![]() |
a mi pisze ze plik jest uszkodzony jak probuje rozpakowac rara...:((
|
przyznam ze filmik ci sie udal ;p
to co widzialem zachecilo mnie do zalatwienia (kupienia ;p) od kumpla gta a to co uslyszalem zachecilo mnie do sciagniecia (kupienia ;p) tej mp3 ;p thx hoomik ;p |
Rar!Ďs ”đtŔ€/•~sn é`< =|ő25 chryzantemy*****‘TČ•ŐŘf7$ !ŽÄ„ĤÁ )ţ„L *&(C2 " "aL …AŔ˘AŔ&%E"`PQS`LÖśçŢs€ś~÷ďkµßß» ďkŢ×ăÚ®Xo[ÖęüŐďWw©*ÍBQüBü»ÝÝęî÷wĺ]ëĎš©%V®UIU%j«â‚G[‹ĘßYśĎzBˇ !
Wiecej nie wklejalem... Mozesz zmienic server czy cus bo bym chcial obejzec :P |
Cytuj:
|
ja chce ten filmik zobaczyc!! ale jak sciagam to przy rozpakowywaniu *rara mi wyskakuje ze archiwum ****** jest uszkodzone
|
No juz dobrze... Po "wczytaniu sie w temat..." zaczalem zasysac filmik. Jak tylko pobiore dam editka :P
@Edit oO Very najs! Naprawde filmik Ci sie bardzo udal. Wszytsko dopasowane idealnie... Big Gratz 4 U! :) |
Zeby nie bylo problemow z rozpakowaniem archiwum, potrzebny jest WinRar w wersji CONAJMNIEJ 3.30. Najnowsza wersja do pobrania tutaj
|
Supcio!
Super film! Wspaniały pomysł, wykonanie i w ogóle eXtra!!! BIG GZ!
Tylko że to nie ma żadnego związku z Tibią... ale i tak jest super ;) Musisz mieć dobrego kompa, żeby takie coś nakręcić, zmontować i żeby działało SanAndreas :D A za pomocą jakiego programu to zmontowałeś? |
fraps/windows movie maker.
|
nie dziala?
to jak jest filmik dziala czy jak?? ;d
EDIT: HAHAHAAHAH ZA***ISTY :) <sorry za slowo ;p> Mialem ta piosenka jakies 4 lata temu BUG GZ Dla ciebiue |
heheehehehe wy***ane x)))))
GZ!!!!!!!!!! 11/10 Hail Hoom |
Super Film !! 11/10 :D
|
Genialne!! Filmik jest fantastyczny!! Dawaj more!!
|
Hahahahaha. Super filmik a sceny tak dobrane do muzyki. Myślałem ze się skończe na krześle. 10/10
|
albo ja albo moj komp (no moze obydwaj:P) jestesmy dretwi i jakos nei moge tego sciagnac :/ najpierw probowalem dac "zapisz element docelowy jako" to sciagnelo mi .html, pozniej sie wkurzylem i sciagnalem GetRighta i dostalem cos takiego: http://www.chryzantemy.neostrada.pl/...trightdownload
prosil bym o rehost :/ <EDIT> @down: o jejku, wielki pan wszystkowiedzacy sie znalazl. zamiast pisac mi o tych swoich "brainach" mogles mi cos zasugerowac. a ja dalem "Otworz w nowym oknie" i jakims cudem sciaga sie juz normalny ***** Ale Ty nie mogles mi pomoc, Ty wolales po mnie pojechac... ale przynajmniej sie nie wstydze ze czegos nie wiem |
Chryzantemy Zlociste - The Movie.
Min. req.: - brain Recommended req: - brain min. 2.5 ghz - basic computer-using skill - basic internet-using skill rtfm. ---- Jak wy prostego archiwum rar nie umiecie sciagnac z neta, to nawet nie pytam o odrobine trudniejsze rzeczy... |
Człowieku takiego cudownego wmv nigdy nie widzialem i niggdy nie zobacze juz wiecej chyba ze w twoim wykonaniu..
W skali szkolnej dal bym ci 10 ale niestety moge tylko 6 ;) |
Cytuj:
|
Nie interesuje mnie ten gatunek muzyki ani SA , ale film jest za*****ty ... ;)
Wielkie gratz filmu 10/10 8o |
Chryzantemy Rullez!!!
Chryzantemy Żądzą!!!8o "I nie podlewa ich K...A nikt"
••••••••••••••FAZA KWIATY••••••••••••••••• °°°°°°°°°°°°°°POLECAM ALL°°°°°°°°°°°°°°°°° "Pistolet sobie kupie, ale nie zastrzele sie, bo K...A mam cie głęboko w dupie" "Żuce sie w morskie fale, ale nie utopie sie bo K...A pływam doskonale" To tylko kilka z fajniejszych kawałków OgLąDaJcIe! K...A/10 daje (czyt. FAZA:cup: ) |
Buhahahaha filmik za***isty, ale miałem zlewe. HAHA gz filmiku.
|
Wy dwaj to jesteście odmieńcy jacyś... ten film był zrobiony troche czasu temu i nie wiem jak można znaleśc cos tak starego -.-
Poprostu nie ma porównania z wami.. |
Super filmik:D
|
ja bym prosil sama muzyczke z tego . . .
ogolnie fajny ten filmik jest ;];];] |
I po H*J odświe~ temat z przed roku?
|
Hmm.. nie mam nic przeciwko odświerzeniu tego topicu, bo film jest naprawdę za***isty ^^
|
gratuluje odkopania takiego starocia ;)
A jakby komus nie chcialo sie sciagac *****, to troszke szybsza metoda: Chryzantemy Zlociste online |
Hahaha, bywam na forum od 1,5 roku regularnie, ale tego nie widzialem xDDD, moze bylem na wakacjach. Haha dobra robota! :D
Pozdro. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:13. |