![]() |
zaiste ładnie, bardzo ładnie, świat zapowiada sie ciekawy, prosze mi tylko powiedziec co miało na celu taki kręcenie, najpierw nie można było nic udostępniać pod groźbą nagłej śmierci a tu nagle bah! i można wklejac zdjątaka i mówić o update. Kręcą ludźmi ci z cipsoftu [;
|
Kurde juz tyle stron wątku ,a tak szybko się obudziłem :P.Fajnie to wygląda ,ale letni update z zeszlego roku jakos mi sie bardziej podobał :P.
P.S. Czytam dalej inne wasze arty.Musze sie czegos dowiedziec o nowym terenie FACC. EDIT: Kurde nie letni tylko grudniowy. Ciekawe jak bedzie sie ubijac tych assasinow dark monkow i inne plugastwa :). Oni sa chyba dla FACC wlasnie :). |
Trafili z tym kupowaniem runow, tylko nie trafili z cena ;/ Te soule mi cus nie leza...A reszta jest git xd
|
a moze ktos cos napisac o treningu for palladyn?!bo wczesniej bylo napisane ze speary beda sie lamały....to prawda...plxx fast ;]
|
Ja mam pytanie bo 2 sp - 4min a na hmm rune potrzebne sp to 2-3 mam nadzieje więc czas robienia będzie krótszy wiec chyba wychodzi na + : )
Szwagier ma szczęście bo se pacca kupił ¬¬ |
Cytuj:
P.S. Nie będe płakał z tymi soul pointsami i tak narazie nie potrzebuje runek :P. |
Zdania niezmienie, prze***ali z Soul Pointami, jeszcze to że facc 100... Lipa, coraz ciężej sie gra bez Pacca.
|
Ja siedze i sram na krzesle czekajac na update <lol>. NIE MOGE SIE DOCZEKAC!
|
Cytuj:
ey ma ktoś jakieś dokładne informacje na temat spears crashingu?? bym był wdzięczny za screeny (nie wiem czy żucać tibie) EDIT: Cytuj:
|
TE CENY RUN TO PORAŻKA ONI SOBIE CHYBA JAKIES JAJA ROBIĄ!!!! I TAK NA SECURZE JUZ RUNY DROGO CHODZĄ A TERAZ POWIDZĄ bp of hmm 2.3, or go buy in shop....
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
Cytuj:
|
runy sux, soul pouint sux, voc pal sux
moze update rox blz? X( |
Faaajny ten update...
Soul Pointsy nie takie złe, mooże da się przeżyć. PACCa na razie nie mam, ale za jakieś pół roku pewnie sobie kupię, a wtedy wyemigruję do Tiquandy!! :) Dobrze, że przynęta wypada z rotów, ratów i ghouli, inaczej to byłaby kicha. Nowe potwory dla FACC - bomba! Tarasik przy depo w moim ojczystym Carlin - EXTRA! czcijmy Update |
Nie no, nie ma rady, Tiquanda mnie wzywa! Muszę pacca kupić :P Ale najpierw oblookam potworki dla faccow ;] A nuż mnie zadowolą xD
|
fajnie sie zapowida...
moze kupie pacca zeby pozwiedzac... (dla mnie update spox) B) |
Poprostu boskie!!! Ciekawe co to za miejsce pomiedzy Outlaw a POH? :>
Musze je zwiedziec :) Pozdro!!! |
Lol !
Papugi na serio mówią BR? PL ? SWE ? :D Ale z***ane xD |
Mnie ciekawi ta papuga co krzyczy "br? pl? swe?".
Pozatym zobaczcie sobie zdjatko z tibianews.net. ktory przedstawia nowego potworasa "smugglera". http://www.tibianews.net/photos/Tibi...glefinal_s.jpg Jak widac ma quatliw dosyc znajmomy :) wrecz rzucajacy sie w oczy. Cipsoft ma ciekawe poczucie humoru... |
Nice
Wszystko bardzo ładnie ale czy będzie ten Test Serwer czy jak?
|
facc w tiquanie
:] nareszcie update jedwabiscie tylko kiedy facc bendom mieli dostemp do tiquany ???
|
Bronie dystansowe
A właściwie to po ilu uderzeniach mają rozpadać się speary?? Zacząłem nie dawno trening palkiem i niechce mi sie co kilka minut lataz do depo po nwe speary.
a jakis miły gostek mi go zarąbie w drodze spod depo |
Cytuj:
|
Rany tereaz to na 100 % kupuje pacca jak tylko dobije do 25 lev i skilli 60/60 nie mam mocnych.
|
UPD zapowiada się świetnie SP fajna sprawa dość farm drutów. Co prawda farmy w sumie dopra sprawa bo dzieki temu UHY są łatwiej dostępne i cena nie aż tak wysoka jednak rządek UH makerów pod DP to dość irytująca sprawa. Zresztą prawie wszyscy AFK. Ale mnie najbardziej denerwuje to zę ciagle PACC nie doszedł oczywiscia from tibia.pl Mam nadzieje ze szybko sie pokaze update. i bede mial dzis pacca bo jak nie to sie komus oberwie. X(
|
Omg
Ej no ten update to bedzie koszmar ja mam sorka to bedzie do kitu a te soul pointsy to 1 co 2 min ???? a pacc co 15 sekund ej no bez jaj co ma byc?? powinno byc co jakies 30 sek a nie 2 min przesada!! X( ;( :o
|
Co wam przeszkadzają soul pointsy?? Przecież na uh potrzebne są 2 sp.Jeśli odnawia się co 2 minuty 1 sp to za 4 minuty będziecie mieli 2 sp i uha można będzie zrobić.4 minuty dla facc sorca = 40 many czylui będziecie mieli 40 many i 2 sp po 4 minutach więc te sp będą szybsze od many.Nawet jakby nie było sp to uh wymaga 100 many a co z tego że sp są skoro i tak będziecie czekać na manę aż urośnie bo sp już dawno bedziecie mieli dużo.Jeden minus to taki że expić trzeba aby robić runki ale zbierzesz sobie 100 sp i zrobisz bp uhów pod depo czekając aż mana urośnie.
|
Cytuj:
Cytuj:
CO do UPa to bardzo mi się podoba ;], naserio nareszcie zrobili coś dla FACC :cup: ) A tak pokyrjomu mam cichą nadzieję, że papugi będą równierz na FACC Area xD (BR?) :PP |
Czy mi się wydawało, czy CipSoft mówił coś o tym, że będzie wystarczało "kilka minut huntu" aby spokojnie porobić runy stojąc pod depo, taa, na plecak uhów:
1 SP = 2 min 1 UH = 3 SP 20 UH = 60 SP 60 SP = 2h... edit: Ten taras wygląda fajnie, depo o wiele lepiej wygląda:> |
Beda jakieś nowe czary ..?
|
W końcu jakieś poważne zmiany w grze :) . Artykuł fajnie napisany, gratz dla modków ;).
Nie mogę się doczekać... |
Z samego czytania wynika że będzie fajnie ale to sie zobaczy B)
Te "nowe" podziemia będą między Outlaw Camp a PoH ?(dobze zrozumialam? 8o ) Niemoge sie doczekac :] Wy pewnie tesz B) jak wejdzie to tylko zwiedzac i polowac :) :sword: :lucznik: |
Z tymi papugami co gadaja swe? br? pl? to pewnie se jaja robi ;P. Ogolnie jest niezle. Szkoda troche ze te glupie sp wymyslili... I ze runy w sklepach sa drogie. Gdyby kosztowaly tyle co od ludzi, mozna by zaoszczedzic kupe czasu niz latac i mowic 'buy bp of xxx'... A tak nikt nie bedzie kupowal w sklepie i nikomu nie potrzebny ten pomysl (chyba ze h-levelowcom ktorzy maja kasy ze az sie nie da wydac). ;)
|
Ciesze się z tego Udepade ale wkurzajo mnie SP ale sa do przeżycia :D . Chciałbym się dowiedziec ile trzeba SP na HMM bo bardzo tego potrzebuje :)
|
Speary
Zauważyliście że nic nie pisze o niszczeniu spearów ?? !!!!!!!!!!!!!!! juhu nie będe musiał biegać do dp po speary !!!!!!!
|
soul points
ludzie te soul poinsty wam nie przeszkodza jest to tak wyliczone ze sp beda sie odradzac tak jak mana tzn jesli na bp. sd potrzeba 4:32 z pacciem to mniej wiecej tyle samo beda sie odradzac sp na bp sd....wiec po prostu bedziecie musieli zabic pare potworow ;) Update spox tylko bez afkowania -.-
|
Cos o Update
Cytuj:
Bo jesli tak to pewnie moj Pally odejdzie w zapomniane :( PS. Jakimi typami broni poslugoja sie nowe potwory typu: "Assasin", Bandit" itd.?? PS2. Te soul pointy nic nie zaszkodza a szczegolnie mi, bo ja runka robie kolo jaskini troli. :p |
SUPER!!! To będzie świetne. Przynęty to nie problem. Co najwyżej mogę się trochę potrudzić z Solami, ale..... Ceny run sie podniosą... Gostek nie sprzeda ci już BP hmmów za 1k-1.2k dlaczego? "Bo w sklepie są droższe" ...
|
Juz sie nie moge doczekac :evul:
Dobra robota...super screeny i fajnie sie czyta Jedynie przeszkadzaja te soul pointsy :( |
Yuhu!!
Zarąbisty ten update!!!! Nie mogę się go doczekać. Moim zdaniem przesadzone są wszystkie negatywne opinie. Wcale nie będzie tak źle :D
|
A ja tak czytam i czytam i nagle: Oświecenie! Z tymi soul pointami nie będzie tak źle!!! Jejejeje. :) Prawde mówiąc przed dokładnymi wiadomościami byłem sceptycznie nastawiony na download ale teraz...
Nie moge się doczekać! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:06. |