![]() |
Mój nick powstał przy zakładaniu maila. Wszystko było zajęte. Mój tata wpadł na pomysł połączenia imienia z nazwiskiem (oczywiście z wycięciem niektórych kawałków) i tak powstał Patimrok. Kilku kolegów potem zpapugowało pomysł i też wymyślili sobie nicki z połączenia imienia z nazwiskiem. Z resztą kiedyś na forum widziałem, że Matkus też jest połączeniem imienia z nazwiskiem...
|
@Wikt
WP? Nie przypuszczam... Czytałam za wiele razy, skapnęłabym się :D. Może jakies podobne, bo tam często było Elen, czy jakoś tak... Bądź co bądź to nie jest z WP :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pierw mialem nick: sayo od sayonara. Sam nie pamietam z kad go wziolem =P
Później zdecydowałem że przydał by mi sie jeszcze jeden nick na wszelki wypadek, i tak piąc kawe spogłądłem na kubek a tam wielkimi literami pisało COFFE, troche sie odcieło troche dodało i wszyło "cafe" czasami tylko dodaje końcówke Late i wychodzi Cafe Late. |
Ja mialem tak ze praktycznie nie mialem zadnej powazniejszej ksywki... jak sie rejestrowalem na forum to mialem problem i tak myslalem co wybrac :P Mowie sobie : jestem maly... fakt, lubie krasnoludy...hmmm czemu nie Dwarf? :P No i tak zostalo xD Wiem tandeta ale nie mialem nic lepszego, za to teraz mam od groma pomyslo :D
|
@Dwarf
Ja tam uważam, że dobrze wybrałeś, pasuje do ciebie :D. A tak pozatym nick czy av ma właśnie na celu oddanie naszego stylu bycia, upodobań i poglądów, więc raczej nie powinieneś narzekać :P |
Shanhaevel- Główny bohater książki Thomasa M. Reida. :D Fajnie brzmi i takie to elfickie...
|
Gufat? To proste pamiętam to jakby było wczoraj. Zacząłem gra c w tibie na początku 2003 roku, ale postac była kiupiona. Miała w nicku coś podobnego do "gufat" i jak zakładałem swoją pierwszą własną postać, wyskoczyło mi akurat "gufat". Pomyślałem sobie, będę sie podobnie nazywał jak swoja pierwsza postać kupiona i... Od tamtej pory grałem jako Gufat. Wszędzie też rejestrowałem się jako Gufat. Spytacie skąd "Gufat III". Wszystko zaczęło się dawno temu, chyba z rok temu na tym forum, w dziale RPG jakiś zły człowiek chciał stworzenia nowego działu. Ja byłem przeciw, wywiązała się dyskusja i wielki offtopic... I ja, zostałem za to ukarany... A że Dr. Omaderowi sie nudziło, wlepił mi jeszcze pare banów aż doszedłem do III.
|
Hey to Hey
Big to Big Black to Black Jmi Joe |
jakies 4 lata temu grałem nałogowo w cs'a (pozdro ToSt Clan StW), no a że nie często campowałem (camperka-przyczajanie sie w jakimś miejscu i czekanie na jakiegos "fraga" na celowniku ;) ) no to kumple mówili ze "szakaluje" no wiem zmieniłem nick i tak jush zostało
|
Slash+Legolas=Slagolash
Nie miałem pomysłu na nick tibijski, więc skleciłem pseudonim mojego ulubionego gitarzysty (\,,/) i Legolasa z Władcy Pierścieni (akurat byłem po lekturze Drużyny Pierścienia). |
Mialo byc Teddy Bear, Teddy Burn imo fajniej brzmi ;]
|
"Nosfer" jest skrótem od "nosferatu". Revelmaar samo wpadło mi do głowy, i nie ma żadnego rodowodu :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:55. |