Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   New axe! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46349)

Piotro1990 18-08-2005 11:19

Ladnie zrobiony ax szkoda ze looka na screenie nie zrobiles bylo by bardziej wiarygodne hociaz i tak bym powiedzial ze to fake :baby: :baby: :baby:

PierDzacy 18-08-2005 12:15

Jesli to fake to doskonaly, bo grafika rodem z tibi, wszystko zdaje sie byc na swoim miejscu a jakos nie umiem sobie wyobrazic, ze koles mogl takie cos narysowac sam :F Chyba, ze to jakas grafika? :F

Narazie nie wypowiem sie, ale przychylam sie do zdania, ze to nie fake ;d

Crowal 18-08-2005 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PierDzacy
Jesli to fake to doskonaly, bo grafika rodem z tibi, wszystko zdaje sie byc na swoim miejscu a jakos nie umiem sobie wyobrazic, ze koles mogl takie cos narysowac sam :F Chyba, ze to jakas grafika? :F

Narazie nie wypowiem sie, ale przychylam sie do zdania, ze to nie fake ;d

Jeezuuuu!!!! Sorry, ale jakie z was są nooby! Przeleciałem .spr dziesiątki razy, po update też, ale czegoś takiego nie znalazłem! A czego nie ma w .spr, NIE MOŻE BYĆ W REALNYM ŚWIECIE TIBII!!!!!!!!! Więc to zwykły fake, gościu zrobił se screena i namalował ładny toporek.

Wilux 18-08-2005 12:25

Ja uwazam ze FAKE! podobny do fire axe tylko inne kolory i wyszczerbiony:P ja uwazam ze FAKE!

PierDzacy 18-08-2005 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crowal
Jeezuuuu!!!! Sorry, ale jakie z was są nobby! Przeleciałem .spr dziesiątki razy, po update też, ale czegoś takiego nie znalazłem! A czego nie ma w .spr, NIE MOŻE BYĆ W REALNYM ŚWIECIE TIBII!!!!!!!!! Więc to zwykły fake, gościu zrobił se screena i namalował ładny toporek.

I czemu mnie od nOObow wyzywasz? Oo
Po 1: To moje zdanie
Po 2: Gowno mnie obchodzi, ze tego nie ma w plikach .spr panie znawco
Po 3: Nie ma czegos takiego jak "REALNYM ŚWIECIE TIBII!!!!!!!!!", chyba, ze juz nie odrozniasz Tibi od RL world, wiec z czym do ludu? :/
Edit@: Jesli czepiac sie juz szczegolow, to pisze sie noob'y a nie nobby

Polska 100 18-08-2005 12:51

Nezle zrobiony jak dla mnie to jest spox :)

Crowal 18-08-2005 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PierDzacy
I czemu mnie od nOObow wyzywasz? Oo
Po 1: To moje zdanie
Po 2: Gowno mnie obchodzi, ze tego nie ma w plikach .spr panie znawco
Po 3: Nie ma czegos takiego jak "REALNYM ŚWIECIE TIBII!!!!!!!!!", chyba, ze juz nie odrozniasz Tibi od RL world, wiec z czym do ludu? :/
Edit@: Jesli czepiac sie juz szczegolow, to pisze sie noob'y a nie nobby

1. Forum publiczne. Moge dodawać swoje zdanie do Twojego, że się mylisz/masz racje itp.
2. Od .spr się zaczyna.
3. W tym przypadku są 3 rodzaje: 1. Świat realny. 2. Świat realny TIBII. 3.Fake'i o Tibii.
A co do noobów, sorka mała pomyłka, już to porawiłem.

Pexazowe 18-08-2005 16:33

Interesuje mnie jedna rzecz: Jak już ktoś tam napisał na 2 stronie gdzieś że moderator to przeniósł to na jakiego *&^%* jeszcze spamujecie że to fake skoro do cholery WIDAĆ że to jest w dziale fake -.-

A toporek niezły jest.

PierDzacy 18-08-2005 16:51

Nie ma czegos takiego jak realny swiat tibi, bo tibia sama w sobie jest nierealna ;d

Baradax 18-08-2005 17:31

POsluchajcie, on nie wklejil tego tak ze narysowal to w paincie a potem gdy zabil Dla to wklejil tylko zrobil tak:
Narysowal tego Axa w paincie i podmienil spr. z np. Fire Swordem. i gdy fire Sword wypadl to wygladalo jak to Axe i wtedy zrobil screena zeby na wszelki wypadek nie bylo zle wklejone!

Ameryke odkrylem co nie? :P

Moto 18-08-2005 17:34

Proponuje zobaczyc w jakim dziale jest to zdjecie -.- a potem komentowac

Ellenhorin 18-08-2005 17:36

Nastepny wielce oswiecony... proponuje przeczytac wszystkie posty a potem komentowac
TO ZOSTALO PRZENIESIONE!!

-Res- 21-08-2005 21:41

Koniec dyskusji.Ładny fake,byłbym w stanie uwierzyć w to axe ale jeżeli nie ma tego w .spr to nie może być tego w PRAWDZIWEJ TIBII (a nie realny świat tibii ; ) )

Norah 21-08-2005 22:19

ludzie jeżeli to jest w dziale Fake to to jest Fake no nie? - Proste i logiczne (chyba że modki przenieśli temat ze zdjęć do fake :baby: :baby: )

Ellenhorin 21-08-2005 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ellenhorin
Nastepny wielce oswiecony... proponuje przeczytac wszystkie posty a potem komentowac
TO ZOSTALO PRZENIESIONE!!

Lol cytuje sam siebie , tak trudno zoabczyc co napislem jednego posta wyzej?

Owi3c 22-08-2005 09:07

Fake... Taki sobie ale do czego to ma prowadzic ??

Suzaku 01-01-2006 11:06

Bardzo ładny axe o ile ty to rysowales!!
To bylo na tibia Ots......
-.-
xD

Gratuluje ci pomyslu axa!!
Fajnie by bylo gdyby byl ten axe w rl tibia xD :]

Knight Patryk 01-01-2006 13:51

zamknac temat moze i nie odswiezac?^^

Koter 01-01-2006 15:43

Przerobiony Fire axe. Ten sam krztałt, ale fajny pomysł wielkie GZ.

Domelas 01-01-2006 15:55

Ludzie zwrócie uwage że bronie i tarcze które wylatują z potworów są w worku a ten w worku nie jest więc to fake

Noro 01-01-2006 16:06

Po co ciągle mówić tak to pewne to fake!!
skoro to fake to może oceńmy ten przedmiot a nie ciągle gadamy to samo...
Ten axe jest taki sobie to jest wzorowany za mocno na f axe...

Ocena:3/10

Koter 01-01-2006 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Domelas
Ludzie zwrócie uwage że bronie i tarcze które wylatują z potworów są w worku a ten w worku nie jest więc to fake

E coś ci się pomyliło. Mi co chwilę coś wypada z potworków nie w bagu a bespośrednio w jego ciele.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noro
Po co ciągle mówić tak to pewne to fake!!
skoro to fake to może oceńmy ten przedmiot a nie ciągle gadamy to samo...
Ten axe jest taki sobie to jest wzorowany za mocno na f axe...

Ocena:3/10

Eee... co? 3/10 za tego axa? Owszem jest to przerobiony F axe ale widać to tylko po krztałcie. Zmieniony kolor, jakieś złote... niewiem obręcze? W każdym razie bardzo dobra praca. 8/10

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39.