Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Mineła 24:00 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=4319)

Master Mazi 02-04-2004 20:51

Hyh mojich 2 kumpli jak to przeczytali zaczeli pkować i potem zrookwali postacie bo na co im a to prima aprylis heheh :P

Caspius 02-04-2004 20:53

Heheheh, ale jak juz kmowilem troche za "ciezki" ^^ poza tym w ten sposob mozecie podkopac zaufanie zwiedzajacych do was ;) ale spoko, moze to dla niektorych sygnal, ze powinni se zrobic terapie odwykowa od tibii (ja swja zaczynam jutro :D )

Mefisto Er 02-04-2004 21:48

Hmmm Co tu dużo mówić poprostu Tibia.pl spisała sie na "6" co do tego żartu :). Gratz

POzdrawiam Wszytskich

Gonzo von Krenzel 03-04-2004 22:45

EE tam, ja wiedziałem, że to żart. Tymbardziej, że świat ten miał nazywać się FREEbia to już w ogóle przesada...

Yomhuidel 03-04-2004 23:26

Cytuj:

[i]Tymbardziej, że świat ten miał nazywać się FREEbia to już w ogóle przesada...
Jest PREMia to może być i FREEbia :D

Gratz poczucia humoru i ogólnie organizacji =] Jak pierwszy raz to przeczytałem to niemalże uwierzyłem :D

noxlif 04-04-2004 07:39

LOL

LOL. Ja chyba zawału prawie dostałem, się mało co nie posikałem. Ale sam siebie pocieszałem, i coś mi zaczęło śmierdzieć że akurat był jeden update a od razu drugi???
I nie tylko to mi nie pasowało. Ale kawał wam się udał.

MaRs.Pl 04-04-2004 22:45

ja swoich kolegow wybluzgałem za to ze co chwile jakis kolega moj na gg mi pisal ze juz nei ma po co grac w tibie jak bedzie tylko dla paccow, ja od razu skaplem ze bedzie tak jak jest bo jakby zmienili tylko dla pacc to tibia sesu by z lekka nie miala ;//

Lama chodzi sama 05-04-2004 18:01

dałem sie złapać :(

Elyas 06-04-2004 07:09

hehe

Ja wiedzialem ze to zart bo przeciez mam pacca juz :). No i bylem na poczatku wqrwiony ze nie potrzebny pacc na 1 miech ale za akies 5 min przypomnialo mi sie ze dzis prima aprilis :P na www.tibia.xx.pl jest zart ze CIPy wpuscili 250 zlotych rybek :P ktore jak ktos zlowi ma PACCA za damro :D.hehehe

Gimlos 06-04-2004 15:40

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Elyas
Ja wiedzialem ze to zart bo przeciez mam pacca juz :). No i bylem na poczatku wqrwiony ze nie potrzebny pacc na 1 miech ale za akies 5 min przypomnialo mi sie ze dzis prima aprilis :P na www.tibia.xx.pl jest zart ze CIPy wpuscili 250 zlotych rybek :P ktore jak ktos zlowi ma PACCA za damro :D.hehehe
ta, ale ich zart byl napisany o 19 wiec chyba dopiero jak ktos do nas wszedl to sobie przypomnieli;p
milo ze mimo wszystko ktos sie na to nabral ;)

Czkowron 06-04-2004 16:48

BRAWO !!!!

Wy to jednak wałki potraficie robić , w pierwszej chwili pomyślałem ze to rzeczywiscie prawada , ale jak zobaczyłem że odnośnik do posta na tibia.com nie działa to wiedziałem już że coś jest nie tak :P

Gratuluje poczucia humoru :D ;) ;]

Bibuvet 10-04-2004 18:25

:)

odrazu pomyslalem ze to zart tak jak na tibia.xx.pl o jakis rybkach gadali :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:27.