Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

Tedson 21-08-2005 14:30

A wiec jak podobaja sie wam te filmiki a Cichy dozuca codziennie nowe too jak bedzie ich troche wiecej tooo sie przyklei ten temat?!Czekam na wasze komenty do tego posta i wasze opinie na mój pomysl

Cichy 21-08-2005 15:12

Filmiki z innych grobowców się pokaża, tak samo pozostałe kopalnie czekają w kolejce. Jesli chodzi o Cycopolis, to sprawa może być problematyczna ze względu na obecność Behemotów w końcowych partiach tego terenu. Podobnie ma się sprawa z Hero Caves i Demonami oraz Warlockiem tam występującym. Ja mam tylko 57 lev ;) Ale nie mówie, ze się takowe filmy nie pojawią. W ostateczności mógłbym pominać spawny tych potworów tylko dokładnie informujac gdzie sie znajdują. Zobaczymy. Narazie dodałem pierwszy filmik z lodowych wysp.

zimne_piwo 21-08-2005 15:25

wielkie gratulacje filmów, są naprawdę świetne...

Hory portier 21-08-2005 17:31

Wielkie dzieki za filmy, sa swietne, juz zasysam nastepny :p

PS ze ty masz cierpliwosc do takich noobow jak ten w kopalni w kazo :o
Edit: mozesz zrobic filmik z wiezienia w kazo?

Lord Maniek 21-08-2005 18:17

No rewelacja :) Stałeś się sławny :D
Ja był bym wdzięczny za film " Zamek Ab "

Z góry thx :baby:

Edit: Jesteś super :D Właśnie ściągam...

Sir Saneris 21-08-2005 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy
Saneris, chyba trochę przesadziłeś z tą gloryfikacją mojej osoby :confused:

Masz rację wybacz.. już 5.5k postów na forum a nie 4k.. wybacz brak profesjonalizmu.. Hail Cichy mac ^^.

Yo'bak 21-08-2005 19:50

Gratki

Naprawde rewelacyjne filmy. Nareszcie ktoś się wziął za nagrywanie a nie pisanie komentów typu "ja bym to zrobił lepiej". :) Naprawde bardzo mi sie podobają. Gratki jeszcze raz, czekam na więcej!!!!

Ozi_ZSK 21-08-2005 20:09

Wszystkie filmy sa rewelacyjne. :)
Fajnie ze pokazales prawie kazdy zakaramrek w podziemiach, przynajmniej po oglądnieciu tych filmow mniejsze lvle będą wiedziały gdzie mogą wejść, a gdzie nie.
Wielkie GRATZ dla Ciebie.
Filmy godne oglądnięcia. Oby tak dalej ;)

Diuks 22-08-2005 00:12

No z tym cyclo to mi chodzi o bardziej expowisko a nie spawny tych silniejszy potworów - wszystko w swoim czasie.

A teraz miejscówki co wymyśliłem dalej co by sie przydało.
Venore Dragon Lair- bo nie znam zbytnio prócz poziomamia -1, 0 i +1, dalej to cykor chodzic. - to bedzie respekt jeśli zwiedzisz całe. Może inne miejsców z dragmi - te większe. Ank, może edron.

Lord Sozeron 22-08-2005 00:17

Cichy zadzisz te filmy sa bardzo przydatne i to bardzo ;)

Cichy 22-08-2005 00:41

I oto stało sie ;)
Dodałem film ze zwiedzania Maze of the lost souls (MOTLS)!. Filmik nie pokazuje całego, gdyż musiałby trwać ze 3 razy tyle, ile trwa, a pokazywał by tylko puste odnogi tuneli. Same przygotowania do nakręcenia tego filmu trwały pare godzin - w tym wytyczenie najbardziej optymalnej trasy po respawnach potworów (stad czasami małe przestoje, jak sprawdzalem trase wędrówki).

Generalnie film pokazuje wszystkie miejsca występowania najsilniejszych potworów. No, ciekawe ile osób miało tak zwiedzony ten labirynt? :p Tym samym wiedza o nim przestaje być "tajemna", dla tych osób ktre go faktycznie zwiedzały nie wiedząc co jest za rogiem, gdyż nie spotkałem jeszcze filmu obrazujacego MOLTS, chyba, że tylko trase na Demonie.

Dreem 22-08-2005 09:39

jak to saneris mowi "CiChy Mac Jest Wielki ;)"

fajne filmy ;]

Tedson 22-08-2005 10:00

Modki ja na waszym miejscu przykleil ten temat Cichy sie bardzo stara bo to profesjonalista.Dzieki tym filma mozna tworzyc poradniki o przeruznych terenach!

Norrin 22-08-2005 11:07

Temacik się rozwinął ;)
Wielkie brawa za filmy, temat i całą resztę.

Deanilius 22-08-2005 11:18

Cipowie musza sie wziasc za robienie mapy bo Cichy juz prawie wszytsko odslonil :D:D:D:D:D
Wielkie Gratz dla tego pana :cup:

Date youi ( jamera) 22-08-2005 11:41

ty!

za***iste xd teraz tam chodze i sobie expie...

Tedson 22-08-2005 11:42

Przyklejcie ten temat pliss

Kojotes 22-08-2005 13:12

Dawno nie widzialem tak dobrych filmów exploringowych :) .
Może warto by było dodać exploring Ancient Temple?

wielki90 22-08-2005 18:23

Cichy jesteś wielki ^^
Dzięki za MOLT's :) noi za reszte za***istych filmików :D
PRZYKLEJCIE TEN TEMAT !!

befavaza 22-08-2005 19:18

Gratz Cichy

Bardzo dobre filmiki!!! Naprawde przydaly mi sie i dawaj wiecej.

Mystic Evil 22-08-2005 20:39

Ja prosiłbym droge od venore do elf fortress. I najlepiej pokazac co jest na pewnej wiezy od szytu do samego dolu (związanej z pewnym questem :P), tzn chodzi mi o to zeby wejsc do finally roomu z nagrodami ale nie odbierac nagród ;) zeby nie bylo QS. Jezeli mozesz to ten quest na gorze i ten quest na dole :P Pozdro

Kalen 22-08-2005 22:29

Gratz

Cichy Twoje filmik zrobiły na mnie duże wrazenie, na prawde gratulacja. Zazdrosze cierpliwosc i profesjonalizmu ;) . Mam nadzieję, ze bedzie ich coraz więcej. Niczego nie zamawiam bo bedę sie cieszył z każdego nowego filmu. Pozdrawiam i zycze samych udanych wypraw, nie tylko tych nagrywanych :).

Cichy 22-08-2005 23:14

Dzięki wszystkim za słowa uznania :]

Mystic Evil, taki filmik juz się pojawił, jest to nr. 7 Shadowthorn

EDIT: Veno dragon Lair jest w planach, tak samo jak najprawdopodobniej będzie zwiedzanie Edron Hero Cave.

Dak Hoji 23-08-2005 11:10

Za MOTLS powinniście all dostać oscara :) a tak serio to było wielkie wyzwanie :) ja na sam widok gdy odkryłeś mi mapke malo nie padlem ^^ thanks you

Tedson 23-08-2005 14:39

Niespodzianka!

Cichy Dal sie namówic do krutkiego wywiadu dotyczacego jego filmików.

oto i on
13:14 Cichy mac: Pomysl sie narodzil juz bardzo dawno. Kiedys postanowilem nakrecic filmik ze zwiedzania MOTLS i tak powstala pierwotnaseriia "Zwiedzaj z...", która wlasciwie byla do wgladu tylko dos osób z gldi.
13:14 Cichy mac: A to jest tylko reaktywacja tego tematu i pomyslu
13:14 Palenik: Heh..Czyli to bardzo dobze ze pomagales Chlopaka z jednej z lepszych guildi na Harmoni.
13:15 Cichy mac: W koncu to moja gildia, i kazdy z niej moze liczyc na moja bezinteresowna pomoc ;)
13:15 Palenik: Ile zajmuje Ci czasu na przygotowanie sie do Filmiku?
13:15 Palenik: Hehee...swiete slowa
13:16 Cichy mac: Geberalnie krótko, gdyz te tereny juz mam dawno zwiedzone i je znam. Prawde mówiac 3 minuty, tylko aby przypomniecsobie mapke, i wytyczyc szybko wstepna trase zwiedzania. Wyjatkiem jest tu MOTLS, które trwalo wiele godzin. Napierw kolo 10 godzinzwiedzal
13:17 Cichy mac: em ten labirynt, a potem prawie 3 godziny kreslilem najbardziej optymalna trase, aby przejsc po wszystkich respawnach,nie wracajac sie za wiele i nie krazyc w kólko
13:17 Palenik: Czyli jestes Profesjonalnym Cichym :)
13:18 Palenik: jakie planujesz w krutce nagrac filmiki?
13:18 Cichy mac: W tym momencie zebralem ekipe i udaje sie na Edron Caves wraz z pokazaniem respawnów Demonów i warolcka.
13:19 Cichy mac: A w przyszlosci mam zamiar pokazac wszystkie miejsca w Tibi.. lub "prawie wszystkie" ;)
13:19 Palenik: No to Bedzie Harkord w wykonaniu Cichego.Potworki po tobie sie zadko respia bo sie boja wiesz o tym ? :P
13:20 Cichy mac: hehe... akurat nigdy nie bylem dobrym "hunterem". Jakos zdobywanie expa mnie nie nie bawi, wole zwiedzac :)
13:20 Palenik: Ok.A teraz pytania z innej beczki.
13:21 Palenik: Niemasz hlvl postaci ale jakos swojego czasu byles najlepszym tutorem,i jestes nadal najlepszym polskim tutorem na harmoni :)
13:21 Palenik: kiedy zdawales na tutora i czy udalo ci sie to zrobic za pierwszym razem?
13:23 Cichy mac: Nieskromnie mówiac bylem pierwszym aktywnym Tutorem na Harmoni. Zdalem go za pierwszym razem.. jakos w sierpniu2004 roku...w czerwcu tego roku wziolem sobie urlop od bycia Tutorem, i wlasnie niedawno powrócilem z powrotem na stanowisko
13:23 Cichy mac: prawde mówiac, to dzisiaj :)
13:23 Palenik: :) czyli mozna liczyc na twoja pomoc w jezyku polskim ?
13:24 Cichy mac: tak.. ale na priv.. na kanale help obowiazuje angielski ;)
13:24 Palenik: wiemy
13:24 Palenik: a teraz pytanie które cie zaskoczy..
13:24 Palenik: wiesz ze gosc gral 2 dni pod zad w tibie?
13:24 Palenik: http://photobucket.com/albums/a209/O...pics/?start=40
13:24 Palenik: tutaj masz zdjecia jak niewiezysz przejzyj je i powiedz swoja opinie
13:24 Cichy mac: doskonale wiem. Kilka razy dziennie wchodze na tibia.news ;)
13:24 Palenik: zdjecia sa z rl..
13:25 Cichy mac: zdjecia juz widzialem... a co do opini....
13:25 Palenik: ooooooo Cichy ty jestes jak agent z matrixa wiesz zawsze pierwszy :P
13:26 Cichy mac: gratuluje im wytrwalosci... ja móglym zrobic cos podobnego, tylko 48 godzin odkrywac nowe tereny ;) Niestety toniemozliwe :P
13:26 Palenik: mozliwe mozliwe...
13:26 Palenik: tylko w kilkunastu tysiacach filmach xD
13:26 Palenik: no to cichy powiedz cos na koniec dla naszych widzów?
13:28 Cichy mac: dzieki za mile slowa które od was slysze, naprawde dopinguja mnie one do nakrecania kolejnych czesci.
13:29 Palenik: Ja Ci powiem cos od siebie..Nagraj filmik z terenów ankh w tej piramidzie co w podziemiach sa scraby larwy mumie,albo filmik zjaskini lawr,scrabow i alientków
13:30 Palenik: c ya a
13:30 Palenik: cichy i thx ze dales sie namówic na wywiad.
13:30 Cichy mac: na tereny za teleportem musze zebrac ekipe, bo am zgine.. a na faraony nie pojde, bo tam jest bramka lev
13:30 Palenik: wiem
13:30 Palenik: ale w jaskini scrabów
13:30 Palenik: da sie cos zalatwic?
13:31 Cichy mac: tak.. ale na ancienty przyda sie bloker.. ale realne

Bardzo krutki w przyszlosci zrobie dluzszy..

Piio 23-08-2005 14:54

Cichy to nabij ten 60 lvl w koncu zrob se te Questy, jak Banshee i Necro i bedziesz miał boszki i fajne rzeczy a chetnie bym zobaczyl te filmy wiem że to będzie Qs ale dałbyś mi linka na priv żeby tego tutaj nie dawac. A poza tym jak nabijesz ten 60 lvl to zrob filmik na Demonii

Cichy 23-08-2005 16:13

Co to się dzieje, ludzie wywiady chcą ze mna robić :P hehe, ale co mi tam, skoro tak nalegał...

Przy okazji dodałem film z Edron Hero Cave.

Pozycja4 23-08-2005 16:38

Gz

Cichy obejrzalem wiekszosc Filmikow sa Wy*ebi$7e :] bardzo mi sie podobaja ide obejrzec z hero cave :)

[ mz ] 23-08-2005 16:38

Fajne filmiki, podziwiam Cię (:

Mógłbyś jeszcze zrobić filmik o cyclopolis na Edron?

Tedson 23-08-2005 17:08

Ziomy noo podziwiacie Cichego to chodzcie napiszemy priv wiadomosci do modka tego dzialu z prozba zeby przykleil temat z Cichego filmikami.Wiecie ze one powinny trafic do poradników?

Piio 23-08-2005 18:11

Cichy dobrze że nie poszliście w to miejsce gdzie chcieliście iść.
W sumie tam nic nie ma chyba że ktoś tam huncił i pozostawił po sobie coś niezhunconego. Oglądałem film jak Setzer Gambler tam hunci i jak tam wejdziesz i na trumnie przesuniesz kawalek papieru to masz na karku 4 demony. A więc mogło tam nie być nic a równie dobrze od 1do 4 demonow, a chyba szkoda deada :)

Cichy 23-08-2005 18:17

Doskonale o tym wiedzielśmy.. i była loteria.. albo 1 albo 4... ostatecznie daliśmy sobie spokuj, ale jak ktoś baardzo chce, to napisałem na filmiku co trzeba zrobić, aby nas zachęcić do pojścia tam :D

Raleo 23-08-2005 23:01

SUPER FIlMIKI WIDZLEM PRAWIE WSZYSTKIE ALE Z DRAGAMI WIDZALEM 1 :D :cup: :cup: :cup:

WYMIATASZ AN HARMONII :D

Knopers 24-08-2005 10:03

CIchy rox !! dzięki za filmiki :D

K@mik@dze 24-08-2005 13:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Saneris
• PROSBA • Po obejrzeniu filmu prosze o wpisanie na forum "Cichy mac jest wielki"..dla Ciebie to 10 sekund pracy a ile Cichy mac przy tym sie nameczyl? Nie wspomne o zuzyciu run!! Atrudno sie nie zgodzic.. CICHY MAC JEST WIELKI.. i jego filmy tez!!!

Prawda prawda Cichy Twoje filmy sa Za***iste jestes wielki jak twoje filmy :P

Xavery 24-08-2005 15:19

Filmy sa fajne , to trzeba przyznac.. :P
Ale z tym ubostwianiem osoby Cichego to troche przesadzacie..
Cichy krec dalej bo sie dobrze oglada.

Cichy 24-08-2005 15:27

Cytuj:

Filmy sa fajne , to trzeba przyznac..
Ale z tym ubostwianiem osoby Cichego to troche przesadzacie..
Ja czekam jeszcze na ołtarzyk, i składanie ofiar w moim imieniu :p <joke>

Ogon Levitaurim 24-08-2005 15:32

Cichy ile ty juz wydales na te wszytkie wyprady?

globi 24-08-2005 16:37

Ten wywiad mnie rozmieszył xD. Widze ze filmik z d-lair jest ;].

Arathorn 24-08-2005 17:14

Filmiki, bardzo fajne i przydatne :p Nakręć jeszcze coś b.fajnie się ogląda.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:16.