![]() |
|
Ja także życze wam zdrowych i wesołych(a raczej głębokich jak powiada moja katechetka) świąt i dziękuję bardzo zxza wasze życzenia.
|
Wszystkiego !
naprawde wszystkiego najlebszego !!
|
Zapomnialem
wesolego kurczaczka malowanych pisanek i lukrowanych bab i szybkiego expa na tibii :P
:P |
Też Wszystkim a w szczególności naszym kochanym modkom i adminom życze zdrowych i spokojnych świąt.
P.S : Nie udławic sie jajem :D |
Dziękuje za życzenia.Ja też życze wszytkim wszytkiego njalepszego.Dużo satysakcji z działania na forum.
|
No to ja też sie w takim razie dołącze do tych życzeń , i skróce to w jednbym zdaniu : Na wzajem :)
|
no ja też się przyklejam do szyczeń( :D )
pozdro dla kierownictwa 8) , dla super i tych troche mniej super tibiańczyków 8) aaaa i jeszcze jedno... zginąć dziś to LyPa! |
Smacznego jajka, świątecznego baranka, milych chwili kupe, pacca pod poduche :), i wszystkiego najlepszego w dniu zmartwychwstania pańskiego.
Ale mi sie zrymowało :), w każdym razem thx za życzenia ale czego niemoge dobic 8 lvlu na Azurze ?, wogule sie wpiąć niemoge :(, chociaż może to nie złośliwośc przedmiotów martwych :) (ani CIPów) bo w końcu święta powinno sie spędzać z rodzina a nie przed PCem. |
Podziekowania
Dzieki za zyczenia i nawzajem troche zapuzno ale co mi tam ;) dziekowac kazdy moze nie :]
Ps. Zczyna sie robic nudno nic sie nie dzieje !! |
Taa dobrze ze juz miną poniedzalek
Ja to z domu nie wychodzilem :) przed moim domem masakra byla :D
|
Święta, święta i po świętach. Koniec leżenia tyłkiem do góry :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:45. |