![]() |
Cytuj:
Nie zdziwiłbym się gdyby twoje all eq w tibii było kupione za RL kasę. A i życzę Ci żebyś dostał od życia porządnego kopa w dupę i wreszcie nabrał szacunku do ludzi. Btw. skomentujcie mnie czy mam rację ;> |
Qrcze ja nie wiem co do neigo macie.. spoko chlopak zaczyna i dobrze mu idze . dostal pare wskazowek i zaczyna lepiej grac xD
@ kama~ Nie no ty to napewno kupiles/as chara na 100 i tylko demony u ciebie sa @up Zgadzam sie w 99,9 % zawsze jest taka mala szansa:P @MMS dawaj dalej chlopie... spoko ssy i jest git nie przejmuj sie noobami :P |
Jesli ktos znam gdzie gra pan Kama144 moglby zdradzic nie mialbym nic przeciwko bo po prostu takich ludzi mi zal chetnie bym go rozlaczyl z tym nalogiem tibia nawet jesli bym musial na szybko tworzyc nowa postac na nowym serwie ;)
P.s Temat mi sie bardzo podoba jest inny niz zwykle co robi go orginalnym i ciekawym :) |
@Kama Radze ci stulic ta delikatna mordke rozpieszczony "Idioto?!?!?!!?"
bo inaczej ciebie nazwac nie mozna gdzie ten koles nie dal ss to ty go odrazu jechales to niech teraz tobie pojada po gaciach i zgadzam sie z nimi w 100% kapiszon -.-' so? Stfu i idz popatrz na allegro bo sa nowe chary moze ci mamuska odpali na 102elite ;> co za kapiszon omfg ze tacy ludzie sie udzielaja na tym porzadnym forum :D |
Cytuj:
ssy bardzo mi sie podobaja przypomnialy mi moje poczatki w tibii a nie tylko drag hunty itd... loot owszem troche slaby ale jesli tobie to wystarcza to nie mam nic "naprzeciwko" heh grats dwarvenki i advencow ;] a i btw wklej swoje zdjecia co kama? wtedy zobaczymy kto tu jest noobem -.- |
@kama144 zal mi Cie , a jesli nawet komp mu sie zepsuł to co nie kazdy musi miec super dobry komp . Idz na frytki kama
|
taki "słaby" (tzn.bardzo sł.) temat ,a tyle ziomek komentuf zyskał...GZ! :D..
noobuj dalej to zostaniesz elite noobem |
gtz lvl niczego wiecej ci pogratulowac nie moge bo nic ciekawszego tutaj nie ma.
|
A po co ci invisible noobku... ja bym predziej zainwestował w energy beam.... Lol... on chyba mysli ze bedzie na dsy latal.... BIG LOL...
|
kama po jakiego ***a znowu sie tu odzywasz prosil cie ktos bachorze? jak nie umisz czytac niech ci babcia przeczyta co up/up/up napisalem kartonie -.-
aha i niepouczaj go bo wie lepiej od ciebie co ma robic kretynie glupi |
Cytuj:
|
LoL, jak sie jest magiem to sie powinno kupowac czary ofensywne... A i tak na 14 levelu z c-mace (szajs jakis) w ogole nie przyhici dsowi... Ale jak go nie stac na d hamera to niech lata sobie i do 100 levelu (watpie czy dojdzie do 20) z c-macom
|
Cytuj:
|
gzz stary jestes Boski kazdy ci daje 5.0 ocenke to jest cuś :D
|
ja na 14 levelu mialem c-legs, blue robe, bright sword, medusa shield i bohy....
a mms z takim eq to moim zdaniem noobek |
Cytuj:
QR*A MAC OD KIEDY SORC BIJE MOCNIEJSZE POTWORY Z BRONI !!!!!!! Hmmki ida w gre .... a chyba ze to wolusz selowac sobie ze spontanow tj. e-beam Gratz dla tego pana/pani btw. Kama~ jakim vocem grasz ?? fatk ma sie takie eq i nawet zarabisty magic ... ale lookij na to ze koles ani nie afekuje ani na macro jedze ani na 25 druidach na raz .. |
@up no a moze nie.... To drut jest od czarow defenywnych... Bardziej by mmsowi sie oplacalo inwstowac w time ringi, bo dluzej dzialaja... A ile on z tych hmm odbierze dsowi?? 19?? <lol> 8o 8o
|
Cytuj:
koles ja mam p set na sobie a mam w domku dsm/c legi/rh i inne itmeki i co myslisz ze musze grac w Super eq ? nie bo nie eq czyni cie dobrym tylko umjetnosci grania ktorych ty nie posaadasz wiec Wyjdz z tego forum prosze cie i nie zasmiecaj tego ladnego tematu !!!!!! |
Noob Plax !!
Cytuj:
A co do eq to ja popierniczam w p secie xD |
Azebys wiedzial... Nie chce marnowac runek naa takie cienkie potworki... a tak apropo to teraz mam 16lev sorca i w ogole nie bije z runek.... (best solo: orc leader)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hahah zes mnie roz***al ahahahah jak ja mam palka na 90lvlu i mam 31sworda z gs'a nie moge tarfic w lidera za 10nawet a ty masz swoim 16sorkiem go solowales chcesz nam wmowic z bs'a heuehueh ( kumple mi dal sova na 2min i udezylem lidera za 12 :D ) |
Cytuj:
|
@up ... nie no zapomniles ze sorki maja zarabiste skille gdzes tam z 90 sworda pewnie ma .... XD <rotfl> Kama Wez sie schowaj i ludzi nie wqrwiaj
O jak bym chial twojego chara spotkac ... xD xD xD ciekawe ile runow by mi zeszlo ?? |
No lidera to akurat z runek (3sd),a best z broni to ds bez niewidki....
|
Lol !!!
Ej człowieku moja ocena:
pomysł:1/10 wykonanie:1/10 Ej co jest ciekawego w tym ze nawalasz DWARFY z jakiejś tam broni za 5hp, i dostajesz za to exp w tym nie ma nic ciekawego ;) |
kama nie wiem czy wiesz, ale to, co masz w opisie robi z ciebie jednego z wiekszych n00bow na tym forum. 16 lvl i 16 mlvl i z HMMa niby za 53 walnoles ? Ehh co za ludzie... pisza sobie opisy nieprawdziwe i mysla ze swieca. :) BTW niezbyt mi sie podobaly SSy ale ani bym myslal wyzywac autora od noobow. Jesli juz to newbie -.-... ja na jego lvlu (pierwszym moim charem w Tibi) ciagle trolle tluklem z scimitara i nie dawalem rady nawet rotwormowi. pomijam fakt ze nie robilem run, a dwarft solider to byl monster przerazajaco potezny ktorego omijalem na kilometr. I co kama, nazwiesz mnie przez to n00bem ?
BTW nie masz takiego EQ :) |
@vormencik
Jasne, ale ty jestes noobem do kwadrau... X( |
@kama
Koleś, Ty chyba z braku pomysłu na kolejne inteligentne wypowiedzi piszesz te bzdury! -.- Nie wiem, czy w ogóle masz pojęcie o tym, jakie obrażenia możesz zadawać z run na którym lvl i mlvl... Wiesz, mam dla Ciebie radę. A brzmi ona tak: odpuść sobie. Rozumiem, każdy może mieć inne gusta, może Ci się nie podobać temat o dwarf huncie - dobrze... Ale gdy nazywasz kogoś, kto robi taki temat noobem, to już jest przegięcie. I gdy trajkoczesz o jakichś niemożliwych hitach z runek - tym bardziej. Więc radzę - odpuść, bo już się dość wypowiedziałeś, a z każdym kolejnym postem tylko się pogrążasz i robisz sobie wrogów... |
@ kama~ po Twoim podpisie widac 1 Albo jestes n00bkiem bo z takim magikiem to daleko nie zajedzesz ... -.-" i masz jeszcze prawo sie smiac Z MMS BUAHAHHAHAHHAHAH nie moge 16 level i 16 magic ... xD nie moge... Boze widzisz i nie grzmisz ....
aha i jeszcz z hmm ... qrwa ja na moim levelu i z moim magikiem max to cos ponad 63 ... wiec nie odzywaj sie z best hitami z kosmosu !! @Edit: Z tego topicu zrobily sie zlewy z kamy~ a nie komenty do ssow <lol> |
@kama144 - twoj podpis
Imie - ************* swiat - Titania Level- 16 Voc- Sorc Mlev - 16 terinie caly czas... EQ - B-robe, c legs, C armor w dp, Bs, medusa shield, rh, boh. "a gdzie twoje MPA , SoV , MMs , Demon Helmet " Best hit : HMM-53 "Lol" SD-nie mam EXPLO-48 Reczne - 72 "Cos mi sie niechce wiezyc" Super Podpis :D Btw. Kama144 jak bys ie zauwazyła ma on lepszy mlvl od Ciebie :D Pozdro MMs |
Do autora tematu:
Nie przejuj sie postami tych debili ;) Ja sobie milo twoje zdjecia ogladalem Dam Ci tylko pare rad: - nie trac explo na dwarfy tylko uzbieraj ich caly bp i sprzedaj za okolo 3k a taka kasa Ci sie przyda (cieszylo Cie 1 k :) ), to samo z hmmami - expij na potworach uzywajac wylacznie tylko broni ( dwarfy roty mino ) |
Serio moj best hit z hmm to 53.. na beho... kiedys na 10 lev przypadkowo go spotkalem to go zabilem... i beho shield z 1 razem... mialem wtedy 6 magic... A teraz bije tylko z broni bo nie chce marnowac runek tak jak mms >lol< (hmmami bic w soldy ;( )
|
@Kama jednak jestes nie dorozwiniety :D
trudno jest zabic solda z broni na tym lvlu,wiec on wali z hmm i nawet robi madrze bo magowie maja od tego runki a nie bronie reczne kretynie |
Cytuj:
b) Może tobie to żaden wyczyn, ale dla niego to spore przeżycie i chce sie tym z kimś podzielić! c) Jeżeli ci sie nie podoba to Von i nie komentuj... d) Ty tez kiedyś byłeś newbie... ciekawe ile wtedy durnych topiców na forum założyłeś! |
@up mogles dopisac ze kama byl jest i bedzie n00bem a nie newbie :D
|
Cytuj:
Muahahahahaha!!!! BWAHAHAH LOL!!! Nie no...mojego palka z c-setem ds jak zaszedl od przodu to ubil a co dopiero takiego sorka 16 lvl o.o... Ile ci uhow zeszlo? 20? A rodzice zdrowi sa? Wiedza o twoich problemach? P.S. Kama ty ********sz ze on jest noob bo ma taki mlvl...a twoj mlvl o.o masz wyzszy level od niego a nizszy mlvl...ciota... Co do fotek: spoko ziom. Ja na 14 levelu moim druidem chodzilem z hmmami na zamek i trzesly mi sie rece...a first solda ubilem na 16 lvl. Mlvl mialem taki sam slaby ;) |
Cytuj:
|
no... moze mlevel mam slaby... ale i tak jestem od niego o niebo lepszy (nawet nie ma pacca, chodzi w debilnym outficie i jakie ma eq... BUAHAHAHA)nup?
|
a tak apropo to juz awansowalem na 17 level :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21. |