Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   55 elder vs demon (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=43399)

Rhy~ 27-07-2005 10:12

xD

haha ten film powinien zaslugiwac na miano najsmieszniejszego filmu tego forum xDDDDDDDDDDDDDDDDd

Tjikuzu 27-07-2005 10:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rhy~
haha ten film powinien zaslugiwac na miano najsmieszniejszego filmu tego forum xDDDDDDDDDDDDDDDDd

Zgadzam się, film jest śmieszny xd

PiXik 27-07-2005 11:06

dobry filmik śmieszny przedewszystkim:Pmożna to ruszyć??hahaha;d

jestem pewnien ze to sha~ 28-07-2005 08:07

Jestem w 100% pewnien ze to shail~ metran stal przyparchmencie ale na 100% go nieruszył shail~ podchodził do parchmetu wtedy metran napisal czy mozna to ruszyc a sekunde przed shail~ ruszył parchment (na drugi raz uwazniej oglądajcie) i niewyzywajcie nikogo od noobow gdy niewiecie czy to napewno nie on

Arthevariel 29-07-2005 19:47

@up

widac ze az taki jestes uwziety ze zrobiles account o specjalnym nicku xd

Tjikuzu 29-07-2005 21:23

pytanie kto zrobił ten account? Wg mnie to Metran jest taki zdesperowany....... sknerus jest juz za stary na jakeis gowniane pisanie na forum btw odrobil juz prawie lvl i mlvl ;-)

Gzaruś 30-07-2005 13:38

"Można to ruszyć?" huauhauahuahu.

Hamamyl 31-07-2005 17:55

Spoko ale szkoda ze nic exp dla ciebie nie przyroslo :P

Kreska 31-07-2005 18:05

Śmieszny filmik, który ukazuje obowiązek uświadamiania ludzi o niebezpieczeństwie parchmentu :P

Metran: mozna to ruszyc?

Muahahaha

Nevemu 31-07-2005 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tjikuzu
pytanie kto zrobił ten account? Wg mnie to Metran jest taki zdesperowany....... sknerus jest juz za stary na jakeis gowniane pisanie na forum btw odrobil juz prawie lvl i mlvl ;-)

O tak mam niby zrobić 2 konto o takk X( .Czasami jesteście aż za dużo śmieszni i tyle... I przestańcie obrażać innych użytkowników forum , bo btw jest to zapewne zabronione w regulaminie... :evul:

Ozon18 31-07-2005 18:28

Xd
Filmik widzialem juz dawno temu, ale komentarz dalej ten sam: to bylo glupie...

ninja22 31-07-2005 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sozemego
ten film to lol miesiaca ;d

KUR** sam jestes lol jak juz cos... Jakbys podzedla na demony to byl dedl jedym hitem.. A ja szczerze współczuje tym ludziom ktorzy na nim byli

Kagonesti 31-07-2005 19:50

hehe filmik smieszny :P

i to nie bylo solo tylko 3/4 solo :P

waste manaskow ze hej mi by bylo zal ...

a co do te go "czy moge to przesunac" - powiedziane juz po tym jak przesunal :P uehehehe to bylo smieszne :]

ale i tak gratz dla solo 3/4 demona :]

H u j wie co 01-08-2005 09:35

buhahahahahah
czy mozna to ruszyc lol
co za glupek

Tjikuzu 01-08-2005 11:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevemu
O tak mam niby zrobić 2 konto o takk X( .Czasami jesteście aż za dużo śmieszni i tyle... I przestańcie obrażać innych użytkowników forum , bo btw jest to zapewne zabronione w regulaminie... :evul:

Gdzie Cię obraziłem pozatym mniejsza z tym :-) stalo sie trudno hehehe xdddd może się ludzie nauczą

Muradin the Knight 01-08-2005 14:57

14:55 Metran: mozna to ruszyc?
to mnie rozwalilo -.-
ale ogólnie film fajny :]

Querix of Ice 01-08-2005 15:04

Lol co za debil idiota to ruszył -.- jak ja nienawidze padac przez kogos omfg a on swoją głupotą zabil kilku doswiadczonych graczy -.- X(

Erolik 01-08-2005 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damingo

BTW : czemu sie nie uhales??-.-

Jak mial sie uhac?-.-' tam jak byl red, jakby sie nawet uhnal to i tak by padl.. bo raczej wszyscy(procz fingera) padli.. wiec wszystkie demony na niego, a ze on druid malo hp.. nawet przy 2 demonach nie nadzarzyl by..-.-

Erolik 01-08-2005 16:39

Ale Filmik, rox XD usmialem sie XDDD

Gratz!

Arthevariel 01-08-2005 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez H u j wie co
buhahahahahah
czy mozna to ruszyc lol
co za glupek

Powiesz mi po co robisz nowy account? Boisz sie napisac na normalnym jak go masz? Moze to juz twoj trzeci? ...

@topic

Nieiwem co tu wiecej gadac... Wszyscy gadacie non stop o tym samym to juz nie ma sensu ... Mozemy temat uznac za zamkniety... :evul:

jestem pewnien ze to sha~ 02-08-2005 21:12

OMG jakie dałny są na tym forum to strach aż na nie wchodzić.

Po 1. to nie Metran zrobił to konto -.-' tylko ktoś kto chce przekonać pare n00bkow z tego forum co do pewnego faktu, bloker tego filma nawet pisał że jest pewien że to shail~

Metran niesłuchaj tych pindoli którzy piszą że to ty ruszyłeś parchment.

To tyle co mam do powiedzenia zaraz jakiś uj mnie przycytuje że ja to Metran itp. Gram na innym serwie (silvera) i sie od*******cie od Metrana z tym parchmentem.

THX z dołu

jestem pewnien ze to sha~ 02-08-2005 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mistrz Arthevariel
Powiesz mi po co robisz nowy account? Boisz sie napisac na normalnym jak go masz? Moze to juz twoj trzeci? ...

@topic

Nieiwem co tu wiecej gadac... Wszyscy gadacie non stop o tym samym to juz nie ma sensu ... Mozemy temat uznac za zamkniety... :evul:

Za zamknity to uznajmy twoj ryj -.-

****A CZY WY NIEWIDZICIE TEGO ?? JA*******E!!

Metran był zajęty i niemógł ruszyćparchment omagad czy wy tego niewidzicie? LOL Metran pewnie nawet niewidział jak shail~ ruszał parchment bo w tym czasie pisał 14:55 Metran: mozna to ruszyc? puszcza MSG a sek wczesniej pojawiają się demony i 100% ze to shail~

Tjikuzu 02-08-2005 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jestem pewnien ze to sha~
Za zamknity to uznajmy twoj ryj -.-

****A CZY WY NIEWIDZICIE TEGO ?? JA*******E!!

Metran był zajęty i niemógł ruszyćparchment omagad czy wy tego niewidzicie? LOL Metran pewnie nawet niewidział jak shail~ ruszał parchment bo w tym czasie pisał 14:55 Metran: mozna to ruszyc? puszcza MSG a sek wczesniej pojawiają się demony i 100% ze to shail~

Ruszył, nie ruszył nie musisz go wyzywac....

Ice Paladyn 03-08-2005 10:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez morwi
hahahahah amagad! wy nei wiedzieliscie co sie stanie stanie jak ruszyscie parchment?! czy to tylko somobojstwo bylo xP

Hahaha ho dobijemy 1 a tu hahaha!!!!Fajny film :D!!!!!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41.