Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Carpenter hammer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=42733)

Czester 25-07-2005 17:14

Czemu ma p seta? moze dlatego ze jest palladynem i niema zaduzej stycznosci z faraonem wiec nawet jakby mial te g legi e-plate to i tak by stracil malo hp a wrazie gdyby zaluzmy faraon sie przezucil to nawet te best eq moze malo zrobic a lepiej waste p set nisz aol bo nikt z eq majac zaluzmy g legi rh niewyjdzie aola tak samo jak ktos ma red skull nawet 150lv ci niewyjdzie z najleprzym eq

Dr.Haid 25-07-2005 18:53

No i teraz wszyscy bedą sie kłucili czy to jest fake czy to nie jest X( .
Już niektuzi koledzy z forum udowodnili ze to jest fake,znajduje się w dziale fake'ów i jusz wiencej nie kłucić się X( .......!!!

Palladyn Zawisza 25-07-2005 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cashigus
Mimo wszystko sądzę, że to fake. Ładnie zrobiony, ale Carpenter Hammer rzeczywiście jest na tibia.pl. Sam przedmiot z wyglądu być może istnieje, ale ma inną nazwę .

Glory Glory Man United .

Widać jeden co sie zna na footballu . Gratz

Czerwone diably :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Palladyn Zawisza 25-07-2005 20:53

A tak na marginesie TO JEST FAKE :)

matkow21 26-07-2005 08:50

FAke

yhm Dla inteligentnych którzy nie umieją myśleĆ po 1 jeżeli coś zostanie przeniesione z działu do działu do działu to pasuje do przeniesionego w naszym przypadku zdjęcia------->Fake.Po 2 dla osób nieuczących się języka ,który zapewni wam przyszłośĆ :p Przetłumaczając Carpenter Hammer znaczy w przyblirzeniu młot cieśli a niepodejrzewam żeby faraon nim był a Gratz dla osób które se wmówiły że sami taki widzieli :cup: A dla ciebie nagroda za świetny fake który nabrał wielu myślących inaczej dobry fake.

wykonanie 10\10 :cup:

Palladyn Zawisza 26-07-2005 11:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez matkow21
yhm Dla inteligentnych którzy nie umieją myśleĆ po 1 jeżeli coś zostanie przeniesione z działu do działu do działu to pasuje do przeniesionego w naszym przypadku zdjęcia------->Fake.Po 2 dla osób nieuczących się języka ,który zapewni wam przyszłośĆ :p Przetłumaczając Carpenter Hammer znaczy w przyblirzeniu młot cieśli a niepodejrzewam żeby faraon nim był a Gratz dla osób które se wmówiły że sami taki widzieli :cup: A dla ciebie nagroda za świetny fake który nabrał wielu myślących inaczej dobry fake.

wykonanie 10\10 :cup:

Gratz Matkow , nareszcie jedna osoba która wytłumaczyła tym niewbie że to jest fake Gratz

Czerwony Diabły :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: Glory Glory Man United :cup: :cup:

milan233 27-07-2005 15:02

..

Mam pytanie... Po H** robil by fake?? Czyż to nie jest szkoda czasu?? Zabili faraona/\znalezli hammera/\zrobili ss-a/\ciesza sie hammerem/\proste

Palladyn Zawisza 27-07-2005 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milan233
Mam pytanie... Po H** robil by fake?? Czyż to nie jest szkoda czasu?? Zabili faraona/\znalezli hammera/\zrobili ss-a/\ciesza sie hammerem/\proste

Dlatego , ponieważ mam film z tego huntu i on w tym poscie tez jest zamieszczony chyba na 3 stronie . Na tym filmiku widac ewidentnie ze tam nie ma tej broni . A tak wogóle dlaczego ta zagadka jest umieszczona w dziale fake . Chyba nasz dostarczyciel tego ss'a wie czym sie rózni dzial fake od zdjęc lub bronie przedmioty . A tak wogóle twórcy faków maja ogrąmna radoche jak widzą takich niewbie jak moj przedmowca i wielu innych ludzi którzy wieża w te bójdy i gratulują świetnej broni (troszkę się rozpisalem :p )

Czerwone Diabły :evul: :evul: :evul: :evul: Glory Glory Man United :cup: :cup: :cup:

Opuszczony 27-07-2005 15:29

omg

Cytuj:

n00b że aż we wsi jedzie -.- :glupek:

Roira 27-07-2005 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pogromca Dragonów
Z mojego rozumowania eq jest takie a nie leprze z powodu:w razie kicka,laga,innego przypadku wolisz stracic p-seta czy np golden-seta(g-seta) ja kole p-seta a pozatym człowieka ktury kubił bp przerużnycz dobrych runek stać na leprze eq MOJE ROZUMOWANIE

pomysl zanim cos napiszesz... jak sie kupuje g seta, to powinno się dodać aola do zestawu no chyba że ktoś w całej tibii jest na tyle głupi żeby chodzic blokowac np demony , albo faraony z e-plate itp bez aola xD to jest totalna glupota :)

Roira 27-07-2005 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Opuszczony
n00b że aż we wsi jedzie -.- :glupek:

czy ty znowu zaczynasz z tą wsią?? i znow bedzie dyskusja jak w dziele Zdjecia/"rozmowa z noobkiem" i z ziemniakami -.- dajcie na luz z obrazaniem ludzi, którzy być moze są mądrzejsi...

McKick 27-07-2005 20:23

hehe ale on w tamtej rozmowie nienapisał nic straszliwie obrażającego ludzi ze wsi :P chłopak ma grypsy dotyczące wsi i mu sie to podoba to neich używa :D chyba tekstów tego typu sie używa żeby kogoś zdenerwować :)

matkow21 28-07-2005 21:09

Co za pałus!!!

Cytuj:

Nie po to ja i Zawisza się rospisywaliśmy żebyś pier....... te bzdórne texciki i prosze żebyście od teraz oceniali tylko fake a nie robili z siebie cfaniaków co taki niby widzieli i nie po to mod się męczył przenosząc temat z działu zdjęcia żebyście w to nieuwierzyli ja i reszta czyli Zawisza i Mały kotek się z was zbijamy i może czasami trzeba sięgnąĆ do słownika angielszczyzny czasem na stronke tibia.pl i czasem pomyśleĆ logicznie!!!

przepraszam z góry za ortografię

A ty Roira ne czepiaj się jego grypsów bo jak ty grypsujesz to chyba nikt się nie czepia jeżeli niewiesz co to Grypsa to napisz :baby:

p.s Jeżeli jesteś małym Newbe to przeczytaj ten poscik jeśli idiotą to i tak nie zaczaisz :evul:

<<<Kiemi>>> 28-07-2005 21:24

no niezle :) Gratz za rozwalenie Pharaona :D :D :D I wkoncu pokazales ludziom jak wyglada ta bron :) gratulacje...wierze ci masz 151 level :D
ja dopiero 41 :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:36.