![]() |
Cytuj:
Burzyłem oto od jakiegoś czasu. W koncu zniknąłem z listy. Póki, co jest tylko jedna wielka afera, a jak nie było o tym wzmianki w regulaminie tak nie ma. |
Ja tam nie analizuje ani wynikow liderow, ani zadnych tabel itp. poprostu strzelam. I calkiem niezle wyniki jak na takie podejscie :P
|
Oto pełne wyniki 6 kolejki typerka ;]
1. VfB Stuttgart - Arminia Bielefeld 1:1 2. B. Leverkusen - Schalke 1:1 3. Man Utd - Man City 1:1 4. Newcastle - Fulham 1:1 5. Tottenham - Liverpool 0:0 6. Real Madryt - Celta Vigo 2:3 7. FC Barcelona - Real Mallorca 2:0 8. Real Saragosa - Valencia CF 2:2 9. Willem II - Ajax 0:2 10. Kaiserslautern - Werder Brema 1:5 nikt sie nie spodziewał tylu remisów... :) edit : mam 10 punktów jeeee ;D |
Według moich obliczeń wynika że zdobyłem 6 a nie 5 pkt jestem pewny że 6 sprawdźcie to ;( X( :(
|
za X( 6 kolejke typerka dostalem 0 punktow chociaz powinienem dostac okolo 9 X(
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=49323&page=6 to link do tej strony pisac do mnie na priv |
i jescze na dodatek pisze ze niby nie typowalem w ostatniej kolejce X( X( X( X( X( X(
|
Przgapili Cie chyba ;]
No ale trzeba to sprawdzic :) PS Wielkie gratz dla Adiego i Goldstara, jak wy to robicie że zawsze tyle punktów :):) :) To były naprawde teraz trudne typy bo było 6 remisów a Wy i tak na początku tabeli xD |
wróciłem ze szkoły więc popatrze może jakiś błąd wyłapie...ale napewno Kibic Interu ma 6 pkt (według moich obliczeń) ...
Lord Stasio: człowieku Ty się wogóle nie odzywaj, nie dość, że beszczelnie spisałeś wyniki od lidera to jeszcze uddaje, że nie wie o co chodzi...ja na miejscu organizatorów bym Cię usunął, więc ciesz się, że tylko kolejkę Ci usuneli...resztę też bym posprawdzał bo ja znalazłem 4 'geniuszy' (czytaj: człowiek znający kombinację klawiszy ctr + c i ctr + v).... Wszystkim gratuluje i czekamy na następną kolejkę xD EDIT: @ Lord Stasio: po pierwsze posty się edytuje, a po drugie jakbyś czytał posty w tym temacie to byś wiedział czemu Ci nie naliczyli punktów... EDIT2: Błedy: Lenin komunista powinnień mieć 11 punktów tak jak adi olsztyn, bo ma takie same wyniki xD majjster ma 11 pkt spider-białystok 9 pkt jogol 8 pkt Teravista 8 pkt i to narazie tyle bo już mi się mieszają te wyniki =\ może powinni to jakoś ładniej uporządkować xD EDIT3:zapomniałem dodać, jeżeli źle obliczyłem to bardzoooo przepraszam :) EDIT4: teraz to już nie będę dostawał pogróżek, bo wszystkie błędy są na korzyść graczy <joke> oczywiście oprócz oszustów xD |
Ja myślałem ze to jakiś błąd ale skoro to takie je!@#y cloner to pewnie że punktów mu nie dawac, mozemy zrobic głosowanie czy ma zostać wyrzucony na stałe... :)
|
@Lord Stasio:
Znajdz piec elementow rozniacych sie: Cytuj:
Cytuj:
@zimne_bro: jutro poprawie. Dzieki;) |
Cytuj:
jak znajdę jakiś błąd to napisze....a co do Lorda Stasia to przesadziłeś trochę...dałeś mu za trudne zadanie....niech znajdzie jeden element różniący się xD ale jednek Lord Stasio nie jest taki najlepszy Lenin komunista już od wczesniejszych kolejek stał się 'gieniuszem' (czytaj: człowiek, który opanował do perfekcji trudną sztukę używania kombinacji klawiszy: ctr + c i ctr + v) Cytuj:
Cytuj:
|
Sztanska trudna Raul dales najnowsza kolejke:P
|
Poprawilem to co mialem poprawic.
pozatym Lord Komunista stracil 20 punktow za oszustwo. Szukamy nastepnych :evul: |
Cos mi sie wydaje, ze Adi Olsztyn bedzie zdobywca PACCa, ~10pkt. w kazdej kolejce to nie byle co :P
|
ja mam jeszcze nadzieję, że los zlituje się i da mi 30 pkt w kolejce xD
choć gdyby Adi był tak miły dał by konkurencji fory, myśle tak opuścić z 3 kolejki...wtedy byśmy Go dogonili <joke> i oto reporter 'Uwagi' rozpracował kolejnego super clonera...osobnik ten nosi nazwę: Shein Silvershadow dowód: Cytuj:
Cytuj:
BŁĘDY: niestety ale chyba Majjster ma troszkę za dużo punktów o jakieś 10 pkt :( chyba Tjikuzu ma za dużo o 1 pkt :( vaviec o 1 pkt za mało :) błąd jest chyba też u Mafussa ma za mało o 1 pkt :) Raul <nasz kochany moderator> powinnien mieć chyba 8 pkt w tej kolejce (no to teraz mam plecy u osoby wysoko postawionej)<joke> xD dalej niestety nie sprawdze bo musze się kurować :( przeziębienie mój wróg :) |
Hej ja wcale nie kopiowalem wynikow. Wszystkie mecze obstawia mi brat cioteczny ktory nie gra w tibie nie czyta forum ale interesuje sie pilka nozna. To nie moja wina ze podobne obstawil mecze.
|
jeżeli obstawia Ci brat cioteczny, w co wątpię :(, to zapytaj się czy nie kopiował od Adiego (jeżeli tak to podziękuj dla brata) jeżeli nie to niech powie skąd mu takie typy do głowy przeszły? ;)
btw....podobnie....xD |
Kurna policzcie i zmiencie mi wreszcie na to 6 pkt bo 1 pkt może zadecydować o zwycięstwie X(
|
@Lord Stasio (pseudonim cloner)
Ty to nazywasz podobnie...nie bądź śmieszy a tak wogle to mógłbyś wymyślic lepsze usprawiedliwienie...STOP CLONEROM tibiOWYM !!! :) |
Cytuj:
|
Ok OK :D
|
Cytuj:
Do organizatorow: Teraz mysle, ze clonerzy beda zmieniac 1,2 wyniki na inne, by nie zostali wykryci. Miejcie oczy szeroko otwarte :) @Matek Matek tam gdzie są są wyniki typerka to zostały tam wyniki meczów jeszcze z III kolejki...Proszę uaktualniajcie je wraz z wynikami typwania, poniewaz wtedy latwiej byloby mi wylapywac ewentualne bledy. |
Moj brat cioteczny wchodzi na taka jedna strone na ktorej sa podane mecze jakie beda w danej lidze. I tam sa wszystkie wczesniejsz mecze tych druzyn i na podstawie tego mi obstawia. A nie zaklada tutaj konta poniewaz on nie lubi tibi. wprost nienawidzi tibii.
|
looooooooooooooooooooooool Stasio dam Ci radę, jeżeli nie chcesz by się z Ciebię śmiali to przestań się tłumaczyć :( bo Twoje wywody sa żałosne :( ja wchodze na wiele stron z wynikami meczów, tabelami i statystykami, ale jakoś nie miałem z nikim identycznych wyników ;)
|
zostały dwa dni typowania a jakoś mało ludzi sie zgłosiło. Czekacie na ostatnia chwile ? (lepiej wczesnij niz wcale bo np jakas awaria komputera czy sieci i nici z typowania) :) :)
|
wal sie!!!moj brat cioteczny napisal te wyniki a ze ty od niego zgapiles to nie moja wina X( bo nie masz dowodow ze to on zgapil wyniki a moze to ty zgapiles odemnie!!!!!!!(mojego brata ciotecznego)
|
Jeżeli ta osoba od której podobno sklonowałes ma post napisany przed Tobą to jak niby miał od Ciebie ściągnąć ? :|....zastanow sie...
|
ja Ci coś zaobrazuje dla łatwiejszego zrozumienia problemu:
1. Twoje wcześniejsze typy były lipne 2. Twoje typy ukazały się po typach Adiego 3. Czemu się martwisz, skoro Twój brat tak dobrze typuje to patrz: zostały trzy kolejki w każdej zdobywasz po 30 pkt (razem 90 pkt) i wygrywasz...xD |
Cytuj:
@Stasio Ej ty kurde (nie bede sie brzydko wyrazal -,-) nie denerwuj mnie... Jak juz zimne_piwo gadal... wczesniej miales lipne wyniki wiec kto od kogo tu zgapia... ja od ciebie na pewno nie, poniewaz ani jeden moj typ nie zostal zedytowany, a zasze pisze przed toba... Zaraz z reszta sam to sprawdze... @EDIT Wiedzialem!... Stasio jak taki madry jestes to dlaczego nie zatypowales jeszcze w tej kolejce? Co? Bo ja lub inni na dobrych pozycjach jeszcze tego nie zrobili? -,- Złodziej.... Najłagodniejsze okreslenie twojej postawy w Typerku... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@DOWN Myślę, że to dobry pomysł :) |
Adi co sądzisz o tym pisaniu na pw ? :)
|
Cytuj:
a tak wracając do tematu to z tymi pm to nie wypali, bo organizatorzy i tak mają dużo pracy, mają własne sprawy i było by więcej sprzeczek...poniewaz skąd wiadomo kto od kogo chce, lub będzie zgapiał...na końcu było by tak, że wszyscy by wysyłali typy ... a w najgorszym wypadku były by takie komentarze: 'modek mi zmienił typy, miałem inne' i wtedy rusza cała 'machina', czy to modek zmienił, specjalnie? może to ja wysłałem inne typy itd @ Adi Olsztyn ja nadal apeluje daj nam szanse odpuść sobie kilka kolejek (5-7) to Cię dogonimy xD <joke> <tak wiem zostały 3 kolejki> xDxD |
Też pomyślałem o tym że ludzie mogą gadać ze modki zmieniali mu typy dlatego napisalem odrazu ze to i tak nie wjedzie w życia :) Może być jeszcze taki motyw, że wszystcy kończą typowanie o 10:00 a pierwsza trójka ma 10 minut gratis :) :)
|
Cytuj:
|
jako, ze z konta LS korzystaja nieuprawnione osoby i on juz nie bedzie czytal tego forum nie widze potrzeby, zeby byl na liscie uczestnikow;)
I faktycznie - nastepni oszusci beda wyrzucani. Zobaczymy ile do konca wytrzyma osob;P |
Cytuj:
Aha..... Zreportowalem juz ten post za obraze uzytkownika :) |
Goldstar ale mnie postawiłeś w niezręcznej sytuacji....gdyż dopiero wróciłem ze szkoły i chciałem dać swoje typy (które już wytypowałem w poniedziałek), ale patrze, że chyba czytasz mi w myślach, bo 7 wyników masz takich samych =\ więc musze jeszcze raz przeanalizować mecze i trochę zmienić xD i tak to jest jak się czeka na ostatnią chwilę :(
EDIT: ale lepiej dam szybciej, bo jak Adi wstawi swoję to pewnie będę musiał wszystkie zmienić xD |
Cytuj:
Bo: 1. moge miec podobnie jak sytyuacja z Goldstarem 2. Bedziesz chcial skopiowac? :P <dzołk> |
nie, nie ... poprostu się bałem, że jak dasz swoje i one będa podone do mich to wtedy to będę musiał zmienić wyniki, by nie było, że klonowałem xD
wiesz, bo teraz wogóle mogę powstać dziwne sytuacje, ja mam 3 wyniki takie same jak Goldstar i on może powiedzieć, że zgapiłem...Karlos ma 6 wyników takich jak ja więc ja moge powiedzieć, że on zgapił ode mnie xD będzie ostro xD jakie sa kryteria clonera? ponad połowa wyników zgapionych? @Karlos nie wiem, może się mylę, ale czy Twoje typy to nie sklejanka moich i typów Goldstara ? bo typów innych niż ja i Goldstar masz 1, a reszta to albo typ mój albo Goldstara ... myle się? wygląda to jak byś posklejał swoje typy z typów innych by nie mieć takich samych typów jak jedna osoba xD ... jezeli się myle to przepraszam....ale... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42. |