Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Next Wojna na Thori :) tym razem bardzo ciekawa !! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45756)

Juletur 12-08-2005 16:10

A to moj filmik z tej wojny:)

http://rapidshare.de/files/3906997/wojna2.rec.html

oglodajcie i komentujcie

czarny rumcajs 12-08-2005 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kussy
Sluchaj, ja siedziałem obok niego przy kompie ... dobrze robił, że tak biegał.. nie wiem czy wiesz, ale na wojnach sorc raczej nie wchodzi w srodek bitwy -.- 3 fragi dla Cwanisha :P i jak dobrze Ehur policzył 16:6 dla Cs
Hail Cs !

Jak dla mnie to była strata czasu. Nie polecam filmu. Ten twój kolega wybrał się na tą wojne jak noob, tylko po to żeby wszyscy o nim mówili ze jest za***.... w pvp (ale to gów.. prawda). Wolaleś uciekać niż sie bić no ale wiesz rozumiem cię, bohy bardzo cenna rzecz jakby wypdało to chyba byś się rozplakał ;(. Pewnie jeszcze koło ciebie siedziała cała rodzinka żeby kibicować tobie i klaskała "dawaj dawaj" i sie spóściłeś. I oto koniec mojej wypowiedzi. ;)

Ehur 12-08-2005 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez czarny rumcajs
Jak dla mnie to była strata czasu. Nie polecam filmu. Ten twój kolega wybrał się na tą wojne jak noob, tylko po to żeby wszyscy o nim mówili ze jest za***.... w pvp (ale to gów.. prawda). Wolaleś uciekać niż sie bić no ale wiesz rozumiem cię, bohy bardzo cenna rzecz jakby wypdało to chyba byś się rozplakał ;(. Pewnie jeszcze koło ciebie siedziała cała rodzinka żeby kibicować tobie i klaskała "dawaj dawaj" i sie spóściłeś. I oto koniec mojej wypowiedzi. ;)

Ivul Rookslayer? Najlepiej wpierodlić się sorcem, tak jak ja to robiłem palkiem, w środek bitwy... Następnie walnąć UE i dostać bana. Filmik byłby wiele ciekawszy bo 5 minutowy, a gildia straciłaby jednego z czołowych shooterów. Gratuluję kur..cze logiki...

Kussy 12-08-2005 17:11

Cytuj:

Akurat dzięki temu, że kolo niego siedziałem nie padł, gdyż gdy zszedł do dziury na Fibuli w ostatniej chwili zobaczyłem, że traci hp, więc zdążył się uhnąć przy 22 hp ... zawsze lepiej mieć 4 oczy niż 2, bo nie zawsze można wszystko zauważyć ...

Brzydal 12-08-2005 17:11

Hail CS :)

Gold'Ciaper 12-08-2005 19:55

hauhau

Nawet jakby Grzesiek z Na wspólnej kolo niego siedział , to by było dobrze. Wy ci co krytykujecie pewnie byscie nawet z sd nie walneli i uciekali bo by wam Nooble (noob) armor wypadł. Pozdro

Cwanish Rox:)

Majok 12-08-2005 20:23

moze i bohy to podstawa ale mimo wszystko jak chcecie tracic przy deadzie ~150k to życze powodzenia zawsze sie przynajmniej jedno SSA i might ring przyda :P

czarny rumcajs 12-08-2005 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gold'Ciaper
Nawet jakby Grzesiek z Na wspólnej kolo niego siedział , to by było dobrze. Wy ci co krytykujecie pewnie byscie nawet z sd nie walneli i uciekali bo by wam Nooble (noob) armor wypadł. Pozdro

Cwanish Rox:)

Nie rozumiem ciebie nooble armor a co to ma do rzeczy. Jakby padl to by stracił wszystko a ty cos mowisz o armorze wiesz co ty mówisz? raczej nie. A co do sd goscia stojącego w miejscu chyba każdy by walnął co nie. Nie oglądałem koncówki filmu dlatego że nie wywarł na mnie żadnego wrażenia juz nudne pk 10 lvl jest ciekawsze lub kręcenie wojny z perspektywy 8 lvl i zbieranie loota.

Pozdro :evul:

Majok 12-08-2005 23:09

@Gold'Ciaper
ty nawet niewiesz z jakimi itemami ja pkowalem wiec sie nie odzywaj
@topic
czyjego honoru wy bronicie? bo jak tych noobów przed dp co jak nie pomozesz jego koledze w teleporcie to cie od gnojków wyzywaja, bo sie im mowi, ze to nie legalne to ja was nie popre mimo ze na wojne mam pare dosyc skutecznych i nowatorskich 'taktyk'...

Dak Hoji 12-08-2005 23:37

Hail CS ! Hail Cwanish :) Bardzo dobre filmy Cwanisha, obyście tak dalej jechali po NS :]

Gold'Ciaper 13-08-2005 00:14

:)

Cytuj:

Nie rozumiem ciebie nooble armor a co to ma do rzeczy. Jakby padl to by stracił wszystko a ty cos mowisz o armorze wiesz co ty mówisz? raczej nie. A co do sd goscia stojącego w miejscu chyba każdy by walnął co nie. Nie oglądałem koncówki filmu dlatego że nie wywarł na mnie żadnego wrażenia juz nudne pk 10 lvl jest ciekawsze lub kręcenie wojny z perspektywy 8 lvl i zbieranie loota.

Pozdro :evul:

Do rzeczy ma to że wy mówicie ze by za bohami płakał , a ja mówie ze wy nooby za nooble armor :) a jak jesteś ciemny to idz do psychiatry:P
no to tyle , no fakt faktem filmik nie był zaciekawy ale gdzie tu mowic o 8lvl zbierajacym loota haha. lol

czarny rumcajs 13-08-2005 00:49

Cytuj:

Do rzeczy ma to że wy mówicie ze by za bohami płakał , a ja mówie ze wy nooby za nooble armor :) a jak jesteś ciemny to idz do psychiatry:P
no to tyle , no fakt faktem filmik nie był zaciekawy ale gdzie tu mowic o 8lvl zbierajacym loota haha. lol

Kogo nazywasz mówiąc nooby, z tego co napisałeś ten co skrytykował cwanisha musi być noobek?!. Co do noble armor to nikt nie bylby taki głupi żeby płakać za stratą 2k :/ (moze ty??!)
8 lvl zrobilby to lepiej ;) <---- moje zdanie

Majok 13-08-2005 09:29

czarny 8 lvle zrobily to lepiej bo sie w*******aly w srodek wojny tylko poto by loot zbierac ;p cholernie sie narazaja by wzbogacic NS/siebie :P

Gold'Ciaper 13-08-2005 12:23

Cytuj:

Kogo nazywasz mówiąc nooby, z tego co napisałeś ten co skrytykował cwanisha musi być noobek?!. Co do noble armor to nikt nie bylby taki głupi żeby płakać za stratą 2k :/ (moze ty??!)
8 lvl zrobilby to lepiej ;) <---- moje zdanie

Jesteś homosexualny czy mi się tylko wydaje? hehe ...
I ja bym nie płakał za stratą 2k bo umnie na serwie to po 1k sprzedaje , eh tz. sprzedawałem jak tam grałem:D:D
Papa:D

czarny rumcajs 13-08-2005 13:21

Cytuj:

Jesteś homosexualny czy mi się tylko wydaje? hehe ...
I ja bym nie płakał za stratą 2k bo umnie na serwie to po 1k sprzedaje , eh tz. sprzedawałem jak tam grałem:D:D
Papa:D

1k to powinienes sie cieszyć homo to twoj stary 8o . Mial problemy zeby cie zrobic. Pozdro

P.s i cos mu nie wyszło

A propo to gram Tenot De'Evil i co zjarałes się hahaha

Gold'Ciaper 13-08-2005 14:28

Cytuj:

1k to powinienes sie cieszyć homo to twoj stary 8o . Mial problemy zeby cie zrobic. Pozdro

P.s i cos mu nie wyszło

A propo to gram Tenot De'Evil i co zjarałes się hahaha

O chłopie wiesz jak sie zjarałem do teraz sie fajcze:) z tym 4 lvlikiem a sie tak kozakuje , pewnie pojęcia o grze nie masz , nie żebym ja mówił za ja namądrzejszy i najlepszy bo tak nie jest , ale ty to wporownaniu do mnie jestes nikim:) A mojego taty sie nie czepiaj ja twojego niewyzywam. :D

Kethil 13-08-2005 15:09

Moim zdaniem wszystko ladnie wygldadalo i Cwanish wcale zle nie gra :)
Poprostu bal sie strat ktore moga go spotkac po serii sd. A co do SSA i MR to jest zbyt drogi i zadki na thorii zeby go nosic ze sobą, co innego zeby gdyby to byla Danubia, Aurea itp. Pozatym ladnie idzie CS. Ktos pisal zeby walnal Ue w srodek wrogów... najglupszy pomysl chyba zdajesz sobie sprawe ze za iles tam banów za peking masz "deleta"...

Gold'Ciaper 13-08-2005 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kethil
Moim zdaniem wszystko ladnie wygldadalo i Cwanish wcale zle nie gra :)
Poprostu bal sie strat ktore moga go spotkac po serii sd. A co do SSA i MR to jest zbyt drogi i zadki na thorii zeby go nosic ze sobą, co innego zeby gdyby to byla Danubia, Aurea itp. Pozatym ladnie idzie CS. Ktos pisal zeby walnal Ue w srodek wrogów... najglupszy pomysl chyba zdajesz sobie sprawe ze za iles tam banów za peking masz "deleta"...

I taki tok myslenia mi się podoba, a pozatym fakt faktem Cwanish zabił drugi co do najwiecej ilości osób w swojej gildi a to chyba coś znaczy a nie ze w jednej akcji bał sie starty bohów i bana , bo wiadomo ban 1tydzien a konkurencja nie śpi i mogła by nabic 2-3 jak nie więcej lvl:) hehe:D:D

Majok 13-08-2005 20:34

@kethil 1-5k u djiina SSA co dla 54 lvla wielka strata te 5k moze? bo jakos wolalbym nosic 4 SSA zamiast tych bohow bo przynajmniej nie musialby sie tak obawiac straty bohow -.-

Ehur 13-08-2005 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majok
@kethil 1-5k u djiina SSA co dla 54 lvla wielka strata te 5k moze? bo jakos wolalbym nosic 4 SSA zamiast tych bohow bo przynajmniej nie musialby sie tak obawiac straty bohow -.-

To może zrób ten 54 lvl, weź udział w wojnie i zobaczymy co zrobisz bez bohów... Będziesz na utani [gran] hur cały czas biegał? Czy trudno jest zrozumieć, że Cwanish nie biegł na chama w środek wojny, bo:
1. Byłby free fragiem.
2. Straciłby bohy/runy.
3. Gildia straciłaby chyba najsilniejszego sd shootera.
-.-

Maciek Predator 13-08-2005 21:21

Prawda jest taka ,ze wiekszosc ktorzy krytykuja Cwanisha to n00bki ktore nigdy pewnie nie mialy 40lv -.-, tlumaczenie takim taktyk nie ma najmniejszego sensu....

Wierzba Ziom 13-08-2005 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masat
@Up
Czy ja napisalem zeby w srodek wlazil? Wali 1 SD i ucieka bez sensu...
No na pewno razem sie podniecaliscie przed kompem i trzymaliscie sie za kolana :)

Ciekawe co ty bys zrobil -.-
Film spox :) podobal mi sie

Kethil 13-08-2005 22:08

@ Majok

Thoria to nowy server myslisz ze ktos zrobil tam dzijn questa juz? Wszyscy zajmuja sie expem albo wojna nie patrza narazie na takie questy loota sie zbiera narazie a ceny sa dosc dobre i niepotrzebny jest narazie tego typu quest -.-

nob jestes i tyle wrzuc jakis swoj filmik to sie posmiejemy ;>

Majok 13-08-2005 23:18

@kethil
dobry kawal myslisz ze nie zrobili? przewaznie robia questy odrazu po osiagnieciu odpowiedniego lvla zeby miec to ze pierwsi na servie zrobili... zreszta ten quest jest nie tylko poto zeby sprzedawac ale poto zeby i kupowac...
nie wiesz co znaczy noob lub nob to po co piszesz baranie? moge dac wam film ale niepamietam na ktora wersje tibii to bylo wiec se popracujecie przy okazji jak by to obejrzeca nie tylko od noobow wyzywacie >.<:P
http://uhmakerus.w.interia.pl/dieplx.rec
zreszta ty lepiej popatrz na date dolaczenia to tez troche znaczy bo nie jestem takim oslem zeby co nowy swiat nowego usera zakladac...

pivope 14-08-2005 01:32

Wiek: 14 (nie obrazajac innych 14-sto latkow:) <--- i wszystko jasne narazie Ns niema ochoty z nami walczyc jak jush sie ich na dobre pozbedziemy to Thoria bedzie bez PA :) a gdyby nie bohy to bym padl w poprzednich wojnach z bylą najlepsza gidlia "DR"
teraz to jest "Revolution" ktora polonczyla sie z NS byli najlepsi mieli najlepsze Levele na Thori ale 0 pvp ;] w Ns jest 62 lv ktory z utani hur. by mnie dogonil gdybym niemial boszkow .. a bardziej boje sie stracic lv / mlv niz te bohy bo moge isc sobie na hydry lub necro i je bez problemu odzyskac

Kethil 14-08-2005 09:34

@ Majok

Mysle ze nikt tam nie zrobil tego questa lamko, a co do daty dolaczenia to co cie to k*rwa obchodzi?

Czy ktos wie czy robiono na Thorii tego questa?
Jak robiono to wydaje mi sie ze raczej jakas czesc... moze sie myle chce sie tylko upewnic...

Majok 14-08-2005 10:18

wiesz ze od lamek to mozesz se kolegow wyzywac bo to akurat kto jest lamka to przez forum ciezko okreslic... a jesli nawet jestes z tym forum rok czy dwa to pewnie masz z 3 uzytkowników jak nie wiecej -.-
jesli mowisz ze thoria ma byc bez PA to wszyscy musieliby miec równe levele zeby tak bylo... bo jakos po przezyciach na aldorze nie wieze ze jakis polak hlvl moglby nie byc PA;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:45.