Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Ostatnie informacje o update! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=43400)

Thash Armon 25-07-2005 20:05

wielki update(buhaha)

.. i co to all, nic nie wspomnieli wogule o FACC.. wygloda na to ze jedynie se bede mogl filmiki pooglodac z tego WIELKIEGO (buhaha) update =/ .....

Gracz Tibii 25-07-2005 20:06

Wow. Musze zacząć trenić. Słonie, żurawie, dworcowie, tygrysy, małpy, pandy, jakieś robale, hydry(?). Przejżyjcie screeny na innych stronach to będziecie wiedzieć.

Taki siaki mag 25-07-2005 20:10

O q...a a facc to co pies X( ???No chiciaż właściwie to tak facc jest psem żerującym na Tibi :p .

Czester 25-07-2005 20:10

A skad wiesz ze niebiedze jezu zaczyna mnie to dobijac najlepiej zeby bylo wszystko udostapnione da faccow co nie? tyle ze duzo ludzi specjalnie kupowalo pacc zeby muc takie rzeczy ogladac zrob to co oni to se obejrzysz a dla faccow moze bedzie .... kto to wie jedynie cipsoft a i jeszcze jedno zeby nie pacc to facce by owgule niemogri grac powiedzmy sobie szcze to pacc oplacaja gre

Juliusz Cezar 25-07-2005 20:19

Spoko

Przecież jeszcze nic do końca nie jest pewne, ale po to jest PACC, żeby mieć dostęp do wszystkich najfajniejszych rzeczy, a FACC powinni cieszyć się z tego, że zwolni się trochę miejsca kiedy PACC pójdą na Tiquandę :) :) :)

Thash Armon 25-07-2005 20:23

huh

zalozyl bym sie ze nie bedzie nic ciekawego dla Fackow =/
tak samo jak w osatniom update.. z nowych terenow nic,rzeczy nic, potworki tak skunks borsuk i yeti z nieregularnym respem =/ zadko kiedy,zadko gdzie ,ktos je wogule widuje =/. ale zdrogiej strony juz kupa pacckow pojdzie se tam do tej dziczy do malpiszonow i bedą respy wolne na mainie xD
Edit:
oj Sorks przecie bed emogl se Summonowac nowego potworka oo wow
albo i zmienic sie w niego wow ; o ale frajda ; o
w malpiszonka sie zmienie hihihih xD fri monki plx xD

Thash Armon 25-07-2005 20:33

dobra dobra ale nie bedzie juz tak tloczno w glownych ekspowiskach na mainie bo duzo pacckow przeniesie sie do tego bushu xD
tak jak ostatnim pudate kupa Paków(haha) na pustynie poplynela xD
i good bylo xD

Thash Armon 25-07-2005 20:36

przed UPDATE jeszcze bedzie TEST SERVER JIIHAAA xD oj to ejszcze troche troche =(

Hadi 25-07-2005 20:42

Przynajmniej bendą nowe itemki dla FACC'ów .Ale ja itak kupuje PACCka w roku szkolnym (w wakacje niemoge ;( )Ulalalalla ,niemoge sie już doczekać kiedy bende zabijał małpiszony i jaszczurki :evul: :evul: :evul: :evul:

Dziki Świstak 25-07-2005 20:52

Mam cicha nadzieje ze te jaszczurki jakies cluby dropna... jakis "megaultrapalaszdoczaszekzkolcami" w skrocie MUPDCZK by sie przydal ;)
mam nadzieje ze clubami po update nikt nie bedzie pomiatal :] wkoncu sam wszyskie chary poza palkiem mam na clubach
.
Ashteroth - druid 18 lvl 36 mlvl (cluby) lucera
Narthan - 17 lvl knight 3 mlvl 56/56 (cluby) lucera
Merthan - 11 lvl paladin 6 mlvl 50/41 (dist) lucera
Death caller - przyszly sorc ;) 6 lvl (cluby) lucera

..::QRAS::.. 25-07-2005 20:56

mi najbardziej to podobaja sie Pandy xD

Bonhert 25-07-2005 21:11

Wybaczcie mi? O jakim wy tescie mowicie? Przeciez to ma byc glownie update MAPY, co juz CipSoft zaznaczal. Do tego chyba nie jest potrzebny test server.. Wiec ja bym sie go nie spodziewał.

Do wszystkich krytykantow update'ow: Zobacz sobie jak Tibia wygladala kilka lat temu...

Moja opinia: Nowa sceneria, potworki etc. - samo dobro :).

Karlos 25-07-2005 21:12

Czemu mam wrazenie ze Jaszczurki beda "orcami ze zmienionym outfitem" :D

Burakou 25-07-2005 21:14

Widać, że Cipsoft się stara i ten update będzie wielki. Bardzo podobają mi się nowe rady. Ciekawe jakie będą nowe bronie.

Monte 25-07-2005 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bonhert
Wybaczcie mi? O jakim wy tescie mowicie? Przeciez to ma byc glownie update MAPY, co juz CipSoft zaznaczal. Do tego chyba nie jest potrzebny test server.. Wiec ja bym sie go nie spodziewał.

Do wszystkich krytykantow update'ow: Zobacz sobie jak Tibia wygladala kilka lat temu...

Moja opinia: Nowa sceneria, potworki etc. - samo dobro :).

Wydaje mi się, że przed każdym updatem jest TS.. I zresztą to nie jest taki "update MAPY" ^.- Zostaną dodane nowe potworki, tereny, bronie, napewno questy i przecież sondy zamieszczane na tibia.com nie były robione dla zabawy.. Wystarczy przeanalizować sobie wszystkie sondy.. Sporo propozycji podanych w tych sondach powinno być wprowadzonych w updacie.. Tak przynajmniej mi się wydaje..

TiTuS 25-07-2005 21:50

Update zapowiada się coraz ciekawiej ! ;)

Ale i tak już nie gram w tibie :P

Lukas_Devlin 25-07-2005 21:57

Tygrysy, slonie (lub cos bardzo podobnego), tubylcy, 3 golwe jaszczurki, malpiszony i wiele wiele wiecej :D :D :D

Chcemy update!! Chcemy update!! Chcemy update!! Chcemy update!! Chcemy update!!

Misza 25-07-2005 22:14

Niezłe, niezłe... Sobie chyba PACC kupię... Niestety raczej nie będzie mnie na test servie, bo za tydzień jadę na dwa tygodnie na obóz :/ A tak chciałem sprawdzić czy razem z qmplami draga ubijemy... No, ale może jednak Cipy się nie wyrobią i zdążę wrócić na testa ;) Test jest śwoetny z dwóch powodów - można "bezboleśnie" sprawdzić, jak sobie radzimy z różnymi potworkami. Drui powód to to, że wtedy zazwyczaj większość ludu siedzi właśnie na nim i zwykłe servy są puste...

Xyrius 25-07-2005 22:30

ale faktycznie mogli by dać coś dla FACC. Na przykład jakąś małą część tego co TERAZ jest dostępne tylko dla PACC. Ja sobie może tego PACCa kupie. Ale nie kupi go sobie każdy, dobra - PACCi utrzymują te gre. Ale tak z 3/4 graczy to FACCowie...

Golempol 25-07-2005 22:45

Heh zapowiada sie obiecujonco. Fajnie Jaszczurki wyglondaja.
Pomodlmy sie o szybki update.
Steve, Stephan, Guido prosimy was zebyscie sie tam k*rwa pospieszyli z tym cholernym update.
Amen

PS. Niemoge sie test serva doczekac. zabije swojego stragego chara na test servie buhahaha
PS2. (niemylic za playstation ) Npisalem ten ps2 dla jaj

Shinjix 25-07-2005 22:48

Hmmm... Miejsca i tak beda zajete przez high leveli - jezeli sie wybiore to o 4 rano albo za tydzien - da po update. Nowe potwory = nowy sprzet, nowy sprzet = wiecej kasy :)

Czester 25-07-2005 23:02

kazdy pacc byl facc kiedys naturalna kolej zeczy pacc przestaja grac facc niemoga bo niema finansow nawet jakby bylo ich 100x tyle niebeda mogli grac puki niebedzie zaco zaplacic za utrzymanie serverow itd to facc niemogli by grac niema nic zadarmo a tereny sa wproawdzane dla pacc wiekrzosc niewszystko bo i facc tesz dostaja pacc dostaja wiecej bo zaplacili za gre i zeby zachecic graczy z facc do zakupu dzeki czemu cipsoft zarazbia i ma w dodatku na utrzymanie gry a kupujac pacc wychodzi 1 zloty za 1 dzien

atka 25-07-2005 23:16

Uptade

No wiec po pierwsze zmacil mi sie umysl przez bledy ortograficzne popelniane w waszych wypocinach,po prostu masakra,kazdemu moze sie pomylic ale tu to normalnie jakby polowa analfabeci byli..., a co do uptade fajnie wyglada ,ciekawe ile osob padnie zeby Tibia.pl mogla nowe potwory dodac;)po cichu licze na nowe axe,no i rozwiazanie problemu z uhmakerami,moze sklep z runami?A i jakas runka ofensywna dla Knighta,nowe qesty i zadania specjalne;)
:wiking: prawie 60 lvl

Monte 25-07-2005 23:18

Na jednym ze szkrynów dopatrzyłem się nietoperza..
To był, bodajże ss z tygrysami na tibiabr.com..

Juliusz Cezar 25-07-2005 23:26

Dyskusje

@offtopic

Zauważyłem, że przy każdej tego typu okazji (np. update) prawie wszyscy lubimy podyskutować o tym co powinni dostawać FACC, a co PACC ;)

@topic

Jaszczury wyglądają całkiem fajnie :crusader:

slammer 25-07-2005 23:37

@Monciaq The Cruasader
ja tam widze tez papuge ;]

pacce chcieli poprawy terenów kolo kazo? prosze bardzo, zrobili im wlasne dwarfy...

ja chociaz mam pacca chcialbym aby doszlo cos nowego w terenach dla facc. dawno nic tam sie nie zmienilo ;/

-=DanieL=- 25-07-2005 23:37

hahahahha te małpy są fenomenalne trzeba uważać bo z kokosa można wyrwać xD

LarvaExotech 25-07-2005 23:53

Eh mogli by ulepszyć drutowi spelle, a nie jakieś małpy wymyślać -.-'

Hades Art 25-07-2005 23:58

No No juz nie moge sie doczekaci nowego update tzeba troche podskilowaco
bo wszystkiego mozna sie spodziewaci :P
23:54 You advanced in shielding.:)

Lukasaldo 26-07-2005 00:05

"Dworc'owie są liliputami " moze sa chude w uszach :P ale zobaczycie nie jeden dead na nich poleci xD

Zaglada 26-07-2005 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LarvaExotech
Eh mogli by ulepszyć drutowi spelle, a nie jakieś małpy wymyślać -.-'

No tak... najlepiej dodac wiecej czarow ofensywnych takich jak UE, prawda?

Ja tak sie zastanawiam czy dadza cos nowego w postman quest. Z tego co pamietam to NPC obiecywal nowe misje.

Leos 26-07-2005 00:50

Spoko

Ptworki sa wypas oprocz drwcow. Tylko czemu jest napisane, ze jaszczury X( kojarzy mi sie to z malymi jaszczurkami co sie w krzakach ukrywaja. X( Powino byc Jaszczuroludy.

Robie 20lvl magiem (knight mi sie znudzil :p ) kupuje Pacc na tibia.pl i witaj dzunglo. :flaga_pl:

Zargon Johny 26-07-2005 01:07

Ja tam sie ciesze z tego ze bedzie update , mam pacc ale nawet jakbym nie mial to bym sie cieszyl , a facc niech sie ciesza z tego co maja i ze graja wogule w ta gre :p

Tanivupo 26-07-2005 08:11

Gremil :> swietnie napise :P chyba nawet nipsoft by nie przedstawil tak swojego update:DD:D Update plx!!!

Masive Shady
lvl-30+
Paladin
Arcania ;D

Shardzik 26-07-2005 08:11

No... niezłe potwory troche kijowe, ale dają rady... Musze zacząć bić levele, bo jeszcze zabije mnie pierwszy lepszy goryl i tyle będzie zwiedzania ;)
@Gremlin
Ale mam nadzieje że CIPsoft będzie powoli dodawał niedostępne typy broni, i ujarzmi nieokiełznane tereny dodając jakieś expowiska :).

Asieks 26-07-2005 09:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thash Armon
.. i co to all, nic nie wspomnieli wogule o FACC.. wygloda na to ze jedynie se bede mogl filmiki pooglodac z tego WIELKIEGO (buhaha) update =/ .....

BIG lol do niektórych chyba nie dociera ; p ze ci co placa dostaja najwiecej.

@topic.
Nowe questy z tego co słyszałam maja byc w prowadzone na istniejacych juz terenach, i w niewykorzystanych miejscach.
@
Te nowe potwory mozna porównac do minosów czy orc'ów... Mag jaszczurka,małpa i pigmej xD, potem slodiery <all rasy> na SS te z tarczami itp. natomiast "guardy" te zdeka wyrzsze...i bardzie przypaszone xD

Rejdi 26-07-2005 09:09

Huhu, nie mogę się doczekać tego Upa ^.^ Ale będzie huncenia i zwiedzania! Narszcie będę mógł pośmigać po terenie, którego nie znam już na wylot i wszędzie może czaić się niebezpieczeństwo :> Yeah! Mam też pewne nadzieje związane z nowym lootem :) Jakieś cluby plx :D

Licze też na quest z Thunder Hammerem, ale tego raczej nie wprowadzą :(

W ogóle to z Annihilatora powinien być TH, SCA i SoV a demon armor to jakiś osobny quest :P

Monte 26-07-2005 09:12

@Gremlin: Co do potworków, widziałem na screen'ach robaki takie dłuugie i.. i.. nietoperze..

Mam nadzieję, że słonie będą miały dużo hp ; )) Dobrze by się z nimi treniło palkiem.

Lord Pass 26-07-2005 09:25

:( Quna ciekawe czy te potworki beda tylko na tej jednej wyspie.
Chciałbym zeby przynajmniej byly jeszczury albo cos.
A tak pozatym czy w miastach sie cos zmieni po update i czy beda tak samo wygladały itemy... bo jesli nie to po hu* z tym update.

-=DanieL=- 26-07-2005 09:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Pass
:( Quna ciekawe czy te potworki beda tylko na tej jednej wyspie.
Chciałbym zeby przynajmniej byly jeszczury albo cos.
A tak pozatym czy w miastach sie cos zmieni po update i czy beda tak samo wygladały itemy... bo jesli nie to po hu* z tym update.

Ile można mówić.... te $#@%#@$%#@ update jest dla pacców jedyną żeczą jaką może sie facc nacieszyć z tego update to są jakieś itemki albo jeśli ktoś przetransportuje zdechłego potworka z jungli.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:30.