie nie będą umieszczać swoich dennych tekstów typu "...Ten Fake mi się nie podoba..." lub "...Nie przylożyleś się do niego..." ;( X( .

Damlox 19-07-2005 12:00

Fajne fake'i, ale wydaje mi się, że fabuła została podciągnieta z Orca Vethiego.
Wykonanie: 9/10

Smash-Shady 19-07-2005 12:11

szczerze to mi sie bardzo podoba,nie mam zadnych uwag ale tez nie zrobilem nigdy fejka i nie krytykuje...najlepije jak sie ludzia nie podoba to niech nie wypowiadaja sie..

ocena:
fabula:9,5/10
wykonanie:9,5/10
razem: 19/20

GZ!

Żuczek 19-07-2005 12:13

:D:D:D spoko ta historyjka mam nadzieje ze bedzie nastepna czesc :D:D:D

ocena 9/10

MOre Plax plaxplaxplax :P

Opuszczony 19-07-2005 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaglada
A stalker jest spokrewniony ze szkieletem? Jestes glupszy niz mi sie wydawalo.

Kto tutaj jest głupszy... napewno nie b@rt... jak co to ty...
A może tata skeleton miał siostre lichke i ta lichka urodziła małe liche ale ona użyły stałego czaru na niewidzialność i stały się stalkerami... Wshystko jest możliwe :D

Kuan Ju 19-07-2005 13:30

Ja w ogole nie robie fake'ow, ale skrytykuje to :P Blad, jaki znalazlem to zle wklejony trup. Nic wiecej nie znalazlem. Fabula spox, a teraz Zdzisio powinien znalezc jakies zakurzone szmaty (dirty cape?) i stac sie ghoulem. To cape bedzie go chronic od slonca.
Cytuj:

Ludzie którzy uważają że ten Fake jest zły to w większości ludzie którzy nigdy niezrobili fake albo robią gorsze a ten fake wpędza ich w kompleksy Ten fake ma może jeden albo dwa błędy (max).Ten fake krytykować mogą tylko osoby które robią lepsze.
Hmmm, wiesz, krytyka prowadzi do tego, ze cos staje sie lepsze, wiec krytykowac powinni wszyscy, ale nie od razu do kogos sie rzucac ze fake do dupy itp.

Rafsal 19-07-2005 20:42

Część druga - git!

Nie minęło dużo czasu od pojaiwienia sie części 1, a już mamy okazję poczytać (pooglądać) co zdarzyło się w części 2. Nie mam większych zastrzeżeń, kilka małych bugów nie psuje całości :) Chyba tylko ja zauważyłem nową część, bo jak narazie tylko ja ją skomentowałem ;) Rób dalej... :D

Cyber Demon 19-07-2005 22:49

fake'i zajezyste :D

Sir Tibiak 19-07-2005 22:55

Dla mnie bomba :D czekam na kolejne czesci B)

Maciosek 19-07-2005 22:58

W 2 części jest błąd, niby wyszedł na powierzchnię w nocy, a akcja pokazana jest w dzień. Reszta jest chyba bez błędna. Oby tak dalej. ;)

Rafsal 19-07-2005 23:15

A może...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciosek
W 2 części jest błąd, niby wyszedł na powierzchnię w nocy, a akcja pokazana jest w dzień. Reszta jest chyba bez błędna. Oby tak dalej. ;)

A może Zdziso używa botów? :D

Misza 19-07-2005 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuan Ju
...Fabula spox, a teraz Zdzisio powinien znalezc jakies zakurzone szmaty (dirty cape?) i stac sie ghoulem...

Taak? A ty byś chciał np. z Dragon Lorda stać się zwykłym Dragonem? Bo mi się zdaje, że DS jest silniejszy od ghula...
@TOPIC: Fake niezły, oprócz niewielkiego "plagiatu" z przygód Vethiego i wyglądu ciała w trumnie nie zauważyłem rażących błędów... Niestety wystawię "zaledwie" 8/10, gdyż ostatnio historie opowiadane oczami potworów jako tych "dobrych" są bardzo częste, przez co Zdzisio na pewno oryginałem nie jest... Aha, jednak jest... hum, może nie błąd, a taka nieścisłość: Dlaczego Zdzisio już prawie na samym początku staje się DS-em? I to wchodząc w płomienie? Ja jak zastawiałem na potwory pułapki z fire fieldów wcale nie miałem na głowie tłumu DS-ów gdy zabłąkany szkielet wlazł w płomienie... XD Się rozpisałem XDXDXD
@EDIT: Jeszcze jeden błąd, a właściwie literówka: jest Wojek (Wójek? XD) Zdzisia... Kiedy Zdzisio mówił "Wojek mi mówił..." myślałem że "Wojek" to czyjeś imię... a tu "Wojek Zdzisia"... Hum, błąd rażący jak na jakość tego fejka...

PS Sory za liczne powtórzenia "Wojek" w drugim Edicie...

Kuan Ju 20-07-2005 00:08

Nah, to ma byc DS pszebrany za ghoula. Taki ghoul na sterydach :P

Taki siaki mag 20-07-2005 00:16

Bardzo fajne, tylko pare błędów a najlepszy wujek zdzisia.More, give More!!

B@RT 20-07-2005 11:08

Nie będę tego poprawiał bo nie umiem

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciosek

1. Jeszcze nie umiem tworzyc w tibia sprite edtorze nocy;
2. To nie sa SS's tylko od początku robione Fake'i;
3. Przypominam - To jest mój pierwszy Fake Story.
4. Według mnie potwory widzą w ciemności, ponieważ nawet jeśli nie używamy torch'ów to i tak nas widzą (i atakuja).

Kolos89 20-07-2005 11:24

hehe fajne tylko jak miała być noc to czemu był dzień?? 8/10

Zamiela Jr. 20-07-2005 13:19

O nieee....NIemozesz poprostu wywalic siostry od kompa na jakis czas??

B@RT 20-07-2005 14:00

Niestety nie...

...ponieważ moja mama pilnuje, abym niedochodził, nie bił się ani ją denerwował lub nawet poniżał ponieważ "przy gościach powinienem się zachować". ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

ps.: Teraz pisze bo pojechały wszystkie 3 na zakupy... .Za ten czas zamiarzam troche pofejkować. ;)

Kontakt na GG: 6427033 (prosze wypisać dane osobowe inaczej BLOK)

Pasorzytek 20-07-2005 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez B@RT
...ponieważ moja mama pilnuje, abym niedochodził, nie bił się ani ją denerwował lub nawet poniżał ponieważ "przy gościach powinienem się zachować". ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

ps.: Teraz pisze bo pojechały wszystkie 3 na zakupy... .Za ten czas zamiarzam troche pofejkować. ;)

Kontakt na GG: 6427033 (prosze wypisać dane osobowe inaczej BLOK)

z kad ja to znam :( to mlodsze rodzenstwo sie rodzicami broni

Mac'Murray 20-07-2005 20:13

No ładne, oby tak dalej :D

:D:D

AnElKa 20-07-2005 20:36

Fajne fake rob wiecej :P ladne wykonanie fajnie sie oglada :D more plx

Zamiela Jr. 20-07-2005 21:31

Ile razy to slyszymy?"nie bo przychodzi do mnie kolega/kolezanka","Synku/Cureczko preciez wierz ze do np.Zdzisia :P przyszedl kolega"niestety X( nic na to nieporadzimy ;(

janek@ 21-07-2005 02:25

Ja widze wszystkie XD no i fajnie ci wyszlo mi by wyszlo gorzej

Plaski knight 21-07-2005 23:04

Mi sie bardzo podoba ocena 10/10 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

B@RT 22-07-2005 13:07

Ogłaszam wszem i wobec...

..., że moja siora już wyjechała 8o . Imniejszym zaczynam znowu prace nad Fejkami. ;)

BIP ISARA 22-07-2005 15:08

Super nie moge się doczekać nastepnej części. Ale pliz nie rób tak długo aż ewoluje w demona :) a jak musisz to niech zniszczy thais bo go nie lubie :evul:

pavelek 22-07-2005 20:06

Yeah

Ludzie słuchajcie:
-każdy ma prawo komentować fake
-hamstwem jest wyrazanie sie o autorach fake tak jak np glupek idiota palant itp
-nawet najgorsze prace wymagaja sporo czasu
Fajny fake. Koleś ma łeb :DDDDDDDDDD

PharadoX 22-07-2005 20:47

Super fejk 8o 8o 8o tylko jedna rzecz w drugiej cześci z wolfami. Mówi że ten po prawej jest zimny i biały a po prawej jest zwykły wolf :]

Strażnik Nobow 23-07-2005 12:34

Gratz

:) Fajny szkielet :) Zrób 2 część tej historyjki :)

Taki siaki mag 23-07-2005 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez B@RT
..., że moja siora już wyjechała 8o . Imniejszym zaczynam znowu prace nad Fejkami. ;)

No to q... dawaj następną część, bo nie wytrzyma i zeświruje :evul: :evul: .

Pramus 23-07-2005 13:30

Średni Fake. Zauważyłem jeden bład..... Zdzisiu po zabiciu wilków mówi, że ten po PRAWEJ jest biały i zimnyco jest nie prawdą, bo Winter Wolf leżał po lewej :P

B@RT 23-07-2005 19:48

Ehh...

Moi rodzice nie rozumieją, że moi "fani" potrzebują nowych Fake-ów i nie wiedzą także, że na ich zrobienie potrzebuje czasu... ;( .
Nie będę owijał w bawełne... musze jechać nad morze, a nie mam laptopa żeby robić dalsze ciągi histori przeklętego Zdzisia Szkieleta :( .
Imniejszym z powyższym nie będę robił Fake-ów aż do 1 sierpnia... ;( ;( ;( . Umieszczenie nowej partii (15 nowych Fake-ów, z których jak narazie zrobilem 6 :baby: ) odbędzie się dopiero koło 3-5 sierpnia ;( (musi przyjechać mój kolega Rafsal bo ja nie umiem :baby: ).

Prosze was o wybaczenie i nie rezygnowanie z tej dość dziwnej historii.

Strange 23-07-2005 20:01

Fajne zdjtka :)

P.S. Szkoda że wyjeżdzasz ;(

Aztek 24-07-2005 11:13

Dalej

Świetne
Czekam na kolejne części!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40.