![]() |
Nie podoba mi się tylko anty-lurerstwo :\
Lurowanie to cześć gry ... ta adrenalinka jak sie zobaczy 3 gsy .... UCIEKAJ ! A tak to już można spokojnie wszędzie iść - Robić map-clicki .... AFKOWAĆ WSZĘDZIE GDZIE POPADNIE ! (Non-pvp) ! Przeciez teraz nawet niedaleko orc-fortress bedzie mozna afkowac ! WSZĘDZIE ! Poprostu zwalili sprawe .... |
najgorsze to to że spery mają znikać (no chyba że po jakimś 10 razie)
Ale jak co 1 rzut to normalnie wyjde z siebie i stane obok ;( ;( ;( ;( ;( |
Cytuj:
Tak wiem o tym, ale mogli by dać jakiś teren ;) |
Cytuj:
up date? pisze sie update, uhy normalnie bedziesz se robic dzieciaku tylko ze expic bedziesz musial, a mam pytanie jak to mozliwe ze jestes knightem a robisz uhy? Cytuj:
|
Mam pytanie , czy up date coś zepsuje knightowi?? Wydaje mi się , że
uczyni go najmocniejszą profesją w całej grze. Czy soul points będą obejmować także rycerza w na przykład treningu skilli?? Nie licze m lvl bo knightowi to 4 potrzebny a dalej to hulaj dusza :]. |
@up:
Własnie, że nie. Knightowi jest potrzebny 6 poziom magiczny, bo explo bardzo duzo daje ;). A jezeli chodzi o samo UH'anie się to 4 mlvl. @topic: Raczej wszystko mi się podoba, bo jestem Knightem i nie mam nic do stracenia. Współczuje Druidom, Sorcererom i Paladynom. |
Cytuj:
Ale trzeba grać z umiarem :). |
Cytuj:
|
Ziomisław, dopiero mówiłeś, że już więcej nie będziesz grał w tibię B):DHeh Knight jednak będzie miał najlepiej (dobrze, że wybrałem tą profesje ^^), ale proszę, nie zakładajcie juz więcej tematów o plusach i minusach updata (to tak na przyszłość)
|
Cytuj:
ja *******e! a co straci w tym updacie sorc/drut? nic bo przecie tak czy tak msuza expic, no chyab ze mowicie o uhmakerach ktorych macie na multicliencie-.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie? moze na non pvp tak, ale na pvp to jest duze prawdopodobienstwo-.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
stary, ale jak masz lagi to stoisz pod tym domkiem, dostajesz poteznego laga podchodzi pk i sdkuje cie i tu w sumie nei ma nic do rzeczy czy umiesz grac czy nie -.- |
-Soul Pointy - super rzecz, wreszcie wywali to z gry mc (ide sobie ostatnio w kazz z lowiska na tej gorze i w korytarzu 4x3 z dwoma schodami stalo 6 uh makerow, to dla mnie przesada)
-Znikanie spearow - paladynom i tak skill rosnie duzo szybciej niz knighta wiec to jest dobre utrudnienie (gorzej z nonpvp, na ktorym gram) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kumpel tutor...
00:24 xxxxx: An open test server, which is open to all players, is not planned. To mówi samo za siebie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:17. |